Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
embuji

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από embuji »

psykoman έγραψε:Δεν εχει υπογραφτει τιποτα...

Αρα η συμφωνια δεν εχει ενεργοποιηθει αυτο λεω. Και εμεις συμφωνησαμε στα λεφτα κλπ με τον Τεϊλορ αλλα η συμφωνια δεν εκλεισε δεν υπηρξε υπογραφη για α ή β λογους. Συμφωνια υπηρξε, αλλα δεν ενεργοποιηθηκε.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν είναι σωστό Parolos να αναφέρεσαι σε τρολ, για όσους έχουν αντίθετη άποψη.

Από όλους τους χαρακτηρισμούς, αυτός είναι που με ενοχλεί περισσότερο.

Όσο δεν βγαίνει να μιλήσει ο Α.Σ., είναι λογικό η άλλη πλευρά, να κάνει επικοινωνιακό πάρτυ.

Περιμένω να βγει και να ενημερώσει ο Α.Σ. λεπτομερώς. Ακόμα και για αλήθειες που πιθανώς πονάνε.

Αν δεν βγει ή όσο δεν βγαίνει, δεν θα κάτσω να τους υπερασπιστώ κιόλας, όσο και αν διαφωνώ με τον τρόπο που διοικείται ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και όσο και να μην με ικανοποιούν οι μηδαμινές ενέργειες εδώ και καιρό για την κατασκευή γηπέδου, από την πλευρά Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Parolos έγραψε:Και συνεχίζω πολύ στα γρήγορα.

Διαπίστωση ότι όποιος θέτει ερωτήματα ή παίρνει θέση σε πράγματα που εύλογα σηκώνουν ερωτήματα μετά την ανακοίνωση του ΑΣ , ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑΣ, εξαπολύεται μαζικά επίθεση.

Συνοπτικά, αποδόμηση χατζόπουλου, τσαλόπουλου, βετεράνων, βρύζα κλπ κλπ.

Κλασσική τακτική σε ερωτήσεις προς κυβερνητικούς, η απάντηση που παίρνεις είναι πάντα "αντε βρε απλυτε συριζαίε".

Ακριβώς ίδια τακτική.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,

Απαντήστε στα ερωτήματα που έχουν τεθεί για αρχή να γελάσουμε λίγο. Δεν πρόκειται..

Μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσει άρθρα ακόμη και ποστ στο παοκμανια για αυτα που μολις έγραψες? αν αναφέρεσαι στο βοθροπολις οκ, κατι αλλο να γίνουμε σοφότερη η αμαθής....
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Υπάρχουν άτομα που σας έταξαν γήπεδο μπερναμπέου με 150μύρια :lol: γιγάντωση εκτόξευση, διηπειρωτικό και fifa nations cup μαζί.

Κι όλα αυτά από 5 σειρές ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα, από τη γιγάντωση πήγαμε στο απόλυτο τίποτα, και πλέον το μόνο που κάνουν είναι αποδόμηση. Δωρεάν είναι έτσι κι αλλιώς τα λόγια.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

embuji έγραψε:Αν ημουν ο Κατσαρης εγω θα εβγαινα και θα ελεγα, Περιμενουμε απο την ΠΑΕ εντος του μηνα εφοσον ειναι τοσο ετοιμη σε μαστερ πλαν οσο και οικονομικα, να μας παρουσιασει το μαστερ πλαν και να ενημερωσει πως θα διαθεσει ολα τα αναγκαια κεφαλαια. Εαν ΔΕΝ το εκανε, θα προχωρουσα με Μυστακιδη στην δημιουργια γηπεδου.

Μα αυτο επρεπε να κανει οχι απλα πριν την ανακοινωση του αλλα περσι, προπερσι, 6 μηνες μετα το διαταγμα κτλ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:
psykoman έγραψε:bane 1980
Η μια πλευρα (Τελης) δεν μας εδειξε τιποτα...μια ανακοινωση 5 γραμμων που δεν θεωρω οτι αξιζει να ασχοληθω καν..
Η αλλη πλευρα (Ιβαν) με εκανε να πιστεψω στο ονειρο...ειδα κινησεις...να γινουν μελετες και να βγει το πολυποθητο προεδρικο διαταγμα...η 21/06/2022 ηταν μια απ τις πιο ευτυχισμενες μερες της ζωης μου στα του ΠΑΟΚ...
Δυστηχως το ολο εγχειρημα εμεινε στις 21/06/2022...εκει παγωσε ο χρονος...με την παροδο του χρονου χωρις να βλεπω καμια κινηση αρχισα να απογοητευομαι...ναι μπορεις να πεις οτι 3 χρονια μετα αισθανομαι σαν να εφαγα παπα...και ακομη πιο πολυ με ''θυμωσε'' το ''Η ξεκαθαρη σχεση με το κοσμο ειναι ο οδηγος μου'' του Ιβαν...

Όταν η διοίκηση δεν σου λέει τί γίνεται με το γήπεδο και βγάζει μιά φορά τον χρόνο τον ΚΚ να πεί αοριστίες, εκπλήσσεται κανείς για την κίνηση Κατσαρή; Γι᾽αυτό λέμε οτι δεν χρειάζεται να πάρουμε θέση. Δεν βλέπω την πλευρά Ιβάν να πείθει οτι μπορεί να κάνει το γήπεδο, το αντίθετο. Για την άλλη πλευρά Μυστακ, έχουμε περιορισμένη εικόνα. Άρα περιμένουμε την επόμενη κίνηση στην σκακιέρα. Υπάρχει πολύς κόσμος που αναρωτιέται τί θα κάνει ο Ιβάν με δεδομένα τα γεωπολιτικά προβλήματα στον δρόμο του. Οι γιοί του λείπουν, αυτός είναι μονίμως στο Ροστόφ δουλεύοντας με zoom. Δεν νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει με αυτό το μοντέλο διοίκησης.

Εγω ναι εξεπλαγην. Μπορουσε να ζητησει εξηγησεις απο την ΠΑΕ. Οχι τωρα, 2.5 χρονια πριν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

psykoman έγραψε:Για να μην παρεξηγηθω..γιατι συχνα πυκνα εχει γινει καραμελιτσα η ''αχαριστια'' αν τολμησεις και πεις κατι για τον Ιβαν εκτος απο ''μπραβο''..
Ο ιβαν μου εδωσε το ονειρο και το οραμα...
Οπως εχω ξαναγραψει πολλες φορες μπορω να κατανοησω αν δεν το κανει...
Βγες και πες δεν εχω λεφτα...μαζι του δεν θα του πω πουλα και φυγε
Βγες και πες με πολεμανε...μαζι του κι εγω διπλα σου
Βγες και πες κατι...κανε πραξη την ξεκαθαρη σχεση με τον κοσμο...μην με κοροιδευεις με τις αρλουμπες του ΚυρΚυρ...

3 ΧΡΟΝΙΑ τωρα...οχι μια βδομαδα μετα την ανακοινωση του Α.Σ. που αρχισαν μερικοι τα ''Που σαι Θαναση'' και ''Που σαι Θαναση''....Αν ελεγα καθε μερα εδω και 3 χρονια ''Που σαι Ιβαν'' και ''Που σαι Ιβαν'' τι θα γινοταν εδω μεσα;;; Να σου πω εγω; Θα ειχα φαει πεσιμο...θα ημουν ο αχαριστος...θα ειχα ατζεντα(μετα απο 17 χρονια εδω τωρα εβγαλα την ατζεντα)...κτλ κτλ....Αυτες ειναι οι ισες αποστασεις που κραταμε για το καλο του ΠΑΟΚ;;;

Ο Θανασης μπορουσε να ζητησει εξηγησεις εδω και 3 χρονια. Το εκανε; Απλη ειναι η απαντηση
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

psykoman έγραψε:Δεν εχει υπογραφτει τιποτα...

Ε γιατι βγαλαν ανακοινωση τοτε; Αφου εδω μεσα μας ειπαν τα παιδια οτι βρηκε τα λεφτα ο ΑΣ, ξεκιναει ταχιστα το γηπεδο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

icue έγραψε:Για να καταλαβω, κανουμε συγκριση το παγωμα του γηπεδου του νυν ιδιοκτητη της ΠΑΕ για οποιοδηποτε λογο ενω η ομαδα προχωραει με τα στραβα και τα λαθη της, εχοντας και καποιες επιτυχιες στο αγωνιστικο με αυτο που εγινε την Δευτερα; Που ηρθε ενας ασχετος κυριολεκτικα με τα κοινα του ΠΑΟΚ και υποσχεθηκε γηπεδο;

Και λετε οκ επειδη ο Ιβαν για τρια χρονια δεν ειπε τιποτα για ενα απο τα πολλα θεματα της ομαδας ειναι το ιδιο με το να μην εχει ακουστει το παραμικρο εδω και μια εβδομαδα;

Την διαφορα οτι ο ενας υποσχεται καποια αλλα ταυτοχρονα πραττει καποια αλλα με τον αλλον που η μονη του σχεση με την ομαδα ειναι μια υποσχεση την καταλαβαινετε να φανταστω. Και δεν ζηταει κανεις να γινει το γηπεδο αυριο επειδη το υποσχεθηκε. Αλλα μια ρημαδα διευκρινηση τι υποσχεθηκε θελουμε. Ουτε καν αυτο δεν ξερουμε.

Ναι αυτο λενε παρα πολλοι εδω μεσα και καποιο το πανε και ενα βημα παραπανω λεγοντας «να πουλησει αν δεν μπορει, κρατα τον ΠΑΟΚ ομηρο»
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί χωριζόμαστε.
Μακάρι να δώσει λεφτά ο Αριστοτέλης και να φτιάξει ένα γήπεδο - κόσμημα στον ΠΑΟΚ, χωρίς άλλες απαιτήσεις!
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν υπηρχε κανενας διαχωρισμος μεχρι την Δευτερα το βραδυ. Υπηρχε μονη κριτικη, ειτε δικαιολογημενη, ειτε υπερβολικη.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Parolos έγραψε:Υπάρχουν άτομα που σας έταξαν γήπεδο μπερναμπέου με 150μύρια :lol: γιγάντωση εκτόξευση, διηπειρωτικό και fifa nations cup μαζί.

Κι όλα αυτά από 5 σειρές ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα, από τη γιγάντωση πήγαμε στο απόλυτο τίποτα, και πλέον το μόνο που κάνουν είναι αποδόμηση. Δωρεάν είναι έτσι κι αλλιώς τα λόγια.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Κανα λινκ θα μας ποσταρεις? Ασ περιμένουμε μερικές μέρες να τοποθετηθεί και ο ΑΣ δεν χάθηκε και ο κόσμος...Υπομονή άλλωστε έχουμε αρκετή μιας και περιμένουμε την οικογένειά Σαββίδη 3 χρόνια τώρα να μας πει κάτι βρε αδελφέ για το γήπεδο...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

aivas19 έγραψε:
psykoman έγραψε:Για να μην παρεξηγηθω..γιατι συχνα πυκνα εχει γινει καραμελιτσα η ''αχαριστια'' αν τολμησεις και πεις κατι για τον Ιβαν εκτος απο ''μπραβο''..
Βγες και πες κατι...κανε πραξη την ξεκαθαρη σχεση με τον κοσμο...μην με κοροιδευεις με τις αρλουμπες του ΚυρΚυρ...

3 ΧΡΟΝΙΑ τωρα...οχι μια βδομαδα μετα την ανακοινωση του Α.Σ. που αρχισαν μερικοι τα ''Που σαι Θαναση'' και ''Που σαι Θαναση''....Αν ελεγα καθε μερα εδω και 3 χρονια ''Που σαι Ιβαν'' και ''Που σαι Ιβαν'' τι θα γινοταν εδω μεσα;;; Να σου πω εγω; Θα ειχα φαει πεσιμο...θα ημουν ο αχαριστος...θα ειχα ατζεντα(μετα απο 17 χρονια εδω τωρα εβγαλα την ατζεντα)...κτλ κτλ....Αυτες ειναι οι ισες αποστασεις που κραταμε για το καλο του ΠΑΟΚ;;;

Ο Θανασης μπορουσε να ζητησει εξηγησεις εδω και 3 χρονια. Το εκανε; Απλη ειναι η απαντηση

Θέλεις πραγματικά να μάθεις Αν σου πω ναι τι θα απαντήσεις ?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

fidel έγραψε:Ασ περιμένουμε μερικές μέρες να τοποθετηθεί και ο ΑΣ δεν χάθηκε και ο κόσμος...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Αυτό περιμένουμε. Από τον ΑΣ και μόνο. Ή έστω από τα συγκεκριμένα άτομα του ΑΣ που έκαναν τη συμφωνία. Να δώσουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

fidel έγραψε:
aivas19 έγραψε:

Θέλεις πραγματικά να μάθεις Αν σου πω ναι τι θα απαντήσεις ?

Οτι δεν ενημερωθηκα. Μαλλον εσυ ενημερωθηκες. Ας εβγαζε ανακοινωση να ζητησει απαντησεις απο την ΠΑΕ οπως προειπα. Το εκανε;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”