Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από pgetsos »

Μπήκε σε εισαγωγικά για κάποιον λόγο φίλε, δεν είπα ότι είσαι μεθυσμένος αλλά ότι δεν έχεις καθαρό μυαλό και για αυτό λες ότι λες

Ξαναλέω, γενικά αυτή τη φορά, μην παρεξηγήστε τόσο εύκολα ρε παιδιά
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Άποψη σου ,όσο για την συνέντευξη σε αρδ κολλητάρια του που λέει ότι δήθεν τα βάλαμε μαζί του για τα τατουάζ του και όχι γιατί ζει στο 2011 απο πλευράς εξέλιξης είναι απλα για γέλια και ρίχνουν λαδι στην φωτιά.Πέτρο το μυαλό μου επιτέλους είναι πεντακάθαρο μετα απο 5 χρονια για τον κύριο Αθανασιάδη καθ βλέπω πεντακάθαρα το τι είναι στα αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

trouman,
σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

ace,
δεν πρόκειται να σε απαντήσω. Ούτε να ξαναγράψω για το συγκεκριμένο ζήτημα. Την άποψή μου την είπα δις, μία στο φόρουμ εν βρασμώ ψυχής και μία στην κεντρική. Στην οποία κεντρική, επειδή είναι ο καθρέφτης του paokmania, θεωρώ πως ότι γράφεται πρέπει να γράφεται με σύνεση και ηπιότητα και να προάγει την ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν σε ζήτησα να με απαντήσεις lets agree to disagree,βέβαια γιατί με απευθύνεσαι επί προσωπικού δεν μπορώ να καταλάβω όλοι έχουν την αποψη τους.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

The_Stalker έγραψε:trouman,
σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
.
Stalker το κείμενό σου είναι ισορροπημενο και ψύχραιμο. Μακαρι οι οποιες διαφωνίες να εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο πάντα.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Συγχαρητήρια στον Αρκοδοπόντιο !!!!!!!!
Ξερόλες όλοι, όχι μόνο εδώ φυσικά αλλά μια κατάσταση που αντιμετωπίζω τόσο στην επαγγελματική μου ζωή όσο και στην προσωπική.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μεσα στην μερα ερχεται και το πρωτο μου αρθρο στην Κεντρικη με τιτλο Scouting Report : Dinamo Tbilisi
Επισης scouting Report θα υπαρχει για καθε ευρωπαικο αντιπαλο του ΠΑΟΚ απο εδω και περα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

logios έγραψε:Συγχαρητήρια στον Αρκοδοπόντιο !!!!!!!!
Ξερόλες όλοι, όχι μόνο εδώ φυσικά αλλά μια κατάσταση που αντιμετωπίζω τόσο στην επαγγελματική μου ζωή όσο και στην προσωπική.
Μπράβο και από μένα, πολύ κακια ο Βασιλειάδης για Κλάους.......τον πειράζουν τα πάντα και συνέχιζει στα σχόλια του αρκαδοποντιου το ίδιο βιολί. ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

''''Κανένα λαμόγιο δεν είπε ότι στο πρώτο τετ-α-τετ είναι εξαιρετικός ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ που ακολουθεί τα βήματα και κάνει εκπληκτική επέμβαση ούτε ότι στο δεύτερο τετ-α-τετ του κλείνει καλά το πεδίο και κανένα λαμόγιο δεν σε είπε ότι και στο γκολ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ο τερματάς ακουμπάει την μπάλα, ούτε ότι στο γκολ του ΚΑΜΠΟΣ στο Άμνστρενταμ τον βγάζει έξυπνα προς τα πλάγια, αλλά ο ΚΑΜΠΟΣ κάνει ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γύρισμα με τέτοια
φάλτσα που ούτε ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ δεν βρήκε την μπάλα.''''

Κλαυσιγελος.Να φανταστω οτι λογω καμορα,ραπτοπουλου και μυρτσου τον ΞΕ-ΣΚΙ-ΣΑΝ οι αμπαλοι Ολλανδοι?ή μηπως γιατι εκανε αποτυχημενη εξοδο του Μεσσολογγιου?Και σ αυτη τη 'λογικη' του 'κανω το ασπρο μαυρο' η οποια προσφερει αφθονο γελιο,Ο Μιχοπουλος εβγαλε εξυπνα τον Βιερι στη γραμμη του αουτ αλλα ηρθε το μοιραιο.

''''Θέλω 8 νίκες στους επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες, στ' αρχίδια μου η πορεία στο πρωτάθλημα, αρκεί να είμαι στην πεντάδα και τελικό κυπέλλου.Και να στο πώ και αλλιώς: Μόνο αν τον ΜΑΡΤΙΟ και τον ΑΠΡΙΛΙΟ η τηλεόραση δείχνει ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ στην Ευρώπη θα γεννήσεις νέους ΠΑΟΚτσήδες σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ''''

Στα @@ μου η πορεια στο πρωταθλημα...Μαλιστα...Ωραια νοοτροπια..Ο ορισμος της μιζεριας,της αγωνιστικης 'κακομοιριας',του δε βαριεσε αδερφε και 5ος να βγω στα π@π@ρια μου,του κομπαρσου ΠΑΟΚ.Μόνο που για να γεννηθουν νεα ΠΑΟΚτσακια σε ολη την ελλαδα πρεπει να παρεις ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και να το διεκδικεις καθε χρονο στην πραξη με λυσσα μεχρι το τελος.Προσωπικα θελω ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΣ στην ελλαδα ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ στην ευρωπη και θεωρω οτι δεν μας λειπει τιποτα για να το κανουμε πραξη.
Και οσοι αρεσκονται στις εκπτωσεις μαλλον δεν εχουν καταλαβει το μεγεθος του ΠΑΟΚ.ή μπορει να μπερδευονται με την ομαδα του χωριου τους...

Στο μόνο που συμφωνω με το κειμενο ειναι με τον τιτλο.Το περιγραφει απολυτα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ευχαριστώ τομ Αρκαδοπόντιο για το άρθρο του, ειδικα΄για το κομμάτι:

¨Και ξέρουμε ΣΤΕΦΑΝΕ ότι αν έπαιζες στους δύο μ@λ@κες των Αθηνών τώρα θα κόστιζες περί τα 20 εκ ευρώ και θα είχες 30 γκόλ τουλάχιστον γκολ παραπάνω και καπαρωμένη θέση στην Εθνική και τα χαμένα τετ-α-τετ θα αποδίδοντα στην «πουτάνα την τύχη».

Αλλά παίζεις στον ΠΑΟΚ, και πρέπει να δώσεις εξετάσεις στους πουλημένους επικοινωνιάρχες της Θεσσαλονίκης.
¨
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Ανεβηκε στην κεντρικη το Scouting Report της Dinamo.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

μπραβο Κώστα, όμορφο άρθρο με πολλές πληροφορίες, βάλε και κανένα βιντεάκι τους φετινό ή παλαιότερο, να δούμε και το γήπεδο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Το άρθρο του περαια ειναι πολυ καλυτερο απο πολλα που διάβασα στα αρδοσαιτ για τη δυναμό

Μπράβο περαια συνέχισε να μας ενημερώνεις

Φοβερό ριπορτ με λιγο ιστορία ιστορία ποδοσφαίρου και φυσικά ποδοσφαιρική αναλυση του σημερα

Μοντς προσέξτε τον θα μας τον αρπάξουν αυτόν μια μερα απο δω
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια.Θα ηθελα να με πειτε τι σας αρεσε και τι οχι ετσι ωστε να τα διορθωσω την επομενη φορα.Επισης πειτε μου τι αλλο θα θελατε να προσθεσω στα μελλοντικα scouting report
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Καμια Τιφλιδιωτισα να βάλεις για να έχουν μια εικόνα τα παιδιά που θα κανουν το ταξίδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”