Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
Notorious4

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Notorious4 »

Οι επιλογές ήταν του Λουτσεσκου το pool των παιχτών που είχε να διαλέξει το βγάζει ο Γιώργος. Θα κλάψετε αν γνωρίζατε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει τις μεταγραφές ο υιός.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω επιμενω πως το προβλημα της ομαδας ειναι οτι εχει μια διοικηση που μετα απο κατακτησεις τιτλων θελει να κοιταξει μπροστα αλλα δεν εχει το know how και εναν προπονητη που αντιστοιχα μετα απο κατακτησεις τιτλων θελει αν ειναι δυνατον απλα να μην αλλαξει τιποτα,ενας συνδιασμος που μοιραια οδηγει στην αποτυχια.
Σημερα ως λυση στο μυαλο του ηταν να μπει ο ''βασικος'' μας επιθετικος που μονο τυφλος δεν βλεπει οτι απεναντι στην κουλα δεν μπορει,να αφησει εκτος αποστολης τον Πενια και να βαλει Βιερινια και Σβαμπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 02 Φεβ 2025, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Δεν ήταν καλή η ομάδα σήμερα κόουτς
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Θα γράψω εδώ τη δική μου αλήθεια :

Τον ΠΑΟΚ τον αγαπώ πολύ. Πάρα πολύ. Δε θέλω να χάνω ματς. Τελευταία όμως ο ΠΑΟΚ του Ραζβαν μου βγάζει μια μιζέρια. Βασικά στη θητεία της επιστροφής, πέρα από το μάγκικο πρωτάθλημα είμαι μίζερος. Δίχως σοβαρή ελπίδα για το μέλλον.

Πραγματικά αναπολώ τον Αγγελο Αναστασιαδη. Έναν προπονητή που έβλεπε την ελπίδα και την μετέδιδε ακόμη και σε χρονιές με σαρδέλες. Υπάρχει κανένας από εσάς που πιστεύει οτι ο Άγγελος φέτος δε θα έλεγε ότι το υλικό του είναι για πρωτάθλημα; πιστεύετε ότι θα κλαιγοτανε και δε θα έβρισκε μια λυση εκ των εσω γιατι δεν υπηρχε Μειτε; πιστεύετε οτι δε θα δοκιμαζε Ουρταδο; Ο Αγγελος ποτέ δε γκρινιαξε. Μονο δουλειά. Με μηδέν χαφ ανακαλυψε και ανέδειξε τη σαρδέλα Τσαλδάρη και σε ειχε στο +5 στην κορυφή με σαρδέλες. Διχως καν 3ο χαφ. Οχι 4ο ή 5ο. Με ΤΔ εχθρό του και διοίκηση που τον ειρωνευοταν. Εκεί που λες έχω ενα ματσο σαρδέλες, σου βγαζει από το πουθενά το Μακ. Εκεί που στερεψε η επλιδα το 2003 με αποχωρήσεις ελεύθερων (Οκκα κλπ) σου βγάζει το Σαλπι και φουντώνει η ελπίδα. Μόνο μιζέρια επι Λουτσεσκου. Μιζεριασα. Τι ελπίδα να πάρεις οταν γεμίζεις 33χρονους; Ο Μπολονι, ο Άγγελος, ο Ντουσαν ηθελαν νιατα, έφερναν νιάτα, και η ελπιδα ήταν εκεί. Για ενα καλύτερο μέλλον.

Φυσικά το θέμα δεν είναι να φέρουμε πίσω τον 70χρονο Αγγελο. Αλλά να βρούμε τον επόμενο. Για μένα ο κατάλληλος προπονητής είναι ο Ιβιτς. Ίσως να βγει κάνας Ζβαμπ στο μέλλον. Το ποδόσφαιρο του Λουτσεσκου με τους γυρολογους δεν εχει μέλλον. Διάρκεια εχεις όταν στηνεις μια ομάδα με βάση τον Αντριγια, τον Πινέδα, οχι με 31+
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 02 Φεβ 2025, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πρέπει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον με την διοίκηση ..
σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός ..
πρώτον πρέπει να δούμε αν έχει όρεξη να μείνει και να στηθεί από αύριο η ομάδα για του χρόνου
Αν μπορεί και έχει διάθεση να βάλει στο ρόστερ παίκτες από ΠΑΟΚ β

Είναι τρομακτικό ότι δεν κράτησε το μεγαλύτερο ταλέντο τον ακαδημιών στη ομάδα και σε θέση που πονάμε ..
αν δεν μπήκε ο τζιμας, ποιος έχει ελπίδες ;
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Notorious4 έγραψε: Θα κλάψετε αν γνωρίζατε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει τις μεταγραφές ο υιός.
Φτανει μ αυτη την καραμελα. Αν ξερετε κατι να το λετε, αλλιως μην το αναφερετε καν.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Στο μυαλό σου ήταν Νο 1 ο Μπράντον και οι άλλοι θα πάλευαν να του πάρουν τη θέση …
Δλδ ο Μπράντον είναι τόσο καλός ή οι άλλοι ακόμα χειρότεροι ; Τι ακριβώς παιχνίδι είναι αυτό; Ο πιο άμπαλος κερδίζει ;
Δεν ξέρω ποιος και τι φταίει που ο ΠΑΟΚ έχει μαζέψει όλα αυτά τα άμπαλα φορ αλλά αν σήμερα σε είχα μπροστά μου…….
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Joshua & vs40 τα έγραψαν σωστά.
Η μέρα της μαρμότας χωρίς να υπάρχει διάθεση από τον ιδιοκτήτη για καμιά αλλαγή.
Όλοι βολεύονται εκτός από τον οπαδό, που βλέπει έναν πλούσιο να έχει την ομάδα. Και όταν είναι να κάνει το βήμα παραπάνω, να μπουρδουκλωνεται σαν τον Σαματταρο
Οι οπαδοί του Ραζβαν είναι ιδιαίτερη κατηγορία
Άβαταρ μέλους
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

JohnDag έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Δεν θα πάει πουθενά ο Ραζβαν, αυτός θα στήσει την ομάδα που του χρόνου στα 100 μας χρόνια θα χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Από την άλλη φέτος είναι ξεκάθαρο ότι έχει μεγάλες ευθύνες για την εικόνα της ομάδας του.

Πρέπει να γίνει κριτική και πρέπει να βρει τον τρόπο και την όρεξη για να διορθώσει πράγματα.

Η χρονιά στην Ελλάδα τελείωσε ουσιαστικά, ας δώσει χρόνο σε παίκτες που υπολογίζει και για του χρόνου και ας βάλει στην άκρη πλέον παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά.
Το θεμα ειναι να μπορεσεις οσο μπορεις, να κανεις ευκολοτερο τον σχεδιασμο της επομενης σεζον.

Εχει τεραστια διαφορα για την ηρεμια του καλοκαιριου, το να τερματισεις 3ος με το να τερματισεις 4/5

3ος: Ξεκινας τα προκριματικα ~7 αυγουστου, και θες ως ισχυρος 2 προκρισεις για να παιξεις Europa, η εστω μια για να παιξεις κονφερενς

4/5: Ξεκινας προκριματικα 24 Ιουλιου, και θες ως ισχυρος 3 προκρισεις αυστηρα, για να παιξεις κονφερενς

Συμφωνοι, απο αποψη τιτλου τελειωσε, αλλα δεν ειναι και απιθανη η 3αδα. Ουτε και απιθανο το να εισαι εκτος 4αδας και να παλεψεις με τριπολη, περιστερι κλπ για το ευρωπαικο εισητ.

Αρα ειναι λαθος να λεμε οτι εχει τελειωσει η χρονια. Η ομαδα πρεπει να συσπειρωθει γυρω απο την επομενη χρονια, με πρωτο στοχο την εξασφαλιση των Playoff, και επειτα την 3αδα
Δυστυχώς, προσωπικά δεν βλέπω ελπίδα για την 3η θέση.

Στους -6 από την αεχ, με δεδομένη την αδυναμία να κερδίσεις ντέρμπι φέτος και λιγότερα ματς στα πλέι οφ θεωρώ πολύ δύσκολο (αν όχι απίθανο) να καταφέρουμε να τους περάσουμε.

Μακάρι αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει.
Ακομα και ετσι, με αποσταση 2,5 βαθμων απο τον 5ο & 3 απ'τον 6ο, και 5 αγωνιστικες πριν την ληξη της κανονικης διαρκειας, δεν πρεπει να υπαρξει καθιζηση η ας πουμε να μεινουν εξω αυτοι που δεν "υπολογιζονται" ωστε να φτιαχτει κορμος για του χρονου

Η χρονια θα ηταν τελειωμενη, αν η αποσταση με ρουλη και τριπολη ηταν ~10 βαθμοι. Πρεπει η ομαδα να επικεντρωθει απολυτα στο να εξασφαλισει την 4αδα...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δε γίνεται στον ΠΑΟΚ να υπάρχει ο παίκτης Κωσταντελιας και να ειμαι μίζερος. Δεν ήμουν με Κουτσοπουλο, Κουτση, Κουκιελκα και, λοιπούς κουτσους.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Notorious4 έγραψε:Οι επιλογές ήταν του Λουτσεσκου το pool των παιχτών που είχε να διαλέξει το βγάζει ο Γιώργος. Θα κλάψετε αν γνωρίζατε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει τις μεταγραφές ο υιός.

Δε μας λες τότε, για να μην κραζουμε τζάμπα και βερεσέ ;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

alexgarcia6 έγραψε:
JohnDag έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε: Το θεμα ειναι να μπορεσεις οσο μπορεις, να κανεις ευκολοτερο τον σχεδιασμο της επομενης σεζον.

Εχει τεραστια διαφορα για την ηρεμια του καλοκαιριου, το να τερματισεις 3ος με το να τερματισεις 4/5

3ος: Ξεκινας τα προκριματικα ~7 αυγουστου, και θες ως ισχυρος 2 προκρισεις για να παιξεις Europa, η εστω μια για να παιξεις κονφερενς

4/5: Ξεκινας προκριματικα 24 Ιουλιου, και θες ως ισχυρος 3 προκρισεις αυστηρα, για να παιξεις κονφερενς

Συμφωνοι, απο αποψη τιτλου τελειωσε, αλλα δεν ειναι και απιθανη η 3αδα. Ουτε και απιθανο το να εισαι εκτος 4αδας και να παλεψεις με τριπολη, περιστερι κλπ για το ευρωπαικο εισητ.

Αρα ειναι λαθος να λεμε οτι εχει τελειωσει η χρονια. Η ομαδα πρεπει να συσπειρωθει γυρω απο την επομενη χρονια, με πρωτο στοχο την εξασφαλιση των Playoff, και επειτα την 3αδα
Δυστυχώς, προσωπικά δεν βλέπω ελπίδα για την 3η θέση.

Στους -6 από την αεχ, με δεδομένη την αδυναμία να κερδίσεις ντέρμπι φέτος και λιγότερα ματς στα πλέι οφ θεωρώ πολύ δύσκολο (αν όχι απίθανο) να καταφέρουμε να τους περάσουμε.

Μακάρι αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει.
Ακομα και ετσι, με αποσταση 2,5 βαθμων απο τον 5ο & 3 απ'τον 6ο, και 5 αγωνιστικες πριν την ληξη της κανονικης διαρκειας, δεν πρεπει να υπαρξει καθιζηση η ας πουμε να μεινουν εξω αυτοι που δεν "υπολογιζονται" ωστε να φτιαχτει κορμος για του χρονου

Η χρονια θα ηταν τελειωμενη, αν η αποσταση με ρουλη και τριπολη ηταν ~10 βαθμοι. Πρεπει η ομαδα να επικεντρωθει απολυτα στο να εξασφαλισει την 4αδα...
Ναι έχεις δίκιο, συμφωνώ απόλυτα ως προς αυτό.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Έχουμε κερδίσει ένα ντέρμπι φέτος. Ένα. Και σε αυτό, αποκλειστήκαμε. Για τον πρωταθλητή (σου) ΠΑΟΚ μιλάμε. Εάν δεν έχεις την καύλα, την όρεξη και την έμπνευση πλέον, απόλυτα κατανοητό, δε θα σε κακολογήσουν πολλοί, ας χωρίσουμε το καλοκαίρι φιλικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Η διοίκηση είναι αμπαλη αλλά αυτός είναι σχετικός .Η δήλωση του την Πέμπτη πως το επίπεδο του Europa είναι ίδιο με το conference εμένα μου έδωσε απαντήσεις . Μου έδωσε απάντηση ότι σχεδίασε από την αρχή να έχει 4 χαφ .Α δεν του φέρανε τον Μείτε .Και να ήταν ο Μείτε η ομάδα απλά σε κάποια παιχνίδια θα ήταν καλύτερη . Τα 4 χαφ που είχε στο μυαλό του ήταν λίγα . Ο χειρισμός του στα σέντερ φορ είναι μνημειώδες . Στην ουσία έναν του φέρανε ο Τισσουνταλι δεν ήταν ποτέ σέντερ φορ αυτός πήγε να τον κάνει ,πήγε μια μεταγραφή άχρηστη. Τον έδιωξε τώρα χωρίς να έχει εναλλακτική σοβαρή. Η εμμονή του στον Μουργκ δεν ήταν καμίας διοίκησης επιλογής . Δικιά του επιλογή ήταν . Να έχει στους 4 τον Σβαμπ σαν επιλογή πάλι δική του ήταν . Ο Καμαρά το ίδιο . Έλα όμως που δεν έχει τα στοιχεία που θέλει ο ίδιος ,δεν ξέρω αν το παιδί μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλουμε αλλά δεν μπορεί να παίξει χωρίς να είναι τριάδα στο κέντρο. Ερχόταν και από εξάμηνη απραξία. Είναι υπεύθυνος για το χάλι αυτό . Αν όντως θέλει να είναι του χρόνου στην ομάδα θα πρέπει να σχεδιάσει την ομάδα σωστά για του χρόνου ,να φέρει 2 σοβαρά χαφ συν τα τρία που είναι στην ομάδα Πενία,Μείτε,Καμαρά να έρθουν δύο Μπακ σοβαρά αν δεν μείνει ο Όττο Ένα σέντερ Μπακ καλό ,ένα εξτρέμ αξίας και ένα σέντερ φορ . Τσαλοφ ,μεταγραφή και ο Μύθου . Και όλο τον κορμό να τον δουλέψει με μεράκι και ναι να έχει την ομάδα έτοιμη στα πλευ οφ . Να πάει να κερδίσει στα πλευ οφ όλα τα ματς .2 μήνες περιθώριο έχει ,η καλή εικόνα στο τέλος του πρωταθλήματος θα δείξει αν έχει όρεξη να είναι εδώ. Επίσης όποιος ξέρει το πώς επιλέγει παίκτες ο Γιωργάκης ας μιλήσει και να μην αφήνει υπονοούμενα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πέρασα διάφορες φάσεις φέτος.
Απο σοκ στον αποκλεισμό από την Μάλμε, στα νεύρα σε κάτι ήττες απο κάτι ΟΦΗ, σε καταθλιψη σε κάτι αγώνες με κάτι Βόλους.

Πέρασα και τη φάση που σταμάτησα το γήπεδο για καναδυο αγώνες.

Πλέον είμαι στη φάση που γελάω. Απλά περιμένω να δω με ποιον τρόπο θα μας γαμησει ο ΟΦΗ την επόμενη Κυριακή και θα λέω "βρε τους σατανάδες, τι σκαρφίστηκαν πάλι".

Φάση αισιοδοξίας πάντως δεν έζησα ούτε για μια στιγμή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”