Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από nunies4 »

AlxNeapoli1 έγραψε:Εχεις κι αλλη ευκαιρια. Κακο διαβασμα του ματς, οχι αλλο Βιερινια κοουτς. Φτανει.
Την επομενη βδομαδα θελουμε ταχυτητα και πνευμονια.
Την οποια θα την δωσει ποιος; Ο Γιονι; Συγνωμη παιδια δεν ξερω τι βλεπετε αλλα εμενα μου θυμιζει μια χρονια καποτε στα τοπικα που επι 3 εβδομαδες ειχα συγκαει στα αποτετοια μου και δεν μπορουσα να τρεξω με τιποτα.
Αυτη την στιγμη που μιλαμε (επαναλαμβανω αυτη την στιγμη γιατι του χρονου μπορει να βγαλει ματια) εμενα μου μοιαζει μακραν του 2ου ο πιο ανεπαρκης παικτης του ροστερ και σωματικα αλλα κυριως πνευματικα.
Το μεγαλο λαθος εγινε με τον αποκλεισμο του Σαστρε απο την λιστα.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Τρομερο αυτό ε;

Με όποιον και να παίζει η ομάδα τα σχόλια έχουν το ίδιο μοτίβο...
Ε να μας πεις ρε αδερφε πως να γραφουμε μη χαλαμε τη χημεια. Καθε σου σχολιο ειναι ειρωνικο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Εχεις κι αλλη ευκαιρια. Κακο διαβασμα του ματς, οχι αλλο Βιερινια κοουτς. Φτανει.
Την οποια θα την δωσει ποιος; Ο Γιονι; Συγνωμη παιδια δεν ξερω τι βλεπετε αλλα εμενα μου θυμιζει μια χρονια καποτε στα τοπικα που επι 3 εβδομαδες ειχα συγκαει στα αποτετοια μου και δεν μπορουσα να τρεξω με τιποτα.
Αυτη την στιγμη που μιλαμε (επαναλαμβανω αυτη την στιγμη γιατι του χρονου μπορει να βγαλει ματια) εμενα μου μοιαζει μακραν του 2ου ο πιο ανεπαρκης παικτης του ροστερ και σωματικα αλλα κυριως πνευματικα.
Κ επειδή εσένα σου μοιάζει έτσι ο γιονι θα πρέπει να συμφωνήσουμε?
Τώρα αν εσύ είδες πχ το ματς με Κούλα κ είπες ότι αυτός είναι με διαφορά από τον δεύτερο ο πιο ανεπαρκής παίκτης της ομάδας ....τι να πω?
Πάντως αν εχθές αυτή την απόδοση που είχε ο αρχηγός την είχε ο ισπανός ή ο οποιοσδήποτε άλλος θα ζητούσαμε απέλαση.
Και φυσικά ο τελευταίος που φταίει είναι ο αντρέ...όπως ο τελευταίος που έφταιγε ήταν ο μπίσε κάποτε

Υγ το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι για όλους στην ομάδα μπορεί να γίνει κριτική εκτός του για κάποιους πάπα του ποδοσφαίρου
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο προπονητής μας επέλεξε θεωρητικά την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Πρακτικά δεν κύλησε όμως, τα χαφ μας ήταν πολύ κακά και αμυντικά και επιθετικά.

Μας βραχυκύκλωσαν όλο μας το παιχνίδι με την εξουδετέρωση τους.

Μακριά οι γραμμές μας, σε λάθος χρόνο και χώρο τα τρεξίματα μας. Κακή πίεση στο δικό τους μισό.

Χωρίς συγκέντρωση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Όλες οι ομάδες προσπαθούν να χτυπήσουν τη δεξιά μας πλευρά που χθες ήταν κάκιστη . Δεν ξέρω πως θα ήταν ο ζίφκο αν ένιωθε περισσότερο ασφαλής με τα μετόπισθεν.

Η επιλογή Βιερίνια ήταν << αναγκαστική>> , ο όττο έχει δείξει σε αρκετά κρίσιμα ματς ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει...ακόμα και στο ματς με τα χανούμια ήταν ο αδύναμος κρίκος για άλλη μια φορά.

Η μη δήλωση του σάστρε εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται λανθασμένη.

Η υπερπροσπάθεια στο ματς με το χανούμι ....μας ξεζούμισε τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.

Μια βδομάδα έχουμε μπροστά μας.

Να τα δώσουμε όλα και ότι γίνει, αρκεί να παλέψουμε όπως κάναμε φέτος όλες τις φορές που βρεθήκαμε με τη πλάτη στο τοίχο.

Η πρόκριση δεν περνάει απο τα χέρια μας, αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη ομάδα γιατί έχει στυλ παιχνιδιού ανάλογο με αυτό της αεκ που δεν καταφέρνουμε να αντεπεξέλθουμε.

Σε μια βδομάδα θα πρέπει να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι και πιο αποφαστικοί.

Ράζβαν χθες ο αντίπαλος προπονητής φάνηκε πιο διαβασμένος απο σένα... στο 2ο παιχνίδι ελπίζω να αντιστραφεί αυτό.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

AlxNeapoli1 έγραψε:

Ε να μας πεις ρε αδερφε πως να γραφουμε μη χαλαμε τη χημεια. Καθε σου σχολιο ειναι ειρωνικο.
Πρώτα από όλα είρωνας είσαι εσύ με τον εαυτό σου

Ούτε έχω σχολιάσει ούτε θέλω να σχολιάσω κάτι δικό σου

Ότι θέλεις γράψε ότι θέλω γράφω για αυτό κάνε μου σε παρακαλώ την χάρη και συζητα με αυτούς που σε απαντανε
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:

Πρώτα από όλα είρωνας είσαι εσύ με τον εαυτό σου

Ούτε έχω σχολιάσει ούτε θέλω να σχολιάσω κάτι δικό σου

Ότι θέλεις γράψε ότι θέλω γράφω για αυτό κάνε μου σε παρακαλώ την χάρη και συζητα με αυτούς που σε απαντανε
Μολις επιβεβαιωσες αυτο που ειπα. Ειρωνια, στραβοστομια και υποδειξεις. Next
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Επειδή βλέπω συχνές αναφορές για το ότι έπρεπε να δηλωθεί ο Σάστρε, έχουμε καταλάβει ότι εάν είχε δηλωθεί δεν θα είχε αγωνισθεί σε κανένα από τα δύο παιχνίδια με τη Δυναμό λόγω τραυματισμού; (Εντάξει θέμα τύχης είναι θα μου πείτε αλλά αυτό θα είχε συμβεί). Εκ του αποτελέσματος όμως θα ήταν κακή επιλογή.

Ο Όττο επιλέχθηκε γιατί εν δυνάμει μπορεί να αγωνισθεί και ως αριστερό μπακ αλλά και ως σέντερ μπακ. Η λειψανδρία μάλιστα στα σέντερ μπακ καθιστά την τελευταία περίπτωση πολύ πιθανή.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μα το προβλημα δεν ειναι οτι δηλωθηκε ο Οττο, το προβλημα ειναι οτι δηλωθηκε ο αρχηγος, που πλεον δεν μπορει να ανταπεξερθει στις ταχυτητες της Ευρωπης.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Τώρα αν εσύ είδες πχ το ματς με Κούλα κ είπες ότι αυτός είναι με διαφορά από τον δεύτερο ο πιο ανεπαρκής παίκτης της ομάδας ....τι να πω?
Πάντως αν εχθές αυτή την απόδοση που είχε ο αρχηγός την είχε ο ισπανός ή ο οποιοσδήποτε άλλος θα ζητούσαμε απέλαση.
Και φυσικά ο τελευταίος που φταίει είναι ο αντρέ...όπως ο τελευταίος που έφταιγε ήταν ο μπίσε κάποτε

Υγ το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι για όλους στην ομάδα μπορεί να γίνει κριτική εκτός του για κάποιους πάπα του ποδοσφαίρου
Γιατι ποτε σου επεβαλλα την γνωμη μου και ειπα οτι πρεπει να συνφωνησεις κιολας; Αυτη ειναι και σε οποιον αρεσει.
Εδω εσυ λες οτι ο ΠΑΟΚ κανει μια νορμαλ σεζον φετος. Γνωμη σου. Που κρινεται. Παλι καλα που δεν λες οτι θα επρεπε να ειχε κανει πολλα παραπανω τυπου να εχει καθαρισει ηδη το πρωταθλημα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κάνει και ρίμα :lol:

Ρούφα γνώση ,ατόφια, απο τους pro και μην αντιμιλάς.
Κι αν θες να πεις τη γνώμη σου , πρώτα να ρωτάς.
renegade

Τουλάχιστον ψέματα και προπαγάνδα εγώ δεν χρησιμοποιω

Αλήθεια τα δάκρυα στέρεψαν για τον βιλενα?

Κουνάνε το δάχτυλο και αυτοί όλο το καλοκαίρι μας ζαλιζαν για το πόσο έχει ξεφύγει το ποκ... επειδή έτσι τους λένε οι φίλοι κ οι κουμπάροι τους

Υγ τώρα γιατί κάθομαι και ασχολουμε με χομπίστες....είναι απόρροιας αξιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 12 Απρ 2024, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

nunies4 έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="nunies4"

Γιατι ποτε σου επεβαλλα την γνωμη μου και ειπα οτι πρεπει να συνφωνησεις κιολας; Αυτη ειναι και σε οποιον αρεσει.
Εδω εσυ λες οτι ο ΠΑΟΚ κανει μια νορμαλ σεζον φετος. Γνωμη σου. Που κρινεται. Παλι καλα που δεν λες οτι θα επρεπε να ειχε κανει πολλα παραπανω τυπου να εχει καθαρισει ηδη το πρωταθλημα.[/quote]
Αυτό που έγραψα εχθές είχε να κάνει αποκλειστικά με την Ευρώπη...όπου ναι για μένα το ότι είσαι εδώ και με τις ομάδες που έχεις συναντήσει ως τώρα δεν είναι υπέρβαση,ούτε αποτυχία θα είναι αν αποκλειστεις.
Εσύ τώρα για κάποιο λόγο αναφέρεις το πρωτάθλημα ( που μόνο εσύ ξέρεις γιατί ) σε μια συζήτηση που κάνουμε για την Ευρώπη

Υγ καλα κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τη γνώμη του στον άλλον.
Απλά αυτό που έγραψε στο έγραψες με το στυλ ότι είναι αυτονόητο και πως είναι δυνατόν να μην το βλέπετε
Δηλαδή σου φαίνεται για παράδειγμα ισπανός ότι τρέχει σαν συγκαμένος αλλά ο Βιερίνια όχι?
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Η υπέρβαση στην Ευρώπη έγκειται στο ότι α) μπήκαμε ομιλους μετά από 3 προκριματικούς, καθώς στις προηγούμενες 2 διοργανώσεις το 90% των ομάδων που ξεκινούσαν από την ίδια φάση που ξεκινήσαμε φέτος δεν έμπαιναν, ενώ στο ενδιάμεσο αποκλείσαμε και μια σχεδόν ισοδύναμη ομάδα, β) ότι βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο με αντίπαλο φωτιά και γλιτώσαμε ένα γύρο, γ) ότι ανατρέψαμε 2-0 με αντίπαλο και πάλι σχεδόν ισοδύναμο, καθώς ελάχιστες φορές γυρνάει διάφορα δυο γκολ.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

nunies4 έγραψε: ...
Nunies όντως ο Όττο δε φαίνεται σωματικά έτοιμος. Καταλαβαίνεις όμως ότι είναι ποδοσφαιριστής. Με κακή απόδοση;
Με κακή; Είναι όμως ποδοσφαιριστής. Τον βλέπεις ότι είναι κολλημένος πάνω στους παίκτες. Με το που πάρει μπάλα ο παίκτης του, μειώνει την απόσταση και δεν τον αφήνει να πάρει μέτρα.
Ο Βιειρίνια αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει εικόνα ποδοσφαιριστή και το γνωρίζει και ο ίδιος.
Ο Αντρέ ξέρει ότι δεν μπορεί και είτε κάνει πίσω βήματα είτε κρατάει απόσταση πάνω από 3 μέτρα από τον επιτιθέμενο. Ο παίκτης που έχει την μπάλα φτάνει αβίαστα έξω από την περιοχή, σηκώνει κεφάλι, έχει χρόνο να πάρει τη σωστή απόφαση, έχει χρόνο να δώσει ζυγισμένη πάσα με λίγα λόγια έχει άνεση να κάνει το σωστό.
Δε συζητάω για τους παίκτες που φεύγουν στην πλάτη του ούτε για το ότι πέφτει σε φάση μετάβασης να κόψει μπάλες σε ανοιχτό χώρο και φεύγουν οι αντίπαλοι ανενόχλητοι.
Μιλάω για φάσεις σαν το χθεσινό γκολ. Ο Όττο ή ο Σάστρε με το που γινόταν η πάσα προς τον παίκτη τους θα έκλειναν την απόσταση στο 1 με 1,5 μέτρο γιατί ξέρουν ότι ακόμα και αν τους άνοιγε τη μπάλα ο επιτιθέμενος θα είχαν εμπιστοσύνη στα πόδια τους να κάνουν περιστροφή και να ακολουθήσουν τη φάση. Ο Αντρέ κάθισε στα 4 μέτρα με τα χέρια πίσω με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βγάλει ασίστ προπόνησης.
Είναι τυχαίο το ημίχρονο που βγάζει ο Όττο πάνω στον Ελίασον. Μιλάμε για ένα από τα πιο γρήγορα και ποιοτικά εξτρέμ του ελληνικού πρωταθλήματος. Τον εξαφάνισε. Ναι, στο δεύτερο ημίχρονο τον πέρασε μια φορά στη φάση του δεύτερου γκολ. Αλλά ήταν κολλημένος επάνω του. Δεν ήταν στα 5 μέτρα απόσταση με τα χέρια πίσω.
Δες τα 2 γκολ με άρη, δες και το γκολ με Φρανφούρτη στο εκτός. Δες με πόση άνεση και χρόνο αποφασίζουν και ζυγίζουν την ενέργειά τους οι αντίπαλοι γιατί πολύ απλά η απόσταση από τον αμυνόμενο τους δίνει το περιθώριο. Τέτοιες φάσεις που ο επιτιθέμενος έχει τόση άνεση δράσης, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, δημιουργούνται μόνο στην αδύνατη πλευρά.
Στη δυνατή πλευρά εμφανίζονται μόνο μετά από τρίπλα του επιτιθέμενου.
Με τον Αντρέ ο επιτιθέμενος δε χρειάζεται να κάνει τίποτα. Απλά να σηκώσει το κεφάλι.
Θα μου πεις γιατί τα γράφουμε αυτά εδώ στο τόπικ του Ρασβάν. Γιατί προφανώς αυτός αποφασίζει. Όπως είδε την αδυναμία του στη Φιλαδέλφεια και τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο έτσι και τώρα είναι κομβικό να μην τον ξεκινήσει βασικό στον επαναληπτικό.
Δεν ξέρω αν αυτό αρκεί για την πρόκριση. Ξέρω όμως ότι δε θα τους τη δώσουμε στο πιάτο.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

nunies4 έγραψε: ...
Nunies όντως ο Όττο δε φαίνεται σωματικά έτοιμος. Καταλαβαίνεις όμως ότι είναι ποδοσφαιριστής. Με κακή απόδοση;
Με κακή. Είναι όμως ποδοσφαιριστής. Τον βλέπεις ότι είναι κολλημένος πάνω στους παίκτες. Με το που πάρει μπάλα ο παίκτης του, μειώνει την απόσταση και δεν τον αφήνει να πάρει μέτρα.
Ο Βιειρίνια αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει εικόνα ποδοσφαιριστή και το γνωρίζει και ο ίδιος.
Ο Αντρέ ξέρει ότι δεν μπορεί και είτε κάνει πίσω βήματα είτε κρατάει απόσταση πάνω από 3 μέτρα από τον επιτιθέμενο. Ο παίκτης που έχει την μπάλα φτάνει αβίαστα έξω από την περιοχή, σηκώνει κεφάλι, έχει χρόνο να πάρει τη σωστή απόφαση, έχει χρόνο να δώσει ζυγισμένη πάσα με λίγα λόγια έχει άνεση να κάνει το σωστό.
Δε συζητάω για τους παίκτες που φεύγουν στην πλάτη του ούτε για το ότι πέφτει σε φάση μετάβασης να κόψει μπάλες σε ανοιχτό χώρο και φεύγουν οι αντίπαλοι ανενόχλητοι.
Μιλάω για φάσεις σαν το χθεσινό γκολ. Ο Όττο ή ο Σάστρε με το που γινόταν η πάσα προς τον παίκτη τους θα έκλειναν την απόσταση στο 1 με 1,5 μέτρο γιατί ξέρουν ότι ακόμα και αν τους άνοιγε τη μπάλα ο επιτιθέμενος θα είχαν εμπιστοσύνη στα πόδια τους να κάνουν περιστροφή και να ακολουθήσουν τη φάση. Ο Αντρέ κάθισε στα 4 μέτρα με τα χέρια πίσω με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βγάλει ασίστ προπόνησης.
Είναι τυχαίο το ημίχρονο που βγάζει ο Όττο πάνω στον Ελίασον. Μιλάμε για ένα από τα πιο γρήγορα και ποιοτικά εξτρέμ του ελληνικού πρωταθλήματος. Τον εξαφάνισε. Ναι, στο δεύτερο ημίχρονο τον πέρασε μια φορά στη φάση του δεύτερου γκολ. Αλλά ήταν κολλημένος επάνω του. Δεν ήταν στα 5 μέτρα απόσταση με τα χέρια πίσω.
Δες τα 2 γκολ με άρη, δες και το γκολ με Φρανφούρτη στο εκτός. Δες με πόση άνεση και χρόνο αποφασίζουν και ζυγίζουν την ενέργειά τους οι αντίπαλοι γιατί πολύ απλά η απόσταση από τον αμυνόμενο τους δίνει το περιθώριο. Τέτοιες φάσεις που ο επιτιθέμενος έχει τόση άνεση δράσης, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, δημιουργούνται μόνο στην αδύνατη πλευρά.
Στη δυνατή πλευρά εμφανίζονται μόνο μετά από τρίπλα του επιτιθέμενου.
Με τον Αντρέ ο επιτιθέμενος δε χρειάζεται να κάνει τίποτα. Απλά να σηκώσει το κεφάλι.
Θα μου πεις γιατί τα γράφουμε αυτά εδώ στο τόπικ του Ρασβάν. Γιατί προφανώς αυτός αποφασίζει. Όπως είδε την αδυναμία του στη Φιλαδέλφεια και τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο έτσι και τώρα είναι κομβικό να μην τον ξεκινήσει βασικό στον επαναληπτικό.
Δεν ξέρω αν αυτό αρκεί για την πρόκριση. Ξέρω όμως ότι δε θα τους τη δώσουμε στο πιάτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”