6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Armagedonas

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από Armagedonas »

Συγνώμη,κάτι δεν κολλάει

Λέει ο Παντελής ότι από Φεβρουάριο μας είπε ο Βιτόλο ότι θέλει να φύγει!!!!

Και έρχεσαι Ιούλιο και του κανείς πρόταση για μείωση αποδοχών????????

Σε παίκτη που θέλει να φύγει??????

Γιατί μου φαίνεται σαν επικοινωνιακό τρυκ για να στραφεί ο κόσμος κατα του Βιτόλο,όπως φαίνεται άλλωστε από πολλά πόστ εδώ μέσα???

Δηλαδή "εμείς δώσαμε τα λεφτά,αλλά ο Βιτόλο μας πρόδωσε"!!!!!

ΥΓ Δεν με ενδιαφέρει η συμπεριφορά Βιτόλο καθόλου.....Επαγγελματίας Ισπανός είναι,δεν έχει καμία σχέση και αγάπη με τον ΠΑΟΚ.....

Αλλά με καίει ο ανύπαρκτος προγραμματισμός της διοίκησης.....

ΥΓ2 αυτόι που απαξιώνουν τον παίκτη Βιτόλο,πραγματικά θυμίζουν έντονα οπαδούς Παπαναστασίου.....

Έλεος,μην ξεφτυλιζεστε,μέχρι χθες τον αποθεωνατε.....
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Και το Μάρτιο τους ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει και πρόταση ήρθε (έστω μικρή των 500k) από γαύρο...Το θέμα είναι ότι αν τον έδειναν στο Μαρινάκη έστω με 750 θα γινόταν επανάσταση...Επιπλέον, οι λόγοι που επικαλέστηκε θα πρέπει να είχαν σχέση με το προηγούμενο καθεστώς, όπερ και η αισιοδοξία ότι με καινούργιο προπονητή και πλάνο, θα αλλάξει γνώμη...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Π. Κων/νίδης είπε ότι μετά τον αγώνα με CSKA τους γνωστοποίησε ο Vitolo ότι θέλει να φύγει από την ομάδα και ότι δεν ήσαν μόνο οικονομικοί οι λόγοι, αλλά - προφανώς - και προσωπικοί. Και ότι έψαξαν να βρουν προσφορά από άλλη ομάδα, αλλά δεν βρήκαν. Αυτό είναι λάθος. Δεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ να βρει προσφορά. Ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται να διώξει τον Vitolo. Ο Ισπανός θέλει να φύγει και εφόσον δεσμεύεται με συμβόλαιο είναι υποχρεωμένος να κινητοποιήσει τον manager του ώστε να του φέρει προσφορά από άλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε μόνο να του θέσει τον απαράβατο όρο η ομάδα αυτή να είναι του εξωτερικού.
Το να τον ξοφλήσει τώρα, αυτό σημαίνει επιθετική - προς τον παίκτη - πολιτική. Θα το έκανα προκειμένου να μην μείνει ελεύθερος ο παίκτης και πάει τσάμπα στην ανταγωνίστριά μου ομάδα (σαν να βάζω αυτογκολ), αλλά δεν θα υπήρχε περίπτωση αυτόν τον παίκτη να τον χρησιμοποιήσω όπως πριν. Θα του έδινα να καταλάβει ότι πρέπει να μου φέρει προσφορά από ομάδα του εξωτερικού, γιατί θα μένει στο ψυγείο, συνεχώς.
Αν ο παίκτης κατά τη συζήτηση αλλάξει διάθεση και δεν ζητήσει να εξοφληθει, τότε και μόνον τότε θα συνέχιζε όπως πριν. Δεν μπορώ όμως να τον αντιμετωπίζω το ίδιο με όλους τους άλλους που δέχονται να είναι απλήρωτοι και μάλιστα με μειώσεις των συμβολαίων τους!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Armagedonas έγραψε:Συγνώμη,κάτι δεν κολλάει

Λέει ο Παντελής ότι από Φεβρουάριο μας είπε ο Βιτόλο ότι θέλει να φύγει!!!!

Και έρχεσαι Ιούλιο και του κανείς πρόταση για μείωση αποδοχών????????

Σε παίκτη που θέλει να φύγει??????

Γιατί μου φαίνεται σαν επικοινωνιακό τρυκ για να στραφεί ο κόσμος κατα του Βιτόλο,όπως φαίνεται άλλωστε από πολλά πόστ εδώ μέσα???

Δηλαδή "εμείς δώσαμε τα λεφτά,αλλά ο Βιτόλο μας πρόδωσε"!!!!!

ΥΓ Δεν με ενδιαφέρει η συμπεριφορά Βιτόλο καθόλου.....Επαγγελματίας Ισπανός είναι,δεν έχει καμία σχέση και αγάπη με τον ΠΑΟΚ.....

Αλλά με καίει ο ανύπαρκτος προγραμματισμός της διοίκησης.....

ΥΓ2 αυτόι που απαξιώνουν τον παίκτη Βιτόλο,πραγματικά θυμίζουν έντονα οπαδούς Παπαναστασίου.....

Έλεος,μην ξεφτυλιζεστε,μέχρι χθες τον αποθεωνατε.....
Άσε ρε φίλε τον καημένο τον Βιτολάκο ε? Πωπωπω τι τον κάναμε... Του τη στήσαμε!
Γι αυτό στέλναμε γιατρούς στο σπίτι του να τον κοιτάνε και τον αφήσαμε να δεί τον πατέρα του όσο ήθελε, για να του την πούμε μετα!

Πολύ τούρκικα σίριαλ βλέπεις να τα κόψεις.

Δηλαδή οι δικοί μας έκαναν μείωση στον Γκαρσία, στον Τσιρίλο, πρότειναν στον Σάλπι, ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ και ο Βιτόλος που παίρνει τα "ψίχουλα 600.000" να μην τον κάνουμε? Γιατι? επειδή "δε θέλει να μείνει για προσωπικούς λόγους"?

Όλοι στην προετοιμασία είναι σαν οικογένεια, και ο άλλος θέλει να φύγει. Αυτός ΒΡΩΜΑΕΙ όχι ο ΠΑΟΚ.

Και η προπαγάνδα εδω μέσα συνεχίζεται, θα του ανάψεις και εικόνισμα στο τέλος...
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Δε ξέρω τι γίνεται με το Βιτόλο, αλλά ξέρω ένα πράγμα. Δε μπορεί άλλη ομάδα να προτείνει συνβόλαιο και να κανει συζητήσεις με παίκτη που έχει 2 χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Καταγγελία στην Ουέφα αμέσως. Η Τσέλσυ έχει τιμωρηθεί πάνω σε αυτό το ζήτημα με εξάμηνο αποκλεισμό μεταγραφών
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αυτό αποδεικνύεται όμως φίλε; με στοιχεία κ επίσημες δηλώσεις, όχι αρδισμούς και κάτω από το τραπέζι...αμα γίνεται, τότε χτυπάτε τους, αν όχι, ας κλεισουμε τα δικά μας μέτωπα πρώτα...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Και να μπορούσε να αποδειχθεί, ποιός τα κινούσε τις διαδικασίες;
Ο γιός του Γκαγκάτση; Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Π. Κων/νίδης είπε ότι μετά τον αγώνα με CSKA τους γνωστοποίησε ο Vitolo ότι θέλει να φύγει από την ομάδα και ότι δεν ήσαν μόνο οικονομικοί οι λόγοι, αλλά - προφανώς - και προσωπικοί. Και ότι έψαξαν να βρουν προσφορά από άλλη ομάδα, αλλά δεν βρήκαν. Αυτό είναι λάθος. Δεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ να βρει προσφορά. Ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται να διώξει τον Vitolo. Ο Ισπανός θέλει να φύγει και εφόσον δεσμεύεται με συμβόλαιο είναι υποχρεωμένος να κινητοποιήσει τον manager του ώστε να του φέρει προσφορά από άλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε μόνο να του θέσει τον απαράβατο όρο η ομάδα αυτή να είναι του εξωτερικού.
Το να τον ξοφλήσει τώρα, αυτό σημαίνει επιθετική - προς τον παίκτη - πολιτική. Θα το έκανα προκειμένου να μην μείνει ελεύθερος ο παίκτης και πάει τσάμπα στην ανταγωνίστριά μου ομάδα (σαν να βάζω αυτογκολ), αλλά δεν θα υπήρχε περίπτωση αυτόν τον παίκτη να τον χρησιμοποιήσω όπως πριν. Θα του έδινα να καταλάβει ότι πρέπει να μου φέρει προσφορά από ομάδα του εξωτερικού, γιατί θα μένει στο ψυγείο, συνεχώς.
Αν ο παίκτης κατά τη συζήτηση αλλάξει διάθεση και δεν ζητήσει να εξοφληθει, τότε και μόνον τότε θα συνέχιζε όπως πριν. Δεν μπορώ όμως να τον αντιμετωπίζω το ίδιο με όλους τους άλλους που δέχονται να είναι απλήρωτοι και μάλιστα με μειώσεις των συμβολαίων τους!

Θεός ο Τόλης...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ετσι οπως ειναι τα πραγματα οι χειρισμοι πρεπει να ειναι λεπτοι.
Αν του βαλεις ολα τα χρωστουμενα ειναι σαν να κοροιδευεις τους αλλους

Αν δε τα βαλεις κινδυνευεις να γινεις ρομπα χανοντας ενα βασικοτατο στελεχος τσάμπα και βερεσέ.

Θλίβομαι που εχει αποδειχτει οτι δεν ειχε ασχοληθει κανεις σημαντικά με το θέμα. Οι ευθυνες της διοικησης ειναι ξεκάθαρες. Δεν ειναι δυνατον να ξερεις οτι ο παικτης ειναι φευγατος και να μη κανεις τα κουμαντα σου. Πχ ξερεις οτι λογω βαλβερδε ο γαυρος θα τον ηθελε. Επισης ξερεις οτι ο γαυρος εχει φευγατους τοσους παικτες ... θα σε χαλαγε καμια ανταλλαγη? Μην αρχισω να αναφερω ονοματα.. εδω το Παντελιτς θελουν να σπρωξουν...

Ειναι δυνατον να τα αφηνεις τελευταια στιγμη? Στη προετοιμασια?
Επισης τι παει να πει του προτεινες μειωση συμβολαιου? Με ποιο κριτήριο?

Αμα θες κυριε Ζαγορακη να εισαι δικαιος και σωστος γιατι στη συνεντευξη δε βγηκες σταρατα να δηλώσεις " Ολοι οι παικτες με συμβολαιο πανω απο 300 χιλιαρικα θα κληθουν για 10% μειωση" .. ???? Εκει δε θα μπορουσε να παραπονεθει κανεις και για τιποτα.

Να ξερει και ο κοσμος να βαλει πλάτη. Κανεις μας δε θα γκρινιαζε τώρα αν τα ελεγε εγκαιρα και σταρατα ο Ζαγορακης. Τωρα ομως , γινεται ενας κακος χαμος λογω κακης ενημερωσης.

Στη διοικηση πρεπει να καταλαβουν οτι απο τη στιγμη που ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ουσισατικα ιδιοκτητης της ομάδας εχει απαιτηση για καθαρες εξηγησεις και κουβεντες. Αν εβγαινε ο Ζαγορ και ελεγε εχουμε σοβαρο οικονομικο προβλημα και ειναι αδύνατη η διατηρηση του υπάρχοντος ροστερ..... εκει ο ΠΑΟΚτσης θα εκανε ενα ντου στα διαρκειας και το 20ρικο θα το ειχες ΗΔΗ. Θα εκανες και 2-3 γερα φιλικα στη Τουμπα και θα την εβγαζες τη χρονια.

Τωρα ετσι που τα κανανε ειναι ολοι δυσαρεστημενοι.
Αυτο εισπράττω εγώ.
Και το κλίμα είναι πιο άσχημο ακομα και απο περυσι με Μπερετα
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

+1926
Καθαρη ολιγωρια της διοικησης και μονο.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

εχετε δικιο..αλλα ηρεμηστε..Πρωτη φορα ειπα και εγω μια προσωπικη αποψη για επενδυτες.Η αποψη μου δεν αλλαζει και ας ξεφτελιστω στο τελος.

Αυτη τη στιγμη ,το διδυμο που μας εφερε στην κορυφη προσπαθει να βρει τροπο να μας κανει λιγο καλυτερους.Και ας κανουν λαθη.Ειναι και 2 ΠΑΟΚτσηδες και προσπαθουν για το καλυτερο.

Ελπιζω ολα να πανε καλα και να ξεφυγουμε απο αυτη την μιζερια
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Iakovidis έγραψε:Δε ξέρω τι γίνεται με το Βιτόλο, αλλά ξέρω ένα πράγμα. Δε μπορεί άλλη ομάδα να προτείνει συνβόλαιο και να κανει συζητήσεις με παίκτη που έχει 2 χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Καταγγελία στην Ουέφα αμέσως. Η Τσέλσυ έχει τιμωρηθεί πάνω σε αυτό το ζήτημα με εξάμηνο αποκλεισμό μεταγραφών
Αυτό που λέει ο αδερφός έχει βάση?? Και αν ναι για ποιο λόγο ακόμα δεν έχει δράσει κατ'αυτό τον τρόπο η παε?
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

D.A.A.T. έγραψε:εχετε δικιο..αλλα ηρεμηστε..Πρωτη φορα ειπα και εγω μια προσωπικη αποψη για επενδυτες.Η αποψη μου δεν αλλαζει και ας ξεφτελιστω στο τελος.

Αυτη τη στιγμη ,το διδυμο που μας εφερε στην κορυφη προσπαθει να βρει τροπο να μας κανει λιγο καλυτερους.Και ας κανουν λαθη.Ειναι και 2 ΠΑΟΚτσηδες και προσπαθουν για το καλυτερο.

Ελπιζω ολα να πανε καλα και να ξεφυγουμε απο αυτη την μιζερια
Κορυφη;!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

στο δρομο για την κορυφη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τελικά δεν υπάρχει κανένα νέο για την κρίσιμη συνάντηση των ΖΖ με τον Β;