Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Mīngus »

O γαύρος πλέον, είτε βγάζει ανακοίνωση ο ίδιος, είτε η θύρα λεφτά, ένα και το αυτό.
Μέχρι και σεξιστικό περιεχόμενο. Επίπεδο υπό του μηδενός.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

goran 64 έγραψε:
giannina4 έγραψε:
simba έγραψε: ειναι τοσο αδιαμφισβητητο δλδ?

http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... 97ovfmLTcs

θελω να πω οτι δεν ειναι σαν αυτα που βλεπουμε να σφυριζονται οταν (ακομα κ ακουσια) εμποδιζει τη μπαλα να παει σε αντιπαλο που καραδοκει ή οταν γινεται τακλιν σε παραλληλη μπαλια με σηκωμενα χερια ή εστω με τα χερια στο χορταρι αλλα σε μεγαλη εκταση...

ειτε για προθεση ειτε για εκτος φυσιολογικης θεσης τοποθετησης χεριου που να επηρεαζει ξεκαθαρατη φαση
εντελως αδιαμφησβητητο.για το αν επρεπε να ειναι εχω κι εγω εν μερει τις ενστασεις μου, απλα το κακο της περιοχης πεναλτι εινα οτι δεν υπαρχει μεση λυση.
πολλοι εκει που μπερδευονται με τους κανονισμους ειναι στο οτι δινουν την καθημερινη ερμηνεια, δηλαδη το 'ελα μωρε,κοιτα που ειναι οι ολυμπιακοι,ψιλομακρια,δεν την προλαβαιναν αρα δεν επηρεαζει'.

[ //vs40, πολυ μιρλα ρε αδερφε.καθε φορα λες τι θα γινοταν με μας και αν θα δινοταν αυτο και δεν εδωσαν εκεινο.ασ'το ,το εχουμε νιωσει στο πετσι μας στην πραγματικοτητα τι εχει δοθει και τι οχι, δε χρειαζεται ουτε να υποθετουμε ουτε να μιρλιαζουμε. ]
@giapas, για σένα το παραθέτω αυτό από χθες...Γιατί λες ότι "το πήρα αλλιώς" δηλαδή...

Ειδικά μ αυτήν την "παραίνεση" που διαβάζεις στην τελευταία παράγραφο πως ήθελες να το πάρω δηλαδή? :?

Έχεις ακούσει πολλούς να "νιώθουν στο πετσί τους" ότι αδικούνται κατάφορα επί δεκάδες χρόνια και να σιωπαίνουν (μην τυχόν και τους πούνε ότι μιρλιάζουν κιόλας δηλαδή) πάνω μάλιστα κι απ τα όρια του "σφάξε με Αγά μου να αγιάσω"? :geek:
Προσωπικά δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ & ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ;)

Υ.Γ. Ακόμα βέβαια ο υπέρμετρος γνώστης των διαιτητικών κανόνων και "σοκακιών" δεν μας εξήγησε πως ερμηνεύεται το άμεσα που μας έγραψε χθες "αιτιολογώντας" πλήρως και φυσιολογικότατα 9κατά την προσωπική ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ του όμως) το ΜΗ σφύριγμα πέναλτι και κόκκινης κατά των πουστόγαυρων, του νεοφώτιστου στην σούπα-λίγδα "συναδέλφου του"... :roll:
Προσωπικά αναμένω ακόμα με αγωνία και φυσικά με μεγάλη διάθεση υπομονής... 8-)
Τσέλσι Τότεναμ, επειδή το ζαλισαμε πάρα πολύ

https://youtu.be/6USyWoGJ8OQ

Στο 3:30 νομίζω. Κόκκινη και πέναλτι, αλλά τι να μας πουν και οι άγγλοι διαιτητές

Και ειλικρινά περιμένω μια ΣΥΓΓΝΏΜΗ γιατί τα λόγια σου φίλε Γρηγόρη είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ. Άκου εκεί πληρώνεται από τον χοντρό!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μιας και μόλις το είδα, το πέναλτι του γαύρου είναι 100% καθαρό κατ'εμέ
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

και γω ετσι πιστευω
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το γκολ του Ηρακλή είναι πέναλτι και κίτρινη
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Συνεχίζω το ποστ του Άσιμου εδώ.
Asimos έγραψε:Το δυσκολο ηταν να βγει ο γκει εκτος συστήματος.
Ο Βαζελος θα προσπαθησει λογω αυτοματισμου στην διαχρονικη εξελιξη του να τον αντικαταστησει θεωρώντας αυτοδικαια πως του ανηκει η θεση του δικτατορα, καθως ετσι εμαθε.
Ερωτηματικό η κούλα που κρατάει σιωπηλη σταση και φαινεται ταγμενη στο σχεδιο αντιπολιτευση.
Μόλις το λιβαδι καθαρίσει απο τους κοπρους του Μαρινακη θα αρχισει ο αλληλοσπαραγμος. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ.
Μετα το πρωτο παιχνιδι με τον Αγιαξ, απαντες εδω χαμο ειχανε τρομαξει με τον ΠΑΟΚ κι ας μην πιστευε κανεις τους πως θα περασει. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Οι κατω απο τη ζωνη επιθεσεις με συστηματικη απαξιωση σε οτιδηποτε καλο εχουν σκοπο να μην μπει ξανα στο μυαλο των ανθρωπων έκφραση οπως "μεγαλος ΠΑΟΚ". Δεν θα το αντέξουν
Ο επικοινωνιακος πολεμος θα ειναι μακρυς και σκληρος και μονο ο Ιβιτς και τα αλανια του θα καταφερουν να τους βουλωσουν τα στοματα.
Συμφωνώ στην ανάγνωση της κατάστασης όπως την έκανε ο Άσιμος.
Οι βάζελοι είναι ξεσαλωμένοι, μόνο αυτοί υπάρχουν ως εναλλακτική, δεν τους απασχολεί ούτε καν το ενδεχόμενο στην Ευρώπη να τελειώσουν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι, πιθανόν και με 0 βαθμούς (ρεαλιστικό σενάριο).
Η Κούλα λόγω τίγρη έχει εξασφαλίσει πως στα δικά της τουλάχιστον παιχνίδια δε θα αδικηθεί εμφανώς κ το μήνυμα έχει περάσει αναλόγως από πέρσυ και θα αφήσει τους άλλους να σφάζονται.
Μόνο ο Βλάνταν και τα αλάνια του είναι δύσκολο.. Η διοίκηση πρέπει να υποστηρίξει την ομάδα εμπράκτως.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:
goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Ακόμα βέβαια ο υπέρμετρος γνώστης των διαιτητικών κανόνων και "σοκακιών" δεν μας εξήγησε πως ερμηνεύεται το άμεσα που μας έγραψε χθες "αιτιολογώντας" πλήρως και φυσιολογικότατα 9κατά την προσωπική ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ του όμως) το ΜΗ σφύριγμα πέναλτι και κόκκινης κατά των πουστόγαυρων, του νεοφώτιστου στην σούπα-λίγδα "συναδέλφου του"... :roll:
Προσωπικά αναμένω ακόμα με αγωνία και φυσικά με μεγάλη διάθεση υπομονής... 8-)
Τσέλσι Τότεναμ, επειδή το ζαλισαμε πάρα πολύ

Στο 3:30 νομίζω. Κόκκινη και πέναλτι, αλλά τι να μας πουν και οι άγγλοι διαιτητές

Και ειλικρινά περιμένω μια ΣΥΓΓΝΏΜΗ γιατί τα λόγια σου φίλε Γρηγόρη είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ. Άκου εκεί πληρώνεται από τον χοντρό!
1...Κατά την προσωπική μου άποψη αυτή η φάση που παραθέτεις δεν είναι καν πέναλτι, γιατί ο επιθετικός πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα (προλαβαίνει άνετα να πηδήξει από πάνω του) που πάει πεντακάθαρα για την μπάλα, δίχως καν να κάνει άλλη κίνηση για να τον ανατρέψει!!!!
Γι αυτό προσωπικά εκτιμώ ότι δεν σφυρίζεται πέναλτι και κόκκινη απ τον ρέφερι διακόπτοντας την φάση που εξελίσσεται σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο, δηλαδή σε κλάσματα του και με κενή εστία!!!!
Εξ άλλου κι έτσι όπως τα λέω να μην είναι, θαρρώ ότι και οι Άγγλοι διαιτητές κάνουν ανθρώπινα λάθη, αν αυτό είναι δηλαδή το βασικό σου επιχείρημα!!!! Ή μήπως αυτοί έχουν το αλάθητο του Πάπα?

2...Δεν έγραψα ότι κάποιος συμφορουμίτης εδώ μέσα τα παίρνει απ τον χοντρό για να γράφει!!!! Έγραψα ότι σε πολλά forums γίνεται κάτι τέτοιο, δεν ονομάτισα κανέναν και τίποτα όπως συνεχίζεις να επιμένεις ακόμα!!!! Αυτά λοιπόν είναι λανθασμένα συμπεράσματα (το ξαναέγραψα και δεν έδωσες καν σημασία επειδή έτσι θέλεις να κάνεις, μιας και δεν βλέπω κανέναν άλλο λόγο) του @cellophan, τα οποία μάλλον παρέσυραν και σένα στο να τα υποστηρίζεις, αλλά, ακόμα χειρότερα μάλιστα, και στο να μου τα προσάπτεις ότι τα είπα!!!!

3...Όταν διαφωνώ με κάποιον παραθέτω επιχειρήματα για την διαφωνία μου!!!! Στα συγκεκριμένα επιχειρήματα λοιπόν του εν λόγω παρατιθέμενου Υ.Γ. μου, ο @giannina4 δεν απάντησε καν, παρ όλο που ευθέως του έγραψα σε άλλο post μου ότι λέει ψέματα παίζοντας με τις λέξεις (ΑΜΕΣΑ) και την έννοια τους!!!!

Θα θεωρούσα λοιπόν πιο γόνιμο για την διαδικασία του διαλόγου και της ανταλλαγής διαφορετικών απόψεων εντός του forum, όπως π.χ. πολύ σωστά επισημαίνει κι ο @aquila, εσύ Πέτρο, σαν συντονιστής του forum, να καλούσες εκείνον να απαντήσει με επιχειρήματα, πως ακριβώς δηλαδή ερμηνεύεται το άμεσα στα σεμινάρια διαιτησίας και αν τους δείχνουν κάποιο βίντεο για να τους το εξηγήσουν...

Υ.Γ. Αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα μαζί μου έχεις και το e-mail μου, οπότε μπορούμε να το κουβεντιάσουμε ιδιαιτέρως δίχως να κουράζουμε τους υπόλοιπους!!!!

Υ.Γ. 2...Ειρωνικό σχόλιο μου δεν ήταν αυτό που έσβησες μαζί με τα άλλα για τον Ντόρτμουντ...Ίσα ίσα που τον υπερασπίστηκα μάλιστα, αλλά μάλλον πάλι έβγαλες λάθος συμπέρασμα, δίχως να καταλαβαίνω τον λόγο!!!!
Επειδή το έχεις ξανακάνει να αναφέρεσαι σε σχόλια μου, αφού σβηστούν όμως, χαρακτηρίζοντας τα, αν θέλεις επανέφερε το να το διαβάσουν κι οι άλλοι, όπως ακριβώς είχε γίνει και με το post του @Δημήτρης17 πριν μπαναριστεί για 9 ολόκληρους μήνες απ το forum!!!!
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

απο κανονες διαιτησιας δεν εχω ιδεα
οπως επισης την φαση που σχολιαζετε σχετικα με τον γκει δεν την ειδα. Σπανια το κανω, τους εχω σιχαθει. Ακομα και δικιο να χουν στο συγκεκριμενο, για καθε κανονικο πεναλτυ που εχουν παρει εχουν παρει και 100 πετσινα οποτε κλαιν.
Ενα σωστο δεν δικαιολογει και χιλιες σφαγες

Στην φαση που δινει ο Πετρος με την τοτεναμ ομως ρωταω το εξης:
Αν η ανατροπη ειναι πεναλτυ (ισως εχει δικιο στο πως βλεπει ο γκοραν την φαση) αλλα αν ειναι πεναλτυ, οπως βλεπουμε στην συνεχεια το γκολ μπαινει. τοτε για μενα θα πρεπει ο διαιτητης να το δωσει.
απο την στιγμη που η ουεφα δινει τα σπορια στον επιθετικο για να κανει το αθλημα πιο θεαματικο αν δεν το δωσει αδικει τον επιτεθεμενο καθως σε πεναλτυ υπαρχει και ενα 30% να το αποκρουσει ο τερματας
Άβαταρ μέλους
edgecrusher

Δημοσίευση από edgecrusher »

Σχετικά με το πέναλτυ του γκευ ο Κωσταντινέας είπε ότι αν από την ώρα που γίνεται το πέναλτυ μέχρι να μπει το γκολ ο διαιτήτης προλαβαίνει να σφυρίξει τότε πρέπει να το σφυρίξει ανεξάρτητα πως εξελίχθηκε η φάση.
Στου γκευ λοιπόν ο διαιτητής (που αν και δε φαίνεται στο πλάνο νομίζω ότι έχει καλή οπτική γωνία για να το δει άμεσα) προλαβαίνει άνετα να το σφυρίξει καθότι είναι πάνω από 1'' ο χρόνος ανάμεσα στις 2 φάσεις, ενώ στο αγγλικό είναι πολύ λιγότερος.
Γνώμη μου είναι ότι το πέναλτυ το έχει δει αλλά θα το έδινε ΜΟΝΟ αν έκρινε ότι δεν τον παίρνει διαφορετικά (κάτι αντίστοιχο που έκανε ο Αρετόπουλος με την αποβολή δηλαδή).
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ναι αλλά εκτός από πέναλτι είναι και κόκκινη στον τερματοφύλακα. Στη συγκεκριμένη φάση η tottenham μειωσε σε 1-2 το σκορ, στη συνεχεια εφαγε 3 στο κεφαλι κ το ματς έληξε 1-5. Ποσο πιθανο ηταν να συμβει αυτό εαν η chelsea είχε μείνει με 10 παίκτες;;

Η διαφορά βέβαια στο ματς ηρακλής-ολυμπιακος είναι οτι ο botia θα τιμωρουνταν με κιτρινη, οπότε μόνο σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο προηγουμένως κιτρινιστεί και για το γκρέμισμα στον παίκτη του ηρακλη στην αμεσως προηγουμενη φαση θα είχε αξία η όλη συζήτηση.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν ο Χάβος, τώρα ο Λουτσέσκου, τι γίνεται ρε γμτ όλους στην ανεργία θα τους στείλουμε;; :D :D :D :D :D να μου πεις ο Ελευθερόπουλος ελεύθερος είναι και ψάχνεται, όλο και σε κανένα παράρτημα σύντομα θα βολευτεί. Επίσης να μην ξεχάσουμε τον παραλίγο προπονητή του θρήνου Ουζουνίδη που την έχει δει Μουρίνιο. Με λίγα λόγια όποιος δεν κόβει βαθμούς από ΠΑΟΚ φεύγει

Από thessports.gr: Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη στην Τούμπα και κατά τα φαινόμενα, σ΄ αυτό το παιχνίδι θα κριθεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου.
Ο προπονητής της Ξάνθης αντιμετωπίζει μουρμούρα για την εικόνα της ομάδας του στα δύο πρώτα παιχνίδια, με την συντριβή από την ΑΕΚ και την ήττα από τον Πλατανιά στα Πηγάδια.
Ο Λουτσέσκου είχε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου, από την οποία προκύπτει στήριξη στον προπονητή, αλλά μια βαριά ήττα στην Τούμπα, κανείς δεν ξέρει τι συνέπειες μπορεί να έχει.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν δέχτηκε να καθίσει στον πάγκο του Ατρομήτου και πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες για την απόφασή του.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή δεν θέλει να εργαστεί σε κάποιο σύλλογο και πως προτιμά μία μεγαλύτερη πρόκληση από ομάδα του εξωτερικού ή από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.
Κάποιοι έλεγαν ότι η ιστορία με τον Ατρόμητο δεν προχώρησε λόγω διαφοράς στο οικονομικό ή ότι ζήτησε μεταγραφές τον Ιανουάριο πράγμα που δεν ήταν εφικτό βάσει της οικονομικής λιτότητας που έχει αποφασίσει η περιστεριώτικη ΠΑΕ.
Ο λόγος όμως που βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητας, όπως αναφέρει το atromitistas.gr είναι πως ο Ουζουνίδης δεν «ψήθηκε» να δουλέψει στον Ατρόμητο με το συγκεκριμένο ρόστερ.
Δηλαδή δεν πίστεψε ότι μπορεί να επαναλάβει με την ομάδα του Περιστερίου αυτό που πέτυχε την περυσινή σεζόν με τον Πανιώνιο και πως υπήρχε ο κίνδυνος να πέσουν οι μετοχές του.

Αστέρας Τρίπολης: Σε... τεντωμένο σχοινί ο Χάβος

Το μέλλον του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης παίζει ο Μάκης Χάβος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Όπως είναι γνωστό, οι δύο ήττες από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο στρατόπεδο των Αρκάδων.
Το κλίμα για τον Μάκη Χάβο έχει βαρύνει αρκετά και το παιχνίδι που ακολουθεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο είναι πλέον οριακό.
Ο Χάβος «παίζει» τη θέση του στην τεχνική ηγεσία στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομος. Αν ο Αστέρας δεν φύγει με το διπλό τότε θα πρέπει να αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ο Μάνταλος έσπασε την μύτη του στην προπόνηση και πάει χειρουργείο, λογικά κανένα μήνα θα είναι έξω. Αλλά δεν έχει πρόβλημα η ΑΕΚ, έχει μεγάλο βάθος στον πάγκο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Τετ 21 Σεπ 2016, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ευκαιρία να την φτιάξει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

@Γρηγόρη: Κανένα μήνυμα σου Δεν ήταν υπερασπιστικο. Και να ήταν, έφυγε μαζί με τα άλλα Αφού σβήστηκαν. Αλλά δεν ήταν, για όνομα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Θα κληθει να δωσει αποδείξεις ο Μπακασετας..χωρις ανασες βεβαια και παιζοντας πιο πίσω, στη θεση του μανταλου.
Με βεροια ηταν π καλος απ'οσα ειδα στα στιγμιότυπα πάντως,παιζοντας πιο μπροστά βεβαια.

Ο οικοδομος επαθε θλαση, θυμαται κανεις?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”