Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του Τόντσι Γκάμπριτς που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας από το 1991 ως το 1993.
Ήταν μεγάλη η χαρά μας που τον συναντήσαμε πέρυσι στο Σπλιτ και μας καλωσόρισε σε άψογα ελληνικά, με ένα πλατύ χαμόγελο όταν εξιστορούσε τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…
Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του.
Α ρε Τόντσι, στην αυλή στο Δημοτικό που όλοι όσοι έπαιζαν τέρμα ήταν Βάντσικ μόνος μου έλεγα "εγώ Γκάμπριτς".
Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Βαλαβανίδη, για τον χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.
Ο Γιώργος Βαλαβανίδης ήταν πιστός στρατιώτης του Συλλόγου, προσφέροντας απ’ όλα τα πόστα, τόσο ως αθλητής, όσο και ως υπεύθυνος των ακαδημιών μπάσκετ αγοριών.
Μάλιστα, ήταν και μέλος της ομάδας, η οποία κατέκτησε το ευρωπαϊκό κύπελλο το 1991 στη Γενεύη, το πρωτάθλημα Ελλάδος το 1992, και το Κύπελλο Κόρατς το 1994.
Τον είχε αναδείξει ο Ιβκοβιτς και τον εβαζε κυρίως σε αμυντικούς ρόλους με κάποιες ολιγόλεπτες συμμετοχές αλλά δεν είχε μεγάλη εξέλιξη και έφυγε σύντομα.
Κριμα τον άνθρωπο.Και ενας ρεπορτερ της αεκ στο σδνα 44 ετων..Τραγωδιες
Μου κανει εντυπωση που κανετε τους ανηξερους ολοι σας και δεν ξερετε την αιτια τω θανατων τα ΕΜΒΟΛΙΑ ειναι τη δεν καταλαβενετε εχετε σκεφτη τη γινετε μετα το κοροιδοιο και ταδηλητιριωδη σκευασματα που ποτισαν το κοσμο θελουν εκτελεση στο 1 μετρο ολοι οι εγκληματιες αυτοι που κανουν τους ανηξερους και δεν μιλαει κανεις μουγκα ολοι τους χτες ο Γιωργος το παιδι της Αεκ και καθεμερα πανικος απο ανακοπες και καρκινους υγιεστατοι ανθρωποι και κανουν αφερεσει ολα τα γενητικα τους κακοηθηα καρκινοι επεκτατικοι δυο φιλοι μου στα καλα καθουμενα υγιεστατοι και θα γινη χαμος απο εδω και περα αλοιμονο σε αυτους που τρυπηθηκαν με τα δηλητηρια του Μπουρλα και του Μητσοτακη ειμαι τυχερος και υγηης που δεν εκανα αυτα τα ΕΜ-ΦΟΛΙΑ