giannina4 έγραψε:simba έγραψε:το να υπαρχει εστω και η παραμικρη κουβεντα για το αν μια τετοια φαση ειναι πεναλτι με θλιβει γιατι νομιζω οτι τα βασικα τα ξεραμε οι περισσοτεροι.το να γινει κουβεντα για το αν τετοιες φασεις θα επρεπε να ειναι πεναλτι το συζηταμε
ειναι τοσο αδιαμφισβητητο δλδ?
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... 97ovfmLTcs
θελω να πω οτι δεν ειναι σαν αυτα που βλεπουμε να σφυριζονται οταν (ακομα κ ακουσια) εμποδιζει τη μπαλα να παει σε αντιπαλο που καραδοκει ή οταν γινεται τακλιν σε παραλληλη μπαλια με σηκωμενα χερια ή εστω με τα χερια στο χορταρι αλλα σε μεγαλη εκταση...
ειτε για προθεση ειτε για εκτος φυσιολογικης θεσης τοποθετησης χεριου που να επηρεαζει
ξεκαθαρατη φαση
εντελως αδιαμφησβητητο.για το αν επρεπε να ειναι εχω κι εγω εν μερει τις ενστασεις μου, απλα το κακο της περιοχης πεναλτι εινα οτι δεν υπαρχει μεση λυση.
πολλοι εκει που μπερδευονται με τους κανονισμους ειναι στο οτι δινουν την καθημερινη ερμηνεια, δηλαδη το 'ελα μωρε,κοιτα που ειναι οι ολυμπιακοι,ψιλομακρια,δεν την προλαβαιναν αρα δεν επηρεαζει'.
[ //vs40, πολυ μιρλα ρε αδερφε.καθε φορα λες τι θα γινοταν με μας και αν θα δινοταν αυτο και δεν εδωσαν εκεινο.ασ'το ,το εχουμε νιωσει στο πετσι μας στην πραγματικοτητα τι εχει δοθει και τι οχι, δε χρειαζεται ουτε να υποθετουμε ουτε να μιρλιαζουμε.
]
@giapas, για σένα το παραθέτω αυτό από χθες...Γιατί λες ότι "το πήρα αλλιώς" δηλαδή...
Ειδικά μ αυτήν την "παραίνεση" που διαβάζεις στην τελευταία παράγραφο πως ήθελες να το πάρω δηλαδή?
Έχεις ακούσει πολλούς να "νιώθουν στο πετσί τους" ότι αδικούνται κατάφορα επί δεκάδες χρόνια και να σιωπαίνουν (μην τυχόν και τους πούνε ότι μιρλιάζουν κιόλας δηλαδή) πάνω μάλιστα κι απ τα όρια του "σφάξε με Αγά μου να αγιάσω"?
Προσωπικά δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ & ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
Υ.Γ. Ακόμα βέβαια ο υπέρμετρος γνώστης των διαιτητικών κανόνων και "σοκακιών" δεν μας εξήγησε πως ερμηνεύεται το
άμεσα που μας έγραψε χθες "αιτιολογώντας" πλήρως και φυσιολογικότατα 9κατά την προσωπική ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ του όμως) το ΜΗ σφύριγμα πέναλτι και κόκκινης κατά των πουστόγαυρων, του νεοφώτιστου στην σούπα-λίγδα "συναδέλφου του"...

Προσωπικά αναμένω ακόμα με αγωνία και φυσικά με μεγάλη διάθεση υπομονής...