Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από Shady20 »

paok87 έγραψε: ειναι και αυτος ο ενρικες σκετος δαιμονας.
Μόλις τον είδα τα έχασα!Δεν το πίστευα!Τέτοιος παικταράς να πατήσει το χορτάρι της Τούμπας?Τρελάθηκα!

Μάλλον έκανε λάθος η Real και δεν έπρεπε να πάρει τον C. Ronaldo (κλάψα-baby) αλλά έναν άλλο δαίμονα...

Φίλε συγνώμη για την ειρωνία αλλά δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το αξιόλογο.Σκέψου την σύγκριση με τον Vierinha ή έστω με τον Calvo του ρουλη...

:?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Al jazeera sport+8
Rtl 7
Alpha TV cyprous

o αντ1 λεει θα μας παρει αν περασουμε......
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

ronaldo έγραψε:μαξιμε ειναι εξαρια ασχετα αν φωτακης και γκαρσια ξερουν μπαλα.
και ο κοντρερας ξερει μπαλα για αμυντικος να τον βαλουμε δεκαρι?

βιτολο,γκαρσια,φωτακης ειναι παιχτες αξονα.
οι 2 πρωτοι εξαρια και ο φωτακης κατι αναμεσα σε 6 αρι και δεκαρι.

μπορει να παιξει ο γκαρσια αριστερο χαφ και να πλαγιοκοπει?
η μπορει ο φωτακης να παιξει πλαγια και να πλαγιοκοπει?

ακραιοι παιχτες ειναι ο βιειρινια,ο κουτσιανικουλης και ο κονσεισαο(ασχετα αν ειναι καλος η οχι)
απο εκει και περα οποιον αλλον βαλεις πλαγια ειναι ημιμετρο και νομιζω εις βαρος της ομαδας

αν παιξεις 4-4-2 θα ειναι για να παιξεις επιθετικα οποτε πρεπει να παιξεις με ενα σχημα καπως ετσι

----------------βιτολο(η γκαρσια)------------------
βιειρινια-----------------------------------κουτσιανικουλης
----------------σορλεν(η φωτακης)
----------φιλομενο-----------------------------------
-------------------------μουσλι-----------------

αν θελεις να παιξεις καλυπτωντας και τα νωτα σου παιζεις 4-5-1 με 2 αμυντικα χαφ

-------------βιτολο--------------γκαρσια--------------
βιειρινια---------σορλεν(η φωτακης)-----------κουτσια
--------------------μουσλιμοβιτς----------------------

και αν θελεις να παιξεις καπως πιο επιθετικα απο το 4-5-1 και λιγο πιο αμυντικα απο 4-4-2 παιζεις 4-3-3

------------------------βιτολο(η γκαρσια)-------------------------
---------------φωτακης------------------σορλεν-----------------
βιειρινια-------------------------------------------------κουτσια--
--------------------------μουσλι-----------------------------------

ετσι τα βλεπω εγω τα πραγματα και νομιζω οτι αυτα ειναι τα 3 φυσιολογικα συστηματα που πρεπει να παιζουμε.
τα αλλα ειναι αλχημιες νομιζω με το να παιζουν παιχτες σε θεσεις που δεν μπορουν να ανταποκριθουν
Αδερφε Ροναλντο θα συμφωνησω με τα συστηματα που παραθετεις αλλα θα διαφωνησω στο οτι ο Φωτακης δεν μπορει να ανταποκριθει στο 4-4-2 στη δεξια θεση!Ο Γκαρσια σιγουρα οχι αλλα ο Φωτακης μπορει ανετα και αν θες κατ εμε ισως και καλυτερα απο τον Κονσεισαο!Απλα θυμησου το ματς με την Βαλερενγκα και το ποσες φορες βγηκε ο Φωτακης απο τα πλαγια και δημιουργησε κινδυνους και αλλες ποσες εκανε κινηση αλλα δεν τροφοδοτηθηκε!Επισης θα συμφωνησω με τον ΑριςΚ!Το 4-4-2 σε ρομβο παιζεται με πλαγιους χαφ στα ακρα και οχι εξτρεμ η κρυφους κυνηγους η οπως αλλιως τους αποκαλουν την σημερον εποχη!Ο Σορλεν και ο Σερτζιο ειναι πλαγιοι χαφ!Οι Κουτσια και Βιειρινια το 2ο!Απλα πραγματα...Ειμαι σιγουρος οτι περισσοτερο απο ολες τις απωλειες ποναει περισσοτερο του Σορλεν(εννοω τον Σαντος)!Απο κει και περα θα κανω μια προβλεψη και θα πω οτι αυτος που μπορει να ξεκλειδωσει την προκριση με γκολ απο το πουθενα ειναι ο Τζωρτζ Φωτακης!!! :) Ειναι ο μονος που μπορει να απειλησει κλειστη αμυνα (αυτο περιμενω να δω απο τη Χερενφειν) με μακρινο σουτ ειτε κατευθειαν στα διχτυα ειτε αποκρουωντας ο κιπερ της Ολλανδεζας να σκοραρει καποιος επερχομενος πχ ο Μουσλι! :) Ειδωμεν...
Άβαταρ μέλους
Johnny-Patra

Δημοσίευση από Johnny-Patra »

PARASANDALOS έγραψε:Al jazeera sport+8
Rtl 7
Alpha TV cyprous

o αντ1 λεει θα μας παρει αν περασουμε......

Ο ΑΝΤ-1 έχει τα δικαιώματα του Europa League για 2-3 χρόνια!
Αλλά όχι των προκριματικών... που παίζουμε ακόμα.
25 years later

PaokArxis έγραψε:η ώρα σου είναι...αρχισες πάλι...άλλο 4-4-2 το κλασσικό αυτό που λες....με κουτσια βιερίνια πλαγια και βιτολο φωτακης κλπ ενδεχομένως στο κέντρο....

και άλλο με ρόμβο όπου πλάγια βγαίνουν οι επιθετικοί (βιερίνια μουσλί - που όπως ακουσα αυτους θα βάλει μπροστά ) και μετά βγαίνει αξονάτος κρυφός ο χαφ (φωτάκης ) και μενουν τα χαφ τα άλλα για στηριγματα απο πίσω...Και όχι που λες να κάνει πλαγιοκόπηση ο γκαρσία και άλλες π@π@ριες...φτάνει ρε φίλε λίγο....δεν σε έχω δει να συμφωνείς ποτέ κίτρινε ρονάλντο
Αδερφε τον Ροναλντο δεν τον ξερω προσωπικα αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι κιτρινος κοκκινος η οτιδηποτε αλλο εκτος του ασπρομαυρου!Εγω νομιζω οτι απλα ειναι καποιες φορες υπερβολικος κι ενω εχει δικαιο σε καποια απο αυτα που λεει,το χανει προσθετοντας και αλλα αχρειαστα!Σα να λεει μισες αληθειες ενα πραμα...Τωρα αν κανω λαθος ο Θεος και η ψυχη του! :)
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Κατ'αρχή θέλω να χαιρετήσω όλους τους φίλους και να πω ότι μ'αρέσουν οι απόψεις για την εντεκάδα και τα συστήματα που γίνεται φέτος γιατί τώρα έχουμε επιλογές και για διάφορες 11άδες και για διάφορα συστήματα. Οι παίχτες που αποκτήθηκαν είναι πολύ πιο ποιοτικοί από αυτούς που αντικατέστησαν και έχουμε αξιόπιστες επιλογές παρά τους τραυματισμούς.

Το πρόβλημα φέτος είναι ότι η ομάδα δεν είναι εγκαίρως έτοιμη για τις υποχρεώσεις της. Βλέπουμε τα αποτελέσματα του γελοίου συστήματος των play-off, αφού όλες οι ομάδες που πήραν μέρος έχουν προβλήματα δεσίματος. (σε φυσιολογικές συνθήκες και η Λάρισα θα είχε περάσει, και ο ΠΑΟΚ δε θα κινδύνευε από αυτή την ομάδα που είδαμε όλοι στην Τούμπα, και οι ΑΕΚ και ΠΑΟ θα έκαναν καλύτερες εμφανίσεις). Πέρισυ, 1η χρονιά των play-off είδαμε τα ίδια (ο Άρης αποκλείστηκε από κάτι τυχαίους, η ΑΕΚ από τους κύπριους) και μόνο ο περσινός ΠΑΟ είναι η εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια (τους παίχτες δλδ) να τελειώνουμε αργά το πρωτάθλημα και να αρχίζουμε αργά την προετοιμασία. Του χρόνου αν είμαστε εκεί καλό είναι να στείλουμε τους παίχτες για διακοπές και τη 2η ομάδα για παιχνίδια. Αν αρχίζαμε προετοιμασία αρχές Ιουνίου, ούτε τόσους τραυματισμούς θα είχαμε, και η ομάδα θα ήταν πιο έτοιμη.

On topic τώρα, θέλω να πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τους πάρουμε. Θα ήταν αδικία να αποκλειστούμε από μια ομάδα ξεκάθαρα χαμηλότερης ποιότητας που αν την είχαμε τρεις εβδομάδες πιο μετά δε θα είχε καμμία τύχη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο καθένας μας εδώ μέσα γράφει την άποψή του και όχι την άποψη του Santos, επομένως το πώς θα κατέβει ο ΠΑΟΚ είναι κάτι που θα το δούμε σε 52 ώρες, αλλά εικασίες για το πιθανό σχήμα μπορούμε να κάνουμε από τώρα!
Πιστεύω ότι το αριστερό μας μπακ πρέπει να είναι ο Σαβίνι και όχι ο Λίνο, γιατί ο Βραζιλιάνος έχει αμυντικά κενά και ο Ενρίκε στον πρώτο ματς του έφυγε 2 - 3 φορές (η μία γκολ).
Όσον αφορά τα χαφ η μόνη αλλαγή θα είναι ο Φωτάκης αντί του Κόνσε.
25 years later

Αποστολη επετρεψε μου να διαφωνησω! :) Εγω λεω Λινο αντι Σαβινι γιατι πλεον εμεις ειμαστε αυτοι που κυνηγαμε το σκορ!Ακομη και στην χειροτερη περιπτωση να μας προηγηθουν με ενα γκολ το ματς ερχεται στα ισια και με 2ο γκολ τους εχουμε στειλει!Για μενα να το πω απλα το θεμα ειναι πως θα σκοραρουμε σιγουρα ενα γκολ και αν φυσικα μας κατσει γιατι οχι και 2!Με 2 γκολ το θεμα προκρισης νομιζω οτι ειναι τελειωμενο!Δε νομιζω οτι θα φαμε 3 ακομη και με τον Λινο μπακ!Αυτο που με προβληματιζει ειναι το οτι δυσκολευομαστε πολυ να βαλουμε γκολ και εκει ειναι που βασιζομαι στον Φωτακη!
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

αυτο μ τ ρομβο δε με τρελαινει...ρποτιμω κλασικο 4-4-2 αλλα με λινο αριστερα στα χαφ και βιερινια δεξια...πολυ γρηγοροι,καλοι τεχνιτες μπουκαδοροι!και βαζεις κ τ φιλομενο διπλα στο ζλαταν κ ελπιζεις
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αντε ξηγήθηκε πάλι η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ... :)
Θα προβάλει το μάτς με τη Χέρενφεν ζωντανά σε γιγαντοθόνη στο παλατάκι... :|
Άβαταρ μέλους
Johnny-Patra

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον ΟΤΕ θα βάλει γιγαντοοθόνη στο Παλατάκι για το ματς της Πέμπτης.
Το πάρτυ όπως είπε μέλος της διοίκησης... θα ξεκινήσει απο νωρίς το μεσημέρι και οι πόρτες θα είναι ανοιχτές απο τότε!
Η προβολή θα γίνει μέσα στο γήπεδο.

Αντε και εδώ στην Πάτρα να μαζευτούμε να δούμε το ματς όλοι μαζί.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

πηγη?????
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Λοιπόν στη Θεσνίκη ξέρω σίγουρα ένα καφέ στην Αγ. Δημητρίου, κέντρο, που θα το δείξει. Όποιος ενδιαφέρεται για πληροφορίες ας μου στείλει PM γιατί δεν θέλω να κάνω διαφήμιση. Εγώ με 3 φίλους έκλεισα ήδη τραπέζι.

:x
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

evans4 έγραψε:πηγη?????
Αφού στο λέω εγώ, θες και πηγή...?? :)
Άβαταρ μέλους
Johnny-Patra

εχεις pm.