Μα ο ινγκι το δήλωσε ότι πλέον είναι χομπίστας. Για αυτό και απορώ με αυτούς που χαλαστηκαν που πωλήθηκεDamoN έγραψε:Δείτε το ξεκίνημα του ινγκι στην νέα του ομάδα για να καταλάβαιτε ότι αυτό που κάνει ο Εκονγκ μέχρι στιγμής είναι αξιοπρεπέστατο
15. William Troost-Ekong
Re: 15. William Troost-Ekong
- ΑποστόληςΑ
Αν ο αμυντικός κόψει την μπάλα, συνήθως δεν θα βγει highlight (εκτός αν παίξει κάνα ριμπάουντ). Κακό κριτήριο για αμυντικούς τα highlightsPoccoPicante έγραψε:Χωρίς ίχνος ειρωνίας ρε μάγκες, δούλευα και είδα μόνο Hilights, καμιά κεφαλιά πήρε το παλικάρι μας η τον αδικούν τόσο τα στιγμιότυπα??
-
Κανένα λάθοςadman έγραψε:Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Πηδάει σε λάθος τάιμινγκ για κεφαλιές. Το γκολ-οφσάιντ είναι όλο δικό του λάθος.
Εγώ βλέπω ένα καλό σεντερ μπακ, στυλ Βαρέλα, που όταν προσαρμοστεί πλήρως θα είναι μια σταθερά για την ομάδα. Μούτρα, τοποθέτηση και χαρακτήρας εξαιρετικά, ως τώρα. Από τους παίκτες που χαίρεται να έχει ένας σοβαρός προπονητής. Μια σημείωση - είναι λάθος να τον συγκρίνουμε με τον Ίνγκασον. Εντελώς διαφορετικά μπακ.
Ποιον Ίνγκασον... και Βαρέλα-Κοντρέρας προβλέπω να ξεπερνάει. Άμα συνεχίσει έτσι και μείνει πολλά χρόνια θα γράψει ιστορία, κι ας ήταν εύκολο το σημερινό παιχνίδι.
Παικτικά έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου.. Όχι πως τα έχει πάει άσχημα.
Αλλά ο παίκτης φαίνεται προσωπικότητα και ηγέτης, και νομίζω σαν χαρακτήρας σε αυτά τα αποδυτήρια ταιριάζει περισσότερο από τον πιο "κρύο" Ισλανδό.
Αλλά ο παίκτης φαίνεται προσωπικότητα και ηγέτης, και νομίζω σαν χαρακτήρας σε αυτά τα αποδυτήρια ταιριάζει περισσότερο από τον πιο "κρύο" Ισλανδό.
Τον Κρεσπο δεν ειπες. ποιος Κοντρερας. Ο Κρεσπο ειναι ο παικτης με τους περισσοτερους τιτλουςMiles έγραψε:Ποιον Ίνγκασον... και Βαρέλα-Κοντρέρας προβλέπω να ξεπερνάει. Άμα συνεχίσει έτσι και μείνει πολλά χρόνια θα γράψει ιστορία, κι ας ήταν εύκολο το σημερινό παιχνίδι.
- kataramenos5
- figurehead4
Φήμες λένε ότι και ένα κουνούπι που πήγε να περάσει το μάγκωσε στον αέρα και δεν το άφησε ούτε αυτό

Τον Κρέσπο δεν μπορεί να τον ξεπεράσει... Πρέπει να φέρει κανά τρεμπλ ξέρω εγώ...dev έγραψε:Τον Κρεσπο δεν ειπες. ποιος Κοντρερας. Ο Κρεσπο ειναι ο παικτης με τους περισσοτερους τιτλουςMiles έγραψε:Ποιον Ίνγκασον... και Βαρέλα-Κοντρέρας προβλέπω να ξεπερνάει. Άμα συνεχίσει έτσι και μείνει πολλά χρόνια θα γράψει ιστορία, κι ας ήταν εύκολο το σημερινό παιχνίδι.
- WeWillRockYou
Ειλικρινά αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Από την ώρα που ήρθε φαίνεται τρομερά ορεξάτος και γουστάρει που είναι εδώ.Napoli4 έγραψε:Παικτικά έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου.. Όχι πως τα έχει πάει άσχημα.
Απίστευτη αλλαγή σε επίπεδο ψυχολογίας, όταν ο ηγέτης στην άμυνα σου (ως τέτοιος ήρθε), έχει αυτή τη ψυχολογία.
Αγωνιστικά δεν τον φοβάμαι, θα το βρει.
Βάλτε και Κρέσπο μέσα, εγώ εννοούσα σε ποιότητα-προσφορά ότι θα τους ξεπεράσει.
Αδερφέ είμαστε τρελά in sync σήμερα...WeWillRockYou έγραψε:Ειλικρινά αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Από την ώρα που ήρθε φαίνεται τρομερά ορεξάτος και γουστάρει που είναι εδώ.Napoli4 έγραψε:Παικτικά έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου.. Όχι πως τα έχει πάει άσχημα.
Απίστευτη αλλαγή σε επίπεδο ψυχολογίας, όταν ο ηγέτης στην άμυνα σου (ως τέτοιος ήρθε), έχει αυτή τη ψυχολογία.
Αγωνιστικά δεν τον φοβάμαι, θα το βρει.
Κι εγώ μπήκα πριν να γράψω πως ο Μπράντον είναι ο Κάνιας του 2023

Great minds που λεν και στο χωριό μου
- navigator11
Ακόμα νωρίς είναι για να πούμε πολλά πολλά για τους νέοπες. Σε γενικές γραμμές δεν έχει ξεκινήσει κανένας τους ανάλατα. Από μόνο του αυτό, δεδομένου ότι δεν έχει βγει καν ο Αύγουστος, είναι ενθαρρυντικό.