Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Μια καλή χρονιά να κάνει ο baba στην championship η τσελσι θα τα πάρει για πλάκα πιστεύω τα 5 χαρτιά. Έστω και από μικρό-μεσαία ομάδα της premier για πρωτο-δεύτερη επιλογή.
- stravostomis
Φαντάζεσαι να πουλουσαμε και εμείς κανέναν πιτσιρικά 12 εκατομμύρια;boogeyman77 έγραψε:Όσα πήρε από τον πιτσιρικά που πούλησε στον Ajaxstravostomis έγραψε:Πάντως η Κοπεγχάγη μόνο για μεταγραφές (χωρίς συμβόλαια) έδωσε φέτος μέχρι στιγμής σχεδόν 12 εκατομμύρια. Τίποτα δεν είναι εύκολο πλέον.
Τωρα σοβαρα ο Ουαρντα ειχε 400.000 συμβολαιο? Εγω λεω δεν υπαρχει περιπτωση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 27 Αύγ 2021, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- FreeWatcher
- PaokPatraG4
Μήπως τελικά το δεκαρι έρχεται από Ουκρανία μεριά κ αυτός; Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με τους ξένους πλέον....
https://www.transfermarkt.com/dentinho/ ... eler/52787
https://www.transfermarkt.com/dentinho/ ... eler/52787
Sourme έβλεπα την ομάδα να πετάει χθες και έλεγα ίσως να τού έλειπε αυτή η σπίθα, να δει οτι είναι σε σοβαρή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και αυτό να τού δώσει το κίνητρο να συμμετέχει σε κάτι καλό που χτίζεται.sourmenetes έγραψε:Ο καγκαβα ίσως σε ένα μήνα είναι άλλος παικτης.
Και χθες έκανε κάτι σπασίματα στη μέση που δείχνουνε την ποιότητα του.
Είναι ένα ρίσκο που ίσως το πάρει ο λουτσεσκου περιμένοντας λίγο ακόμα τον καγκαβα.
Ο Λάμπρου πρέπει να βρει ομάδα εφόσον κλείσει ο μιτριτα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι σίγουρος οτι αλλιώς έβλεπε τα πράγματα πριν δυο μήνες και αλλιώς τώρα. Ίσως ο Λουτσέσκου να τον κάνει κι αυτόν να καταλάβει οτι έχει ακόμη πολλά να δώσει.
Κρίμα που δεν θα ζήσει γεμάτη Τούμπα για ένα καιρό.
Τι καμπελα βρε σεις. Το γατι. Που για να μην μπει σε μαρκαρισμα τους απέφευγε ολους? Αυτον που απο το αγχος του μην τον μαρκαρει κανεις ετρεχε ποιο γρηγορα απο ολους. Τετοιους θετε?
Ο Ζιφκο ο παικταρας καλυτερα στατς εχει απο Μαριτσα βλεπω. Τι παικταραδες εχουμε!!!
Ο Ζιφκο ο παικταρας καλυτερα στατς εχει απο Μαριτσα βλεπω. Τι παικταραδες εχουμε!!!
Κιαυτος ο Μπαμπα, τον βλεπω στην φωτο με την φανελα την μπλε και μεσα στην καλη χαρα ειναι. Ειναι πραγματικα ευτυχισμενο το παιδι. Αυτος δεν μας ηθελε καθολου. Θα μου πεις πηρε και νεο συμβολαιο μεχρι το 24. Στα 30 του θα ειναι. Μια χαρα. Σε εμας ηρθε απο τα αζητητα και τον βοηθησαμε και μας βοηθησε και αυτος. Στο καλο και δεν τον θελω ποτε στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Παρ 27 Αύγ 2021, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Ανακοινώθηκε ο Σιντικλέι, πήρε και το νούμερο 16. Ας κάνει τα μισά από όσα έκανε ο συμπατριώτης του με το ίδιο νούμερο και θα είναι μεταγραφάρα
Totem_pk έγραψε:
Το περίεργο είναι ότι αμυντικά πάσχει σε σχέση με τον Τζολη που ο Λουτσε θεωρούσε μη ολοκληρωμένο παίκτη …
Sent from my iPhone using Tapatalk
gpap έγραψε:Η παροιμία ''κάλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη'', καταρρίπτεται.
Από το να έρθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπάμπα, και να είναι ένας εκ των κορυφαίων,
επίλεξε να παραμείνει στο νησί, ακόμη και σε ομάδα χαμηλότερης ποιότητας.
Και ο Πουκι το ίδιο είχε κάνει. Μη λέμε μαλακιες, η Τσαμπιονσιπ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα μετά από 1η Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας αντε κ Γαλλίας
Plot twist
Δεν κάνουμε πραγματικές μεταγραφές. Όλα γίνονται για την καμπάνια στα social media. Είναι όλοι ηθοποιοί.
Δεν κάνουμε πραγματικές μεταγραφές. Όλα γίνονται για την καμπάνια στα social media. Είναι όλοι ηθοποιοί.
Totem_pk έγραψε:Κιαυτος ο Μπαμπα, τον βλεπω στην φωτο με την φανελα την μπλε και μεσα στην καλη χαρα ειναι. Ειναι πραγματικα ευτυχισμενο το παιδι. Αυτος δεν μας ηθελε καθολου. Θα μου πεις πηρε και νεο συμβολαιο μεχρι το 24. Στα 30 του θα ειναι. Μια χαρα. Σε εμας ηρθε απο τα αζητητα και τον βοηθησαμε και μας βοηθησε και αυτος. Στο καλο και δεν τον θελω ποτε στον ΠΑΟΚ.
Στη συνέντευξη πάντως όσο του έλεγαν για τη Reading ήταν ανέκφραστος, με το που έφεραν το θέμα στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ φώτισε η φάτσα του. Για την επιλογή του είπε ότι σε συνεννόηση με τον μάνατζερ προτίμησαν τη συγκεκριμένη λίγκα.
Στόχος του η άνοδος της Reading. Άσε μας ρε Μπάμπα