Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από Mīngus »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ mingus όλα ξεκινάνε από το γιατί γράφεις ένα κείμενο. Βγαίνει κάποιος και λέει ότι στον ΠΑΟΚ ο Μίχελ ακολουθεί το πλάνο της Σαχτάρ και εσύ γράφεις ότι αυτά είναι ΑΡΔιες και να μην τις πιστεύουμε γιατί ο Μίχελ δεν είχε καμία σχέση με το αγωνιστικό στη Σαχτάρ που όντως έκανε ανέλπιστη πορεία για Ουκρανική ομάδα.
Τι συμπέρασμα να βγάλουμε από όλα αυτά;
Το ότι είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοιο πόστο στην ΠΑΕ είναι γνωστό, επομένως δεν το έγραψες γι' αυτό. Το έγραψες με αφορμή το άρθρο του ινπαοκ που εξυμνούσε τη στρατηγική της Σαχτάρ.
Με άλλα λόγια, αυτό που καταλαβαίνω εγώ, από αυτά που γράφεις είναι: Το ότι η Σαχτάρ έκανε μια πολύ καλή πολιτική στο θέμα επιλογής παικτών με αντίστοιχη καλή Ευρωπαϊκή πορεία, δεν σημαίνει ότι και ο ΠΑΟΚ θα κάνει κάτι ανάλογο, γιατί το κοινό στοιχείο και των δύο, ο Μίχελ, εκεί ήταν σε άλλο πόστο.
ΟΚ. Μπορεί να γίνει έτσι. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον.
Αλλά το να γράφουμε ότι ήταν σε θέση άσχετη με το αγωνιστικό είναι σαν να προδικάζουμε την αποτυχία του Μίχελ. Εγώ πάντως θεωρώ επιτυχία το ότι φέρνει το Μάτος ως ελεύθερο.
Καμία σχέση Αποστόλη. Μα καμία. Είναι η 3η φορά που το λέω, ότι αυτό για το Μίχελ το έγραψα μόνο γιατί έγραψε κάποιος ότι συνέβαλε στο αγωνιστικό θαύμα της Σαχτάρ.
Το 1ο μου ποστ, στο οποίο διαφώνησα με το κείμενο του ΑΡΔ, μίλησα καθαρά για οικονομικούς λόγους.
Η διαφωνία μου δεν έχει να κάνει με Μίχελ και πόστα. Ακόμη και ο ΤΔ της Σαχτάρ να έρθει, το μοντέλο αυτό είναι ανεφάρμοστο στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nothu έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Τζαμπα μαλώνετε.
Οπως και ναχει αν δεν αποτυχει ο Μιχελ θα τον..αποτυχουν μεχρι Δεκεμβρη.
1 Σεπτεμβρίου και πολύ του είναι του κυρίου.
Μπααα, νωρίς είναι ακόμα τότε, δεν υπάρχει νόημα... :oops:

Είναι και το............... :shock: ..............πανηγύρι του Αη Μάμα βλέπεις τότε, οπότε... 8-)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ mingus όλα ξεκινάνε από το γιατί γράφεις ένα κείμενο. Βγαίνει κάποιος και λέει ότι στον ΠΑΟΚ ο Μίχελ ακολουθεί το πλάνο της Σαχτάρ και εσύ γράφεις ότι αυτά είναι ΑΡΔιες και να μην τις πιστεύουμε γιατί ο Μίχελ δεν είχε καμία σχέση με το αγωνιστικό στη Σαχτάρ που όντως έκανε ανέλπιστη πορεία για Ουκρανική ομάδα.
Το ότι είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοιο πόστο στην ΠΑΕ είναι γνωστό, επομένως δεν το έγραψες γι' αυτό. Το έγραψες με αφορμή το άρθρο του ινπαοκ που εξυμνούσε τη στρατηγική της Σαχτάρ.
Με άλλα λόγια, αυτό που καταλαβαίνω εγώ, από αυτά που γράφεις είναι: Το ότι η Σαχτάρ έκανε μια πολύ καλή πολιτική στο θέμα επιλογής παικτών με αντίστοιχη καλή Ευρωπαϊκή πορεία, δεν σημαίνει ότι και ο ΠΑΟΚ θα κάνει κάτι ανάλογο, γιατί το κοινό στοιχείο και των δύο, ο Μίχελ, εκεί ήταν σε άλλο πόστο.
Αλλά το να γράφουμε ότι ήταν σε θέση άσχετη με το αγωνιστικό είναι σαν να προδικάζουμε την αποτυχία του Μίχελ. Εγώ πάντως θεωρώ επιτυχία το ότι φέρνει το Μάτος ως ελεύθερο.
Τι επιμένεις; δεν κρατάει καν μια πισινή μήπως κάνει λάθος. ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

eorptol έγραψε:
Τι επιμένεις; δεν κρατάει καν μια πισινή μήπως κάνει λάθος. ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mīngus
Καλά ας χαλαρώσουμε λίγο, γιατί η Σαχτάρ δίνει για πλάκα 5-10 μύρια μίνιμουμ για τον κάθε Λατίνο ξεχωριστά.
Τα ελληνική Σαχτάρ είναι του στυλ, Έλληνας Μέσι (Κουτσιανικούλης).

eorptol

Και όμως μια χαρά τα λένε έχεις τον άνθρωπο που συνέβαλε στο θαύμα σαχταρ είναι πολύ σημαντικό αυτό ....μακάρι να το προσαρμόσει επιτυχημένα σε μας

Mīngus

O Μίχελ δεν είχε καμιά σχέση με το αγωνιστικό. Είναι η 1η φορά που ασχολείται με το συγκεκριμένο πόστο. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοώ ότι δεν μπορεί και να πετύχει.
Αυτή ακριβώς είναι η στιχομυθία. Ειλικρινά παραιτούμαι. Δυστυχώς, ο μόνος τρόπος να μη διαστρεβλωθούν πλέον τα λεγόμενά σου εδώ μέσα, είναι να μη λες τίποτα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Mīngus έγραψε:Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων με την Uefa.
Δηλαδή η σταχταρ πλήρωνε κάποιον κάνα μισό μυριο απλά για να τραπεζωνει τα στελέχη της ουσία?
Οκ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

E αυτό ήταν το πόστο του, τι να κάνω; Ψέματα νομίζεις σου λέω; Το πόσα έπαιρνε δεν το ξέρω. Αν και για τη Σαχτάρ το ποσό που αναφέρεις δε μου προκαλεί εντύπωση.
Εσύ ήξερες το ποσό αλλά το πόστο όχι;
Και για του λόγου το αληθές, από το επίσημο site:
http://shakhtar.com/en/news/30069

At the beginning of 2014, former football referee Lubos Michel extended his contract with FC Shakhtar Donetsk. The length of new agreement is two years. At Shakhtar, Michel heads the department of international competitions.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τώρα σιγά να μην πάρεις απάντηση Mingus...βλέπεις εμείς κοιμόμαστε όταν άλλοι είναι ξυπνητοί... :oops:

Αν όμως έχεις ολόκληρο (κάθετο) ημισφαίριο διαφορά ώρας, το μισό 24άωρο συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 09 Μάιος 2016, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mīngus έγραψε: Αυτή ακριβώς είναι η στιχομυθία. Ειλικρινά παραιτούμαι. Δυστυχώς, ο μόνος τρόπος να μη διαστρεβλωθούν πλέον τα λεγόμενά σου εδώ μέσα, είναι να μη λες τίποτα.
:lol: :lol: Τον σκασατε τον ανθρωπο ρε.Το ξαναλεω τζαμπα μαλωνετε.Αλλο ειπε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τρελος οπαδος της ιδεας Μιχελς ΤΔ που θα στησει την ομαδα χωρις καλα καλα να εχει κλεισει προπονητης δεν ειμαι,αλλα μην δαιμονοποιουμε και τα παντα λες και για να βρεις εναν καλο ποδοσδαιριστη πρεπει να εχεις καποιες ιδιαιτερες εξειδικευμενες γνωσεις που κατεχουν μονο συγκεκριμενοι ανθρωποι στον κοσμο.Αυτο που χρειαζεσαι πανω απο ολα ειναι υψηλες γνωριμιες στις καταλληλες θεσεις και αυτες λογικα τις εχει ο Σλοβακος.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καμιά διαφωνία πάνω σε αυτό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Τρελος οπαδος της ιδεας Μιχελς ΤΔ που θα στησει την ομαδα χωρις καλα καλα να εχει κλεισει προπονητης δεν ειμαι,αλλα μην δαιμονοποιουμε και τα παντα λες και για να βρεις εναν καλο ποδοσδαιριστη πρεπει να εχεις καποιες ιδιαιτερες εξειδικευμενες γνωσεις που κατεχουν μονο συγκεκριμενοι ανθρωποι στον κοσμο.Αυτο που χρειαζεσαι πανω απο ολα ειναι υψηλες γνωριμιες στις καταλληλες θεσεις και αυτες λογικα τις εχει ο Σλοβακος.

Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω αλλα με προλαβε ο josh,κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με τον mingus.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Για ακομα μια φορα λεμε "Αντε να δουμε τι θα και δουμε φετος". Οκ.

Το θεμα ειναι τι θα λεμε τετοια μερα του χρονου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το πιθανοτερο μια απο τα ιδια,ας μη ξεγραφουμε ομως τον παραγοντα τυχη. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

goran 64 έγραψε:Τώρα σιγά να μην πάρεις απάντηση Mingus...βλέπεις εμείς κοιμόμαστε όταν άλλοι είναι ξυπνητοί... :oops:

Αν όμως έχεις ολόκληρο (κάθετο) ημισφαίριο διαφορά ώρας, το μισό 24άωρο συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο... ;)
Θες να πεις κατι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όταν δω γραμμένο από σένα εδώ μέσα έστω και μία φορά κάνα mea culpa, τότε ίσως πω κάτι άλλο...

Μέχρι στιγμής όμως...αυτά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”