Εγω παντως εχω ενα φιλο ξενοδοχο στην περαια που μολις ακουει ολυμπιακος βγαζει αφρους απο το στομα.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Η Περαια ειναι γαυρουπολη;
Εγω παντως εχω ενα φιλο ξενοδοχο στην περαια που μολις ακουει ολυμπιακος βγαζει αφρους απο το στομα.
Μάλλον το είδε για Μπειραιά ρε μάγκες ο άνθρωπος...obanebane έγραψε:Η Περαια ειναι γαυρουπολη;
- Sick Bastard
''Αποδεδειγμένη'' κιόλας.Mīngus έγραψε:Καταπληκτική η ανακοίνωση του γαύρου. Κατηγορεί ο Μαρινάκης για υπόκοσμο και εγκληματική δραστηριότητα. Τι άλλο θα ακούσουμε θε μου.
Καλά ο ιβαν είναι κλόουν η μαφιόζος; ας αποφασίσουν εκεί στο πικρολιμανο. ....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατ αρχάς τίθεται ζήτημα σχετικά με το ποιοι πραγματικά άνθρωποι (; ) ακολουθούν, διαβάζουν, πληρώνουν, υποστηρίζουν και επικροτούν την -επιπέδου βόθρου- στρατηγική του ανώμαλου χοντρού.
Ειλικρινά δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς πόσο ΠΑΤΟ έχει πιάσει το επίπεδο τους.
Απο εκεί και πέρα, παρότι οι απαντήσεις μας δεν ήταν κακές, θεωρώ οτι ΚΑΚΩΣ απαντάμε σε αυτό το επίπεδο.
Τους δίνουμε δικαίωμα να θεωρήσουν οτι έχουμε λόγο να εμπλακούμε και να υπερασπιστούμε κάτι.
Η απάντηση είναι ΜΙΑ : ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
Δε μπορώ να καταλάβω ποιά ηλίθια συλλογιστική πορεία μας οδηγεί στο να θεωρούμε τις μηνύσεις "υπερβολή", "λαϊκισμό", "τζάμπα κόπο".
Ειλικρινά δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς πόσο ΠΑΤΟ έχει πιάσει το επίπεδο τους.
Απο εκεί και πέρα, παρότι οι απαντήσεις μας δεν ήταν κακές, θεωρώ οτι ΚΑΚΩΣ απαντάμε σε αυτό το επίπεδο.
Τους δίνουμε δικαίωμα να θεωρήσουν οτι έχουμε λόγο να εμπλακούμε και να υπερασπιστούμε κάτι.
Η απάντηση είναι ΜΙΑ : ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
Δε μπορώ να καταλάβω ποιά ηλίθια συλλογιστική πορεία μας οδηγεί στο να θεωρούμε τις μηνύσεις "υπερβολή", "λαϊκισμό", "τζάμπα κόπο".
Τον Αλαφούζο τον επαναστάτη τον αγνοεί το βόδι ;
- Sick Bastard
Τσουκαλάς. Δεν είναι επίθετο, είναι ιδιότητα.rainmaker έγραψε:Κατ αρχάς τίθεται ζήτημα σχετικά με το ποιοι πραγματικά άνθρωποι (; ) ακολουθούν, διαβάζουν, πληρώνουν, υποστηρίζουν και επικροτούν την -επιπέδου βόθρου- στρατηγική του ανώμαλου χοντρού.
Πως ακριβώς βγαίνουν αυτοί αέρα-πατέρα και ωρύονται για εγκληματικές πράξεις Σαββίδη; Mήπως υπάρχει κάτι από πίσω; Γιατί διαφορετικά είναι απλά λασπολογία.
Ότι είναι στα δικαστήρια προς το παρόν μόνος υπόδικος είναι ο χοντρός δεν είναι ούτε ο μελισσανιδης ούτε ο Σαββίδης
- kataramenos5
Αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια.Οπως και ναχει για να βγαινει ο χοντρος και να λεει τετοια πραγματα φορα παρτιδα σιγουρα εχει πλατες.spyretto έγραψε:Πως ακριβώς βγαίνουν αυτοί αέρα-πατέρα και ωρύονται για εγκληματικές πράξεις Σαββίδη; Mήπως υπάρχει κάτι από πίσω; Γιατί διαφορετικά είναι απλά λασπολογία.
Κάποτε έλεγε και για τον Αλαφούζο διάφορα ο χοντρόςkataramenos5 έγραψε:Αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια.Οπως και ναχει για να βγαινει ο χοντρος και να λεει τετοια πραγματα φορα παρτιδα σιγουρα εχει πλατες.spyretto έγραψε:Πως ακριβώς βγαίνουν αυτοί αέρα-πατέρα και ωρύονται για εγκληματικές πράξεις Σαββίδη; Mήπως υπάρχει κάτι από πίσω; Γιατί διαφορετικά είναι απλά λασπολογία.
Κάποτε χρειαζόταν "κάλυψη-απόκρυψη"...Τώρα έχουν χοντρά ζόρια και οι μάσκες έπεσαν επιτέλους!!!
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι προσωπικά ΠΑΝΤΑ τους αποκαλώ και τους δύο αυτούς "συνεταίρους" με τον επιθετικό προσδιορισμό "π@υστο" μπροστά απ το υπόλοιπο του "nickname" τους γ@υρος και β@ζελος ανέκαθεν και το έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι ετούτοι οι δύο είναι οι ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!!!

Κι η πουτ@νοκουλίτσα φυσικά είναι η περίπτωση που αυτό το νόμισμα κάτσει.................όρθιο!!!
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι προσωπικά ΠΑΝΤΑ τους αποκαλώ και τους δύο αυτούς "συνεταίρους" με τον επιθετικό προσδιορισμό "π@υστο" μπροστά απ το υπόλοιπο του "nickname" τους γ@υρος και β@ζελος ανέκαθεν και το έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι ετούτοι οι δύο είναι οι ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!!!
Κι η πουτ@νοκουλίτσα φυσικά είναι η περίπτωση που αυτό το νόμισμα κάτσει.................όρθιο!!!