ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30

geobila

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30

Δημοσίευση από geobila »

Μετά μην απορούμε όταν μας λένε οι ποκίτες αιώνια 4ους και επαρχιακούς.

Οφείλουμε κάθε χρόνο να έχουμε ως μίνιμουμ τίτλο το κύπελλο. Με τίτλους μεγαλώνει ένας οργανισμός όχι με καλή μπάλα 2.5 μήνες
These users thanked the author geobila for the post:
nikvasil
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 11:39
john4serres έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 11:35 Ποντάρω στο πάθος του Ζίλε. Θα τους ξυπνήσει.
Όπως λέει και γνωστός δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ....δε θα παίξουμε σε τσοντα για να μας νοιάζει το πάθος.....
Ωραίος δημοσιογράφος!
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Καλο ταξιδι στον κοσμο που θα παει, με μεγαλη προσοχη, χωρις αλκοολ και ουσιες με τιμονι. Να πατε, να φωναξετε, να βοηθησετε την ομαδα να κερδισει, να δειξετε σεβασμο στους Κρητικους που ταξιδευουν σχεδον ολη την Ελλαδα, να παρουμε το Κυπελλο πασει θυσια ακομη και στα πεναλτυ.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 6):
horkokos4, freemind, katafraktos, paok apo epilogi, scarsick, rade paprica
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μειτε παρων και ο θεος βοηθος. Οσο τον πανε οι αντοχες του και το κορμι του.
Οι υπολοιποι εχουν 70 λεπτα...
These users thanked the author nunies4 for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

nunies4 έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 15:03 ...
Οι υπόλοιποι, ποιοι υπόλοιποι; Και οι τερματοφυλακες; :mrgreen:

Σοβαρευομαι.. :D
Σε Κενι και Αντρίγια μόνο αναφέρεσαι ή και για Μιχα;
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Κανεις τιτλος δεν περισσευει. Ειμαι μεγαλος συλλογος και μικρος σε τιτλους. Στο χερι μας ειναι να αλλαξει.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

nunies4 έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 15:03 Μειτε παρων και ο θεος βοηθος. Οσο τον πανε οι αντοχες του και το κορμι του.
Μακάρι να παίξει όσο μπορεί.Δεν παλεύεται ο Οζντοεφ.Με αυτόν στην 11αδα είναι σαν να παίζουμε με δέκα παίχτες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 08:31
renegade έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 00:33 ...
Ναι με την Κούλα νόμιζα ότι θα τους πηδήξουμε. Ότι θα βγούμε με το μαχαίρι στα δόντια...που να ξερα ο καημένος
Οκ, πραγματικά θα ήθελα το μεσημέρι του αγώνα να μπορούσαμε να πιούμε ένα καφέ να μου εξηγούσες πως είναι δυνατόν να πίστευες κάτι τέτοιο.
Μακάρι να αναστηθεί αυτό το πτώμα πού είδαμε στη φιλαδέλφεια. Μπορεί?
Γίνονται θαύματα στις μέρες μας? Θα δούμε
Άλλο η κατάκτηση άλλο η ανάσταση.
Ανάσταση όποιος περιμένει πρέπει με κάποιο τρόπο να ενημερωθεί πως το Πάσχα πέρασε.
Βέβαια εξαρτάται τι ορίζεται ως ανάσταση την παρούσα στιγμή.
Ορθολογισμός και οπαδισμος είναι δύο έννοιες που δεν ταυτίζονται.
Ο ΠΑΟΚ για μένα και με την Μπαρτσελόνα του Πεπ θα είναι φαβορί. Για αυτό και είπα ότι ελάχιστες φορές έχω κακό προαίσθημα . Για αυτό και όπως έχω ξαναπεί ότι δεν θα μπορούσα να δω μαζί σου ΠΑΟΚ
Αν ήθελα ορθολογισμό και κρύο αίμα ασχολούμαι με την Μπάγερν
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως εμείς οι οπαδοί πρέπει να ανεβάζουμε την ομάδα και να μην συναγωνιζόμαστε με την διοίκηση ποιος θα την μικρύνει.

Ο στόχος μας φέτος δεν ήταν το κύπελλο, ήταν το πρωτάθλημα. Επειδή δεν καταφέραμε να πιάσουμε τον στόχο μας, προσπαθούν να μας πείσουν πως πρέπει να χαρουμε με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.
Εγώ δεν θα το κάνω.
Εγώ θεωρώ την χρονιά αποτυχημένη, διότι οι πρώτοι στόχοι (κατάκτηση πρωταθλήματος, διεκδίκηση πρωταθλήματος) πήγαν άκλαφτοι.

Καλή επιτυχία στην ομάδα, αλλά εγώ φέτος, δεν θα πανηγυρίζω κατάκτηση κυπέλλου. Γλυκόπικρη θα είναι η κατάκτηση.
Διότι η αποτυχία διεκδίκησης, που μικραίνει τον ΠΑΟΚ, δεν ξεπερνιέται με φιέστες κυπέλλου
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Στ' αρκιδια μας φίλε.
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 10):
scarsick, Ambiorix, Nassos, Azrael, margas, paok apo epilogi, Mirko, Ιάσονας, DamoN, Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μεταξύ των άλλων που έχουμε πάψει να ανεχόμαστε στο ΠΑΟΚμανια, είναι και η διασπορά ψευδών ειδήσεων και θεωριών συνωμοσίας εις βάρος της ομάδας

Ως εκ τούτου ρωτώ για μια φορα με τρόπο απλό και ευγενικό:

Ποιοι που και πως "προσπαθούν να μας πείσουν" ότι "πρέπει" να χαρούμε ένα πιθανό κύπελλο;

Προσπερνω εντελώς την προφανή ερώτηση του "γιατί ΔΕΝ θα έπρεπε να χαρώ" και αναμένω μια εξήγηση που να δείχνει ότι δεν κοροιδευομαστε και ότι δεν προσπαθούμε με το στανιό να βαφτίσουμε "καλοπροαίρετη κριτική" του οπαδού (που πάντα έχει δίκιο, ωσάν πελάτης, αφού ξεκάθαρα πελάτες έχουμε επιδιώξει να ειμαστε), κάτι που στην πραγματικότητα είναι εμμονικη προσπάθεια δημιουργίας εσωστρέφειας και τοξικότητας.

Παρεμπιπτόντως και για να προλάβω, ΔΕΝ ρωτάω γιατί ο Χ "συνοπαδος" θεωρεί μια χρονιά πετυχημένη ή αποτυχημένη. Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα αυτό, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει για μια σεζόν ή ένα αποτέλεσμα της ομάδας. Άλλο πράγμα ρωτάω.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

gpap5 έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 18:39 εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως εμείς οι οπαδοί πρέπει να ανεβάζουμε την ομάδα και να μην συναγωνιζόμαστε με την διοίκηση ποιος θα την μικρύνει.

Ο στόχος μας φέτος δεν ήταν το κύπελλο, ήταν το πρωτάθλημα. Επειδή δεν καταφέραμε να πιάσουμε τον στόχο μας, προσπαθούν να μας πείσουν πως πρέπει να χαρουμε με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.
Εγώ δεν θα το κάνω.
Εγώ θεωρώ την χρονιά αποτυχημένη, διότι οι πρώτοι στόχοι (κατάκτηση πρωταθλήματος, διεκδίκηση πρωταθλήματος) πήγαν άκλαφτοι.

Καλή επιτυχία στην ομάδα, αλλά εγώ φέτος, δεν θα πανηγυρίζω κατάκτηση κυπέλλου. Γλυκόπικρη θα είναι η κατάκτηση.
Διότι η αποτυχία διεκδίκησης, που μικραίνει τον ΠΑΟΚ, δεν ξεπερνιέται με φιέστες κυπέλλου
γλυκοπικρη η κατακτηση του κυπελλου?με ολα αυτα που εχουμε περασει φετος?
These users thanked the author curtis for the post:
horkokos4
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

gpap5 έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 18:39 εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως εμείς οι οπαδοί πρέπει να ανεβάζουμε την ομάδα και να μην συναγωνιζόμαστε με την διοίκηση ποιος θα την μικρύνει.

Μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.
Εγώ δεν θα το κάνω.

Κακώς.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Από πού κι ως πού δε διεκδίκησε η ομάδα το πρωτάθλημα φέτος;
Επειδή το έχασε την 28η αγωνιστική από τις 32;

Και ποιος λέει ότι ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα;
Για μένα ήταν το τρεμπλ και μόνο.
Και χωρίς αυτό, γλυκόπικρο θα ήταν το πρωτάθλημα.

Και τότε ο στόχος το πρωτάθλημα ήταν.
Κάθε χρόνο ο στόχος του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα είναι.
Εσύ βγες και πες ότι τα υπόλοιπα 95 χρόνια ήταν αποτυχίες.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
horkokos4, Apil44
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

θα μπορούσες πχ να ανατρέξεις σε παλαιότερες φετινές αναρτήσεις, που σε γενικότερες συζητήσεις, εμείς οι ίδιοι θεωρούσαμε πως αν πρέπει να ''θυσιάσουμε'' έναν θεσμό, επιλέγαμε το κύπελλο, διότι θέταμε ως πρωταρχικό στόχο το πρωτάθλημα, ως επίσης σημαντικό στόχο την Ευρώπη, και ως ''αδιάφορο'' (σε σχέση με τους δύο πρώτους) το κύπελλο.
Με την ακονιτί ήττα της Κυριακής, όλως ξαφνικά το κύπελλο βαπτίστηκε ''στόχος που θα σώσει την χρονιά''.

Ένα μόνο θετικό βλέπω από τον φετινό θεσμό του κυπέλλου:
το 2026, ο μισητός καρκίνος του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν θα εμφανίζεται σε κανέναν τίτλο, ούτε πρωτάθλημα, ούτε κύπελλο.
Και όποιος το ψάχνει, 100, 200 χρόνια από σήμερα, θα βλέπει πως ο 2026, τον απέκλεισε ο ΠΑΟΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”