Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από mbison »

PaokPatraG4 έγραψε:Μήπως τελικά το δεκαρι έρχεται από Ουκρανία μεριά κ αυτός; Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τους ξένους πλέον....
https://www.transfermarkt.com/dentinho/ ... eler/52787
M αυτον θα μαλώνει απο τη φωτογραφία του ο Λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

PaokPatraG4[*] έγραψε:Μήπως τελικά το δεκαρι έρχεται από Ουκρανία μεριά κ αυτός; Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τους ξένους πλέον....
https://www.transfermarkt.com/dentinho/ ... eler/52787
Αυτός είναι ίδιος με εμένα σε πιο σκούρος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Φυλακόβιος μοιάζει αυτός, μακριά! :lol:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

seaman έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Κιαυτος ο Μπαμπα, τον βλεπω στην φωτο με την φανελα την μπλε και μεσα στην καλη χαρα ειναι. Ειναι πραγματικα ευτυχισμενο το παιδι. Αυτος δεν μας ηθελε καθολου. Θα μου πεις πηρε και νεο συμβολαιο μεχρι το 24. Στα 30 του θα ειναι. Μια χαρα. Σε εμας ηρθε απο τα αζητητα και τον βοηθησαμε και μας βοηθησε και αυτος. Στο καλο και δεν τον θελω ποτε στον ΠΑΟΚ.

Στη συνέντευξη πάντως όσο του έλεγαν για τη Reading ήταν ανέκφραστος, με το που έφεραν το θέμα στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ φώτισε η φάτσα του. Για την επιλογή του είπε ότι σε συνεννόηση με τον μάνατζερ προτίμησαν τη συγκεκριμένη λίγκα.
Στόχος του η άνοδος της Reading. Άσε μας ρε Μπάμπα :lol:
Ε εμεις θα σηκωσουμε κονφερενς κουπα, τον Μουρινιο θα κερδισουμε στον τελικο. Τοτε να τον δω τον μανατζερ. Αστον αυτον να τρωει ταληρα απο τα δευτερα της Νοριτζ στο λιγκ απ.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ABOLEYTOI έγραψε:Plot twist

Δεν κάνουμε πραγματικές μεταγραφές. Όλα γίνονται για την καμπάνια στα social media. Είναι όλοι ηθοποιοί.
Τωρα εδω που λεμε αδελφε εγω αν δεν δω τοπικ στο Παοκμανια δεν πιστευω τιποτα. Οποτε μπορει να εχεις και δικιο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σουριναμέζος έγραψε:Ανακοινώθηκε ο Σιντικλέι, πήρε και το νούμερο 16. Ας κάνει τα μισά από όσα έκανε ο συμπατριώτης του με το ίδιο νούμερο και θα είναι μεταγραφάρα
Κανείς δεν άνοιξε το τόπικ του.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Mε πλευρα Σιντκλει και Μιτριτσα ,Κρεσπο βρες ελιξηριο νεοτητας... :mrgreen: Ειναι σαν να εχουμε δυο διαφορετικες ομαδες.Πλευρες και επιθεση παικτες επιθετικοι και σφαιρες,αξονας βαρυς και ασηκωτος...
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

joshua έγραψε:Mε πλευρα Σιντκλει και Μιτριτσα ,Κρεσπο βρες ελιξηριο νεοτητας... :mrgreen: Ειναι σαν να εχουμε δυο διαφορετικες ομαδες.Πλευρες και επιθεση παικτες επιθετικοι και σφαιρες,αξονας βαρυς και ασηκωτος...
Γουι νιντ μπαλανζ!

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Jack_riper έγραψε:https://www.transfermarkt.com/rodolfo-pizarro/profil/spieler/234918
Aυτος ο Μεξικανος ζωγραφος γιατί είναι τοσο ακριβός?
Α τωρα το ειδα, παιζει MLS :mrgreen:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ρε σουρμε εγω που δεν ξερω να ανοιγω,θα το κανεις για μενα ή καποιος αλλος αντι εμου.

Αιντε ας ανοιξω κι εγω ενα.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Πάντως αν το δεις επενδυτικά το θέμα , ότι καλύτερο έχεις να πάρεις σε ηλικία από την Κρανσονταρ είναι ο Tonny Vilhena.

Όσο για τον Καμπέλα . Πόσο μεγαλύτερη θα ήταν η διαφορά αν έπαιρνες τον ελεύθερο Grenier αντι του Καμπελά.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Ovalencianos έγραψε:Αντί να πάρουμε...Θα δώσουμε κιόλας. Σκληρή διαπραγμάτευση για την Μαρία.. :shock:
Ας δώσουμε όσα είναι να τελειώνουμε με αυτό το σίριαλ , διασφαλίζουμε ότι δεν θα παίξει τα επόμενα δύο χρόνια στην ελλάδα
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

μεγαλη γτ εχουμε καψουρα τον κορσικανο...να παμε μεσα στο μπουρδελο του γκει και να τους κανει κατοχη 70-30
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

theo-drama έγραψε:Ρε σουρμε εγω που δεν ξερω να ανοιγω,θα το κανεις για μενα ή καποιος αλλος αντι εμου.

Αιντε ας ανοιξω κι εγω ενα.
Στον άνοιξα τον Sidcley για εσένα σιγά τι δεν ξέρεις να ανοίγεις τι είναι φύλο για πίτα ή κονσέρβα. Είναι ανοιχτός τώρα πάνε να τα πείτε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”