Καμία σχέση Αποστόλη. Μα καμία. Είναι η 3η φορά που το λέω, ότι αυτό για το Μίχελ το έγραψα μόνο γιατί έγραψε κάποιος ότι συνέβαλε στο αγωνιστικό θαύμα της Σαχτάρ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ mingus όλα ξεκινάνε από το γιατί γράφεις ένα κείμενο. Βγαίνει κάποιος και λέει ότι στον ΠΑΟΚ ο Μίχελ ακολουθεί το πλάνο της Σαχτάρ και εσύ γράφεις ότι αυτά είναι ΑΡΔιες και να μην τις πιστεύουμε γιατί ο Μίχελ δεν είχε καμία σχέση με το αγωνιστικό στη Σαχτάρ που όντως έκανε ανέλπιστη πορεία για Ουκρανική ομάδα.
Τι συμπέρασμα να βγάλουμε από όλα αυτά;
Το ότι είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοιο πόστο στην ΠΑΕ είναι γνωστό, επομένως δεν το έγραψες γι' αυτό. Το έγραψες με αφορμή το άρθρο του ινπαοκ που εξυμνούσε τη στρατηγική της Σαχτάρ.
Με άλλα λόγια, αυτό που καταλαβαίνω εγώ, από αυτά που γράφεις είναι: Το ότι η Σαχτάρ έκανε μια πολύ καλή πολιτική στο θέμα επιλογής παικτών με αντίστοιχη καλή Ευρωπαϊκή πορεία, δεν σημαίνει ότι και ο ΠΑΟΚ θα κάνει κάτι ανάλογο, γιατί το κοινό στοιχείο και των δύο, ο Μίχελ, εκεί ήταν σε άλλο πόστο.
ΟΚ. Μπορεί να γίνει έτσι. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον.
Αλλά το να γράφουμε ότι ήταν σε θέση άσχετη με το αγωνιστικό είναι σαν να προδικάζουμε την αποτυχία του Μίχελ. Εγώ πάντως θεωρώ επιτυχία το ότι φέρνει το Μάτος ως ελεύθερο.
Το 1ο μου ποστ, στο οποίο διαφώνησα με το κείμενο του ΑΡΔ, μίλησα καθαρά για οικονομικούς λόγους.
Η διαφωνία μου δεν έχει να κάνει με Μίχελ και πόστα. Ακόμη και ο ΤΔ της Σαχτάρ να έρθει, το μοντέλο αυτό είναι ανεφάρμοστο στον ΠΑΟΚ.