ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Μετά μην απορούμε όταν μας λένε οι ποκίτες αιώνια 4ους και επαρχιακούς.
Οφείλουμε κάθε χρόνο να έχουμε ως μίνιμουμ τίτλο το κύπελλο. Με τίτλους μεγαλώνει ένας οργανισμός όχι με καλή μπάλα 2.5 μήνες
Οφείλουμε κάθε χρόνο να έχουμε ως μίνιμουμ τίτλο το κύπελλο. Με τίτλους μεγαλώνει ένας οργανισμός όχι με καλή μπάλα 2.5 μήνες
- ΑποστόληςΑ
Ωραίος δημοσιογράφος!Panostas1995 έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 11:39Όπως λέει και γνωστός δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ....δε θα παίξουμε σε τσοντα για να μας νοιάζει το πάθος.....
- Maurice_Escargot
Καλο ταξιδι στον κοσμο που θα παει, με μεγαλη προσοχη, χωρις αλκοολ και ουσιες με τιμονι. Να πατε, να φωναξετε, να βοηθησετε την ομαδα να κερδισει, να δειξετε σεβασμο στους Κρητικους που ταξιδευουν σχεδον ολη την Ελλαδα, να παρουμε το Κυπελλο πασει θυσια ακομη και στα πεναλτυ.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 5):
- horkokos4, freemind, katafraktos, paok apo epilogi, scarsick
Οι υπόλοιποι, ποιοι υπόλοιποι; Και οι τερματοφυλακες;
Σοβαρευομαι..
Σε Κενι και Αντρίγια μόνο αναφέρεσαι ή και για Μιχα;
Κανεις τιτλος δεν περισσευει. Ειμαι μεγαλος συλλογος και μικρος σε τιτλους. Στο χερι μας ειναι να αλλαξει.
Μακάρι να παίξει όσο μπορεί.Δεν παλεύεται ο Οζντοεφ.Με αυτόν στην 11αδα είναι σαν να παίζουμε με δέκα παίχτες.nunies4 έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 15:03 Μειτε παρων και ο θεος βοηθος. Οσο τον πανε οι αντοχες του και το κορμι του.
Οι υπολοιποι εχουν 70 λεπτα...
Ορθολογισμός και οπαδισμος είναι δύο έννοιες που δεν ταυτίζονται.marsantos έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 08:31Οκ, πραγματικά θα ήθελα το μεσημέρι του αγώνα να μπορούσαμε να πιούμε ένα καφέ να μου εξηγούσες πως είναι δυνατόν να πίστευες κάτι τέτοιο.renegade έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 00:33 ...
Ναι με την Κούλα νόμιζα ότι θα τους πηδήξουμε. Ότι θα βγούμε με το μαχαίρι στα δόντια...που να ξερα ο καημένος
Άλλο η κατάκτηση άλλο η ανάσταση.Μακάρι να αναστηθεί αυτό το πτώμα πού είδαμε στη φιλαδέλφεια. Μπορεί?
Γίνονται θαύματα στις μέρες μας? Θα δούμε
Ανάσταση όποιος περιμένει πρέπει με κάποιο τρόπο να ενημερωθεί πως το Πάσχα πέρασε.
Βέβαια εξαρτάται τι ορίζεται ως ανάσταση την παρούσα στιγμή.
Ο ΠΑΟΚ για μένα και με την Μπαρτσελόνα του Πεπ θα είναι φαβορί. Για αυτό και είπα ότι ελάχιστες φορές έχω κακό προαίσθημα . Για αυτό και όπως έχω ξαναπεί ότι δεν θα μπορούσα να δω μαζί σου ΠΑΟΚ
Αν ήθελα ορθολογισμό και κρύο αίμα ασχολούμαι με την Μπάγερν
εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως εμείς οι οπαδοί πρέπει να ανεβάζουμε την ομάδα και να μην συναγωνιζόμαστε με την διοίκηση ποιος θα την μικρύνει.
Ο στόχος μας φέτος δεν ήταν το κύπελλο, ήταν το πρωτάθλημα. Επειδή δεν καταφέραμε να πιάσουμε τον στόχο μας, προσπαθούν να μας πείσουν πως πρέπει να χαρουμε με την κατάκτηση του κυπέλλου.
Μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.
Εγώ δεν θα το κάνω.
Εγώ θεωρώ την χρονιά αποτυχημένη, διότι οι πρώτοι στόχοι (κατάκτηση πρωταθλήματος, διεκδίκηση πρωταθλήματος) πήγαν άκλαφτοι.
Καλή επιτυχία στην ομάδα, αλλά εγώ φέτος, δεν θα πανηγυρίζω κατάκτηση κυπέλλου. Γλυκόπικρη θα είναι η κατάκτηση.
Διότι η αποτυχία διεκδίκησης, που μικραίνει τον ΠΑΟΚ, δεν ξεπερνιέται με φιέστες κυπέλλου
Ο στόχος μας φέτος δεν ήταν το κύπελλο, ήταν το πρωτάθλημα. Επειδή δεν καταφέραμε να πιάσουμε τον στόχο μας, προσπαθούν να μας πείσουν πως πρέπει να χαρουμε με την κατάκτηση του κυπέλλου.
Μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.
Εγώ δεν θα το κάνω.
Εγώ θεωρώ την χρονιά αποτυχημένη, διότι οι πρώτοι στόχοι (κατάκτηση πρωταθλήματος, διεκδίκηση πρωταθλήματος) πήγαν άκλαφτοι.
Καλή επιτυχία στην ομάδα, αλλά εγώ φέτος, δεν θα πανηγυρίζω κατάκτηση κυπέλλου. Γλυκόπικρη θα είναι η κατάκτηση.
Διότι η αποτυχία διεκδίκησης, που μικραίνει τον ΠΑΟΚ, δεν ξεπερνιέται με φιέστες κυπέλλου