Το πόσο θα βοηθησει είναι και θέμα συστήματος και προπονητή...
Καλός παίκτης ο Βίτολας μη τα ισοπεδώνουμε και σκόραρε και με πέναλτυ (πράγμα που σε εμάς λογίζεται ως κατόρθωμα

Άποψή μου είναι όμως ότι δεν είναι αναντικατάστατος. Τέλος.
Τωρα ας μην κανουμε μαθηματα καλης συμπεριφορας για το πως πρεπει να φερεται ο καθενας στην οικογενεια και στη δουλεια του και ισως να ειναι και λαθος η προσπαθεια διαχειρισης απο πλευρας μας μιας αμοιβης υψουν πολλων χιλαδων ευρω (εστω και σε νοητικο επιπεδο) αλλα ρε γαμωτο αν βγει και πει με το νι και με το σιγμα τι περασε 2 χρονια στη Τουμπα θα ειναι μεγαλη ρομπα-τρομπα.giapas έγραψε: Συμφωνώ αλλά και διαφωνώ ταυτοχρονα.
Συμφωνω στο οτι μια οικογενεια εχει εσωψυχα και καταστασεις που καλο ειναι μενουν μεσα σε αυτη
Διαφωνω με το γεγονος οτι οι πραξεις του ( αν μπορει να θεωρηθει μεχρι τωρα οτι εκανε κατι - στα αληθεια ομως, αποδεδειγμενα) θα καθορισουν την αξιοπιστια αυτων που θα πει
Εγω φοβαμαι μη βγει και πει ΑΚΡΙΒΩΣ ποσα του χρωσταμε - αν ειναι δλδ πιο πολλά αποσα λεμε εμεις
Επισης φοβαμαι μη βγει και πει " Μου λεγανε θα με πληρωσουν σε 2 μηνες και με πληρωναν σε 10 . Βαρεθηκα τα ψεμματα εδω και 2 χρονια¨"
Γιατί αν πει κατι τετοιο, ζητώ συγγνώμη συνοπαδοί μου, αλλά θα με ξενερώσει αφάνταστα.
Δε θεωρω φυσιολογικο το οτι ο Βιτολακος εκατσε μια ολοκληρη χρονια με χαβοδερμιτζακηδες και οταν ηρθε ενας σοβαρος προπονητης ξαφνικα του ηρθε να σηκωθει να φυγει ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ στο βαζελο.
xristos14 έγραψε:DAAT συμφωνώ κ επαυξάνω γι αυτό που λες..
όσο για τα αμυντικά χαφ γνώμη μου ότι Αλβαρες και Αριας είναι μια κλάση πάνω απ τον Βιτολο για πολλούς λόγους επιθετικής φύσεως κυρίως
Παοκ είσαι κανείς δεν είπε ότι δεν κάνει, ότι γίνεται υπερβολική φασαρία είπα για τον ισπανό Γκατουζο
Ρε λέτε μετά από τόσο κράξιμο να έχουμε κωλοτούμπες;Τα χρήματα που προορίζονται για τον λογαριασμό του Βιτόλο τον... μαλάκωσαν όσο αφορά το μέλλον του! Έτσι ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας έλεγε ότι θα βγάλει ανακοίνωση αποχώρησης πλέον περιμένει το ραντεβού της Τρίτης!
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του «δικεφάλου» αρχικά ήθελε να βγάλει μια γραπτή δήλωση όπου θα ξεκαθάριζε πως το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά έχει να κάνει με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο χρόνο. Ο Βιτόλο στις επαφές που είχε με τους Ζαγοράκη και Βρύζα επανέλαβε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, απλά θέλει να φύγει από την ομάδα. Μάλιστα όπως είπε: «χαρίζω και τα οφειλόμενα αν είναι να μείνω ελεύθερος.
Τα χρήματα του Γιώργου Σαχπατζίδη τα έχει στα χέρια του ο Ζήσης Βρύζας, όμως και ο εν δυνάμει αντιπρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται πολύ σοβαρά αν θα πρέπει να τα καταθέσει στον Ισπανό αμυντικό. Ο παράγοντας του «δικεφάλου» είναι της άποψης πως αν ο Βιτόλο μείνει στην ομάδα και στη συνέχεια είναι αδιάφορος τότε είναι δώρο άδωρο να καταθέσει όλα τα οφειλόμενα. Να θυμίσουμε πως στον λογαριασμό του Βιτόλο αν κατατεθούν 150.000 ευρώ, τότε δεν μπορεί να καταθέσει προσφυγή.
Πλέον όπως όλα δείχνουν όλα ότι όλα θα κριθούν στο τελικό ραντεβού θα γίνει την Τρίτη παρουσία των Ζαγοράκη και Βρύζα και αυτό γιατί σήμερα ο δεύτερος ασχολείται με την απόκτηση του Καρλάο.
από gazzetta