33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
Αυτό για τα πέναλτυ είναι όντως σωστό...
Αν βάζει 10-15 γκολ στο πρωτάθλημα και επιπλέον βάλει και τα 4-5 πέναλτυ που κερδίζουμε ανα χρονιά, πλησιάζει τα είκοσι τεμάχια ετησίως..
Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ θα ανεβάσει την αξία του και θα τον οδηγήσει από το χεράκι στην εθνική.
Είναι ο δεύτερος καλύτερος έλληνας επιθετικός κατά τη γνώμη μου. Αν υπολογίσεις ότι ο πρώτος είναι άμυαλος τότε το μέλλον είναι όλο δικό σου παικταρά μου.
Αν βάζει 10-15 γκολ στο πρωτάθλημα και επιπλέον βάλει και τα 4-5 πέναλτυ που κερδίζουμε ανα χρονιά, πλησιάζει τα είκοσι τεμάχια ετησίως..
Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ θα ανεβάσει την αξία του και θα τον οδηγήσει από το χεράκι στην εθνική.
Είναι ο δεύτερος καλύτερος έλληνας επιθετικός κατά τη γνώμη μου. Αν υπολογίσεις ότι ο πρώτος είναι άμυαλος τότε το μέλλον είναι όλο δικό σου παικταρά μου.
Γιατί αυτό που έχουν οι άλλοι είναι πάντα καλύτερο.gika έγραψε: Είναι ο δεύτερος καλύτερος έλληνας επιθετικός κατά τη γνώμη μου. Αν υπολογίσεις ότι ο πρώτος είναι άμυαλος τότε το μέλλον είναι όλο δικό σου παικταρά μου.
Ρε είσαι σοβαρός τι συγκρίνεις?
Οντως ουτε εγω θεωρω τον GLX καλυτερο απ τον κλαους.
ΚΛΑΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ, ΒΑΛΕ ΚΙΛΑ. ΚΑΝΕ ΠΑΓΚΟ.
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙΣ 15 Ή 25.
ΒΑΡΗ!
ΚΛΑΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ, ΒΑΛΕ ΚΙΛΑ. ΚΑΝΕ ΠΑΓΚΟ.
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙΣ 15 Ή 25.
ΒΑΡΗ!
θα διαφωνήσω για τα βάρη. Είναι σούπερ γρήγορος και αδύναμος. Γιατί να γίνει μετριος και στα 2;
μάλλον ευέλικτος εννοούσα, δεν υπάρχει περίπτωση μεσα στην περιοχή να καταφερει να τον εντοπίσει ο αμυντικός για να τον μαρκάρει, η κίνησή του είναι συνεχής και γρήγορη, αν γίνει πιο στιβαρός θα το χάσει αυτό.
Γιατί έχετε κολλήσει με τα βάρη..
Αν χρειάζεται να κάνει βάρη, τότε θα τα κάνει..
Αν πάλι δεν χρειάζεται γιατί να τα κάνει??
Δεν είναι στο χέρι του να πει, θα πάω σήμερα γυμναστήριο να σηκώσω κανα 100αρι...
Αν χρειάζεται να κάνει βάρη, τότε θα τα κάνει..
Αν πάλι δεν χρειάζεται γιατί να τα κάνει??
Δεν είναι στο χέρι του να πει, θα πάω σήμερα γυμναστήριο να σηκώσω κανα 100αρι...

- sourmenetes
- Moderator
Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι ο στεφανος ακομα διαμορφωνεται σε πολλα επιπεδα και μπορει σιγουρα να διορθωσει αρκετα.Μια γεματη χρονια οπως η φετινη του δινει πολλα αλλα σιγουρα πρεπει να δουλεψει πολυ ακομα..
- Sick Bastard
Και στον Νίνη, να δυναμώσει του λέγαν, να κάνει βάρη του λεγαν και ο παίχτης χάθηκε.
Ο συγκεκριμένος χάθηκε για άλλους λόγους.Καλά του λέγαν για εκγύμναση και ιστορίες. Μην γράφουμε οφ-τόπικ.

Δεν είναι καθόλου γρήγορος.Κανονικός είναι.ABOLEYTOI έγραψε:θα διαφωνήσω για τα βάρη. Είναι σούπερ γρήγορος και αδύναμος. Γιατί να γίνει μετριος και στα 2;