danirifle έγραψε:βούλγαροι, σλοβάκοι και ισραηλίτες μας βάζουν τα γυαλιά
πολύ χαμηλό επίπεδο για τις ελληνικές ομάδες
τράτζικ
so true
danirifle έγραψε:βούλγαροι, σλοβάκοι και ισραηλίτες μας βάζουν τα γυαλιά
πολύ χαμηλό επίπεδο για τις ελληνικές ομάδες
τράτζικ
Ώπα καινούριο φρούτο.. Εσύ από πού ξεφύτρωσες πάλι?beyes4 έγραψε:Και τώρα ποιους θα θαυμάζουν όσοι...ΠΑΟΚτσηδες εφαγαν τον παπά ότι οι αντίπαλοι ενισχύθηκαν; Εντάξει,συνηλθατε;
DimitrisS έγραψε:Ρε συ trouman, απλα λεω οτι δεν ειναι κακο καποιος να εχει μια χ αποψη και να βλεπει οτι οι αντιπαλοι μας κανανε καποιος καλες μεταγραφες. Και ουτε ειναι κακο να το βλεπει συγκριτικα με εμας. Αντιπαλοι μας ειναι, συγκρισεις με αυτους πρεπει να κανουμε. Ενα ειναι αυτο και νομιζω δεν διαφωνουμε σε αυτο.
Δεν θεωρω σωστο επειδη εγω εγω ας πουμε διαφωνω μαζι σου που θεωρεις παικταρα τον Σποραρ και θα ηθελες εναν τετοιο και στον ΠΑΟΚ, να μπω μετα την ηττα του βαζελου και αν σου την πω.
Δεν βγαινει πουθενα μια τετοια αντιπαραθεση. Ειναι σαν να ερχεται καποιος σε μενα που πιστευω οτι ο Λουτσεσκου ειναι καλο προπονητης μετα απο μια ηττα της ομαδας μας, να μου την πει.
Δεν μιλαω προφανως για καποιους που τα βλεπουν ολα τελεια στους αλλους και ολα μαυρα σε εμας παντα.
Τελος παντων, δεν το λεω με κακια το "εγωκεντρισμος". Απλα με εκνευριζει αυτο το "που ειναι ολοι αυτοι που μας ελεγαν για τα χαφ του αρη" ή το "που ειναι ολοι αυτοι που μας λεγανε για τον προπονηταρα Λουτεσκου"