Νέα ΠΑΟΚτσάκια

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Re: Νέα ΠΑΟΚτσάκια

Δημοσίευση από elpaoki »

ΟΚ συγγνωμη...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τετοια νέα ειναι καλυτερη επισημανση του γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι συλλογος σαν τους άλλους..
Ο ΠΑΟΚ ειναι ενα κοινωνικο φαινομενο, ενα λαικο κινημα που, χωρις τιτλους και διακρισεις, καταφερνει να κανει οπαδους και να συσπειρωνει το λαο του μοναχα απο την αδικια που βιωνει και την τρελα του λαου του!!

Αξιζουν τα συγχαρητηρια μας ολα τα ΠΑΟΚτσακια εκτος Θεσσαλονικης.. Εκει στο νοτο περνατε δυσκολα, αλλα φανταστειτε κι αυτοι στο εξωτερικο τι παθαινουν!
thief

Δημοσίευση από thief »

vagbak4 έγραψε: http://paokcity.com/newspost.php?id=34&cat=13&lang=gr αδερφια δειτε ενα ΠΑΟΚτσακι 15 χρονων απο τηνο πωs εκανε το δωματιο του μιλαμε για μεγαλη τρελα για τον δικεφαλο!!! ο ΠΑΟΚ ειναι παντου αδερφια.........

Aπίστευτο... :o :o :D :opaokara: :opaokara:

ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..!! :pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

8 ημέρες ψηνότανε στον πυρετό(39+).Σε κάποια φάση που του έπεσε λιγο στο 38 ανοίγει τα μάτια του
και με βλέπει απο πάνω του βουρκωμένο.-Γιατί κλαις μπαμπά? - Γιατι είναι άρρωστο το παλικαράκι μου
και στεναχωριέμαι..Και τότε άρχισε να ψιθυρίζει: "Ήρθαμε σκαστοί απο την κλινική, ΠΑΟΚΑΡΑ μου.." γιατί
ξέρει πόσο χαίρομαι όταν το τραγουδάμε.Ακόμα βουρκώνω αδέλφια όταν το φέρνω στο νού μου.

ΥΓ1 Υπομονή λίγο ακόμα παλικαράκι μου και θα το σκάσουμε...
ΥΓ2 Τρεις πόρτες πιο κάτω σε διπλανή κλινική μπαινόβγαινε βασικός παίκτης του ΠΑΟΚ για τον οποίο ακούγονται
παράπονα για την απόδοσή του.Δε μπορώ να διανοηθώ πώς ένας άνθρωπος με παρόμοια ψυχολογική κατάσταση με τη δική μου θα μπεί και θα παίξει μπάλα.Όσο επαγγελματίας και να είσαι, όταν έχεις ένα δικό σου άνθρωπο να δίνει τέτοιες μάχες είναι αδύνατο να σκέφτεσαι κάτι άλλο.Οπότε ας μην είμαστε τόσο αυστηροί στις κρίσεις
μας.Εμείς στο γήπεδο βλέπουμε μόνο 90' απο το 24ωρο ενός παίκτη.Υπάρχουν όμως άλλα 1350 για τα οποία δε γνωρίζουμε τίποτα .
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Περαστικά του αδελφέ μου... Αισθάνομαι 1000% το πως αισθάνεσαι γιατί είμαι και εγώ πατέρας.
Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στο Π.Α.Ο.Κ.τσάκι σου.
ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ αδέλφια... ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος... έχεις απόλυτο δίκιο και όποιος διαφωνήσει μαζί σου... ή δεν είναι πατέρας ή είναι αναίσθητος.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

kataramenos5 έγραψε:8 ημέρες ψηνότανε στον πυρετό(39+).Σε κάποια φάση που του έπεσε λιγο στο 38 ανοίγει τα μάτια του
και με βλέπει απο πάνω του βουρκωμένο.-Γιατί κλαις μπαμπά? - Γιατι είναι άρρωστο το παλικαράκι μου
και στεναχωριέμαι..Και τότε άρχισε να ψιθυρίζει: "Ήρθαμε σκαστοί απο την κλινική, ΠΑΟΚΑΡΑ μου.." γιατί
ξέρει πόσο χαίρομαι όταν το τραγουδάμε.Ακόμα βουρκώνω αδέλφια όταν το φέρνω στο νού μου.

ΥΓ2 Τρεις πόρτες πιο κάτω σε διπλανή κλινική μπαινόβγαινε βασικός παίκτης του ΠΑΟΚ για τον οποίο ακούγονται
παράπονα για την απόδοσή του.Δε μπορώ να διανοηθώ πώς ένας άνθρωπος με παρόμοια ψυχολογική κατάσταση με τη δική μου θα μπεί και θα παίξει μπάλα.Όσο επαγγελματίας και να είσαι, όταν έχεις ένα δικό σου άνθρωπο να δίνει τέτοιες μάχες είναι αδύνατο να σκέφτεσαι κάτι άλλο.Οπότε ας μην είμαστε τόσο αυστηροί στις κρίσεις
μας.Εμείς στο γήπεδο βλέπουμε μόνο 90' απο το 24ωρο ενός παίκτη.Υπάρχουν όμως άλλα 1350 για τα οποία δε γνωρίζουμε τίποτα .

να υποθεσω ηρωα Πατερα ....τιποτα δεν αφησε....ολα απο εσενα τα πηρε ετσι; ;)
Ρε αυτο το ατιμο το.....DNA.....ειδικα αν ειναι και ασπρομαυρο..... :opaokara:
...περαστικα στο παλληκαρι σου αδελφε.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ούτε ήρωας ούτε τίποτα..Εγώ απλα ήθελα να μοιραστώ μια προσωπική στιγμή που μου έκανε τρομερή εντύπωση
και το κουράγιο-τρόπο σκέψης ενός τρίχρονου παιδιού ,με τους μόνους ανθρώπους που πιστεύω οτι μπορούν να νιώσουν.Αν το ειρωνεύεσαι αυτό απλά λυπάμαι. :(
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέα ΠΑΟΚτσάκια

Δημοσίευση από eorptol »

Περαστικα στο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ σου φίλε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Περαστικά καταραμένε, όλα περαστικά να ναι!
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

kataramenos5 έγραψε:Ούτε ήρωας ούτε τίποτα..Εγώ απλα ήθελα να μοιραστώ μια προσωπική στιγμή που μου έκανε τρομερή εντύπωση και το κουράγιο-τρόπο σκέψης ενός τρίχρονου παιδιού ,με τους μόνους ανθρώπους που πιστεύω οτι μπορούν να νιώσουν.Αν το ειρωνεύεσαι αυτό απλά λυπάμαι. :(
Δεν νομίζω να σε ειρωνεύτηκε ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ... από όλα όσα έχω διαβάσει που ποστάρει ... δεν είναι του χαρακτήρα του... ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ισα ισα με την καλη εννοια το ειπε ο ΤΑΓΜΑ...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Περαστικά για το παλικαράκι σου φίλε.Εγώ σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω και τα δύο άρρωστα και πονάει η ψυχή μου.
Αλλά θα γίνουν καλά όπως εύχομαι να γίνουν καλά και όλα τα παιδιά του κόσμου.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Περαστικα ρε φιλαρακι ....

Σε καταλαβαινω ... Χριστουγεννα στο παιδοχειρουργικο του ΠΑΙΔΩΝ εκανα ... Ολα καλα , να πανε ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

kataramenos5 έγραψε:8 ημέρες ψηνότανε στον πυρετό(39+).Σε κάποια φάση που του έπεσε λιγο στο 38 ανοίγει τα μάτια του

Περαστικά φίλε στο μικρούλη σου..
Ολα καλά θα πάνε...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.!

ΥΓ.Και για ότι θελήσεις να με ενημερώσεις άμεσα, με μαιλ, με πμ, με οτι θέλεις.. ;)

ΥΓ2. Ο Βασικός παίκτης που λες ότι δεν ήταν στα καλά του και πέρασε μεγάλο "κανάλι" και αυτός και η γυναίκα του αλλά όλα πήγαν καλά..!
Έτσι Γιώργο? ;)
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

kataramenos5 έγραψε:Ούτε ήρωας ούτε τίποτα..Εγώ απλα ήθελα να μοιραστώ μια προσωπική στιγμή που μου έκανε τρομερή εντύπωση
και το κουράγιο-τρόπο σκέψης ενός τρίχρονου παιδιού ,με τους μόνους ανθρώπους που πιστεύω οτι μπορούν να νιώσουν.Αν το ειρωνεύεσαι αυτό απλά λυπάμαι. :(
Αδελφε μου τ ''ηρωας'' το ειπα να δειξω τον αγωνα που δινουμε και τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε ολοι εμεις οι
πατεραδες.
Με παρεξηγησες γκαρντασι.....
Πατερας ειμαι και ξερω απο μεγαλωμα παιδιων,και απο αρρωστιες......
παλι περαστικα στον μικρο και να σαι καλα εσυ και η οικογενεια σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”