Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Επειδή κι εγώ έγραψα το κατιτίς μου να πω ότι συμφωνώ με τον πλουραλισμό που επιτρέπει το paokmania και δεν περνάει , από το δικό μου μυαλό τουλάχιστον, δεύτερη σκέψη για το σάιτ.. Απλά δε χάρηκα ομολογώ που διαβάζω για τκν Κλάουςτέτοια πράματα, αλλά δεν ξέρω κιόλας την πραγματικότητα. Γι αυτό εμπιστεύομαι τους ανθρώπους της ομάδας, τον Ίβιτς εν προκειμένω. Και ούτε η άποψή μου θα επηρεαστεί από ένα άρθρο. Το paokmania όμως είναι πολύ αξιόπιστη πηγή για εμένα και γι αυτό η κάποια στεναχώρια..
Δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορούνται ως υπερμαχοι της λογοκρισιας όσοι κατακρίνουν το συγκεκριμένο κείμενο.
Η πολιτική του ΠΑΟΚμανια είναι "ό,τι μας στέλνουν το ανεβάζουμε". Αυτό είναι σεβαστό. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θίγονται ορισμένα άτομα από την άποψη ορισμένων άλλων πως αυτό το κείμενο βγάζει χολή και δημιουργεί πρόβλημα.
Ο ένας μας προτρέπει να σχολιάσουμε κάτω από το άρθρο... αλλά δεν είδα κάτι ανάλογο να ειπωθεί σε ένα κείμενο με θετική απόκριση απο το φόρουμ. Είναι άπειρες οι σελίδες στο συγκεκριμένο θρεντ που διαβάζεις ποσταρισματα του στυλ "respect στον ταδε". Ε όπως τα ρισπεκτ γίνονται δεκτά στο φορουμ, θα πρέπει να επιτρέπεται και η κριτικη. Ο άλλος γράφει οτι παρακαλαμε το ΠΑΟΚμανια να λογοκρίνει. Γιατί? Επειδή λέμε πως το άρθρο δεν στέκει?
Εν κατακλείδι, θα πρότεινα πως εάν δεν πρέπει να συζητάμε για την κεντρική μέσα στο φόρουμ, θα ήταν καλό να κλείσει αυτό το θρεντ.
Η πολιτική του ΠΑΟΚμανια είναι "ό,τι μας στέλνουν το ανεβάζουμε". Αυτό είναι σεβαστό. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θίγονται ορισμένα άτομα από την άποψη ορισμένων άλλων πως αυτό το κείμενο βγάζει χολή και δημιουργεί πρόβλημα.
Ο ένας μας προτρέπει να σχολιάσουμε κάτω από το άρθρο... αλλά δεν είδα κάτι ανάλογο να ειπωθεί σε ένα κείμενο με θετική απόκριση απο το φόρουμ. Είναι άπειρες οι σελίδες στο συγκεκριμένο θρεντ που διαβάζεις ποσταρισματα του στυλ "respect στον ταδε". Ε όπως τα ρισπεκτ γίνονται δεκτά στο φορουμ, θα πρέπει να επιτρέπεται και η κριτικη. Ο άλλος γράφει οτι παρακαλαμε το ΠΑΟΚμανια να λογοκρίνει. Γιατί? Επειδή λέμε πως το άρθρο δεν στέκει?
Εν κατακλείδι, θα πρότεινα πως εάν δεν πρέπει να συζητάμε για την κεντρική μέσα στο φόρουμ, θα ήταν καλό να κλείσει αυτό το θρεντ.
Κάποιοι ζήτησαν να κατέβει η αναρωτιούνται γιατί ανέβηκε σε πρώτη φάση. Αυτό είναι λογοκρισία. Το να το κρίνεις όχι Και πιστεύω ήταν ξεκάθαρο το νόημα παραπάνω
- buffalobill4
Αδερφε μου πγκετσος το εγραψα και πριν. Καποια στιγμη θα γραψω ενα κειμενο να αποδομησω τους υπογραφοντες. Βασικα τα γραφομενα τους.
Τωρα βεβαια ξεκιναω διακοπες. Οποτε αργοτερα. Αμφιβαλλω ομως αν ανεβει;
Μάλλον τότε θα είναι ανεπικαιρο το κείμενο σου θα βάζει τα γκολακια του ο Κλάους και θα ξεχαστεί το εξωαγωνιστικο κράξιμο των κυρίων Βασιλειάδη καρασαββιδη (δεν πιστευω να είναι ο παίκτης του βολευ ).....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Αυτά είναι χαζομάρες, εφόσον ισχύουν. Τέτοιες τυχόν "αξιώσεις" να κατέβει το εν λόγω κείμενο, εννοώ. Εκεί να βρίσκεται, ώστε να το βλέπουμε και να παίρνουμε γραμμή, όσοι μπορούμε, πόσο διαστρεβλωμένη εικόνα διατηρούμε ή διαμορφώνουμε αρκετοί μας σχετικά με τη θέση μας στη λειτουργία του ΠΑΟΚ. Μόνο οφέλη μπορούν να υπάρξουν,εφόσον αναγνωστεί σε λίγο πιο βάθος αυτό και λοιπά παρεμφερή κείμενα του εγγύος και απώτερου μέλλοντος.pgetsos έγραψε:Κάποιοι ζήτησαν να κατέβει η αναρωτιούνται γιατί ανέβηκε σε πρώτη φάση. Αυτό είναι λογοκρισία. Το να το κρίνεις όχι Και πιστεύω ήταν ξεκάθαρο το νόημα παραπάνω
Κακώς αμφιβάλλεις, εφόσον δεν είναι ευθεία επίθεση σε άλλον και είσαι κόσμιοςbuffalobill4 έγραψε:Αδερφε μου πγκετσος το εγραψα και πριν. Καποια στιγμη θα γραψω ενα κειμενο να αποδομησω τους υπογραφοντες. Βασικα τα γραφομενα τους.
Όταν γνωρίζουμε οι διαχειριστές ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το ποιος είναι αυτός που στέλνει το κείμενο και είμαστε 100% βέβαιοι πως δεν είναι λύκος ντυμένος πρόβατο, το κειμενο θα ανέβει. Ο μεγάλος μας στόχος ήταν πάντα να αποτελεί η σελίδα ΒΗΜΑ για τον καθένα...navigator11 έγραψε:Αυτά είναι χαζομάρες, εφόσον ισχύουν. Τέτοιες τυχόν "αξιώσεις" να κατέβει το εν λόγω κείμενο, εννοώ. Εκεί να βρίσκεται, ώστε να το βλέπουμε και να παίρνουμε γραμμή, όσοι μπορούμε, πόσο διαστρεβλωμένη εικόνα διατηρούμε ή διαμορφώνουμε αρκετοί μας σχετικά με τη θέση μας στη λειτουργία του ΠΑΟΚ. Μόνο οφέλη μπορούν να υπάρξουν,εφόσον αναγνωστεί σε λίγο πιο βάθος αυτό και λοιπά παρεμφερή κείμενα του εγγύος και απώτερου μέλλοντος.pgetsos έγραψε:Κάποιοι ζήτησαν να κατέβει η αναρωτιούνται γιατί ανέβηκε σε πρώτη φάση. Αυτό είναι λογοκρισία. Το να το κρίνεις όχι Και πιστεύω ήταν ξεκάθαρο το νόημα παραπάνω
Βασικα σε προλαβαν, και οπως βλεπεις ανεβηκε το κειμενοbuffalobill4 έγραψε:Αμφιβαλλω ομως αν ανεβει;

Να θυμισε ΣΕ ΟΛΟΥΣ αυτο
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=3&t=6804
- navigator11
Δεν αντιλέγω ούτε αμφιβάλλω (πλέον) πως πρόκειται περί συνοπαδών. Απλά για εμένα έχουν πολύ στρεβλή εικόνα του τι εστί να είσαι οπαδός εντός ορίων. Το να είσαι οπαδός εκτός ορίων, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, έχει κίνδυνο να καταντήσει πιο γραφικό και "ασχημογενές" από το να είναι κανείς κάτι σαν άοσμος Σκανδιναβός φίλαθλος. Απόψεις όμως είναι αυτές.teacher έγραψε:Όταν γνωρίζουμε οι διαχειριστές ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το ποιος είναι αυτός που στέλνει το κείμενο και είμαστε 100% βέβαιοι πως δεν είναι λύκος ντυμένος πρόβατο, το κειμενο θα ανέβει. Ο μεγάλος μας στόχος ήταν πάντα να αποτελεί η σελίδα ΒΗΜΑ για τον καθένα...navigator11 έγραψε:Αυτά είναι χαζομάρες, εφόσον ισχύουν. Τέτοιες τυχόν "αξιώσεις" να κατέβει το εν λόγω κείμενο, εννοώ. Εκεί να βρίσκεται, ώστε να το βλέπουμε και να παίρνουμε γραμμή, όσοι μπορούμε, πόσο διαστρεβλωμένη εικόνα διατηρούμε ή διαμορφώνουμε αρκετοί μας σχετικά με τη θέση μας στη λειτουργία του ΠΑΟΚ. Μόνο οφέλη μπορούν να υπάρξουν,εφόσον αναγνωστεί σε λίγο πιο βάθος αυτό και λοιπά παρεμφερή κείμενα του εγγύος και απώτερου μέλλοντος.pgetsos έγραψε:Κάποιοι ζήτησαν να κατέβει η αναρωτιούνται γιατί ανέβηκε σε πρώτη φάση. Αυτό είναι λογοκρισία. Το να το κρίνεις όχι Και πιστεύω ήταν ξεκάθαρο το νόημα παραπάνω
- ace79grpaok
απλα για γέλια η απάντηση" λιβάνισμα" του κλαους .Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ κλαους ,απλα είναι ένα κομματι της ομάδας που αποδίδει δυσαναλογα με τα λεφτά που παίρνει και έχει παραμείνει ςτο 2010 απο πλευράς εξέλιξης .Κριτικη στον 99/3 δεν ειναι επίθεση στον ΠΑΟΚ ξεκολλάτε .Για εμενα μετά την κίνηση με την φανέλα έχει σβήσει και θα τον,πολεμάω όπου μπορώ.
- sourmenetes
- Moderator
Στην επομενη "99/3" θα φυγεις.
Σε βλεπω οτι οταν δε σου αρεσει κατι γινεσαι πολυ δημοκρατικος.Δυστυχως το paokmania προσπαθει να εχει ολες τις αποψεις.
Σε βλεπω οτι οταν δε σου αρεσει κατι γινεσαι πολυ δημοκρατικος.Δυστυχως το paokmania προσπαθει να εχει ολες τις αποψεις.
Χωρίς σχόλια!!!ace79grpaok έγραψε:....και θα τον πολεμάω όπου μπορώ.