Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Ettien26 »

Napoli4 έγραψε: Η ομάδα δε νομίζω να είναι σε φάση να δώσει 4-5εκ έτσι κι αλλιώς, ειδικά χωρίς πώληση.
Αυτό ακριβώς.

Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Συγνώμη τώρα αλλά οποιοσδήποτε από τους υποψήφιους φορ που έχουν ακουστεί (Λιβαγια, Μπογιε, Κουστα) να έρθει άμεσα ως αντικαταστατης του Σαματα θα πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση στην θέση. Με δεδομένο πάντα ότι θα αποκτηθεί ακόμη ένα καλύτερο ή τουλάχιστον ισάξιο φορ.
Δεν νομίζετε; Όχι Λιβαγια ο ένας, ποιός Μπογιε ο άλλος.
Οκ. Σημασία έχει να έρθει φορ που τον θέλει ο Λουτσεσκου. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικές προτιμήσεις. Κι εγώ θέλω βαρύ φορ περιοχής αλλά... Ότι πει ο General.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ettien26 έγραψε:
Napoli4 έγραψε: Η ομάδα δε νομίζω να είναι σε φάση να δώσει 4-5εκ έτσι κι αλλιώς, ειδικά χωρίς πώληση.
Αυτό ακριβώς.

Για τον ΠΑΟΚ του Γουμενου μιλάμε;
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

eorptol1 έγραψε:Το αστείο είναι ότι οι ΣΑΣΤΑΛΕΓΑΚΗΔΕΣ πάλι λένε ναι αλλά αν είχαμε φορ θα το παίρναμε με πολλούς βαθμούς διαφορά δεν τους πιάνεις από πουθενά....μπορει να μην εβαλε πολλά γκολ πήρε κρίσιμο πέναλτι με βαζελο στο 4-1 ασίστ μια χαμένη μπαλιά στον Ντελια για το 2-2 με χάρτινη αδιάφορος δεν ήταν ποτέ.....
Επιθετικά ειμασταν φωτιά αυτό έχει σημασία..... Ο λουτσεσκου και η ομάδα μας την χρονιά που πέρασε έκανε ονειρική χρόνια με την περιρεουσα ατμόσφαιρα εκτός τούμπας βουτηγμένη στην μιζέρια ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΠΊΤΕΥΓΜΑ..
Δεν καταλαβαινω γιατι πρέπει κάποιοι να προσπαθούν να δημιουργήσουν διχασμό στο φόρουμ.

Όταν λες "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑΚΗΔΕΣ", νομίζω πως η ειρωνεία απαγορεύεται αλλά δε θα σταθώ εκεί, εννοείς αυτούς που έχουν άποψη ή αυτούς που πανηγυρίζουν στο άκουσμα της είδησης πως ήρθε πρόταση για τον Σαμάτα;

Κανένας Σασταλεγακιας δεν υπάρχει. Ουτε κανείς αμφισβητεί πως στα 4 τελευταία ματς βοήθησαν πολύ και οι δύο.

Απλώς υπάρχουν ευτυχώς, ΠΑΟΚτσήδες που βλέπουν αυτό που μόνο οι τυφλοί δε βλεπουν: Χρειαζόμαστε καλύτερους φορ!
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Unpsofable78 έγραψε:Συγνώμη τώρα αλλά οποιοσδήποτε από τους υποψήφιους φορ που έχουν ακουστεί (Λιβαγια, Μπογιε, Κουστα) να έρθει άμεσα ως αντικαταστατης του Σαματα θα πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση στην θέση. Με δεδομένο πάντα ότι θα αποκτηθεί ακόμη ένα καλύτερο ή τουλάχιστον ισάξιο φορ.
Δεν νομίζετε; Όχι Λιβαγια ο ένας, ποιός Μπογιε ο άλλος.
Οκ. Σημασία έχει να έρθει φορ που τον θέλει ο Λουτσεσκου. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικές προτιμήσεις. Κι εγώ θέλω βαρύ φορ περιοχής αλλά... Ότι πει ο General.
+1926
+4
+2019
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

nunies4 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
Αυτό ακριβώς.

Ο ΠΑΟΚ είναι εταιρεία και λειτουργεί ως εταιρεία και μάλιστα με μια σχετική αυτάρκεια. Είναι άλλο τι θέλει ο κάθε οπαδός.

Από την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) για μη πωλήσεις σημαίνει ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην ομοιογένεια της ομάδας. Και φυσικά θα γίνουν και μεταγραφές αλλά κάτω από διαφορετκές συνθήκες που απαιτούν περισσότερο ψάξιμο.

Διαφορετικά λειτουργείς εάν π.χ. έχεις έτοιμα 15-17 εκατ. και αλλιώς χωρίς αυτά.

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το αντιληφθεί κάποιος.
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

Ettien, αν είναι κάποιος δημόσιος υπάλληλος, συμφωνώ πως σκέφτεται έτσι.

Αν ο Ιβάν σκέφτεται δημοσιουπαλληλικά οπως περιγράφεις, απορώ πως έγινε μεγιστάνας.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

nunies4 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
Αυτό ακριβώς.

Όχι, μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν.

Μεταγραφικά σπάνια δίνουμε μεγάλα ποσά σε ομάδες, και όταν το κάνουμε είναι επειδή έχουμε πάρει κασέρι από πωλήσεις. Έτσι λειτουργεί ο ιδιοκτήτης, έτσι λειτουργεί η ομάδα. Πότε δηλαδή βγήκε σε μεταγραφική και έδωσε 5εκ σε ομάδα χωρίς να έχει λάβει αντίστοιχο ποσό από πώληση; Ποτέ.

Καλύτερες ακαδημίες στα Βαλκάνια, 0 χρέη, νέο προπονητικό, νέο γήπεδο, ακριβότερος προπονητής στη χώρα. Στις μεταγραφές είτε κέρδος είτε έσοδα=έξοδα.

Έτσι λειτουργούμε. Πότε θα το καταλάβουμε;
icue

Δημοσίευση από icue »

Πωληση δεν νομιζω, αλλα σιγουρα εστω μια προκριση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτό είπατε;
Αυτό που γράψατε είναι ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε αγορά 4-5εκ αν δεν κάνει μια πώληση.
Με το λίγο μυαλό που έχω (φοβερό συνήθειο να προσβάλετε τον συνομιλητή σας) αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
Άρα αυτό που γράψατε είναι ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη που ξεκινάει για πρώτη φορά στην ιστορία του από θέση ισχύος την προσπάθεια για τσουλου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (όχι δεν θέλει για λόγους εξορθολογισμου) να κάνει αγορά της τάξεως 4-5εκ αν πρώτα δεν πουλήσει παίκτη

Edit Ρε εσύ Νάπολι θα με τρελάνεις; Είπα εγώ ότι λειτουργούμε διαφορετικά; Αυτό που έγραψες όμως έτσι όπως το έγραψες σημαίνει ότι δεν έχει την δυνατότητα. Όχι ότι είναι η πολιτική της ομάδας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 30 Ιουν 2024, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλα ολα αυτα, αλλα μεχρι στιγμης διαβαζουμε ρεπορταζ για αυτους που θα φυγουν και για αυτους που ερχονται προτασεις. Σοβαρο ρεπορταζ για φορ και χαφ δεν εχω δει. Ο Τζιμας εχει 5 μερες π εφυγε. Τα ρεπορταζ δινουν τον Σαματτα σχεδον πουλημενο, και ενα ρεπορταζ για επιθετικο δεν εχει βγει. Φημες, φημες και υποθεσεις...
Δεν μπορω να φανταστω ορι θα διναν Τζιμα και Σαματτα αν δεν ειχαν τουλαχιστον 1 φορ κλεισμενο, αλλα αν ισχυε αυτο μεχρι τωρα κατι θα χε βρωμισει...
Περνανε οι μερες και καποτε πρεπει να αρχισουν να σκανε και οι μεταγραφες.
Για να δουμε...
icue

Δημοσίευση από icue »

30 Ιουνιου παντως δεν εχουμε πουλησει κανεναν.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Εννοείται οτι κάθε ΠΑΕ ειναι Εταιρια..Και Καμια εταιρία, δεν λεει οχι σε πωλήσεις
αλλα, την χρονιά, που σου δίνεται μια Μεγαλη ευκαιρια (Με το Ανελπιστο πρωτάθλημα που πήραμε) να μπεις ομ'ιλους Ch.l, δεν μπορείς να κανεις μια χρονιά Υπερβαση (Να μην πουλησουμε τα 3Κ ) να δοθουν (οπως δινονται) λεφτα, για αξιολογους πιθανους παικτες, και να δωσεις (εστω για μια χρονια) το κάτι λίγο παραπάνω, ωστε να μπούμε στος γ@μημένους ομίλους? :nairepaok:
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Άμα τον ψήνει το πρότζεκτ και είναι 100% σίγουρος τα 4-5εκ ο ΠΑΟΚ του ιβαν Σαββιδη τα δίνει χθες όπως έκανε με τον Jaba, τον ingason και τον despodov που με τα μπόνους η μεταγραφή του πλησιάζει τα 4. Επίσης να θυμίσω πρόπερσι η ομάδα χωρίς ευρωπαϊκους ομίλους εδωσε για Κοταρσκι, Κουαλιατα, Ναρει και ένα εξάμηνο πριν Φελιπε σοαρες 8.5 μυρια συνολικά…
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Gospi έγραψε:Καλα ολα αυτα, αλλα μεχρι στιγμης διαβαζουμε ρεπορταζ για αυτους που θα φυγουν και για αυτους που ερχονται προτασεις. Σοβαρο ρεπορταζ για φορ και χαφ δεν εχω δει. Ο Τζιμας εχει 5 μερες π εφυγε. Τα ρεπορταζ δινουν τον Σαματτα σχεδον πουλημενο, και ενα ρεπορταζ για επιθετικο δεν εχει βγει. Φημες, φημες και υποθεσεις...
Δεν μπορω να φανταστω ορι θα διναν Τζιμα και Σαματτα αν δεν ειχαν τουλαχιστον 1 φορ κλεισμενο, αλλα αν ισχυε αυτο μεχρι τωρα κατι θα χε βρωμισει...
Περνανε οι μερες και καποτε πρεπει να αρχισουν να σκανε και οι μεταγραφες.
Για να δουμε...
Έχουν έρθει ο Camara, ο Τσιφτσής και ο Θυμιάνης πάντως.
Επίσης, ρεπορτάζ για φορ διαβάζουμε από τον Μάιο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”