Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από navigator11 »

Καλά, γέλασα μες την οπαδική πίκρα μου με το κείμενο - κόλαφο περί Αθανασιάδη.
Εν πάση περιπτώσει, πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

painkiller4 έγραψε:Για ποιο λόγο να συνεχίσει να υπάρχει τέτοια επίθεση σε παίκτη του ΠΑΟΚ και κυρίως στην κεντρική σελίδα?
Έλα ντε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες το εξηγησα και στο τοπικ του κλαους.το οτι λεει αυτα που λεει δε σημαινει οτι ειναι ολα σωστα.αποψη του.μεχρι εκει.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Κατά τη γνώμη μου, τέτοια εμπρηστικά και διχαστικά άρθρα δεν έχουν θέση στην κεντρική...

Τα παιδιά που το έγραψαν τα εκτιμώ και συμφωνώ απολύτως σε άλλα τους άρθρα, αλλά εδώ μιλάμε για ευθεία επίθεση σε παίκτη της ομάδας. Δεν είναι απλά μια άποψη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειναι καλυτερο να διατυπωνετε κατω απο το κειμενο τις διαφωνιες σας παντως ή αν συμφωνειτε.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εμετός. Τέλος.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Το κείμενο στην κεντρική, όπως το διαβάζω εγώ, μια βασική κατηγορία έχει. Και δεν είναι αγωνιστική. Όλα τα άλλα που γράφονται από κάτω, είναι γαρνιτούρα. Η βασική αυτή κατηγορία, είναι ο τίτλος του άρθρου, δηλαδή "γιατί μας προσβάλλεις". Όλα τα άλλα, τατού, εργομετρικά, βελτίωση, τα μισθά κ.ο.κ. δεν είναι για κεντρική, ή αν θέλετε από μόνα τους δε θα έμπαιναν ποτέ σε αυτήν. Άλλωστε υπάρχουν άπειρα ποστ εντός του φόρουμ για κάθε μια από τις παραπάνω δευτερεύουσες θεματικές.

Όποιος λοιπόν προσβλήθηκε από τον πανηγυρισμό του Κλάους αποδέχεται το σχόλιο στην κεντρική, όποιος όχι και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ, δεν το αποδέχεται. Για τις γαρνιτούρες υπάρχουν καμιά δεκαριά διαφορετικές απόψεις φαντάζομαι.

:pano:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό, προσπαθώντας να εξηγήσω την κίνηση αυτή, είναι ότι κάτι κάποιοι γνωρίζουν και το ανέβασαν ή πώς να το πω, έμαθαν, υποψιάζονται , είδαν,,, και για το καλό του ΠΑΟΚ βάζουν αυτό το κείμενο που είναι σαν να τραβάει ένα αυτί...

Το λέω αυτό γιατί έχω διαφορετική αίσθηση της πραγματικότητας, άλλο νομίζω είναι το κοινό αίσθημα, δεν εννοώ αυτό που καλλιεργούν τα ράδια, αλλά αυτό που διακατέχει κάποιον που παρακολουθεί μεν, αλλά έχει και μια απόσταση από ράδια κλπ ραδιενεργά αντιΠΑΟΚτσίδικα κατάλοιπα...

Ζούμε γενικά μια καλή περίοδο για την ομάδα και ίσως την καλύτρη στιγμή εδώ και 20 χρόνια, καθώς πέφτει η χούντα από τη μια και από την άλλη εμείς κάνουμε ομάδα σιγά σιγά. Οπότε το σύστημα θα μας χτυπήσει με ό,τι μέσα διαθέτει, έτσι κάνει το φίδι όταν τα φτύνει. Και προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι τα όπλα του συστήματος που δεν είναι ορατά με τη μία αλλά καλά καμουφλαρισμένα.. Υπάρχει βέβαια πάντα και η αυτοκαταστροφική τάση σε όποιονπάει να ζήσει κάτι μεγάλο, μια επιτυχία και τον τραβάει πίσω.. Θολό τοπίο λοιπόν..

Ένα που βλέπω και ελπίζω να λειτουργήσει και να υπερισχύσει έναντι κάθε χτικιού, είναι αυτό που υπονοούσε το χειροκρότημα προχθές...

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ακριβώς to the point,που λένε και στο χωριο μου :) το σχόλιο μπράβο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δυο τυποι που δεν ξερουν να γραφουν καλα καλα (απλα μεταφερουν τον προφορικό λογο σε κειμενο) θελουν να κανουν και σχολιο στην κεντρικη. Τοση μεγαλη η πρεμουρα τους προφανως γιατι ειναι απιστευτα χολωμενοι με εναν ποδοσφαιριστη που τυγχανει να ειναι και αρχηγος της κατα τ αλλα αγαπημενης τους ομαδας.

Εγω προσωπικα δεν σας θεωρω συνοπαδους μου κυριοι πολλω δε μαλλον αδερφους μου.

Με θλιψη διαβασα πραγματα που οχι μονον δεν με εκφραζουν αλλα με κανουν να αηδιαζω για μεριδα των οσων μεχρι προτινος πιστευα για συνοπαδους μου.

Προσωπικη επιθεση για βελτιωση καποιου εργαζομενου και για την προσωπικη του αμοιβη απο την ιδιωτικη εταιρεια που εργαζεται δεν μπορω να δεχθώ (στα πλαισια παντοτε του καπιταλισμου στον οποιον ζουμε).

Εν κατακλειδι αφου ως κριτες γραψατε και οχι ως οπαδοι θα σας παρεπεμπα να αναλυσετε αυτους τους προβληματισμους σας στη διοικηση που ειναι η καθ υλην αρμοδια. Πού ακουστηκε ενα μαγαζι να μην πηγαινει καλα και οι πελατες να επιτιθενται στους εργαζομενους.

Βεβαια γνωριζω και την απαντηση που θα λαβω. "Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μια οποιαδήποτε εταιρεια και εμεις απλοι πελατες". Πιστεψτε με ομως. Οπαδους σαν εσας, εγω δεν μπορω να δεχτω.

Υγ. Ξερασαμε απο τα ματια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παλικάρια όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, έχω απο καιρό αποστασιοποιηθεί από τη σελίδα λόγω αδυναμίας προσφοράς και έλλειψης χρόνου.
Επίσης όπως βλέπετε, το κείμενο δεν το έγραψα εγώ. Και για να είμαι ειλικρινής, παρότι έχω πολλά να σούρω στον Κλάους, ΔΕΝ μου αρέσει και ως κείμενο. Αλλά γούστα είναι αυτά.

Βλέπω όμως ορισμένες αντιδράσεις και εκνευρίζομαι.

1) Όπως ξέρετε εδώ και χρόνια, στο PAOKmania ανεβαίνουν ΟΛΕΣ οι απόψεις, αρκεί να είναι νορμάλ διατυπωμένες και προς έναν φιλικό προς τον ΠΑΟΚ στόχο.

2) Όσοι διαφωνείτε, τι είναι αυτό που σας κρατάει από το να γράψετε ένα κείμενο ΚΑΤΑ των επιθέσεων που δέχεται ο Κλάους; Λελογισμένα, πολιτισμένα, εύστοχα.

3) Το κυριότερο όλων : ΌΛΟΙ έσείς που εναντιώνεστε στη δημοσίευση ενός κειμένου που δεν σας αρέσει, ουσιαστικά ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ να γίνει ΚΑΙ το Paokmania, ένα site που θα περνάει "γραμμές", που θα ακολουθεί "συμφέροντα", που θα έχει παρασκήνιο σε ΟΣΑ δημοσιεύει και σε όσα ΔΕΝ δημοσιεύει. Ε αυτό ΔΕΝ θα γίνει. Ξέρω οτι στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθούμε οτι αυτό που κατηγορούμε τους άλλους δεν θα το κάνουμε κι εμείς, αλλά σκεφθείτε λίγο πριν απαιτήστε να μην αναρτάται κάτι που δεν σας αρέσει, γιατί με βάση τη ΔΙΚΗ σας (ατομική ή και συλλογική) ΣΗΜΕΡΙΝΗ αντίληψη, δεν είναι καλό.

Κανείς δεν έχει το αλάθητο, και ξανατονίζω πως το συγκεκριμένο κείμενο ΔΕΝ μου αρέσει, γιατί απλά θεωρώ οτι εστιάζει σε βλακείες, ενώ ο Κλάους ως παίκτης αλλά και ως αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει ΠΟΛΛΑ άλλα αρνητικά στα οποία θα έπρεπε να εστιάσουμε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Λαθος ρειν Προσωπικα δεν εκραξα το παοκμανια. Σχολιασα ενα κειμενο που προφανως εκφραζει μονον τους υπογραφοντες και οχι ολο το σαιτ.

Ενα δημοσιο κειμενο δυναται να υποστει κριτικη οπως και οι υπογραφοντες.

Εγω αν εγραφα παντως ενα κειμενο δεν θα ηταν για να υπερασπιστώ τον καθε κλαους- τον καθε παικτη του ΠΑΟΚ καθως δεν χρειαζονται την δικη μου υπερασπιση. Το περιεχομενο του κειμενου θα ηταν η πληρης αποδομηση οσων το προκειμενο κειμενο της κεντρικής αναγραφει αλλα πολυ αμφιβαλλω αν θα ανεβαινε.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν εγραψες μονο εσυ Μπιλ, μερικοι αναρωτιουνται γιατι ανεβηκε απο το paokmania ;)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εχει χαθει η μπαλα....
Δεν ειμαστε καλα. Μονο οπαδοι δεν ειμαστε.
Ποιοι νομιζουμε οτι ειμαστε;
Γιναμε λογιστες, παραγοντες,φυσιοθεραπευτες, διαπραγματευτες συμβολαιων, σκαουτερ,προεδροι, αρδ....
Πολυ το μανατζερ, πολυ το τρανσφερμαρκτ, πολυ ο ποθος για τα λεφτα του τσαμπιονς λιγκ κ οχι την αγων παρουσια μας εκει.
Ξερολες ειμαστε, παντωγνωστες. Προσωπικες συμπαθειες πανω απο την ομαδα βαζετε, .
Κριτες των παντων....
Πεταει καποιος μια εξυπναδα στο ραδιο, στο φορουμ η στην κερκιδα κ αμεσως γινετε viral σαν αποψη σε πολλους οπαδους μας. Γραφει ο αλλος δε κανει ο κλαους, δεν ειναι αρχηγος. Σιγα ρε βαν μπαστεν εσυ που κρινεις. Βεβαια οταν στη λεει ο κλαους με τον τροπο του σε θιγει κ τον περιμενεις στην γωνια. Ο αλλος δινει οδηγιες διαπραγματευσης συμβολαιων, αλλος προτεινει παικτες 5678 φορες λες κ ειναι μανατζερ. Αλλος βριζει τον προπονητη επειδη εδιωξε φιλο, συγγενη, γκομενο του.
Κραζουμε τον κλαους, αλλα αν εφευγε πριν 2 3 χρονια πηγαινε στο ποκ, μας φιρμαρε 3 4 φορες θα λιωναμε ν τον ξαναπαρουμε γιατι γουσταρουμε να τη λεμε στο ποκ κι οχι γιατι θα μας συμφερε. Πρωταθλητες στις νικες, λουζερς στις ηττες. Δε βαρεθηκατε πια;
Μεγαλη κουβεντα ο κοσμος του ΠΑΟΚ,μεγαλος λαος αλλα και πολλα ασχημα.
Δε με νοιαζει κανενας Σαββιδης, Κλαους η Ιβιτς αλλα η ευκολια που κρινουμε κουραζει. Ειμαστε τμημα του κακως εννοουμενου νεο ελληνισμου.
Σιγουρα πολλοι δε συμφωνουν ,αλλα τι να γινει. Δεν ειμαι και καποιος.
Αγαπηστε το αθλημα κ την ομαδα.

Αποψη του κωλου θα πειτε κ μπορει κ να εχετε δικιο, καλη καρδια ομως.

υγ. Ηθελα πολλα να γραψω αλλα γραφω απο ταμπλετ,
αν και η αληθεια ειναι οτι προτιμω να παιξω με την κορη μου απο το ν χαλαστω διαβαζοντας φορουμ η ακουγωντας ραδιο. Κ το λεει ατομο που 7 χρονια δεν εχανε νεο ποστ να μην διαβασει.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

+1000

Έτσι απλά άμα στείλω κείμενο θα το ανεβάσετε κεντρική;

Ευθεία επίθεση στον αρχηγό της ομάδας ; Επειδή έχασε την ευκαιρία;

Όσο για τον πανηγυρισμό , μόνο αν έχεις εμπάθεια τον παρεξηγείς. Δλδ όταν φωνάζει το όνομά του από τα μεγάφωνα και εμείς απαντάμε με το επίθετο τί είναι; Μας την λένε;
Και ξεσκόνισε το "όνομά" του στην φανέλα , τι ποιο λογικό για το πρώτο επίσημο γκόλ για την καινούρια χρονιά;

Θα έγραφα από κάτω σχόλιο στην κεντρική αλλά δεν μπορώ να μπω με τίποτα εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”