Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

miburosaito έγραψε:

Σαν να αργησαμε ενα χρονο.... :roll:

Βλεπεις ηταν 'κοντη' και δεν μας εκανε, ασχετα που ηταν η MVP του τελικου και μας τραβηξε ολη τη χρονια περισυ.

Πολυ καλη και ισορροπημενη παιχτρια, ξερω οτι επαιξε το πρωτο μισο σε Κυπρο και απο τον Δεκεμβριο γυρισε στη χωρα της. Και τα δυο πρωταθληματα ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο το δικο μας, επομενως δεν ξερω σε τι επιπεδο ειναι.
Μέγιστος επιστήμονας αυτός που έκρινε ακατάλληλη την Ποτοκαρ. Ίσως η καλύτερη λύση από άποψη χρημάτων. Πρόσφερε πάρα πολλά και κρίμα που έφυγε, αλλά έτσι γίνεται όταν δεν ξέρεις την αγορά. Αν την φέρουν, πραγματικά θα μπορούμε να έχουμε μια αξιόπιστη λύση και να δώσουμε περισσότερα χρήματα αλλού. Δεν ξέρω αν θα έχουμε 4 ξένες αλλά θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη ανεξάρτητα με τον αριθμό των ξένων.
miburosaito έγραψε:Οσον αφορα τα μπατζετ λογικα θα πεσουν ολων εστω και λιγο του χρονου, αλλα δεν νομιζω να δουμε μεγαλες διαφορες. Παντως ο Αμοιριδης μεχρι και φετος ετσι κινουνταν, δικιο εχεις, αλλα τις παιχτριες που αναφερθηκαν μπορει να τις παρει.

Για τις διδυμες ειναι αινιγμα βεβαια, δεν ξερω τι θα ζητησουν. Λογικα θα εξαρτηθει απο το ποσες προσφορες εχουν. Εγω την Ιαπωνια φοβαμαι για την Γιαε Γιονγκ, ο πιο πιθανος προορισμος ειναι εκει για αυτην. Η Ντα Γιονγκ εχει μιλησει και στο παρελθον οτι θελει να παιξει Ευρωπη, εδω μεινει. ;)
Τις Ελληνίδες τις κόβω πολύ δύσκολες σε διαπραγματεύσεις. Και αυτό έχει αντιληφθεί και ο Αμοιρίδης. Γιατί καλά να μας πει η Στράντζαλη ότι θέλει να έρθει αλλά τι να το κάνω άμα ζητήσει 80.000 και 100.000. Για αυτό και επικεντρώνεται στις ξένες και ο Ελληνικός κορμός δημιουργείται μέσω των ακαδημιών. Για μένα πράττει σωστά γιατί αρκετές έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ. Εγώ το βλέπω να συγκεντρώνεται και πάλι στις ξένες απλά να δίνει έμφαση σε συγκεκριμένες θέσεις.
miburosaito έγραψε:Οπως λεγαμε την αλλη μερα, θα εχει ανακαταταξεις σε πασαδορους στο Τουρκικο πρωταθλημα, αρα μπορει να κλεισει εκει. Θα δουμε, νωρις ειναι ακομα. Παντως απο αυτην θα πρεπει να ξεκινησει ο Αμοιριδης για του χρονου. Ειναι σημαντικο να κρατας πασαδορο εφοσον σου κανει. Ειναι η μιση ομαδα.
Αυτό φωνάζω και στους άνδρες αλλά έχω να αντιμετωπίσω το αντί-Καναδικο μπλοκ και τους νοσταλγούς Βασίλη Κουρνέτα και Ντρζιζγκα. :lol: (Δε θα σας περάσει Miles και obanebane :lol: ). Το άλφα και το ωμέγα είναι η πάσα χωρίς αμφιβολία. Κερδίζεις σε ομοιογένεια άμεσα και ξεκινάς με ένα πολύ καλό πλεονέκτημα. Εμένα ο φόβος μου είναι το Τουρκικό Πρωτάθλημα και τα Ασιατικά εκτός Κορέας. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει, θα είναι το ιδανικό αλλά θέλει υπέρβαση για να την πείσεις. Κυρίως στη διάθεσή της ποντάρω, δηλαδή κατά πόσο έχει εγκλιματιστεί στην Ελλάδα και αν υπάρχει κάποιο πλάνο για να αξιοποιηθεί καλύτερα. Θα δούμε.

miburosaito έγραψε:Μακαρι να γινοταν επαγγελματικο αλλα πολυ χλωμο σεναριο ειναι. Ολοι κοιτανε το μαγαζακι τους ρε συ, και στο αντρικο και στο γυναικειο....
Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχεις τον ύπνο τον Πελεκουδα πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ, έχεις όλους τους κλικαδορους μέσα και όλοι είναι αδιάφοροι. Βέβαια να δω τι θα έκαναν άμα έτρωγαν άνδρες και γυναίκες ban από κάθε διοργάνωση σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο αν δεν γίνονταν επαγγελματικές οι ομάδες. Παιχνίδια σε βάρος αθλητών και αθλητριών.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Αν δεν μείνει η Λι Ντα Γιονγκ προσωπικά συμφωνώ με Descartes, θα ήθελα βασική την Ηλιοπούλου και αναπληρωματική την Μεροδουλακη. Θα ήθελα να κάνουμε καλή πρόταση στην Στράντζαλη και να έμεναν και οι Μερτέκη και Κυπαρίσση, και να πλαισιώνονταν τα άκρα με μία πραγματικά καλή υποδοχέα όπως πίστεψα πως ήταν η Φιντόν αλλά δεν... Και η Κλέπκου θα μπορούσε να μείνει και να βλέπαμε τις Κυπαρίσση ή Μερτεκη και ως αναπληρωματικές διαγώνιες πίσω από μία ξένη πολύ καλή διαγώνιο (Θα μπορούσε να ήταν αυτή του άρη ή ακόμα και η Κούμπουρα).
Τρίτη ξένη θα ήθελα μία κεντρική όπως η Κροος του βάζελου δίπλα φυσικά στην Πολυνοπούλου (αυτό υπό την προϋπόθεση πως η Ντα Γιονγκ δεν θα μείνει που είναι στο μυαλό μου το πιθανότερο σενάριο). Μόνο αν μείνει η Λι Ντα Γιονγκ θα ήθελα διαγώνιο την Ανθούλη (ταλεντάρα αλλά δύσκολο να είσαι βασική διαγώνιος σε τόσο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα στα 18 19). Την Καλαντάτζε θα την ήθελα σαν τρίτη κεντρικό και μία εκ των Τερζόγλου ή Τσιογκα ως τέταρτη.
Για την Αρτακιανού αν και πάντα μου άρεσε φέτος δεν κάνει καλή χρονιά (και με την εθνική ήταν πραγματικά τραγική). Ίσως πέρασαν τα χρόνια για αυτή, την Γιώτα και την Χριστοδούλου. Δεν θα είχα πρόβλημα με τις συνθήκες που ανέφερα παραπάνω να μείνει η Ξανθοπούλου και η Παπαδοπούλου ως αναπληρωματική της περιμένοντας να βελτιωθούν.

Να αναφέρω πως είμαι πολύ κατά της τέταρτης ξένης στο γυναικείο βόλλευ, όπως και του πέμπτου ξένου στο αντρικό. Σε τριτοκοσμικά πρωταθλήματα δεν χρειάζονται 4 ξένες, χώρος για νέες αθλήτριες, άνοιγμα στο κοινό και υποδομές χρειάζονται.
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Ποτοκαρ???? Ρε παιδιά δε έχω καταλάβει τι βρίσκεται στην ποτοκαρ? Οκ καλή παίκτρια αλλά πάτησε τα 35 και δεν κάνει την διαφορά. Είναι απλά καλή. Συν ότι στα περισσότερα από τα ντέρμπι που έπαιζε δεν τα πήγαινε καλά αρα είναι και αναξιόπιστη. Χίλιες φορές να πάρουμε την Έβανς που δείχνει συνεχώς ότι είναι παικταρου και ολοκληρωμένη παρα την ποτοκαρ.
Επίσης δεν έχω καταλάβει , οικονομικά ο ΠΑΟΚ ανταγωνίζεται τον ΠΑΟ και ΟΣΦΠ? Γιατί έχω είχα την εντύπωση πως έχουμε αντάξιο αν όχι μεγαλύτερο μπάτζετ.
Αν δεν έχουμε δεν μπορείτε να ζητάτε πρωτάθλημα και να παίρνουμε παίκτριες σα την ποτοκαρ. Δεν είναι τυχαίο ότι κατέληξε στην Κύπρο. Προφανώς η γυναίκα δεν είχε καλές προτάσεις γιατί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ούτε πέρσυ ήταν άσχετα που η ομάδα πήρε το κύπελλο γιατί ΔΕΝ υπήρχε ανταγωνισμός.
Ελπίζω να μην ισχύει το ότι την θέλουν πίσω γιατί εγώ αν αρχίσω να βλέπω τέτοιες κινήσεις πραγματικά θα ξενερώσω άπειρα μη σας πω θα σταματήσω να ασχολουμε. Θα ήταν πραγματικά κίνηση απελπισίας.
Λοιπόν όσο για στρατζαλη Σπανού εγώ δεν θα εμπιστευομουν καθόλου τη δεύτερη γιατί δεν έχει σταθερή υποδοχή και η στρατζαλη είναι μεν καλή αλλά με τρομάζουν τα κενά διαστήματα της. Π.χ με την εθνική. Αν θέλετε Ελληνίδες ακραίες εμένα η προτίμηση μου θα ήταν η βλαχακη και η αλεξακου. Οκ σαφώς η στρατζαλη προηγείται αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι. Θα τη δούμε το καλοκαίρι. Εγώ πάντως θα πρότεινα για διαγώνια τη Μάρθα για να μπορέσουμε να ρίξουμε λεφτά σε μια τουλάχιστον πραγματικά καλή ξένη ακραία. Η ποτοκαρ πραγματικά δεν αξίζει. Η φιντον που τώρα την βλέπουμε να σέρνετε δεν έπαιζε έτσι στην Πολωνία. Απλά είχε ένα αρκετά σοβαρό τραυματισμός και ήταν ανενεργή όλο το καλοκαίρι.
Πάντως μη ζητάτε πρωτάθλημα όταν δεν υπάρχουν λεφτά. Π.χ για να νικήσεις ΠΑΟ που δεν θα πολύ αλλάξει και θα ενισχυθεί , που είναι μια ομάδα με απίστευτη χημεία και ΧΩΡΙΣ κενά ( πέρα της διαγώνια που του χρόνου θα την αλλάξουν) θα πρέπει και εμείς να μην έχουμε κενά.
Εμένα η προτίμηση μου θα ήταν πάσα η Λι μια ΚΑΛΗ ξένη ακραία , ένα δίδυμο καλών Ελληνίδων στα άκρα , Ανθούλη , πολύνοπουλου , ξένο κέντρο και ξένη λίμπερο. Ειδάλλως αρτακιανου + δεύτερη ξένη ακραία η διαγώνια .
Τέλος φίλε εσύ που είδες ότι λένε ξανά για ποτοκαρ πες ιστοσελίδα που το βρήκες η στείλε ένα λινκ να το δω και εγω
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δεν είναι ότι υπάρχει σε λινκ αλλά μου το ανέφερε γνωστός μου που είναι στη Θεσσαλονίκη. Μα για αυτό και είπα αν ισχύει, καθώς ψάχνω να το διασταυρώσω.

Θεωρώ όμως ότι δεν είναι σωστή νοοτροπία να παρατάμε τα τμήματα για τις κινήσεις τους. Και ειδικά το βόλεϊ που ούτε λεφτά έχει όπως το ποδόσφαιρο και ούτε τις χορηγίες του ποδοσφαίρου. Μεγάλη υπόθεση είναι να κρατήσεις την ομάδα βιώσιμη. Σε αυτό φυσικά μπορεί να πάρουν άλλοι τίτλο γιατί θα έχουν μεγαλύτερη άνεση. Τι σημαίνει αυτό; Θα αρχίσουμε να "πυροβολούμε" αδιακρίτως; Θεωρώ ότι παραείσαι αυστηρός με όλο το σεβασμό με ένα τμήμα που τώρα αρχίζει και μπαίνει μέσα του το στοιχείο του Πρωταθλητισμού και έχοντας έναν πρόεδρο όπου θα βάλει μεν αλλά θα προσέξει να μην ξεπεράσει τα όρια. Και μάλιστα το είπε και εξαρχής σαν άλλους που έλεγαν ότι "ετοιμάζουν τον ΠΑΟΚ της επόμενης τετραετίας" και τον έστειλαν στο έρεβος. Όλα θέλουν πλάνο και σωστό προγραμματισμό. Το βόλεϊ δεν είναι "πετάω χρήματα άρα θα πάρω τίτλο".

Η χρονιά αυτή θεωρώ ότι ήταν μεταβατική και το ζητούμενο είναι να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.
Δηλαδή, να αποφασιστεί αν θα παραμείνει ο Φενόλιο και να ξεκινήσει νωρίς ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Η μεγάλη υπόθεση είναι να αποφασιστεί ποιες θα μείνουν και ποιες όχι, ώστε σιγά σιγά να φτιάξουμε ένα σταθερό κορμό που θα ενισχύεται σταδιακά και στο τέλος θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Εγώ προσωπικά θα ήθελα το Φενόλιο στην ομάδα, καθώς πιστεύω ότι θα βοηθήσει το τμήμα να αναβαθμιστεί λειτουργικά και οργανωτικά. Αυτό όμως πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Τώρα για τις παίκτριες όλοι έχουμε εκφράσει την άποψη μας, επομένως περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε.

Εν κατακλείδι και το είχα γράψει και στο πρώτο μου άρθρο, η υπομονή είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας!! Αφορισμοί, κακή κριτική και ισοπέδωση δεν πρέπει να υπάρχουν. Ο καθένας θα κριθεί οπότε πρέπει να κριθεί.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

miburosaito έγραψε:
Αν μείνει μετακομίζω και ανοίγω κιμτσιτσαδικο :lol:

Ντροπή να μην έχει στη Θεσσαλονίκη και να τρέχει ο Κορεάτης Γιουτιουμπερ στη Βουλγαρία για να παρει :mrgreen:

Πάντως πλάκα πλάκα έχει προσαρμοστεί 100%, δεν καταλαβαίνει τίποτα!
Φίλε τρώω Kimchi για χάρη της και μου αρέσει κι'ολας :mrgreen:. Μου αρέσει πολύ και το Samgak Kimbap, το οποίο για κάποιο λόγο νόμιζα οτι ήταν Γιαπωνέζικο σνάκ, όχι Κορεάτικο. Προφανώς έκανα λάθος.

Πράγματι έχει προσαρμοστεί και τα δίνει όλα. Μακάρι να της γίνει μια σοβαρή πρόταση, η αύρα της θα μας λείψει.
steven123 έγραψε:Ποτοκαρ???? Ρε παιδιά δε έχω καταλάβει τι βρίσκεται στην ποτοκαρ? Οκ καλή παίκτρια αλλά πάτησε τα 35 και δεν κάνει την διαφορά. Είναι απλά καλή. Συν ότι στα περισσότερα από τα ντέρμπι που έπαιζε δεν τα πήγαινε καλά αρα είναι και αναξιόπιστη. Χίλιες φορές να πάρουμε την Έβανς που δείχνει συνεχώς ότι είναι παικταρου και ολοκληρωμένη παρα την ποτοκαρ.
Επίσης δεν έχω καταλάβει , οικονομικά ο ΠΑΟΚ ανταγωνίζεται τον ΠΑΟ και ΟΣΦΠ? Γιατί έχω είχα την εντύπωση πως έχουμε αντάξιο αν όχι μεγαλύτερο μπάτζετ.
Αν δεν έχουμε δεν μπορείτε να ζητάτε πρωτάθλημα και να παίρνουμε παίκτριες σα την ποτοκαρ. Δεν είναι τυχαίο ότι κατέληξε στην Κύπρο. Προφανώς η γυναίκα δεν είχε καλές προτάσεις γιατί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ούτε πέρσυ ήταν άσχετα που η ομάδα πήρε το κύπελλο γιατί ΔΕΝ υπήρχε ανταγωνισμός.
Ελπίζω να μην ισχύει το ότι την θέλουν πίσω γιατί εγώ αν αρχίσω να βλέπω τέτοιες κινήσεις πραγματικά θα ξενερώσω άπειρα μη σας πω θα σταματήσω να ασχολουμε. Θα ήταν πραγματικά κίνηση απελπισίας.
Λοιπόν όσο για στρατζαλη Σπανού εγώ δεν θα εμπιστευομουν καθόλου τη δεύτερη γιατί δεν έχει σταθερή υποδοχή και η στρατζαλη είναι μεν καλή αλλά με τρομάζουν τα κενά διαστήματα της. Π.χ με την εθνική. Αν θέλετε Ελληνίδες ακραίες εμένα η προτίμηση μου θα ήταν η βλαχακη και η αλεξακου. Οκ σαφώς η στρατζαλη προηγείται αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι. Θα τη δούμε το καλοκαίρι. Εγώ πάντως θα πρότεινα για διαγώνια τη Μάρθα για να μπορέσουμε να ρίξουμε λεφτά σε μια τουλάχιστον πραγματικά καλή ξένη ακραία. Η ποτοκαρ πραγματικά δεν αξίζει. Η φιντον που τώρα την βλέπουμε να σέρνετε δεν έπαιζε έτσι στην Πολωνία. Απλά είχε ένα αρκετά σοβαρό τραυματισμός και ήταν ανενεργή όλο το καλοκαίρι.
Πάντως μη ζητάτε πρωτάθλημα όταν δεν υπάρχουν λεφτά. Π.χ για να νικήσεις ΠΑΟ που δεν θα πολύ αλλάξει και θα ενισχυθεί , που είναι μια ομάδα με απίστευτη χημεία και ΧΩΡΙΣ κενά ( πέρα της διαγώνια που του χρόνου θα την αλλάξουν) θα πρέπει και εμείς να μην έχουμε κενά.
Εμένα η προτίμηση μου θα ήταν πάσα η Λι μια ΚΑΛΗ ξένη ακραία , ένα δίδυμο καλών Ελληνίδων στα άκρα , Ανθούλη , πολύνοπουλου , ξένο κέντρο και ξένη λίμπερο. Ειδάλλως αρτακιανου + δεύτερη ξένη ακραία η διαγώνια .
Τέλος φίλε εσύ που είδες ότι λένε ξανά για ποτοκαρ πες ιστοσελίδα που το βρήκες η στείλε ένα λινκ να το δω και εγω
Ε αφού σου έγραφα για την Έβανς και τη Μερκάδο και μου έλεγες, μπα, και τι της βρίσκω :mrgreen: :mrgreen: .

Για τον προυπολογισμό της ομάδας η Έβανς θα ήταν απο τις καλύτερες λύσεις. Το ίδιο και η Μερκάδο. Μου αρέσει και η Agost.

O προυπολογισμός του ΠΑΟΚ δεν νομίζω οτι συγκρίνεται με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Ειναι αρκετά πιο χαμηλά. Αλλο τι γράφουν οι εφημερίδες και τα site της Θεσσαλονίκης που χρίζουν την ομάδα φαβορί κάθε χρόνο.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Ίσως είναι κάπως άκαιρη η κουβέντα αυτή, ακόμη είμαστε μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος με το τρέχον ρόστερ... Επομένως, δεν θα κάνω ονομαστικά σχόλια.

Παρόλαυτά, θα ήθελα για τη νέα χρονιά να δω τα εξής:

1) Παραμονή Φενόλιο - αδιανόητο αν ΔΕΝ παραμείνει, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε στη μέση της σεζόν

2) Παραμονή της πλειοψηφίας των Ελληνίδων, αλλά με προϋπόθεση την βελτίωσή τους κατά 10-20%, με βάση και τη δουλειά στις προπονήσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, πρέπει οι ίδιες να θέλουν να βελτιωθούν και να παλέψουν-κουραστούν για αυτό. Ελπίζω να το έχουν σαν προσωπικό στόχο, αν και η αλήθεια είναι ότι με στοιχειώνει το παράδειγμα της αθλήτριας που άφησε το βόλει για το μόντελινγκ...Παίκτρια η οποία (κατά την κρίση του προπονητή) δεν βελτιώνεται ή δεν δείχνει διάθεση στις προπονήσεις, καλό είναι να αποχωρήσει.

3) Βελτίωση όλων των γύρω-γύρω από την ομάδα, όπως ανέφεραν διεξοδικά οι φίλοι παραπάνω.
steven123

Άκαιρη? Από πού και έως που? Στα περισσότερα πρωταθλήματα ο σχεδιασμός ξεκινάει λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Και έτσι πρέπει να γίνεται. Να υπάρχει ένα σχέδια και ένα πλάνο από νωρίς για το τι θέλουμε και να υπάρχουν φυσικά και πολλές διαθέσιμες παικτριες για να προσεγγίσουμε. Όσο για την παραμονή των περισσότερων Ελληνίδων εγώ δεν συμφωνώ εκτός και ας μείνουν ως τρίτες. Η μερτεκη π.χ τα τελευταία χρόνια παίζει συνεχώς μέτρια. Αυτή η χρονιά της μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καλή ειδικά αν σκεφτείς το ποσό κακή ήταν με ΑΟ Θήρας και ΠΑΟΚ την πρώτη χρονιά. Τι μπορείς να περιμένεις από αυτή? Να κάνει τη διαφορά? Αφού δε μπορεί. Η απόδοση της στα ματς είναι συνεχώς καθοδική και είναι αρκετά ασταθής
Όσο για τα ταλέντα που έχουμε εμένα προσωπικά μου αρέσουν η Τερζόγλου η Τσίογκα η Ηλιοπούλου και η μικρή λίμπερο. Η κλεπκου έχει καλή υποδοχή και άμυνα Καααποιες φορές. Οπότε θυμάται . Επίθεση τίποτα το ιδιαίτερο. Η κυππαριση από την άλλη είναι πολύ παράξενη παίκτρια. Έχει πολλές δυνατότητες αλλά δεν έχει την προσωπικότητα. Π.χ στην αρχή της σεζόν την υπολογίσαμε ακόμα και σα βασική . Έκανε φοβερό τουρνουά στην Σαντορίνη και κουβαλούσε. Μια εβδομάδα μετά μόλις το φιλικό έγινε επίσημο έγινε κανονική μηχανή λαθών. Πολλά λαθη πάρα πολλά. Ειδικά στην επίθεση . Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια στιγμή στο ματς με την Λαμία που η Λι την έβγαλε χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ μπλοκ και παρόλα αυτά αυτή έκανε χτύπημα για να πάρει το μπλοκ άουτ και έστειλε τη μπάλα στις κερκίδες κάτι που σημαίνει ότι πραγματικά δεν έβλεπε μπροστά της από το στρες . Κάτι τέτοια που κάνει εμένα μου δείχνουν ότι η κοπέλα τα χάνει όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Αν το ξεπεράσει θεωρώ θα γίνει φοβερή παίκτρια αλλά...
Νομίζω ότι η ομάδα θα μπόρεσε να βρει κορίτσια με περισσότερο ταλέντο. Υπάρχουν αρκετά που τελειώνουν το κολλεγιακό του χρόνου που έχουν πραγματικά δυνατότητες να γίνουν καλές παίκτριες. Όσο για το άλλο υποτιθέμενο ταλέντο τη μεροδουλακη πραγματικά απορώ πως θεωρείται ταλέντο. Εμένα προσωπικά δε μου βγάζει τιποτα
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Eμψυχωτικός ο Steven123... :lol:

να κάνεις μια ομιλία στα κορίτσια να πάμε κατευθείαν στην Pre League. :mrgreen: :mrgreen:

Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές φυσικά. Άλλωστε δεν φαίνεται να συμφωνεί κανένας 100% με κάποιον άλλο.

Σίγουρα θα χρειαστούν αλλαγές.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Εχει CEV σημερα, ο ημιτελικος Alba vs Eczacibasi παιζει τωρα!

Οποιος θελει να δει παιζει τωρα live:

[youtube]6z9el6-rDLQ[/youtube]

Μποσκοβικοι του κοσμου ενωθειτε 8-) :lol:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Descartes έγραψε:Eμψυχωτικός ο Steven123... :lol:

να κάνεις μια ομιλία στα κορίτσια να πάμε κατευθείαν στην Pre League. :mrgreen: :mrgreen:
Δώστε μια Πότοκαρ στον κύριο, παρακαλώ. :lol:
steven123

Να σε ρωτήσω φίλε μου το άτομο που σου είπε ότι παίζει περίπτωση της ποτοκαρ ( μακάρι να μη ισχύει) είναι άτομο που έχει σχέση με την ομάδα? Δηλαδή αυτό που είπε είναι αξιόπιστο και πιθανό? ( αν και δεν νομίζω ο φενολιο να εισηγηθεί κάτι τέτοιο)
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Κουβανέ να σε ρωτησω, αν ξερεις, καμία καλή ακαδημία βόλεϊ στο λεκανοπέδιο, κυρίως κέντρο και δυτικά με ενδιαφέρει, για να στείλω τη μεγάλη μου κόρη για βόλεϊ, κλείνει τα 7 σε δύο μήνες και είναι ήδη 1,35 στο ύψος.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

steven123 έγραψε:Να σε ρωτήσω φίλε μου το άτομο που σου είπε ότι παίζει περίπτωση της ποτοκαρ ( μακάρι να μη ισχύει) είναι άτομο που έχει σχέση με την ομάδα? Δηλαδή αυτό που είπε είναι αξιόπιστο και πιθανό? ( αν και δεν νομίζω ο φενολιο να εισηγηθεί κάτι τέτοιο)
Το άτομο αυτό μου έχει πει γενικά ειδήσεις που βγαίνουν. Όπως πέρσι που κυνηγούσαμε να φέρουμε τον Πολχαγεν αλλά αποφάσισε να πάει Γαλλία και έτσι προέκυψε ο Κουκλίνσκι. Το παιδί απλά ξέρει κάποιους δημοσιογράφους και μαθαίνει πράγματα. Όμως όπως σου τόνισα, ψάχνω να βρω να το διασταυρώσω και από αλλού. Για αυτό και είπα αν ισχύει όταν το ανέφερα.

Δε χρειάζεται πανικό. Χαλάρωσε, σε βλέπω έτοιμο να πλακώσεις το γυναικείο τμήμα και το φόρουμ στο ξύλο. :lol: Πίστη στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

V-olakiotis έγραψε:Κουβανέ να σε ρωτησω, αν ξερεις, καμία καλή ακαδημία βόλεϊ στο λεκανοπέδιο, κυρίως κέντρο και δυτικά με ενδιαφέρει, για να στείλω τη μεγάλη μου κόρη για βόλεϊ, κλείνει τα 7 σε δύο μήνες και είναι ήδη 1,35 στο ύψος.

Να σου ζήσει! Δυστυχώς δεν ξέρω κάποια καλή γιατί δεν το έχω ψάξει κιόλας. Σίγουρα ξέρω ότι υπάρχει ο Πανελλήνιος (υπάρχει και ο Παναθηναϊκός :lol: ) και πιο μικρής κατηγορίας όπως ο Αστέρας Εξαρχείων ή το Γκύζη Πολυγώνου. Μπορείς νομίζω να βρεις και στο διαδίκτυο.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ευχαριστώ!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”