Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Ο Βρακάς δεν χρειάζεται να γίνει Κωσταντέλιας ή Πέλκας.Ας γίνει Φωτάκης(ρολίστας 8/10) και θα ανοίξω σαμπάνιες!
Το πρόβλημα του με τους νεαρούς το έχει απαντήσει στην πρόσφατη μεγάλη συνέντευξη τουNapoli4 έγραψε:Πάντως ο Λουτσεσκου είχε δώσει φανέλα βασικού στον 19χρονο Λημνιό (ήταν να φύγει δανεικός) και αποτέλεσε σταθερά στις 2 πρώτες σεζόν του.
Ίδια ηλικία είναι και ο Σμυρλης.
Ο Λημνιός δεν ήταν, ούτε έγινε, ο παικταρας που κάνει τη διαφορά, αλλά τη δουλειά του την έκανε.
Ιδού η Ρόδος και για τον πιτσιρικά. Δεν λέμε να γίνει Ντελιας ή Τζολης, αλλά μπορεί να γίνει χρήσιμος για την ομάδα.
Το ίδιο και ο Βρακάς που έχει και αρκετές συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο.
-
Μη μας ανάβετε βραδιάτικα!!
Ο Φλορινελ Κομαν όπως και ο Κιριλ Ντεσποντοβ είναι Ονείρωξη !!!
Εν ανάγκη ας τους δώσουμε και Μουργκ δώρο!!
Ο Φλορινελ Κομαν όπως και ο Κιριλ Ντεσποντοβ είναι Ονείρωξη !!!
Εν ανάγκη ας τους δώσουμε και Μουργκ δώρο!!
Ντέσπε πιστεύεις ότι στον φετινό ΠΑΟΚ, ο Βρακάς δεν μπορεί να πάρει 800-1000 λεπτά συμμετοχής; Όχι αναγκαστικά, αλλά επειδή πλέον η ποιότητα του ρόστερ το επιτρέπει.
Ιδανικός. Στο μεταξύ μας φιλικό, ήταν σαν να έπαιζε με τα παιδιά του στο χαλαρό.nunies4 έγραψε:SDNAΣτη λίστα του ΠΑΟΚ και του Ράζβαν Λουτσέσκου, βάζουν τον Φλορινέλ Κομάν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας.
Όπως συγκεκριμένα σημειώνουν οι Ρουμάνοι: «Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν σκοπεύει να πληρώσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του. Βέβαια τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα συμφωνίας για τον Κομάν».
- Metagrafakias
Παρε τον παικταρα τον Κομαν ρε Ιβαν να κανεις επιθεση φωτια και εγω θα ερθω γονατιστος μεχρι το Πορτο Καρρας στη βιλα Γαληνη να σου ζητησω συγνωμη που σε αμφισβητησα!!!

Βρε εγώ τον παίκτη τον πιστεύω και πολύ μάλιστα...κ έχω γράψει αρκετές φορές από την αρχή του καλοκαιριού.Sera4 έγραψε:Ντέσπε πιστεύεις ότι στον φετινό ΠΑΟΚ, ο Βρακάς δεν μπορεί να πάρει 800-1000 λεπτά συμμετοχής; Όχι αναγκαστικά, αλλά επειδή πλέον η ποιότητα του ρόστερ το επιτρέπει.
Το θέμα όμως δεν είναι τι πιστεύω εγώ αλλά τι πιστεύει ο προπονητής για τον παίκτη και για την είσοδο ακόμα ενός under 23 παίχτη στο βασικό ροτεισον.
Δυστυχώς προς το παρόν είναι πίσω από τον " δεν έχω τίποτα να κερδίσω από αυτόν" μουργκ
-
Πω ρε φίλε αν πάρει και κανένα Κομαν ειλικρινά μεσοεπιθετικά γινόμαστε φόβητρο! Στο φιλικό η διαφορά επιπέδου που είχε ήταν τεράστια. Βέβαια τώρα θα έχει να ανταγωνιστεί παικταράδες αλλά παικταράς είναι κι αυτός!
-
Με Δεσπότη πάντως και Κομαν ξεκούραστους δεν χάνεις ματσάκια στυλ ΟΦΗ ενώ έχεις ξεζουμίσει Τάισον Κωνσταντελια και Ζιβκοβιτς!
Πω ρε συ τι ονειρεμένη πεντάδα θ έχουμε!!
Πάντως εγώ βολεύομαι και με τον Ιντρισι αν τα λεφτά είναι πολλά για Φλορινελ!
Πω ρε συ τι ονειρεμένη πεντάδα θ έχουμε!!
Πάντως εγώ βολεύομαι και με τον Ιντρισι αν τα λεφτά είναι πολλά για Φλορινελ!
Μάγκες, μην πετάτε στα σύννεφα επειδή βγήκαν κάτι δημοσιεύματα από την Ρουμανία για τον παικταρα... Ο παίκτης έχει 5 μυρια ρήτρα και πρόεδρος της Στεάουα είναι ο Μπεκαλι.... Ειδικά μετά από την υπέρβαση με Ντεσπόντοφ, από δύσκολο έως αδύνατο να γίνει τέτοια κίνηση...
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- cristiano4
Θα τον πάρει ο Ιβαν δεν θα τον αφήσει έτσι τον Λουτσεσκου εφόσον του τον ζήτησε
Προφανώς και είναι wishful thinking η περίπτωση του Κομαν. Μοναδική ελπίδα η παρουσία Ραζβαν. Δεν μπορώ να σκεφτώ Ρουμάνο παίκτη που δε θα ήθελε να παίξει σε ομάδα που προπονεί αυτός.
- WeWillRockYou
O Κομάν θα έδενε ιδανικά στην ομάδα. Θα πρόσθετε ακριβώς γκολ και ασσιστ που χρειάζονται, είναι 25 χρόνων, οπότε έχει μέλλον μπροστά του και το καλοκαίρι η ομάδα θα είχε 3 εξτρεμ σε παραγωγική ηλικία.
Αλλά δεν νομίζω να θέλουμε να δώσουμε τόσα χρήματα μετά τον Despotov.
Μακάρι να ισχύει πάντως και να το παλέψουμε. Μετά ναι, πας για μεγάλα πράγματα, έχοντας καλύψει το κενό μέσο επιθετικά.
Αλλά δεν νομίζω να θέλουμε να δώσουμε τόσα χρήματα μετά τον Despotov.
Μακάρι να ισχύει πάντως και να το παλέψουμε. Μετά ναι, πας για μεγάλα πράγματα, έχοντας καλύψει το κενό μέσο επιθετικά.
Θεωρώ ότι η μόνη περίπτωση για να γίνει κάποια προσθήκη θα πρέπει αυτή να είναι φθηνή και ταυτόχρονα ποιοτική όπου θα εξασφαλίζει ένα μίνιμουμ ελάχιστης προσφοράς...για αυτό και θεωρώ πολύ δύσκολο να έχουμε προσθήκη.
Υπάρχει η πιθανότητα δανεισμού αλλά και για αυτό δεν έχω πολλές ελπίδες
Υπάρχει η πιθανότητα δανεισμού αλλά και για αυτό δεν έχω πολλές ελπίδες