Στέλιος Ηλιάδης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Photis έγραψε:Φίλε πανθεσαλλονι ο γκαρσία παίζει να είναι και το καλύτερο αμυντικό χάφ όλων των εποχών που πέρασε από ελλάδα...Το τι ταλέντο έχει αυτός ο παίχτης δε λέγεται.Να ξέρεις ότι από όπου έφυγε ήταν γιατί είναι νευρικός και δεν συγκρατείται...
:?
+1

εγω οταν ακουω την λεξη αμυντικο χαφ αυτον φερνω στο μιαλο μου.
ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΟΡΜΗ 1 ΜΕ 1 ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ 100 ΚΙΛΑ @@@ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΝΙΟΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

Πιστεύω στον δευτερο γυρο θα ειναι ετημος (γιατι ακομα δεν ειναι) και θα τρελαίνει κοσμο.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Μυστήριο η υπόθεση Ηλιάδη, ... κάτι πρέπει να παίζεται απο πίσω.

Χθες μιλούσα με τον αστυνόμο Σαίνη και το επιβεβαίωσε.
Ο Ηρακλής Πουαρό, ... ξαγρυπνά και το φως της αλήθειας θα λάμψει και παλι.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

gash θα παμε φυλη??????????θα μαζευτουμε καπου???εχετε κανονισει κατι??????????????
:D
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

gash042 έγραψε:Φυσικά και θα πάμε.
Εννοείται.
Θα πονέσουν τα μυαλά μας με αυτά που θα δούμε πάλι εκεί μέσα αλλά ΠΑΟΚ είσαι δεν μασάς.

Κανόνισε να μην φωνάζεις και να σε έχω δίπλα μου να γκρινιάζεις.
Σε φαγα. :lol:
ρε συ εισητηρια θα βρουν τα παιδια και θα μαζευτουμε στο γνωστο μερος????
εγω μονο τον μπαλαφα δεν μπορω να βλεπω....ισως μου φυγει καμια....αλλα θα προσπαθω να επικενρωθω στα συνθηματα και να μην κοιταω αν παιζει... :lol: :lol:
:x
ΜπαντΜποι

Δημοσίευση από ΜπαντΜποι »

Θα συμφωνησω με τον ΖΟΡΟ. Απο πληροφοριες (αοριστες) μαθαινω και εγω οτι κατι πρεπει να παιζει απο πισω. Ακουγονται πολλα αλλα μιας και δεν τα εχω διασταυρωσει νομιζω δεν ειναι πρεπον να τα αναφερω.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ωραία τα λέτε..
Εγώ αναρωτιέμαι όμως!

Εάν από πίσω κρύβονται η CIA, το FBI και η αντιτρομοκρατική, δε νομίζετε ότι ο Βρύζας και η διοίκηση θα τον αγνοούσαν επιδεικτικά???

Ερωτώ τώρα και ίσως πολλοί να θεωρήσετε την ερώτηση μου αφελέστατη!

Αυτά για το γεγονός ότι πολύ σύντομα ξεκινούν οι διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ουτε με σφαιρες προσωπικα ...
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Για διαβάστε και αυτό ...

http://www.metrosport.gr/?p=9225

Πολλοί λένε για το ματς της Φυλής. Ότι ήρθε η ώρα να παίξει και ο Ηλιάδης στα χαφ, αν τυχόν τιμωρηθεί ο Γκαρσία. Δεν το βλέπω. Και δεν το βλέπω απλά για έναν λόγο. Το γεγονός ότι ο Μπαλάφας ταιριάζει σωματοτυπικά με τον Γκαρσία. Και λόγω ύψους ο Σάντος θα τον προτιμήσει και για τα στημένα κτυπήματα. Αντίθετα πιστεύω ότι αν έλειπε ο Βερόν που ταιριάζει σωματοτυπικά περισσότερο με τον Ηλιάδη, τότε ίσως θα έπαιζε ο Ηλιάδς στον κεντρικό άξονα. Αλλά και εδώ, ακόμα και έτσι να ήταν το πράγμα, έχω την πεποίθηση ότι ο Σάντος θα έβαζε τον Μπιζέρα στα χαφ που ποδοσφαιρικώς είναι πολύ πιο πίσω από τον Ηλιάδη. Φαίνεται δηλαδή, κάνει μπαμ ότι ο Ηλιάδης θα αποτελέσει παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Ίσως και για την σωματειακή του προτίμηση οπαδικά τουλάχιστον στα πολύ νιάτα του.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

μ@λ@κιες γραφει ο ραπ , ο σωματωτυπος του Μπαλαφα δεν εχει καμια σχεση μ αυτον του Garcia κ διαφορετικο ρολο εχουν οι παικτες αυτοι στα στημενα
Και δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει το τι ομαδα ηταν ο Ηλιαδης οταν πηγαινε δημοτικο με την ανανεωση του συμβολαιου του
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Χρόνια πολλά Στελάρα. Να είσαι γερός
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Χρόνια Πολλά Στελάρα με υγεία και πάντα επιτυχίες!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

aspromauri έγραψε:Για διαβάστε και αυτό ...

Βρε φιλε τον καραφλομαλλια το βρωμοσκουλικο μας εβαλες εδω μεσα ? :lol: :lol:
Αυτος ασε που εινα καρασχετος απο μπαλα ειναι μονο για
να τον διαβαζεις ακους και να σπας την πλακα σου ...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Παιζουν λακις μπαλαφας παντελακος αναστασακος......

και δεν παιζει ο στελιος.......τα μυαλα μου ρε.

ουτε τωρα θα παιξει.Ειμαι σιγουρος
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Ετοιμαζεται συμφωνα με το ρεπορταζ ο Στελιος για βασικο διδυμο με τον Μπαλαφα για το κεντρο. Ευχομαι να αρπαξει την ευκαιρια αυτη και να αποδειξει ποιος ειναι και που παιζει... :?
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

την κυριακη τα 2 σιγμα,θα ειναι βασικοι...σωτηρης και στελιος...θα παρουν τον ΠΑΟΚ απο το χερακι και με την παροτρυνση 35000 φιλων του ΠΑΟΚ στις κερκιδες της ΤΟΥΜΠΑΣ να κοχλαζουν,οπως θα ελεγε και ο γιωργος μινος σε πελαγη ευτυχιας, θα οδηγησουν τον ΠΑΟΚ σε μια ακομη μεγαλη νικη στην προσπαθεια που κανει η ομαδα να διατηρηθει στην δευτερη θεση και στο κυνηγι του μισητου gay...μπαλαφας-ηλιαδης-κλαους-μαλεζας-αραμπατζης τα ελληνοπουλα θα σηκωσουν τον ΠΑΟΚ στις πλατες τους το απογευμα της κυριακης...αντε παιδια καντε μας περηφανους.... :shock: :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”