M αυτον θα μαλώνει απο τη φωτογραφία του ο ΛουτσεσκουPaokPatraG4 έγραψε:Μήπως τελικά το δεκαρι έρχεται από Ουκρανία μεριά κ αυτός; Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τους ξένους πλέον....
https://www.transfermarkt.com/dentinho/ ... eler/52787
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- stravostomis
Αυτός είναι ίδιος με εμένα σε πιο σκούροςPaokPatraG4[*] έγραψε:Μήπως τελικά το δεκαρι έρχεται από Ουκρανία μεριά κ αυτός; Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τους ξένους πλέον....
https://www.transfermarkt.com/dentinho/ ... eler/52787

- pirate_salonica
Ε εμεις θα σηκωσουμε κονφερενς κουπα, τον Μουρινιο θα κερδισουμε στον τελικο. Τοτε να τον δω τον μανατζερ. Αστον αυτον να τρωει ταληρα απο τα δευτερα της Νοριτζ στο λιγκ απ.seaman έγραψε:Totem_pk έγραψε:Κιαυτος ο Μπαμπα, τον βλεπω στην φωτο με την φανελα την μπλε και μεσα στην καλη χαρα ειναι. Ειναι πραγματικα ευτυχισμενο το παιδι. Αυτος δεν μας ηθελε καθολου. Θα μου πεις πηρε και νεο συμβολαιο μεχρι το 24. Στα 30 του θα ειναι. Μια χαρα. Σε εμας ηρθε απο τα αζητητα και τον βοηθησαμε και μας βοηθησε και αυτος. Στο καλο και δεν τον θελω ποτε στον ΠΑΟΚ.
Στη συνέντευξη πάντως όσο του έλεγαν για τη Reading ήταν ανέκφραστος, με το που έφεραν το θέμα στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ φώτισε η φάτσα του. Για την επιλογή του είπε ότι σε συνεννόηση με τον μάνατζερ προτίμησαν τη συγκεκριμένη λίγκα.
Στόχος του η άνοδος της Reading. Άσε μας ρε Μπάμπα

Τωρα εδω που λεμε αδελφε εγω αν δεν δω τοπικ στο Παοκμανια δεν πιστευω τιποτα. Οποτε μπορει να εχεις και δικιο.ABOLEYTOI έγραψε:Plot twist
Δεν κάνουμε πραγματικές μεταγραφές. Όλα γίνονται για την καμπάνια στα social media. Είναι όλοι ηθοποιοί.
-
- ΑποστόληςΑ
Κανείς δεν άνοιξε το τόπικ του.Σουριναμέζος έγραψε:Ανακοινώθηκε ο Σιντικλέι, πήρε και το νούμερο 16. Ας κάνει τα μισά από όσα έκανε ο συμπατριώτης του με το ίδιο νούμερο και θα είναι μεταγραφάρα
Mε πλευρα Σιντκλει και Μιτριτσα ,Κρεσπο βρες ελιξηριο νεοτητας...
Ειναι σαν να εχουμε δυο διαφορετικες ομαδες.Πλευρες και επιθεση παικτες επιθετικοι και σφαιρες,αξονας βαρυς και ασηκωτος...

- Psuxo_logos
Γουι νιντ μπαλανζ!joshua έγραψε:Mε πλευρα Σιντκλει και Μιτριτσα ,Κρεσπο βρες ελιξηριο νεοτητας...Ειναι σαν να εχουμε δυο διαφορετικες ομαδες.Πλευρες και επιθεση παικτες επιθετικοι και σφαιρες,αξονας βαρυς και ασηκωτος...
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Aυτος ο Μεξικανος ζωγραφος γιατί είναι τοσο ακριβός?Jack_riper έγραψε:https://www.transfermarkt.com/rodolfo-pizarro/profil/spieler/234918
Α τωρα το ειδα, παιζει MLS

-
- Mr Ξερόλας 2019
Ρε σουρμε εγω που δεν ξερω να ανοιγω,θα το κανεις για μενα ή καποιος αλλος αντι εμου.
Αιντε ας ανοιξω κι εγω ενα.
- invincible
Πάντως αν το δεις επενδυτικά το θέμα , ότι καλύτερο έχεις να πάρεις σε ηλικία από την Κρανσονταρ είναι ο Tonny Vilhena.
Όσο για τον Καμπέλα . Πόσο μεγαλύτερη θα ήταν η διαφορά αν έπαιρνες τον ελεύθερο Grenier αντι του Καμπελά.
Όσο για τον Καμπέλα . Πόσο μεγαλύτερη θα ήταν η διαφορά αν έπαιρνες τον ελεύθερο Grenier αντι του Καμπελά.
-
Ας δώσουμε όσα είναι να τελειώνουμε με αυτό το σίριαλ , διασφαλίζουμε ότι δεν θα παίξει τα επόμενα δύο χρόνια στην ελλάδαOvalencianos έγραψε:Αντί να πάρουμε...Θα δώσουμε κιόλας. Σκληρή διαπραγμάτευση για την Μαρία..
-
μεγαλη γτ εχουμε καψουρα τον κορσικανο...να παμε μεσα στο μπουρδελο του γκει και να τους κανει κατοχη 70-30
- invincible
Στον άνοιξα τον Sidcley για εσένα σιγά τι δεν ξέρεις να ανοίγεις τι είναι φύλο για πίτα ή κονσέρβα. Είναι ανοιχτός τώρα πάνε να τα πείτε.theo-drama έγραψε:Ρε σουρμε εγω που δεν ξερω να ανοιγω,θα το κανεις για μενα ή καποιος αλλος αντι εμου.