Αυτό ακριβώς.Napoli4 έγραψε: Η ομάδα δε νομίζω να είναι σε φάση να δώσει 4-5εκ έτσι κι αλλιώς, ειδικά χωρίς πώληση.
Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται.
Αυτό ακριβώς.Napoli4 έγραψε: Η ομάδα δε νομίζω να είναι σε φάση να δώσει 4-5εκ έτσι κι αλλιώς, ειδικά χωρίς πώληση.
Για τον ΠΑΟΚ του Γουμενου μιλάμε;Ettien26 έγραψε:Αυτό ακριβώς.Napoli4 έγραψε: Η ομάδα δε νομίζω να είναι σε φάση να δώσει 4-5εκ έτσι κι αλλιώς, ειδικά χωρίς πώληση.
Δεν καταλαβαινω γιατι πρέπει κάποιοι να προσπαθούν να δημιουργήσουν διχασμό στο φόρουμ.eorptol1 έγραψε:Το αστείο είναι ότι οι ΣΑΣΤΑΛΕΓΑΚΗΔΕΣ πάλι λένε ναι αλλά αν είχαμε φορ θα το παίρναμε με πολλούς βαθμούς διαφορά δεν τους πιάνεις από πουθενά....μπορει να μην εβαλε πολλά γκολ πήρε κρίσιμο πέναλτι με βαζελο στο 4-1 ασίστ μια χαμένη μπαλιά στον Ντελια για το 2-2 με χάρτινη αδιάφορος δεν ήταν ποτέ.....
Επιθετικά ειμασταν φωτιά αυτό έχει σημασία..... Ο λουτσεσκου και η ομάδα μας την χρονιά που πέρασε έκανε ονειρική χρόνια με την περιρεουσα ατμόσφαιρα εκτός τούμπας βουτηγμένη στην μιζέρια ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΠΊΤΕΥΓΜΑ..
+1926Unpsofable78 έγραψε:Συγνώμη τώρα αλλά οποιοσδήποτε από τους υποψήφιους φορ που έχουν ακουστεί (Λιβαγια, Μπογιε, Κουστα) να έρθει άμεσα ως αντικαταστατης του Σαματα θα πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση στην θέση. Με δεδομένο πάντα ότι θα αποκτηθεί ακόμη ένα καλύτερο ή τουλάχιστον ισάξιο φορ.
Δεν νομίζετε; Όχι Λιβαγια ο ένας, ποιός Μπογιε ο άλλος.
Οκ. Σημασία έχει να έρθει φορ που τον θέλει ο Λουτσεσκου. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικές προτιμήσεις. Κι εγώ θέλω βαρύ φορ περιοχής αλλά... Ότι πει ο General.
Ο ΠΑΟΚ είναι εταιρεία και λειτουργεί ως εταιρεία και μάλιστα με μια σχετική αυτάρκεια. Είναι άλλο τι θέλει ο κάθε οπαδός.nunies4 έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ του Γουμενου μιλάμε;Ettien26 έγραψε:Αυτό ακριβώς.Napoli4 έγραψε: Η ομάδα δε νομίζω να είναι σε φάση να δώσει 4-5εκ έτσι κι αλλιώς, ειδικά χωρίς πώληση.
Όχι, μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν.nunies4 έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ του Γουμενου μιλάμε;Ettien26 έγραψε:Αυτό ακριβώς.Napoli4 έγραψε: Η ομάδα δε νομίζω να είναι σε φάση να δώσει 4-5εκ έτσι κι αλλιώς, ειδικά χωρίς πώληση.
Πωληση δεν νομιζω, αλλα σιγουρα εστω μια προκριση.Napoli4 έγραψε: Η ομάδα δε νομίζω να είναι σε φάση να δώσει 4-5εκ έτσι κι αλλιώς, ειδικά χωρίς πώληση.
Έχουν έρθει ο Camara, ο Τσιφτσής και ο Θυμιάνης πάντως.Gospi έγραψε:Καλα ολα αυτα, αλλα μεχρι στιγμης διαβαζουμε ρεπορταζ για αυτους που θα φυγουν και για αυτους που ερχονται προτασεις. Σοβαρο ρεπορταζ για φορ και χαφ δεν εχω δει. Ο Τζιμας εχει 5 μερες π εφυγε. Τα ρεπορταζ δινουν τον Σαματτα σχεδον πουλημενο, και ενα ρεπορταζ για επιθετικο δεν εχει βγει. Φημες, φημες και υποθεσεις...
Δεν μπορω να φανταστω ορι θα διναν Τζιμα και Σαματτα αν δεν ειχαν τουλαχιστον 1 φορ κλεισμενο, αλλα αν ισχυε αυτο μεχρι τωρα κατι θα χε βρωμισει...
Περνανε οι μερες και καποτε πρεπει να αρχισουν να σκανε και οι μεταγραφες.
Για να δουμε...