ΠΑΟΚ-Καλλιθέα 2-2 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Colley
1
1%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
79
80%
Murg
5
5%
Κωνσταντέλιας
9
9%
Chalov
2
2%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tissoudali
1
1%
Otto
1
1%

Σύνολο ψήφων: 99

kayde

Re: ΠΑΟΚ-Καλλιθέα 2-2 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kayde »

Θα το παρουμε βρε και φετος,προπονηση κανουμε :mrgreen:
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

thomas Murg έγραψε:
Maezono Masakiyo έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Μάγκες όλοι εσείς που κράζετε την ομάδα εκεί κατά τον Μάιο μη χαθείτε πάλι όπως πέρσι.
Aυτό είναι δίκοπο μαχαίρι φίλε Thomas. Υπάρχει το πέρυσι υπάρχει και το πρόπερσι και το παραπρόπερσι.Κανείς να μη χαθεί. Ούτε αυτοί που βλέπουν τα προβλήματα να χαθούν ,ούτε αυτοί που κράζουν,ούτε αυτοί που τα βλέπουν όλα καλά και πιστεύουν σε τίτλο,ουτε αυτοι που τα χρεώνουν στη γκαντεμια και τη διαιτησία ούτε και αυτοί που βάζουν τα σκουπίδια κάτω απο το χαλάκι.Ούτε οι μύρλες να χαθούν ούτε οι χειροκροτητές. Όλοι εδω να μαστε και οι μεν και οι δε και να κριθούμε αναλόγως.
Μήπως μπερδεύουμε τους ρόλους μας φίλε Μαεζόνο; Με ποια ακριβώς γνώση και εμπειρία διακρίνουμε τα προβλήματα και μάλιστα η πλειονότητα εκφέρει και άποψη για το τι πρέπει να αλλάξει; Φίλαθλοι ή οπαδοί είμαστε. Στηρίζουμε την ομάδα και προχωράμε. Δηλαδή θα νιώσει καλύτερα αυτός που κράζει την ομάδα; Ή θα έχει την ψευδαίσθηση ότι το δικό του κράξιμο ευθύνεται που ξύπνησαν οι υπεύθυνοι; Εάν κάποιος θεωρεί ότι γνωρίζει τόσο καλά το άθλημα ας εξασκήσει την προπονητική για να παίρνει αποφάσεις στο γήπεδο κι όχι στο πληκτρολόγιο.

Ο δικός μας ρόλος είναι να ασκούμε κριτική στα γαμημένα κοράκια που μας μαυρίζουν την ψυχή και στους μπάσταρδους δικαστές του αθηνέζικου κατεστημένου που φροντίζουν να τιμωρούν μόνο τον ΠΑΟΚ. Εκεί δεν μας βλέπω και πολύ πιστούς στον ρόλο μας.

Επειδή απάντησα γενικότερα για νοοτροπία και δεν ξέρω συγκεκριμένα σε τι περιστατικά αναφέρεσαι θα πω πως εν μέρει και ως ένα βαθμό συμφωνώ μαζί σου. Σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία ούτε έχουμε την απαραίτητη κατάρτιση ωστε να τοποθετούμαστε τόσο κατηγορηματικά και να λέμε πρέπει αλλάξει αυτό η εκείνο ούτε ξέρουμε τη συμβαίνει εκ των έσω. Ωστόσο μια κριτική με επιχειρήματα δεν αποτελεί απαραίτητα κράξιμο, η άσκηση κριτικής δεν συνεπάγεται απαραίτητα έλλειψη στήριξης και επίσης η στήριξη ανευ κριτικής δεν είναι η καλύτερη λύση. Με αυτή τη λογική αν πάμε σινεμά και δεν μας άρεσει η ταινία δεν πρέπει να πούμε κάτι δεδομένου οτι δεν είμαστε κριτικοί κινηματογράφου.Υπο αυτή τη προσέγγιση ο μόνος που θα έπρεπε να γράφει είναι ο Κουβανός για το βόλεϊ. Υπο αυτή τη προσέγγιση ίσως ούτε κι αυτό το φόρουμ θα έπρεπε να υπάρχει η και τόπικ για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Και μην ξεχνάς οτι στο παρελθόν στηρίχτηκαν καταστάσεις ανευ επιχειρηματολογίας η με επιχειρήματα τύπου "αν γνωρίζεις καλύτερα γίνε εσυ προέδρος" η "αν δεν γουστάρεις μην έρχεσαι" όπως το 2007 και σε βάθος χρόνου δεν μας βγήκαν σε καλό. Επι Γούμενου το 2005-2006 αυτοί που κράζαν αυτούς που κάναν κριτική και φώναζαν "μαθε στο Ριβάλντο μπάλα Σικαμπάλα" καθόντουσαν πριν το ματς με το γαυρο στη Τούμπα στο 2ο γυρο και φώναζαν "μη δίνετε λεφτα στο Γουμενο ρε πάρτε το διαρκείας μου για να μπείτε". Εκτός αν έχουν υποπέσει στην αντίληψη σου κριτικές ανευ επιχειρηματολογίας που θεωρείς οτι εμπεριέχουν εμπάθεια οπότε είναι άλλη συζήτηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Δευ 02 Δεκ 2024, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μαεζόνο εσένα σε παρακολουθώ και στο βόλεϊ και προφανώς δεν αποτελείς παράδειγμα αυτού που κράζει. Ασκείς κριτική επιχειρηματολογώντας. Οπότε δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Αυτούς που κράζουν την ομάδα γενικώς κι αδιακρίτως είναι εύκολο να τους εντοπίσεις. Πολύ απλά τους συναντάς στο φόρουμ κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο όταν χάνει η ομάδα. Στις νίκες τους ψάχνεις.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Και εκεί που έχουν πέσει οι σφυγμοί βλέπω σχολιασμό φάσεων στον Σκάι (ξέρω είμαι μαζοχας) και βγαίνει κ λέει η κυρία εκεί ότι του κωσταντελια είναι υποκειμενικό αν είναι πέναλτι ή όχι αυτή η μικρή όπως την χαρακτήρισε επαφή. Και από την ηρεμία νιώθω λες και μόλις τελείωσε το μας κ το αίμα βράζει. Άι σιχτιρ και σεις ρε λαμόγια
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

thomas Murg έγραψε:
Immemoric έγραψε:Λάθος μου τότε, νόμισα σφυρίχτηκα κάτι. Οπως και να’χει, νομίζω τον βρίσκει τον ντελια ο αντίπαλος αλλά όχι τόσο όσο για να τον ανατρέψει, δηλαδή πέφτει εύκολα ο Ντελιας για αυτό και δεν διαμαρτύρεται και ο ίδιος.Η άποψη μου είναι ότι αυτές οι φάσεις θα μπορούσαν να είχαν κ δοθεί (το πέναλτυ του Ντελια και του Ντεσποτοφ). Οπως και το οφσάιντ. Απλώς το θέμα είναι ότι και στις 3 αυτές οριακές φάσεις δεν μας έδωσαν τίποτα (και το πρώτο γκολ της Καλλιθέας που υπάρχει μια ψιλούψια οφσάιντ). Φυσικά και στο πέναλτυ του Μτεσποτοφ το έδωσε ο Τζίκος, αλλά τον φώναξε ο Κουμπαράκης ο οποίος έδωσε εκείνο το γελοίο πέναλτυ εις βάρος μας στον Βόλο.

Λίγο μπερδεμένα μας τα λες ή μου φαίνεται; Ποια είναι η άποψή σου τελικά;
Η άποψη μου είναι ότι η διαιτησια δεν ήταν τόσο κακη όσο λένε πολλοί, αλλα το πέναλτι του Ντεσποτοφ θα μπορούσε να ερμηνευτεί από άλλον διαιτητής διαφορετικά. Δηλαδή για εμένα η διαιτησία δεν είναι η αιτία της ισοπαλίας, αλλά για ακόμα ένα αγώνα η νωθρή εμφάνιση μας. Είχαμε τα σκουλίκια και τους χάρτινους να φωνάζουν για ψύλλου πήδημα, δεν θέλω κι εμείς να κάνουμε τα ίδια. Άλλωστε έχουμε δει διαιτησίες επι εποχής παράγκας, αυτές οι διαιτησίες για μένα είναι οι καλύτερες που έχω δει—από την άποψη ότι πάνω κάτω λάθη γίνονται εις βάρος πολλών.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Βρες μια φάση να έχει δοθεί κάτι υπέρ μας απο Τσαγγαράκη, Κουμπαράκη ακόμα και σαν var όταν λέμε για ένα οφ σάιντ ότι είναι στο όριο...το μόνο που είχε κάνει είναι η αποβολή του παίκτη του Βόλου με δέυτερη κίτρινη, την οποία έδειξε όμως αφού ήταν αφενός καταφανέστατη, αφετέρου δεν ήξερε ότι είναι δεύτερη ...στη συνέχεια το αντιλήφθηκε και έβγαλε κόκκινη οπότε δεν μπορούσε να το πάρει πίσω....
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Κανενα πεναλτι δεν ειναι
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Κατσε να σε γ@μανε τοτε.Εγινε.
george188

Δημοσίευση από george188 »

giliopoulos έγραψε:Κανενα πεναλτι δεν ειναι
Θέατρο ο ντελιας, κακώς δεν βγήκε και κίτρινη
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Αν τα δειξεις αυτα σε καποιον γερμανο ή αγγλο θα γελανε.. αυτα μονο στην σουπερλιγδα τα αναλυουν 300 φορες..
KwstisGtv

Δημοσίευση από KwstisGtv »

Με βάση τον κανονισμό, δεν υπάρχει κανένα πέναλτυ. Η διαιτησία έδωσε πονηρά σφυρίγματα στην Καλλιθέα αλλά δεν δικαιολογείται τόση φασαρία και υπερβολή.
Δεν υπήρχε σφαγή και θεωρώ πως μειώνουμε τον σύλλογο με το να ουρλιάζουμε τη στιγμή που είχαμε απέναντί μας τη χειρότερη ομάδα της λίγκας.
Είναι καλύτερα να υπάρξει αυτοκριτική και αυτοβελτίωση. Δε θέλω τον Λουτσέσκου σε ματς με ουραγό να μιλάει για διαιτησία, είναι πολύ καλύτερος από αυτό.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Κ για μένα δεν είναι κανένα πέναλτι ,αν έδινε του ντελια θα ήταν τραβηγμένο από τα μαλλιά .επίσης είμαστε τυχερή στην φάση στο τέλος που βγαίνει στην κόντρα η Καλλιθέα κ έδειξε οφ Σαιντ,γιατί ήταν καθαρή κόκκινη στον ντελια .θα βελαξουμε μέχρι τις μεταγραφές δεν ξέρω αν αντέξουμε τόσα ματς με αυτό το κέντρο κ επίσης δεν τους έχω ικανούς να έχουν έτοιμο παίκτη μαχημο 1γεναρη στα χαφ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

giliopoulos έγραψε:Αν τα δειξεις αυτα σε καποιον γερμανο ή αγγλο θα γελανε.. αυτα μονο στην σουπερλιγδα τα αναλυουν 300 φορες..
Ισχύει, αλλά γιατί να τα παίρνουν οι άλλες ελληνικές ομάδες στην Ελλάδα, εκτός από τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Bingo Μπάρκα
Πολύ σωστά τα λες

Δεν συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια
Συγκρίνουμε όμοια πράγματα

Γιατί σε καμία Αγγλία (ή άλλη χώρα), τα καρτούν που ήταν σήμερα στην Τούμπα ως κόρακες και μπαρίστες, δεν θα είχαν καμία άλλη θέση, πέρα από το να καθαρίζουν το συντριβάνι στο Πικαντίλι

Αλλά όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ βγαίνει πριν από 10 μέρες περίπου και σου λέει ότι ο ρούλης παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, νόμισε εδώ ο αγαπητός φίλος του ποδοσφαίρου, ότι θα βλέπει κάτι σαν πρέμιερ λιγκ
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

george188 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Κανενα πεναλτι δεν ειναι
Θέατρο ο ντελιας, κακώς δεν βγήκε και κίτρινη
Ποιο θέατρο ρε? Τι λέτε? Έχετε παίξει καθόλου μπάλα να δοκιμάσετε να τσιμπήσετε την μπάλα από πάνω με αλλαγή κατεύθυνσης? Πόση επαφή νομίζετε χρειάζεται για να χάσεις την ισορροπία σου? Αφού ο αμυντικός προεκτείνει το πόδι του έστω και τόσο, βρίσκει τον Ντέλια που έχει την κατεύθυνση της μπάλας και τον ρίχνει, είναι πέναλτι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”