miburosaito έγραψε:
Σαν να αργησαμε ενα χρονο....
Βλεπεις ηταν 'κοντη' και δεν μας εκανε, ασχετα που ηταν η MVP του τελικου και μας τραβηξε ολη τη χρονια περισυ.
Πολυ καλη και ισορροπημενη παιχτρια, ξερω οτι επαιξε το πρωτο μισο σε Κυπρο και απο τον Δεκεμβριο γυρισε στη χωρα της. Και τα δυο πρωταθληματα ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο το δικο μας, επομενως δεν ξερω σε τι επιπεδο ειναι.
Μέγιστος επιστήμονας αυτός που έκρινε ακατάλληλη την Ποτοκαρ. Ίσως η καλύτερη λύση από άποψη χρημάτων. Πρόσφερε πάρα πολλά και κρίμα που έφυγε, αλλά έτσι γίνεται όταν δεν ξέρεις την αγορά. Αν την φέρουν, πραγματικά θα μπορούμε να έχουμε μια αξιόπιστη λύση και να δώσουμε περισσότερα χρήματα αλλού. Δεν ξέρω αν θα έχουμε 4 ξένες αλλά θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη ανεξάρτητα με τον αριθμό των ξένων.
miburosaito έγραψε:Οσον αφορα τα μπατζετ λογικα θα πεσουν ολων εστω και λιγο του χρονου, αλλα δεν νομιζω να δουμε μεγαλες διαφορες. Παντως ο Αμοιριδης μεχρι και φετος ετσι κινουνταν, δικιο εχεις, αλλα τις παιχτριες που αναφερθηκαν μπορει να τις παρει.
Για τις διδυμες ειναι αινιγμα βεβαια, δεν ξερω τι θα ζητησουν. Λογικα θα εξαρτηθει απο το ποσες προσφορες εχουν. Εγω την Ιαπωνια φοβαμαι για την Γιαε Γιονγκ, ο πιο πιθανος προορισμος ειναι εκει για αυτην. Η Ντα Γιονγκ εχει μιλησει και στο παρελθον οτι θελει να παιξει Ευρωπη, εδω μεινει.

Τις Ελληνίδες τις κόβω πολύ δύσκολες σε διαπραγματεύσεις. Και αυτό έχει αντιληφθεί και ο Αμοιρίδης. Γιατί καλά να μας πει η Στράντζαλη ότι θέλει να έρθει αλλά τι να το κάνω άμα ζητήσει 80.000 και 100.000. Για αυτό και επικεντρώνεται στις ξένες και ο Ελληνικός κορμός δημιουργείται μέσω των ακαδημιών. Για μένα πράττει σωστά γιατί αρκετές έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ. Εγώ το βλέπω να συγκεντρώνεται και πάλι στις ξένες απλά να δίνει έμφαση σε συγκεκριμένες θέσεις.
miburosaito έγραψε:Οπως λεγαμε την αλλη μερα, θα εχει ανακαταταξεις σε πασαδορους στο Τουρκικο πρωταθλημα, αρα μπορει να κλεισει εκει. Θα δουμε, νωρις ειναι ακομα. Παντως απο αυτην θα πρεπει να ξεκινησει ο Αμοιριδης για του χρονου. Ειναι σημαντικο να κρατας πασαδορο εφοσον σου κανει. Ειναι η μιση ομαδα.
Αυτό φωνάζω και στους άνδρες αλλά έχω να αντιμετωπίσω το αντί-Καναδικο μπλοκ και τους νοσταλγούς Βασίλη Κουρνέτα και Ντρζιζγκα.

(Δε θα σας περάσει Miles και obanebane

). Το άλφα και το ωμέγα είναι η πάσα χωρίς αμφιβολία. Κερδίζεις σε ομοιογένεια άμεσα και ξεκινάς με ένα πολύ καλό πλεονέκτημα. Εμένα ο φόβος μου είναι το Τουρκικό Πρωτάθλημα και τα Ασιατικά εκτός Κορέας. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει, θα είναι το ιδανικό αλλά θέλει υπέρβαση για να την πείσεις. Κυρίως στη διάθεσή της ποντάρω, δηλαδή κατά πόσο έχει εγκλιματιστεί στην Ελλάδα και αν υπάρχει κάποιο πλάνο για να αξιοποιηθεί καλύτερα. Θα δούμε.
miburosaito έγραψε:Μακαρι να γινοταν επαγγελματικο αλλα πολυ χλωμο σεναριο ειναι. Ολοι κοιτανε το μαγαζακι τους ρε συ, και στο αντρικο και στο γυναικειο....
Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχεις τον ύπνο τον Πελεκουδα πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ, έχεις όλους τους κλικαδορους μέσα και όλοι είναι αδιάφοροι. Βέβαια να δω τι θα έκαναν άμα έτρωγαν άνδρες και γυναίκες ban από κάθε διοργάνωση σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο αν δεν γίνονταν επαγγελματικές οι ομάδες. Παιχνίδια σε βάρος αθλητών και αθλητριών.