Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Βρακάς δεν χρειάζεται να γίνει Κωσταντέλιας ή Πέλκας.Ας γίνει Φωτάκης(ρολίστας 8/10) και θα ανοίξω σαμπάνιες!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Napoli4 έγραψε:Πάντως ο Λουτσεσκου είχε δώσει φανέλα βασικού στον 19χρονο Λημνιό (ήταν να φύγει δανεικός) και αποτέλεσε σταθερά στις 2 πρώτες σεζόν του.

Ίδια ηλικία είναι και ο Σμυρλης.
Ο Λημνιός δεν ήταν, ούτε έγινε, ο παικταρας που κάνει τη διαφορά, αλλά τη δουλειά του την έκανε.

Ιδού η Ρόδος και για τον πιτσιρικά. Δεν λέμε να γίνει Ντελιας ή Τζολης, αλλά μπορεί να γίνει χρήσιμος για την ομάδα.

Το ίδιο και ο Βρακάς που έχει και αρκετές συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο.
Το πρόβλημα του με τους νεαρούς το έχει απαντήσει στην πρόσφατη μεγάλη συνέντευξη του
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μη μας ανάβετε βραδιάτικα!!
Ο Φλορινελ Κομαν όπως και ο Κιριλ Ντεσποντοβ είναι Ονείρωξη !!!
Εν ανάγκη ας τους δώσουμε και Μουργκ δώρο!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ντέσπε πιστεύεις ότι στον φετινό ΠΑΟΚ, ο Βρακάς δεν μπορεί να πάρει 800-1000 λεπτά συμμετοχής; Όχι αναγκαστικά, αλλά επειδή πλέον η ποιότητα του ρόστερ το επιτρέπει.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

nunies4 έγραψε:
Στη λίστα του ΠΑΟΚ και του Ράζβαν Λουτσέσκου, βάζουν τον Φλορινέλ Κομάν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας.
Όπως συγκεκριμένα σημειώνουν οι Ρουμάνοι: «Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν σκοπεύει να πληρώσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του. Βέβαια τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα συμφωνίας για τον Κομάν».
SDNA
Ιδανικός. Στο μεταξύ μας φιλικό, ήταν σαν να έπαιζε με τα παιδιά του στο χαλαρό.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Παρε τον παικταρα τον Κομαν ρε Ιβαν να κανεις επιθεση φωτια και εγω θα ερθω γονατιστος μεχρι το Πορτο Καρρας στη βιλα Γαληνη να σου ζητησω συγνωμη που σε αμφισβητησα!!! :opaokara: :opaokara:
renegade

Sera4 έγραψε:Ντέσπε πιστεύεις ότι στον φετινό ΠΑΟΚ, ο Βρακάς δεν μπορεί να πάρει 800-1000 λεπτά συμμετοχής; Όχι αναγκαστικά, αλλά επειδή πλέον η ποιότητα του ρόστερ το επιτρέπει.
Βρε εγώ τον παίκτη τον πιστεύω και πολύ μάλιστα...κ έχω γράψει αρκετές φορές από την αρχή του καλοκαιριού.
Το θέμα όμως δεν είναι τι πιστεύω εγώ αλλά τι πιστεύει ο προπονητής για τον παίκτη και για την είσοδο ακόμα ενός under 23 παίχτη στο βασικό ροτεισον.

Δυστυχώς προς το παρόν είναι πίσω από τον " δεν έχω τίποτα να κερδίσω από αυτόν" μουργκ
makispaspartou

Πω ρε φίλε αν πάρει και κανένα Κομαν ειλικρινά μεσοεπιθετικά γινόμαστε φόβητρο! Στο φιλικό η διαφορά επιπέδου που είχε ήταν τεράστια. Βέβαια τώρα θα έχει να ανταγωνιστεί παικταράδες αλλά παικταράς είναι κι αυτός!
makispaspartou

Με Δεσπότη πάντως και Κομαν ξεκούραστους δεν χάνεις ματσάκια στυλ ΟΦΗ ενώ έχεις ξεζουμίσει Τάισον Κωνσταντελια και Ζιβκοβιτς!
Πω ρε συ τι ονειρεμένη πεντάδα θ έχουμε!!
Πάντως εγώ βολεύομαι και με τον Ιντρισι αν τα λεφτά είναι πολλά για Φλορινελ!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ βολευομαι με οποιοδήποτε εξτρέμ καλύτερο του Μουργκ
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Μάγκες, μην πετάτε στα σύννεφα επειδή βγήκαν κάτι δημοσιεύματα από την Ρουμανία για τον παικταρα... Ο παίκτης έχει 5 μυρια ρήτρα και πρόεδρος της Στεάουα είναι ο Μπεκαλι.... Ειδικά μετά από την υπέρβαση με Ντεσπόντοφ, από δύσκολο έως αδύνατο να γίνει τέτοια κίνηση...

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Θα τον πάρει ο Ιβαν δεν θα τον αφήσει έτσι τον Λουτσεσκου εφόσον του τον ζήτησε
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Προφανώς και είναι wishful thinking η περίπτωση του Κομαν. Μοναδική ελπίδα η παρουσία Ραζβαν. Δεν μπορώ να σκεφτώ Ρουμάνο παίκτη που δε θα ήθελε να παίξει σε ομάδα που προπονεί αυτός.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

O Κομάν θα έδενε ιδανικά στην ομάδα. Θα πρόσθετε ακριβώς γκολ και ασσιστ που χρειάζονται, είναι 25 χρόνων, οπότε έχει μέλλον μπροστά του και το καλοκαίρι η ομάδα θα είχε 3 εξτρεμ σε παραγωγική ηλικία.
Αλλά δεν νομίζω να θέλουμε να δώσουμε τόσα χρήματα μετά τον Despotov.
Μακάρι να ισχύει πάντως και να το παλέψουμε. Μετά ναι, πας για μεγάλα πράγματα, έχοντας καλύψει το κενό μέσο επιθετικά.
renegade

Θεωρώ ότι η μόνη περίπτωση για να γίνει κάποια προσθήκη θα πρέπει αυτή να είναι φθηνή και ταυτόχρονα ποιοτική όπου θα εξασφαλίζει ένα μίνιμουμ ελάχιστης προσφοράς...για αυτό και θεωρώ πολύ δύσκολο να έχουμε προσθήκη.
Υπάρχει η πιθανότητα δανεισμού αλλά και για αυτό δεν έχω πολλές ελπίδες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”