Εγω παντως εχω ενα φιλο ξενοδοχο στην περαια που μολις ακουει ολυμπιακος βγαζει αφρους απο το στομα.

Μάλλον το είδε για Μπειραιά ρε μάγκες ο άνθρωπος...obanebane έγραψε:Η Περαια ειναι γαυρουπολη;
Εγω παντως εχω ενα φιλο ξενοδοχο στην περαια που μολις ακουει ολυμπιακος βγαζει αφρους απο το στομα.
''Αποδεδειγμένη'' κιόλας.Mīngus έγραψε:Καταπληκτική η ανακοίνωση του γαύρου. Κατηγορεί ο Μαρινάκης για υπόκοσμο και εγκληματική δραστηριότητα. Τι άλλο θα ακούσουμε θε μου.
Τσουκαλάς. Δεν είναι επίθετο, είναι ιδιότητα.rainmaker έγραψε:Κατ αρχάς τίθεται ζήτημα σχετικά με το ποιοι πραγματικά άνθρωποι (; ) ακολουθούν, διαβάζουν, πληρώνουν, υποστηρίζουν και επικροτούν την -επιπέδου βόθρου- στρατηγική του ανώμαλου χοντρού.
Ειλικρινά δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς πόσο ΠΑΤΟ έχει πιάσει το επίπεδο τους.
Αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια.Οπως και ναχει για να βγαινει ο χοντρος και να λεει τετοια πραγματα φορα παρτιδα σιγουρα εχει πλατες.spyretto έγραψε:Πως ακριβώς βγαίνουν αυτοί αέρα-πατέρα και ωρύονται για εγκληματικές πράξεις Σαββίδη; Mήπως υπάρχει κάτι από πίσω; Γιατί διαφορετικά είναι απλά λασπολογία.
Κάποτε έλεγε και για τον Αλαφούζο διάφορα ο χοντρόςkataramenos5 έγραψε:Αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια.Οπως και ναχει για να βγαινει ο χοντρος και να λεει τετοια πραγματα φορα παρτιδα σιγουρα εχει πλατες.spyretto έγραψε:Πως ακριβώς βγαίνουν αυτοί αέρα-πατέρα και ωρύονται για εγκληματικές πράξεις Σαββίδη; Mήπως υπάρχει κάτι από πίσω; Γιατί διαφορετικά είναι απλά λασπολογία.