Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Στο τοπικ "εξελιξη των δανεικων ποδοσφαιριστων"
υπαρχει ενα αφιερωμα απο τον tzelas που
εχει θεση στην κεντρικη σελιδα.
υπαρχει ενα αφιερωμα απο τον tzelas που
εχει θεση στην κεντρικη σελιδα.
- PAOK_Antarctica
Κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και πολύ καιρό αλλά τώρα προθυμοποιήθηκα να αναφέρω και δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους:
Πολλές φορές, όταν πατάω την πρώτη είδηση στην στήλη "τι λένε τα ΜΜΕ για τον ΠΑΟΚ" μου βγάζει αντ'αυτού την πρώτη είδηση από το "τι λένε τα ΜΜΕ για τους αντιπάλους". Συμβαίνει μόνο στην πρώτη είδηση!
Μου έχει συμβεί πολλές φορές και από κινητό και από PC.
Πολλές φορές, όταν πατάω την πρώτη είδηση στην στήλη "τι λένε τα ΜΜΕ για τον ΠΑΟΚ" μου βγάζει αντ'αυτού την πρώτη είδηση από το "τι λένε τα ΜΜΕ για τους αντιπάλους". Συμβαίνει μόνο στην πρώτη είδηση!
Μου έχει συμβεί πολλές φορές και από κινητό και από PC.
Μου το κάνει και μένα αν πάω αμέσως εκεί, μετά από λίγα δευτερόλεπτα φτιάχνει συνήθως
Θα το αναφέρω
Θα το αναφέρω
Ενημερωτικά, στο θέμα στα δεξιά της κεντρικής "Εικόνες από την προπόνηση (15/8)" ξεχάστηκε μάλλον να μπει το link των εικόνων, οπότε δεν υπάρχει καμία απ αυτές...
- navigator11
Ρε παιδιά, υπάρχει δυνατότητα να σταματήσουμε να βλέπουμε στην κεντρική τις ... από καρδιάς συνεντεύξεις κάθε πικραμένου βετεράνου; Δεν μπαίνω ποτέ σε διαδικασία καν σκέψης να διαβάσω οποιουδήποτε αλλά μόνο τις "επικεφαλίδες" των πιο πολλών, που διαβάζω, μου έρχεται μια σύγχυση!!
Σπάνια, ανεβαίνουν και όχι όλων των παλαίμαχων... Κάποια στιγμή θα σταματήσει
Πάρα πολύ σωστά τα σχόλια για τους ΑΡΔ με τα bold γράμματα στο δημοσίευμα της κεντρικής σελίδας "Η εκτίμηση του κόσμου για τις μεταγραφές" και πολύ δυνατό το μήνυμα προς όλους τους και όλους μας!!!!
Συγχαρητήρια στην admin team για τις ενέργειες-προειδοποίηση προς κάθε εχθρό του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Απομονώστε όλους τους ΑΡΔ, ΟΛΟΙ παιδιά, μόνο έτσι θα βρει την υγεία του επιτέλους ο μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Συγχαρητήρια στην admin team για τις ενέργειες-προειδοποίηση προς κάθε εχθρό του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Απομονώστε όλους τους ΑΡΔ, ΟΛΟΙ παιδιά, μόνο έτσι θα βρει την υγεία του επιτέλους ο μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ.!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Μπραβο sourmenetes
οι ακροατες οριζουν την κατασταση των μμε ή τα μμε οριζουν την κατασταση των ακροατων?
Νομιζω οτι 2 επιλογες εχουμε.
Περιφρονηση ή "στοχοποιηση"
Παντως εχουμε μια υποχρεωση ΣΤΗΡΙΞΗ
οι ακροατες οριζουν την κατασταση των μμε ή τα μμε οριζουν την κατασταση των ακροατων?
Νομιζω οτι 2 επιλογες εχουμε.
Περιφρονηση ή "στοχοποιηση"
Παντως εχουμε μια υποχρεωση ΣΤΗΡΙΞΗ
[Φιλικός "διασυρμός" για την Κ-20] σε τίτλο του ρεπορτάζ της κεντρικής? Συμπαθάτε με αλλά...
Με όλο τον σεβασμό, αλλά (έστω και μέσα σε εισαγωγικά) μου φαίνεται τουλάχιστον υπερβολικός σαν τίτλος!!!!
Με όλο τον σεβασμό, αλλά (έστω και μέσα σε εισαγωγικά) μου φαίνεται τουλάχιστον υπερβολικός σαν τίτλος!!!!
Δεν λες και ψέματα όμως αν πεις ήττα (ή έστω και βαριά ήττα) με 4-0 στο φιλικό για την Κ-20...
Αλλιώς χτυπάει ο "διασυρμός" θεωρώ...
Αλλιώς χτυπάει ο "διασυρμός" θεωρώ...
Μια χαρά, να βάλουν μυαλό.
Και να μην παίρνουν τα μυαλά αέρα, και στο πρώτο συμβόλαιο αγοράζουν αυτοκίνητο, γκόμενες κλπ κλπ
Άντε μην λέω τα ίδια...
Αν θες να γίνεις πρωταθλητής αθλητής, ξεχνάς τα πάντα μέχρι να κρεμάσεις παπούτσια
SM-G935F
Και να μην παίρνουν τα μυαλά αέρα, και στο πρώτο συμβόλαιο αγοράζουν αυτοκίνητο, γκόμενες κλπ κλπ
Άντε μην λέω τα ίδια...
Αν θες να γίνεις πρωταθλητής αθλητής, ξεχνάς τα πάντα μέχρι να κρεμάσεις παπούτσια
SM-G935F
Πολλά ++++ και πάλι στον Αρκαδοπόντιο για το άρθρο του "Πραγματική νίκη, πραγματική ήττα" στην κεντρική σελίδα!!!!
Ρεαλιστικότατο!!!! Εξαιρετικό!!!!
Ρεαλιστικότατο!!!! Εξαιρετικό!!!!