Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Συμβόλαια όπως του Βαρέλα και του Μπίσεσβαρ δεν πρέπει να ξαναγίνουν σε τέτοιες ηλικίες ακόμα κι όταν μιλάμε για παίκτες που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν. Αλλά όχι και για 1+ εκ τον χρόνο. Να μη μιλήσουμε καν για Καγκάβες και Βέρνμπλουμ. Η αυτάρκεια δεν σημαίνει ότι δεν ξοδεύεις, σημαίνει ότι δεν σπαταλάς.
1. Έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι επιλογή..Όλοι φανταζόμαστε ποια συμβόλαια δεν θα ανανεωθούν. Από το να πληρώνεις αποζημιώσεις φέτος νομίζω ότι έγινε η επιλογή της λήξης και μη ανανέωσης του χρόνου
2. Ινγκανσον και Ζιβκο θα ανανεώσουν. Αυτό είναι που διαρρέεται. Όσο για τις πωλήσεις του χρόνου έχεις δίκιο για αυτό και εικάζω η ομάδα δεν έσπρωξε μεγάλο μέρος των 20εκ από Τζολη Γιαννούλη φέτος , έχοντας στο μυαλό της ότι το μεγάλο rebuild θα χρειαστεί του χρόνου και ότι δεν θα έχει μεγάλα έσοδα από πωλήσεις
Όσο για το 2εκ συμβόλαιο στον Τζιοβινγκο είναι φανερό ότι ο Ραζβαν θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα προσπαθήσει να πάρει το πρωτάθλημα φέτος. Εδώ και τώρα. Κάποιοι το λένε μιας χρήσης. Δεν πολύ συμφωνώ με τον όρο. Αν όμως ο Τζιοβινγκο είναι αυτός που ο Ρουμάνος πιστεύει ότι θα τον φέρει λίγο πιο κοντά στον τίτλο πόσο κοστολογείται αυτό; Είναι πολλά τα 2;
2. Ινγκανσον και Ζιβκο θα ανανεώσουν. Αυτό είναι που διαρρέεται. Όσο για τις πωλήσεις του χρόνου έχεις δίκιο για αυτό και εικάζω η ομάδα δεν έσπρωξε μεγάλο μέρος των 20εκ από Τζολη Γιαννούλη φέτος , έχοντας στο μυαλό της ότι το μεγάλο rebuild θα χρειαστεί του χρόνου και ότι δεν θα έχει μεγάλα έσοδα από πωλήσεις
Όσο για το 2εκ συμβόλαιο στον Τζιοβινγκο είναι φανερό ότι ο Ραζβαν θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα προσπαθήσει να πάρει το πρωτάθλημα φέτος. Εδώ και τώρα. Κάποιοι το λένε μιας χρήσης. Δεν πολύ συμφωνώ με τον όρο. Αν όμως ο Τζιοβινγκο είναι αυτός που ο Ρουμάνος πιστεύει ότι θα τον φέρει λίγο πιο κοντά στον τίτλο πόσο κοστολογείται αυτό; Είναι πολλά τα 2;
- paokovios1974
Αφού η ομάδα είναι παρατημένη στην τύχη της ποιος θα τα δώσει τα 2, η γκοτζαρεβα;
- buffalobill4
Δεν ζήτησα να ανανεωθούν τα συμβόλαια των άνω των 30 που λήγουν του χρόνου. Έχεις μια χρονιά νσ δεις την κατάστασή τους και μετά να τους κάνεις πρόταση ή όχι στα λεφτά που εσύ θες.nunies4 έγραψε:1. Έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι επιλογή..Όλοι φανταζόμαστε ποια συμβόλαια δεν θα ανανεωθούν. Από το να πληρώνεις αποζημιώσεις φέτος νομίζω ότι έγινε η επιλογή της λήξης και μη ανανέωσης του χρόνου
Το ριμπιλντ που θα πρέπει να γίνει του χρόνου θέλει προεργασία μέσα στην χρονιά γιατί αν τρέχουμε 27 Αυγούστου να πάρουμε 7 παίκτες κλαφτα Χαράλαμπε. Από αυτά που μου δείχνει φέτος η παε, δεν μπορεί να κάνει καμία προεργασία μέσα στην χρονιά όπως δεν έκανε ούτε πρόπερσι ούτε πέρσι.
Ο ιγκασον και ο ζιφκοβιτς ΑΝ ανανεώσουν να το συζητήσουμε. Προς το παρόν σε 3 μήνες υπογράφουν όπου θέλουν. Επίσης ο κουτσιας δεν γίνεται να έχει συμβόλαιο μέχρι το 23. Είναι στα όρια της βλακειας να μην τον έχεις ανανεωμένο με 4ετες ανά πάσα στιγμή και να μην τον πουλάς όταν έχει μπροστά του 2 χρόνια συμβόλαιο περιμένοντας να πέσει η τιμή του όταν θα έχει ένα χρόνο ακόμα. Ο τσιγγαρας επίσης σε 3 μήνες υπογράφει όπου θέλει.
Για τον τζιοβινκο τώρα. Ο λουτσεσκου μπορεί να τον θέλει. Αναφέρθηκα στο συμβόλαιο που θα καρπωθει. Είναι ακραία μεγάλο συμβόλαιο για παίκτη που την τελευταία δεκαετία παίζει σε αμερικες και αραβιες. Δηλαδή η παε πρέπει να έχει και μια κλίμακα συμβολαίων δεν μπορεί να έρχεται ο κάθε προπονητής και να λέει εγώ θέλω αυτόν που για να υπογράψει θέλει 2 μύρια και ας παίρνει ο ζιφκοβιτς 500 πχ. Έτσι δουλειά δεν γίνεται.
Του χρόνου από πωλήσεις μόνο στον σβιντερσκι βασιζόμαστε οπότε το περιβόητο συν στα έσοδα έξοδα μεταγραφών θα πάει περίπατο. Θα πάμε πάλι στο πλην πολλά. Οπότε άνθρακες και ο θησαυρός της αυτάρκειας. Δεν αρκεί δηλαδή ο Ιβάν να το λέει. Πρέπει να υπάρχουν και άτομα να το υλοποιούν. Και αυτήν την στιγμή στην παε δεν υπάρχουν άνθρωποι που να το έχουν κάνει στην "καριέρα τους"
Βρε τι 2 μυρια και κουραφεξαλα για Τζιοβινκο? Δεν ενδιαφερομαστε για τον παικτη και ακομα περισσοτερο δεν δινουμε τετοιο ποσο.
-
Ο Κουτσιας λόγω ηλικίας δεν επιτρεπόταν να υπογράψει πάνω από τριετές συμβόλαιο.
Δε νομίζω να δίνουμε 2 μυρια συμβόλαιο για κανέναν και καλά κάνουμε. Αν έρθει ο συγκεκριμένος, σημαίνει ότι ήρθε στα μέτρα μας οικονομικά.
εδιτ: Για του χρόνου όντως είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά θα φύγουν και αρκετά μεγάλα συμβόλαια, οπότε θα υπάρχει χώρος και χρήμα για κινήσεις. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα το κάνουμε σε σωστό χρόνο και με τη σωστή οργάνωση δυστυχώς.
εδιτ: Για του χρόνου όντως είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά θα φύγουν και αρκετά μεγάλα συμβόλαια, οπότε θα υπάρχει χώρος και χρήμα για κινήσεις. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα το κάνουμε σε σωστό χρόνο και με τη σωστή οργάνωση δυστυχώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Σάβ 28 Αύγ 2021, 09:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παντως καθε ωρα που περναει χωρις εξελιξη οι πιθανοτητες μειωνονται εκθετικα...Ποτε τελευταια φορα περιμεναμε μεταγραφη τελευταια στιγμη και εγινε? Παει καιρος...
- paokovios1974
Αν αυτόν θέλει ο λουτσεσκου αυτόν θα πάρουμε τέλεια και παύλα,το πόσο θα του δώσουμε στα παπάρια μου.
- buffalobill4
Τον γνωρίζω τον κανονισμό. Ένας 18χρονος δεν μπορεί να έχει συμβόλαιο άνω των 3 ετών. Ο κουτσιας αυτήν την στιγμή έχει 2 πάντως. Άρα θα μπορούσε να του γίνει ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο. Δεν έγινε. Πρόταση ήρθε όπως λέγεται. Για να δούμε τον Φεβρουάριο που γίνεται 18 κατά πόσο η παε έχει κάνει προεργασία για να του κάνει 4ετες ή και παραπάνω.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ο Κουτσιας λόγω ηλικίας δεν επιτρεπόταν να υπογράψει πάνω από τριετές συμβόλαιο.
- buffalobill4
Και εμένα δεν με ενδιαφέρει πόσα πληρώνονται οι παίκτες αν υπάρχει συνεχώς κάποιος να χώνει χρήμα και φυσικά δεν ξανακουσουμε για φφπ. Γιατί θυμάμαι όλοι λέγανε φέρε τον έναν φέρε τον άλλον τι σας νοιάζει πόσα δίνει ο Σαββίδης και μετά οι ίδιο λέγανε ναι αλλά φφπ αφού.paokovios1974 έγραψε:Αν αυτόν θέλει ο λουτσεσκου αυτόν θα πάρουμε τέλεια και παύλα,το πόσο θα του δώσουμε στα παπάρια μου.
Επίσης και το 19 ο λουτσεσκου ήθελε κανιας και σαχοφ και αυτοί ζητούσαν μυριο και άνω. Βέβαια εκεί είχαμε ξεσηκωμό. Θα πάρει ο κανιας μυριο; ο σαχοφ; και όταν έφυγε λέγαμε καλά που έφυγε θα μας φόρτωνε με υπερεκτιμημενους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Σάβ 28 Αύγ 2021, 09:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- FreeWatcher
Γράφετε κ ξαναγράφετε κ κάνετε αναλύσεις επί αναλύσεων για υποθετικά σενάρια. Τι 2 εκατομμύρια για τζιοβινγκο? Πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο ή προκύπτει από κάποια αξιόπιστη πηγή? Οσο καιρό τον παζαρευαμε από παντού (χωρίς κ αυτό να είναι σιγουρο) λεγόταν για μαξιμουμ 1.2 εκατομμύρια που έδινε ο ΠΑΟΚ χωρίς να ανεβαίνει απο αυτο το ποσο!
Κ κάτι ακόμα. Κ γω έχω κάποιες αμφιβολιες για τον παιχτη (καμπελα γουσταρω!) αλλά αυτο που όλοι οι προπονηταραδες γραφετε την αποψή σας για εναν παιχτη που κατα 99% δεν εχετε δει να παιζει εδω κ μια 5ετια κ είναι κοντος και ειναι μεγαλος σε ηλικία κ δεν μπορει κ θα παιξει μονο ενα χρονο... κατανταει γελοιο. Ποσον μαλλον οταν οι ιδιοι σας λετε οτι εμπιστευεστε τον προπονητη ο οποιος τον προπονουσε τα δυο τελευταια χρονια κ ολες αυτες οι αναλυσεις σας ως ειδικοι του διέφυγαν...
Κ κάτι ακόμα. Κ γω έχω κάποιες αμφιβολιες για τον παιχτη (καμπελα γουσταρω!) αλλά αυτο που όλοι οι προπονηταραδες γραφετε την αποψή σας για εναν παιχτη που κατα 99% δεν εχετε δει να παιζει εδω κ μια 5ετια κ είναι κοντος και ειναι μεγαλος σε ηλικία κ δεν μπορει κ θα παιξει μονο ενα χρονο... κατανταει γελοιο. Ποσον μαλλον οταν οι ιδιοι σας λετε οτι εμπιστευεστε τον προπονητη ο οποιος τον προπονουσε τα δυο τελευταια χρονια κ ολες αυτες οι αναλυσεις σας ως ειδικοι του διέφυγαν...
buffalobill4 έγραψε:Και εμένα δεν με ενδιαφέρει πόσα πληρώνονται οι παίκτες αν υπάρχει συνεχώς κάποιος να χώνει χρήμα και φυσικά δεν ξανακουσουμε για φφπ. Γιατί θυμάμαι όλοι λέγανε φέρε τον έναν φέρε τον άλλον τι σας νοιάζει πόσα δίνει ο Σαββίδης και μετά οι ίδιο λέγανε ναι αλλά φφπ αφού.paokovios1974 έγραψε:Αν αυτόν θέλει ο λουτσεσκου αυτόν θα πάρουμε τέλεια και παύλα,το πόσο θα του δώσουμε στα παπάρια μου.
Πες τα ρε αδερφέ!
Οπως και να εχει θελω να ελπιζω οτι αυτη την φορα εχει δοθει πραγματικο τελεσιγραφο στον Τζιοβινγκο.
Γιατι το πιθανοτερο ειναι οι εναλλακτικες να μην ειναι ελευθεροι παικτες και να πρεπει μεχρι 31/8 να εχουν τελειωσει ολα.
Ποιος δεν γουσταρει Καμπελα; Αλλα μου μοιαζει απιθανο. ΚΑΙ χθες ηταν ο κορυφαιος τους παικτης. Ναι μπαινει στο τελευταιο χρονο συμβολαιου αλλα και παλι.....Μονο αν ο ιδιος πιεζει να αλλαξει περιβαλλον.
Γιατι το πιθανοτερο ειναι οι εναλλακτικες να μην ειναι ελευθεροι παικτες και να πρεπει μεχρι 31/8 να εχουν τελειωσει ολα.
Ποιος δεν γουσταρει Καμπελα; Αλλα μου μοιαζει απιθανο. ΚΑΙ χθες ηταν ο κορυφαιος τους παικτης. Ναι μπαινει στο τελευταιο χρονο συμβολαιου αλλα και παλι.....Μονο αν ο ιδιος πιεζει να αλλαξει περιβαλλον.
- paokovios1974
Και μεις τι σχέση εχουμε με αυτό;buffalobill4 έγραψε:Και εμένα δεν με ενδιαφέρει πόσα πληρώνονται οι παίκτες αν υπάρχει συνεχώς κάποιος να χώνει χρήμα και φυσικά δεν ξανακουσουμε για φφπ. Γιατί θυμάμαι όλοι λέγανε φέρε τον έναν φέρε τον άλλον τι σας νοιάζει πόσα δίνει ο Σαββίδης και μετά οι ίδιο λέγανε ναι αλλά φφπ αφού.paokovios1974 έγραψε:Αν αυτόν θέλει ο λουτσεσκου αυτόν θα πάρουμε τέλεια και παύλα,το πόσο θα του δώσουμε στα παπάρια μου.
Επίσης και το 19 ο λουτσεσκου ήθελε κανιας και σαχοφ και αυτοί ζητούσαν μυριο και άνω. Βέβαια εκεί είχαμε ξεσηκωμό. Θα πάρει ο κανιας μυριο; ο σαχοφ; και όταν έφυγε λέγαμε καλά που έφυγε θα μας φόρτωνε με υπερεκτιμημενους.