Dimitrisou έγραψε:Elkjaer έγραψε:Patron έγραψε:Εξαιρώντας το λιμάνι, για το οποίο ο Ιβάν δεν έχει εκπληρώσει τις συμβατικές υποχρεώσεις τις οποίες έχει κιόλας λασκαρει με έγκριση αυτής της κυβέρνησης
Τα άλλα τα προτζεκτακια νομίζετε ότι τρέχουν νωρίτερα στο ελλαντα; Ο Κωνσταντακόπουλος στη Μεσσηνία δεν αντιμετώπισε ένα σωρό εμπόδια; Ή μήπως το Ελληνικό ήταν ποδηλαταδα;
Καλό θα ήταν κάποιοι πριν το παίζουν ενημερωμένοι, να είναι πράγματι ενημερωμένοι. Η σύμβαση για τον ΟΛΘ ειχε συμβατικές υποχρεώσεις για τον πλειοδότη (το σχήμα στο οποιο μετέχει ο Σαββίδης), είχε ομως και συμβατικές υποχρεώσεις για την πλευρά του του κράτους. Αυτές ήταν η οδική και σιδηροδρομική σύνδεση του ΟΛΘ. Ή μια σειρά προεδρικών διαταγμάτων. Ή αλλαγές περί περιβαλλοντικών μελετών και όρων κατόπιν της υπογραφής της συμβασης παραχώρησης. Τις έκανε έγκαιρα αυτές το κράτος; ΟΧΙ, δεν τις έκανε. Θα περίμενε καποιος πως οι "ενημερωμένοι" θα αναρωτιόνταν γιατί το κράτος ολα αυτά τα χρόνια δεν έκανε τίποτα για τις δικές του υποχρεώσεις. Ειδικά οι θεσσαλονικείς ενημερωμένοι. Γιατι λάσκα ονομάζουν το οτι κρίθηκε στη δικαιοσύνη πως το κράτος ηταν υπαίτιο για τις καθυστερήσεις. Εγώ θα ντρεπομουν να ήμουν τοσο "ενημερωμένος" όσο οι "ενημερωμένοι". Φαίνεται πως θα ηθελαν καποιον πολλά κιλά μαλάκα ώστε να χτίσει την προβλήτα 6 και τα παραπάνω εμπορεύματα που θα έρχονταν, να κάθονται στο λιμάνι αφού θα εχει φρακάρει το σύστημα μεταφοράς ελλείψει επαρκούς οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης επειδή το κράτος αποφάσισε να τον κοροϊδέψει και να του φορτώσει ζημιά.
Ρε παιδια τωρα αληθεια πιστευετε οτι ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη πλευρα ξερουμε οντως το τι γινετε?ειναι λιγο above our paygrade τετοιες πληροφοριες..
Ποιο pay grade αγαπητέ ;
Απλά έγραψα ότι ο Σαββίδης αιτήθηκε τροποποίηση του αρχικού μάστερ πλαν πράγμα το οποίο εγκρίθηκε από την Βουλή για να είμαι ακριβής.
Μετά πετάχτηκε η ομάδα αλήθειας να μας προσφέρει έγκυρη ενημέρωση.
Δεν αρέσει το arte de la table στον Σαββίδη, στα όπλα όλοι .
Λες κ άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα κυλάνε σαν τον νερό στον τσίγκο.