33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- Sick Bastard
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
Ωραίο γκολάκι, πολύ ωραίο και καβλωτικό.
Κρίμα που μάλλον φεύγεις το καλοκαίρι.
Κρίμα που μάλλον φεύγεις το καλοκαίρι.
-
Dimg4
Με αναποδο ποδι ρε Κλαους?? Θα μας τρελανεις!!
Ρε σεις, χαρειτε και αφηστε τους αποχαιρετισμους, τι πραγμα ειστε εσεις???? Πουληθηκε και δεν το ξερουμε??
Ρε σεις, χαρειτε και αφηστε τους αποχαιρετισμους, τι πραγμα ειστε εσεις???? Πουληθηκε και δεν το ξερουμε??
- kataramenos5
Εξαιρετική κίνηση στο κενό χώρο, καταπληκτικό τελείωμα.Αν πήγαινε μέσα και η φάση στο 20'...
- sourmenetes
- Moderator
Re magkes iremiste ligo me ta krima pou fevgeis ktl...
tous exoume diwksei olous..xalarwste ligo...
tous exoume diwksei olous..xalarwste ligo...
33. Στέφανος Αθανασιάδης
Εγω δεν στεναχωριεμαι που φεύγει κλαίω απο τώρα που θα φύγουν σταφ πόποβιτς και πελκας .....
:):):)
Μα τι ειναι αυτα που λέτε πουλήθηκε θα πουληθει κλπ. Ο κλαους ειναι εδω και βάζει γκολαρες αν φύγει κάποτε θα στεναχωρηθω τότε όχι τώρα....
Μα τι ειναι αυτα που λέτε πουλήθηκε θα πουληθει κλπ. Ο κλαους ειναι εδω και βάζει γκολαρες αν φύγει κάποτε θα στεναχωρηθω τότε όχι τώρα....
εισαι μεγαλη φορακλα...κοιτα να εξασκηθεις στα παναλντι και στην τριπλα...ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ...
Αυτό για τα πέναλτυ είναι όντως σωστό...
Αν βάζει 10-15 γκολ στο πρωτάθλημα και επιπλέον βάλει και τα 4-5 πέναλτυ που κερδίζουμε ανα χρονιά, πλησιάζει τα είκοσι τεμάχια ετησίως..
Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ θα ανεβάσει την αξία του και θα τον οδηγήσει από το χεράκι στην εθνική.
Είναι ο δεύτερος καλύτερος έλληνας επιθετικός κατά τη γνώμη μου. Αν υπολογίσεις ότι ο πρώτος είναι άμυαλος τότε το μέλλον είναι όλο δικό σου παικταρά μου.
Αν βάζει 10-15 γκολ στο πρωτάθλημα και επιπλέον βάλει και τα 4-5 πέναλτυ που κερδίζουμε ανα χρονιά, πλησιάζει τα είκοσι τεμάχια ετησίως..
Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ θα ανεβάσει την αξία του και θα τον οδηγήσει από το χεράκι στην εθνική.
Είναι ο δεύτερος καλύτερος έλληνας επιθετικός κατά τη γνώμη μου. Αν υπολογίσεις ότι ο πρώτος είναι άμυαλος τότε το μέλλον είναι όλο δικό σου παικταρά μου.
Γιατί αυτό που έχουν οι άλλοι είναι πάντα καλύτερο.gika έγραψε: Είναι ο δεύτερος καλύτερος έλληνας επιθετικός κατά τη γνώμη μου. Αν υπολογίσεις ότι ο πρώτος είναι άμυαλος τότε το μέλλον είναι όλο δικό σου παικταρά μου.
Ρε είσαι σοβαρός τι συγκρίνεις?
Οντως ουτε εγω θεωρω τον GLX καλυτερο απ τον κλαους.
ΚΛΑΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ, ΒΑΛΕ ΚΙΛΑ. ΚΑΝΕ ΠΑΓΚΟ.
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙΣ 15 Ή 25.
ΒΑΡΗ!
ΚΛΑΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ, ΒΑΛΕ ΚΙΛΑ. ΚΑΝΕ ΠΑΓΚΟ.
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙΣ 15 Ή 25.
ΒΑΡΗ!
θα διαφωνήσω για τα βάρη. Είναι σούπερ γρήγορος και αδύναμος. Γιατί να γίνει μετριος και στα 2;
μάλλον ευέλικτος εννοούσα, δεν υπάρχει περίπτωση μεσα στην περιοχή να καταφερει να τον εντοπίσει ο αμυντικός για να τον μαρκάρει, η κίνησή του είναι συνεχής και γρήγορη, αν γίνει πιο στιβαρός θα το χάσει αυτό.