10.Juliano Gonçalves Spadacio
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: 10.Juliano Gonçalves Spadacio
λογικα μιλησε ειπε θελει να παιζει και αν δε κανει για εμας... να τον δωσουμε.. δεν ειπε κατι παραξενο νομιζω..!!
Συμφωνω, ειναι σε καλη ηλικια και θελει ευκαιριες (ειδικα με αυτα που βλεπει).... και δεν εχει αδικο
αλλα ομως εχουμε προπονητη και αυτος ξερει
αλλα ομως εχουμε προπονητη και αυτος ξερει
σαν την διαφημιση?Argonaut4 έγραψε:Πιστεύω θα βγάλει μάτια......με τη καλή έννοια πάντα.

οντως, και το καλοκαιρι ερχεται ξεκαθαρισμα σιγουραjoshua έγραψε:Μακάρι πάντως όσοι δεν έπαιζαν αλλα και κάποιοι που παίζουν να μας άδειαζαν την γωνια τόσο εύκολα και προφανώς δεν αναφέρομαι σε αυτόν ο οποίος πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του.
Ο κύριος Juliano Gonçalves Spadacio δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα χρημάτων στον ΠΑΟΚ.
Να κλείσει το στοματάκι του, να αφήσει τις δηλώσεις ακόμα δεν ήρθε και να παίξει μπάλα.
Κι αν δεν θέλει να πάει στα αζήτητα που ήταν.
Να κλείσει το στοματάκι του, να αφήσει τις δηλώσεις ακόμα δεν ήρθε και να παίξει μπάλα.
Κι αν δεν θέλει να πάει στα αζήτητα που ήταν.
ας παρει παιχνιδια, εδειξε οτι την εχει την μπαλια διαβητη... μην περιμενουμε θαυματα σε 15 λεπτα. Δωστου χρονο συμμετοχης και συνεχομενα ματς να παρει ρυθμο και θα βρει τον δρομο της και η επιθεση
Juliano Gonçalves Spadacio Antonioudj_timo έγραψε:σαν την διαφημιση?Argonaut4 έγραψε:Πιστεύω θα βγάλει μάτια......με τη καλή έννοια πάντα.![]()
![]()

Ειμαι στόκος.........τώρα το κατάλαβα τι ήθελε να πει ο Τίμος.
Η πλάκα είναι ότι ακούω κάθε μέρα το όνομα Αντωνίου από τη μικρή μου κόρη που συνέχεια λεει.....ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΑΓΑΠΟΥΛΑ .....ΠΟΥΛΑ!!
Τα έχω παιξει....!!!

Η πλάκα είναι ότι ακούω κάθε μέρα το όνομα Αντωνίου από τη μικρή μου κόρη που συνέχεια λεει.....ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΑΓΑΠΟΥΛΑ .....ΠΟΥΛΑ!!
Τα έχω παιξει....!!!
Υπαρχει μια περιεργεια γυρω απο αυτον και μεγαλη αναμονη να τον δουμε βασικο... οι πασες του δειχνουν να ειναι φοβερες
λογικά με το που θα πάρει 70 λεπτο, μετά δε θα βγαίνει με τπτ.
μεταβιβάσεις όντως πρέπει να έχει πολύ ακριβείς, αλλά απ'ότι είδα είναι λίγο στατικός
δε μου έδειξε ότι είναι το δεκάρι με την τρίπλα και τη μπούκα. περισσότερο με πασαδόρος μ φάνηκε.. σε στυλ τσάβι
μεταβιβάσεις όντως πρέπει να έχει πολύ ακριβείς, αλλά απ'ότι είδα είναι λίγο στατικός
δε μου έδειξε ότι είναι το δεκάρι με την τρίπλα και τη μπούκα. περισσότερο με πασαδόρος μ φάνηκε.. σε στυλ τσάβι
τετοιον χρειαζομαστε αδελφε
ασε, τριπλαδορους εχουμε μπολικους, πασαδορους εχουμε 2 35ρηδες μονο 

Πολύ καλή η σέντρα του στο φάουλ που κατέληξε γκολ αλλά και όλη του η παρουσία στο φιλικό με τους Πόντιους Κατερίνης (4-1)(έβαλε και το 3ο)
Μια χαρά ήταν και στην Τρίπολη. Μπήκε και κάναμε 3-4 φάσεις από μπαλιές του!!!
Να παίξει να τον δούμε μαζί με Lazar και Φωτάκη για αρχή.
Να παίξει να τον δούμε μαζί με Lazar και Φωτάκη για αρχή.