Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Είδα τη φάση του πέναλτι στο Ηρακλής - Ολυμπιακός περίπου 3 ή 4 φορές.
Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν το θεωρώ πέναλτι για λόγους που αναφέρθηκαν κι από συνοπαδούς πιο πάνω.
Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι μία φάση στην οποία σφυρίζεται πέναλτι ή τέλος πάντων δύναται να σφυριχτεί πέναλτι.
Αυτό που ισχύει πάντως είναι ότι αν γινόταν η ίδια φάση σε εμάς και δεν δινόταν πέναλτι, πολλοί από τους συνοπαδούς μας που ωρύονται περί μη παράβασης, θα ωρύονταν για τον μη καταλογισμό του πέναλτι.
Μπάι δε γουέη, το φοβάμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το σημερινό ματς για πιθανό χειρουργείο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

giannina4 έγραψε:
simba έγραψε:
το να υπαρχει εστω και η παραμικρη κουβεντα για το αν μια τετοια φαση ειναι πεναλτι με θλιβει γιατι νομιζω οτι τα βασικα τα ξεραμε οι περισσοτεροι.το να γινει κουβεντα για το αν τετοιες φασεις θα επρεπε να ειναι πεναλτι το συζηταμε
ειναι τοσο αδιαμφισβητητο δλδ?

http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... 97ovfmLTcs

θελω να πω οτι δεν ειναι σαν αυτα που βλεπουμε να σφυριζονται οταν (ακομα κ ακουσια) εμποδιζει τη μπαλα να παει σε αντιπαλο που καραδοκει ή οταν γινεται τακλιν σε παραλληλη μπαλια με σηκωμενα χερια ή εστω με τα χερια στο χορταρι αλλα σε μεγαλη εκταση...

ειτε για προθεση ειτε για εκτος φυσιολογικης θεσης τοποθετησης χεριου που να επηρεαζει ξεκαθαρατη φαση
εντελως αδιαμφησβητητο.για το αν επρεπε να ειναι εχω κι εγω εν μερει τις ενστασεις μου, απλα το κακο της περιοχης πεναλτι εινα οτι δεν υπαρχει μεση λυση.
πολλοι εκει που μπερδευονται με τους κανονισμους ειναι στο οτι δινουν την καθημερινη ερμηνεια, δηλαδη το 'ελα μωρε,κοιτα που ειναι οι ολυμπιακοι,ψιλομακρια,δεν την προλαβαιναν αρα δεν επηρεαζει'.

[ //vs40, πολυ μιρλα ρε αδερφε.καθε φορα λες τι θα γινοταν με μας και αν θα δινοταν αυτο και δεν εδωσαν εκεινο.ασ'το ,το εχουμε νιωσει στο πετσι μας στην πραγματικοτητα τι εχει δοθει και τι οχι, δε χρειαζεται ουτε να υποθετουμε ουτε να μιρλιαζουμε. ]
@giapas, για σένα το παραθέτω αυτό από χθες...Γιατί λες ότι "το πήρα αλλιώς" δηλαδή...

Ειδικά μ αυτήν την "παραίνεση" που διαβάζεις στην τελευταία παράγραφο πως ήθελες να το πάρω δηλαδή? :?

Έχεις ακούσει πολλούς να "νιώθουν στο πετσί τους" ότι αδικούνται κατάφορα επί δεκάδες χρόνια και να σιωπαίνουν (μην τυχόν και τους πούνε ότι μιρλιάζουν κιόλας δηλαδή) πάνω μάλιστα κι απ τα όρια του "σφάξε με Αγά μου να αγιάσω"? :geek:
Προσωπικά δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ & ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ;)

Υ.Γ. Ακόμα βέβαια ο υπέρμετρος γνώστης των διαιτητικών κανόνων και "σοκακιών" δεν μας εξήγησε πως ερμηνεύεται το άμεσα που μας έγραψε χθες "αιτιολογώντας" πλήρως και φυσιολογικότατα 9κατά την προσωπική ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ του όμως) το ΜΗ σφύριγμα πέναλτι και κόκκινης κατά των πουστόγαυρων, του νεοφώτιστου στην σούπα-λίγδα "συναδέλφου του"... :roll:
Προσωπικά αναμένω ακόμα με αγωνία και φυσικά με μεγάλη διάθεση υπομονής... 8-)
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ακριβώς, εδώ κολλάμε Aureliano. Στην πιθανότητα στην καμπούρα μας αποκλειστικά να δούμε μαζεμένα όλα τα ανθρώπινα λάθη..
Είδαμε και με Παναιτωλικό που πάλι η αφεντιά μας υπέπεσε σε παραπάνω φάουλ..

Και σήμερα με βαρύ αγωνιστικό χώρο δε θέλει πολύ...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μ αυτό το @χιδι διαιτητή μην περιμένετε και πολλά σήμερα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φιλε γκοραν to post του vs40 δε το διάβασα για να πάρω θέση.

Συμφωνώ ότι εδώ και δεκαετίες γίνονται εγκλήματα που μας δίνουν το δικαίωμα να παραπονιόμαστε ευκολότερα.
Διαφωνώ πως όταν κρίνουμε ποδοσφαιρικά μια φάση , πρέπει συνεχώς να αναρωτιόμαστε "θα δινόταν σε εμάς;" . Αυτό μας απομακρύνει από το να κρίνουμε αντικειμενικά. Τί θέλουμε τελικά, να εφαρμόζονται σωστά οι κανονισμοί ή να εφαρμόζονται σε εμάς οι ίδιοι κανονισμοί σε σχέση με το ΠΟΚ; Εγώ θέλω το πρώτο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σωστά...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...Με τα ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ!!!! Έτσι μόνο θα συμφωνήσω μαζί σου!!!! 8-)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εντάξει παίδες, είναι πρακτικά αδύνατον να έχεις ακριβώς τα ίδια σφύριγματα. Το θέμα είναι ότι χρόνια τώρα σε ΣΦΑΖΟΥΝ και τους άλλους τους ευνοούν.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

nothu έγραψε:Μ αυτό το @χιδι διαιτητή μην περιμένετε και πολλά σήμερα.
Ποιόν έβαλαν;
Έδιτ: Τώρα είδα για Αρετόπουλο. Οψώμεθα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως για ματς που "ΔΕΝ" ηταν στημενο, ψες ειδαμε:
Απελπιδα προσπαθεια του Μποτια να χρεωθει πεναλτι στο 5ο λεπτο
(αν η μπάλα δεν πήγαινε σε αντιπαλο κ δε σκοραρε)
Ηλιθια ζεμπεκια κ χερι αμυντικου γριάς (στο 5ο λεπτο) σε φαση που δε είναι κ η πλέον μαρς για πέναλτι (ειδικα απτη θεση π ειχε ο διαιτητης)
Νικητήριο γκολ με τον Μπαρτολινι ν'αλλαζει πορεια απτον ιντεγιε κ να μην κάνει έστω μι προσπάθεια τακλιν για τα ματια του κοσμου..

Ξερω γω, ειμαι τοσο προκατειλημμενος ?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

O γαύρος πλέον, είτε βγάζει ανακοίνωση ο ίδιος, είτε η θύρα λεφτά, ένα και το αυτό.
Μέχρι και σεξιστικό περιεχόμενο. Επίπεδο υπό του μηδενός.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

goran 64 έγραψε:
giannina4 έγραψε:
simba έγραψε: ειναι τοσο αδιαμφισβητητο δλδ?

http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... 97ovfmLTcs

θελω να πω οτι δεν ειναι σαν αυτα που βλεπουμε να σφυριζονται οταν (ακομα κ ακουσια) εμποδιζει τη μπαλα να παει σε αντιπαλο που καραδοκει ή οταν γινεται τακλιν σε παραλληλη μπαλια με σηκωμενα χερια ή εστω με τα χερια στο χορταρι αλλα σε μεγαλη εκταση...

ειτε για προθεση ειτε για εκτος φυσιολογικης θεσης τοποθετησης χεριου που να επηρεαζει ξεκαθαρατη φαση
εντελως αδιαμφησβητητο.για το αν επρεπε να ειναι εχω κι εγω εν μερει τις ενστασεις μου, απλα το κακο της περιοχης πεναλτι εινα οτι δεν υπαρχει μεση λυση.
πολλοι εκει που μπερδευονται με τους κανονισμους ειναι στο οτι δινουν την καθημερινη ερμηνεια, δηλαδη το 'ελα μωρε,κοιτα που ειναι οι ολυμπιακοι,ψιλομακρια,δεν την προλαβαιναν αρα δεν επηρεαζει'.

[ //vs40, πολυ μιρλα ρε αδερφε.καθε φορα λες τι θα γινοταν με μας και αν θα δινοταν αυτο και δεν εδωσαν εκεινο.ασ'το ,το εχουμε νιωσει στο πετσι μας στην πραγματικοτητα τι εχει δοθει και τι οχι, δε χρειαζεται ουτε να υποθετουμε ουτε να μιρλιαζουμε. ]
@giapas, για σένα το παραθέτω αυτό από χθες...Γιατί λες ότι "το πήρα αλλιώς" δηλαδή...

Ειδικά μ αυτήν την "παραίνεση" που διαβάζεις στην τελευταία παράγραφο πως ήθελες να το πάρω δηλαδή? :?

Έχεις ακούσει πολλούς να "νιώθουν στο πετσί τους" ότι αδικούνται κατάφορα επί δεκάδες χρόνια και να σιωπαίνουν (μην τυχόν και τους πούνε ότι μιρλιάζουν κιόλας δηλαδή) πάνω μάλιστα κι απ τα όρια του "σφάξε με Αγά μου να αγιάσω"? :geek:
Προσωπικά δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ & ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ;)

Υ.Γ. Ακόμα βέβαια ο υπέρμετρος γνώστης των διαιτητικών κανόνων και "σοκακιών" δεν μας εξήγησε πως ερμηνεύεται το άμεσα που μας έγραψε χθες "αιτιολογώντας" πλήρως και φυσιολογικότατα 9κατά την προσωπική ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ του όμως) το ΜΗ σφύριγμα πέναλτι και κόκκινης κατά των πουστόγαυρων, του νεοφώτιστου στην σούπα-λίγδα "συναδέλφου του"... :roll:
Προσωπικά αναμένω ακόμα με αγωνία και φυσικά με μεγάλη διάθεση υπομονής... 8-)
Τσέλσι Τότεναμ, επειδή το ζαλισαμε πάρα πολύ

https://youtu.be/6USyWoGJ8OQ

Στο 3:30 νομίζω. Κόκκινη και πέναλτι, αλλά τι να μας πουν και οι άγγλοι διαιτητές

Και ειλικρινά περιμένω μια ΣΥΓΓΝΏΜΗ γιατί τα λόγια σου φίλε Γρηγόρη είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ. Άκου εκεί πληρώνεται από τον χοντρό!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μιας και μόλις το είδα, το πέναλτι του γαύρου είναι 100% καθαρό κατ'εμέ
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

και γω ετσι πιστευω
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το γκολ του Ηρακλή είναι πέναλτι και κίτρινη
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Συνεχίζω το ποστ του Άσιμου εδώ.
Asimos έγραψε:Το δυσκολο ηταν να βγει ο γκει εκτος συστήματος.
Ο Βαζελος θα προσπαθησει λογω αυτοματισμου στην διαχρονικη εξελιξη του να τον αντικαταστησει θεωρώντας αυτοδικαια πως του ανηκει η θεση του δικτατορα, καθως ετσι εμαθε.
Ερωτηματικό η κούλα που κρατάει σιωπηλη σταση και φαινεται ταγμενη στο σχεδιο αντιπολιτευση.
Μόλις το λιβαδι καθαρίσει απο τους κοπρους του Μαρινακη θα αρχισει ο αλληλοσπαραγμος. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ.
Μετα το πρωτο παιχνιδι με τον Αγιαξ, απαντες εδω χαμο ειχανε τρομαξει με τον ΠΑΟΚ κι ας μην πιστευε κανεις τους πως θα περασει. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Οι κατω απο τη ζωνη επιθεσεις με συστηματικη απαξιωση σε οτιδηποτε καλο εχουν σκοπο να μην μπει ξανα στο μυαλο των ανθρωπων έκφραση οπως "μεγαλος ΠΑΟΚ". Δεν θα το αντέξουν
Ο επικοινωνιακος πολεμος θα ειναι μακρυς και σκληρος και μονο ο Ιβιτς και τα αλανια του θα καταφερουν να τους βουλωσουν τα στοματα.
Συμφωνώ στην ανάγνωση της κατάστασης όπως την έκανε ο Άσιμος.
Οι βάζελοι είναι ξεσαλωμένοι, μόνο αυτοί υπάρχουν ως εναλλακτική, δεν τους απασχολεί ούτε καν το ενδεχόμενο στην Ευρώπη να τελειώσουν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι, πιθανόν και με 0 βαθμούς (ρεαλιστικό σενάριο).
Η Κούλα λόγω τίγρη έχει εξασφαλίσει πως στα δικά της τουλάχιστον παιχνίδια δε θα αδικηθεί εμφανώς κ το μήνυμα έχει περάσει αναλόγως από πέρσυ και θα αφήσει τους άλλους να σφάζονται.
Μόνο ο Βλάνταν και τα αλάνια του είναι δύσκολο.. Η διοίκηση πρέπει να υποστηρίξει την ομάδα εμπράκτως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”