15. William Troost-Ekong

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: 15. William Troost-Ekong

Δημοσίευση από renegade »

DamoN έγραψε:Δείτε το ξεκίνημα του ινγκι στην νέα του ομάδα για να καταλάβαιτε ότι αυτό που κάνει ο Εκονγκ μέχρι στιγμής είναι αξιοπρεπέστατο
Μα ο ινγκι το δήλωσε ότι πλέον είναι χομπίστας. Για αυτό και απορώ με αυτούς που χαλαστηκαν που πωλήθηκε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

analog έγραψε:Πρέπει να συνέλθει. Για ένα ακόμα ματς κακός.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

PoccoPicante έγραψε:Χωρίς ίχνος ειρωνίας ρε μάγκες, δούλευα και είδα μόνο Hilights, καμιά κεφαλιά πήρε το παλικάρι μας η τον αδικούν τόσο τα στιγμιότυπα??
Αν ο αμυντικός κόψει την μπάλα, συνήθως δεν θα βγει highlight (εκτός αν παίξει κάνα ριμπάουντ). Κακό κριτήριο για αμυντικούς τα highlights
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

adman έγραψε:Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Πηδάει σε λάθος τάιμινγκ για κεφαλιές. Το γκολ-οφσάιντ είναι όλο δικό του λάθος.
Κανένα λάθος
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εγώ βλέπω ένα καλό σεντερ μπακ, στυλ Βαρέλα, που όταν προσαρμοστεί πλήρως θα είναι μια σταθερά για την ομάδα. Μούτρα, τοποθέτηση και χαρακτήρας εξαιρετικά, ως τώρα. Από τους παίκτες που χαίρεται να έχει ένας σοβαρός προπονητής. Μια σημείωση - είναι λάθος να τον συγκρίνουμε με τον Ίνγκασον. Εντελώς διαφορετικά μπακ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ποιον Ίνγκασον... και Βαρέλα-Κοντρέρας προβλέπω να ξεπερνάει. Άμα συνεχίσει έτσι και μείνει πολλά χρόνια θα γράψει ιστορία, κι ας ήταν εύκολο το σημερινό παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Παικτικά έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου.. Όχι πως τα έχει πάει άσχημα.

Αλλά ο παίκτης φαίνεται προσωπικότητα και ηγέτης, και νομίζω σαν χαρακτήρας σε αυτά τα αποδυτήρια ταιριάζει περισσότερο από τον πιο "κρύο" Ισλανδό.
dev

Δημοσίευση από dev »

Miles έγραψε:Ποιον Ίνγκασον... και Βαρέλα-Κοντρέρας προβλέπω να ξεπερνάει. Άμα συνεχίσει έτσι και μείνει πολλά χρόνια θα γράψει ιστορία, κι ας ήταν εύκολο το σημερινό παιχνίδι.
Τον Κρεσπο δεν ειπες. ποιος Κοντρερας. Ο Κρεσπο ειναι ο παικτης με τους περισσοτερους τιτλους
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

King E-kong στον αερα
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Φήμες λένε ότι και ένα κουνούπι που πήγε να περάσει το μάγκωσε στον αέρα και δεν το άφησε ούτε αυτό
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

dev έγραψε:
Miles έγραψε:Ποιον Ίνγκασον... και Βαρέλα-Κοντρέρας προβλέπω να ξεπερνάει. Άμα συνεχίσει έτσι και μείνει πολλά χρόνια θα γράψει ιστορία, κι ας ήταν εύκολο το σημερινό παιχνίδι.
Τον Κρεσπο δεν ειπες. ποιος Κοντρερας. Ο Κρεσπο ειναι ο παικτης με τους περισσοτερους τιτλους
Τον Κρέσπο δεν μπορεί να τον ξεπεράσει... Πρέπει να φέρει κανά τρεμπλ ξέρω εγώ...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Napoli4 έγραψε:Παικτικά έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου.. Όχι πως τα έχει πάει άσχημα.

Αλλά ο παίκτης φαίνεται προσωπικότητα και ηγέτης, και νομίζω σαν χαρακτήρας σε αυτά τα αποδυτήρια ταιριάζει περισσότερο από τον πιο "κρύο" Ισλανδό.
Ειλικρινά αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Από την ώρα που ήρθε φαίνεται τρομερά ορεξάτος και γουστάρει που είναι εδώ.
Απίστευτη αλλαγή σε επίπεδο ψυχολογίας, όταν ο ηγέτης στην άμυνα σου (ως τέτοιος ήρθε), έχει αυτή τη ψυχολογία.
Αγωνιστικά δεν τον φοβάμαι, θα το βρει.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Βάλτε και Κρέσπο μέσα, εγώ εννοούσα σε ποιότητα-προσφορά ότι θα τους ξεπεράσει.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

WeWillRockYou έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Παικτικά έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου.. Όχι πως τα έχει πάει άσχημα.

Ειλικρινά αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Από την ώρα που ήρθε φαίνεται τρομερά ορεξάτος και γουστάρει που είναι εδώ.
Απίστευτη αλλαγή σε επίπεδο ψυχολογίας, όταν ο ηγέτης στην άμυνα σου (ως τέτοιος ήρθε), έχει αυτή τη ψυχολογία.
Αγωνιστικά δεν τον φοβάμαι, θα το βρει.
Αδερφέ είμαστε τρελά in sync σήμερα...

Κι εγώ μπήκα πριν να γράψω πως ο Μπράντον είναι ο Κάνιας του 2023 :opaokara:

Great minds που λεν και στο χωριό μου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ακόμα νωρίς είναι για να πούμε πολλά πολλά για τους νέοπες. Σε γενικές γραμμές δεν έχει ξεκινήσει κανένας τους ανάλατα. Από μόνο του αυτό, δεδομένου ότι δεν έχει βγει καν ο Αύγουστος, είναι ενθαρρυντικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”