;Equalizer έγραψε:Γίνονται συζητήσεις
Ηρεμία
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- iremidynami 4+
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Τι ειναι λεει ο τσαλοφ; αγελαστος;
Τον συμπαθησα κιολας, θα τον κανω τατουαζ, θα γινει ο ηρωας μου!!
Γινεται να κατσει εδω 3 χρονια και να μην δουμε καν τα δοντια του;
Να μην σπασει το χειλακι του;
Δεν θελουμε την οδοντοστοιχια του, να τη βγαζει εξω και να τη δειχνει στους αθηναιους θελουμε!!
Μου θυμίσατε ρε το Τζο Ναγκμπε.
Τζο ο αγελαστος το παρατσουκλι του.
Δεν θελουμε την οδοντοστοιχια του, να τη βγαζει εξω και να τη δειχνει στους αθηναιους θελουμε!!
- navigator11
Ερώτηcιc: Εφόσον η λογική του προπονητή στη συγκεκριμένη κρίσιμη φάση της σεζόν είναι να μη "ρίξει" όσους έχουν τραβήξει τόσες μέρες κουπί από την αρχή της προετοιμασίας, βάζοντας στην εξίσωση των αγώνων ακόμα και τον για σχεδόν όλους μας αντιεπαγγελματία απέναντι στον ΠΑΟΚ Εκονγκ, πότε θα πρέπει να αναμένεται ότι ο ίδιος άνθρωπος θα δώσει την ευκαιρία στον Μεϊτέ να αρχίσει να παίζει; Καψούρα, ξεκαψούρα του, ως λάτρης των ισορροπιών, εκτιμώ ότι δε θα τον χρησιμοποιήσει, αν έρθει τελικά, ούτε δευτερόλεπτο στα πλέι οφφς, εφόσον με το καλό φτάσουμε εκεί. Η ομάδα χρειάζεται ΑΜΕΣΑ ενίσχυση στη θέση του χαφ, με παίχτη όσο το δυνατόν πιο έτοιμο να βοηθήσει έστω και για περιορισμένο χρόνο στα ερχόμενα παιχνίδια.nunies4 έγραψε:Ραζβαν ευτυχισμένος.... ΠΑΟΚ ευτυχισμένος.
Και Ραζβαν ευτυχισμένος με Μειτε. Τι να κάνουμε; Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε
Οποιοσδήποτε χαφ και να έρθει δύσκολα θα παίξει στα πλευ οφ.
Εγραψα και πριν ότι η εκτίμηση μου είναι ότι ακόμα και με την Μάλμε θα προχωρήσει σε μια αλλαγή. Τον ΤΤ. Δύσκολα 2η
Εγραψα και πριν ότι η εκτίμηση μου είναι ότι ακόμα και με την Μάλμε θα προχωρήσει σε μια αλλαγή. Τον ΤΤ. Δύσκολα 2η
- ΑποστόληςΑ
Ο Ιβάν είχε έρθει με ένα σακάκι.theodorsalonika έγραψε:Το θέμα είναι σοβαρό πάντως άμα ήρθε με μια μπλούζα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 01 Αύγ 2024, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θεμα ειναι οτι μπορει να ταιριάζει γάντι με τον Καμαρά, αλλα ΑΡΓΗΣΕ πολύ...nunies4 έγραψε:Ραζβαν ευτυχισμένος.... ΠΑΟΚ ευτυχισμένος.
Και Ραζβαν ευτυχισμένος με Μειτε. Τι να κάνουμε; Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε
Μονο εαν περασουμε ομίλους ch.l θα ειναι ετοιμος, οπως και οι υπολοιποι που ηρθαν...
ΜΑΚΑΡΙ να πάνε ολα καλά...

- Μπαρκαρούτσος
-
Φιλαράκι πάντα χαμογελάω απλώς δεν με βλέπατε. Φέρτε τον χαφαρο γρήγορα....iremidynami 4+ έγραψε:Τι ειναι λεει ο τσαλοφ; αγελαστος;

Τον φάγατε τον Τσαλοφ ότι ήρθε με μια μπλούζα και στο βίντεο της παρουσίασης για σπάσιμο εμφανίστηκε με δύο μπλούζες.Γκρινιαρηδες.
- Μπαρκαρούτσος
Η Ώρα Του Δημοσιογράφου ft. Νίκος Τοσκίτσης
Ακούμε, κάνουμε like & subscribe, το λέμε και στους φίλους μας!
Ακούμε, κάνουμε like & subscribe, το λέμε και στους φίλους μας!
2-3 που δεν ξέρουν τι να γράψουν το φάγανε Καλως ήρθε έπρεπε να πούνε με πολλά goal.alp920 έγραψε:Τον φάγατε τον Τσαλοφ ότι ήρθε με μια μπλούζα και στο βίντεο της παρουσίασης για σπάσιμο εμφανίστηκε με δύο μπλούζες.Γκρινιαρηδες.

Έφτιαξε η διάθεσή μας να περάσουμε την Malme και θα πετάμε όλοι .... μερικές μέρες ακόμα έμειναν.
Η λιστα θα ανακοινωθει αυριο. Πρωτα θα ενημερωθουν οι παικτες που δεν θα συμπεριλαμβανονται σε αυτην.