Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Wonderland

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από Wonderland »

danirifle έγραψε:βούλγαροι, σλοβάκοι και ισραηλίτες μας βάζουν τα γυαλιά

πολύ χαμηλό επίπεδο για τις ελληνικές ομάδες
τράτζικ

so true
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τι παιχταρα αυτός ο ζαχαβι . Όλες οι επαφές με την μπάλα ξεχειλίζουν ποιότητα. Σέντερ φορ να ξέρει μπάλα ρε φίλε . Ότι πιο όμορφο
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τελικά ο ανταγωνισμός έκανε σούπερ μεταγραφές?

Που εμείς κοιμόμαστε και δεν πήραμε?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οταν ολες οι ομαδες χανουν τον ιδρωτα τους για να βοηθαει η χωρα τον διορισμενο μην μιλας για εθνικους στοχους. Απουσια λογικης γενικα οχι απλα ποδοσφαιρικης, αφου δεν μπορεις να κανεις πλανο και να μιλησεις με νουμερα της αγορας γιατι εχεις να υπολογίσεις δικαστηρια και διαιτητες και ΕΕΑ στην υπηρεσια μιας ΕΟ. Ρουφα τωρα το τρομπονι και παιξε σοπφλιξ λιγκ, ειναι αργα για δακρυα στην μπανανια της ΕΕ. Και για μας καμια δικαιολογια, μονο εμεις θα περνουσαμε και θα παθαιναν εγκεφαλικο στα ταισμενα ραδια τους. Χασαμε την τεραστια ευκαιρια
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Καλα ενταξει ως ποδοσφαιροφιλος γενικα, μονο θλιψη μου προκαλει πλεον το ελληνικο "ποδοσφαιρο".
Αλλα μην λεμε τα ιδια και τα ιδια. Καθρεφτης ειναι και το ποδοσφαιρο μας, της πολιτειας, της κοινωνιας κτλ κτλ.

Θλιψης.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

beyes4 έγραψε:Και τώρα ποιους θα θαυμάζουν όσοι...ΠΑΟΚτσηδες εφαγαν τον παπά ότι οι αντίπαλοι ενισχύθηκαν; Εντάξει,συνηλθατε;
Ώπα καινούριο φρούτο.. Εσύ από πού ξεφύτρωσες πάλι?
Συγχώρα μας εμάς τους αδαείς.. Ανυπομονώ να μαθαίνω από σένα την αλήθεια και τα γράμματα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Ρε σεις αληθεια τωρα, τι εγωκεντρισμος ειναι αυτος;
Αφηστε να εχει ο καθενας την αποψη του.

Δεν ειμαι καν απο αυτους πιυ εντυπωσιαστηκα απο τις κινησεις των αντιπαλων, αλλα οκ ειναι τοσο κακο να βλεπει καποιος οτι ο ΠΑΟΚ ουτε Σποραρ πηρε, ουτε Βρεμπιτς, ουτε Μανου Γκαρσια κτλ κτλ.

Δηλαδη επειδη εχει αυτη την αποψη μετα απο ηττες των κιτρινοκοκκινοπρασινων θα βγαινουμε "οι αλλοι" να τους την λεμε;

Ας κοιταξουμε λιγο τα δικα μας.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Γιατί να μη ρωτήσει κάποιος που δεν ειδε τα ματς και τους παίκτες αυτούς, να μη ρωτήσει το αυτονόητο, όταν διαβάζει εδώ μέσα τόσα θετικά για αυτούς σχόλια?

Γιατί να μη ρωτήσει κανείς για τις κρίσεις μετά τα πρώτα ματς?

Επίσης, όταν και πέρσι (ας αναφέρω μονο αυτό), συνέβη κάτι, που πιθανόν να δούμε κια φέτος, γιατί να μη ρωτήσει?

Από πού προκύπτει εγωκεντρισμός? Δεν ξέρω αν εννοουσες κατι άλλο?

Γιατί αυτό είναι πέσιμο? Όση ελευθερία πρέπει βα υπαρχει για τον λόγο , πρέπει να υπάρχει και για τον "αντίλογο"...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Ρε συ trouman, απλα λεω οτι δεν ειναι κακο καποιος να εχει μια χ αποψη και να βλεπει οτι οι αντιπαλοι μας κανανε καποιος καλες μεταγραφες. Και ουτε ειναι κακο να το βλεπει συγκριτικα με εμας. Αντιπαλοι μας ειναι, συγκρισεις με αυτους πρεπει να κανουμε. Ενα ειναι αυτο και νομιζω δεν διαφωνουμε σε αυτο.

Δεν θεωρω σωστο επειδη εγω εγω ας πουμε διαφωνω μαζι σου που θεωρεις παικταρα τον Σποραρ και θα ηθελες εναν τετοιο και στον ΠΑΟΚ, να μπω μετα την ηττα του βαζελου και αν σου την πω.

Δεν βγαινει πουθενα μια τετοια αντιπαραθεση. Ειναι σαν να ερχεται καποιος σε μενα που πιστευω οτι ο Λουτσεσκου ειναι καλο προπονητης μετα απο μια ηττα της ομαδας μας, να μου την πει.

Δεν μιλαω προφανως για καποιους που τα βλεπουν ολα τελεια στους αλλους και ολα μαυρα σε εμας παντα.

Τελος παντων, δεν το λεω με κακια το "εγωκεντρισμος". Απλα με εκνευριζει αυτο το "που ειναι ολοι αυτοι που μας ελεγαν για τα χαφ του αρη" ή το "που ειναι ολοι αυτοι που μας λεγανε για τον προπονηταρα Λουτεσκου"
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τραγικά τα αμυντικά χαφ του αρη.
Δεν μπορούσαν να κατεβάσουν μπάλα ούτε με αίτηση. Επίσης γκάφες επικών διαστάσεων, κάκιστο παιχνίδι από τα στόπερ Φαμπιανο Μπραμπετς.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι αυθεντικό φορ (τον αγόρασε 2 εκατομμύρια ευρώ η Μακαμπι, υποθέτω επιλογή Βλανταν). Γενικά η Μακαμπι αν ήταν πιο focused στον αγώνα και κυρίως στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου τότε το σκορ θα έγραφε 4-0 5-0

Ο Ζαχαβι είναι παικταράς και πολυτέλεια για το conference league.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποιος ειναι ο αντιλογος μωρε; Εχασε ο βαζελος απο μια ομαδα που εχει συνεχομενες εξαιρετικες ευρωπαικες πορειες και αυτο σημαινει οτι ο Σποραρ η ο Βερμπιτς ειναι κακοι παικτες, η χειροτεροι των δικων μας ; Λογική του στυλ το μπουζουκι ειναι όργανο,ο μπατσος ειναι οργανο αρα ο μπατσος ειναι μπουζουκι;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ρε συ τι λες ? Το να αποκλειστεί π.χ. ο βάζελος από σπάρτα σημαίνει ότι οι Βέρμπιτς και Σποράρ είναι κακοί παίκτες? Τι συγκρίνουμε? Ακόμη να συνέλθουμε από το κάζο με λέφσκι προσπαθούμε. Μπορείς να κάνεις λογική κουβέντα συγκρίνοντας μήλα με πορτοκάλια? Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε με τέτοιους συλλογισμούς.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

DimitrisS έγραψε:Ρε συ trouman, απλα λεω οτι δεν ειναι κακο καποιος να εχει μια χ αποψη και να βλεπει οτι οι αντιπαλοι μας κανανε καποιος καλες μεταγραφες. Και ουτε ειναι κακο να το βλεπει συγκριτικα με εμας. Αντιπαλοι μας ειναι, συγκρισεις με αυτους πρεπει να κανουμε. Ενα ειναι αυτο και νομιζω δεν διαφωνουμε σε αυτο.

Δεν θεωρω σωστο επειδη εγω εγω ας πουμε διαφωνω μαζι σου που θεωρεις παικταρα τον Σποραρ και θα ηθελες εναν τετοιο και στον ΠΑΟΚ, να μπω μετα την ηττα του βαζελου και αν σου την πω.

Δεν βγαινει πουθενα μια τετοια αντιπαραθεση. Ειναι σαν να ερχεται καποιος σε μενα που πιστευω οτι ο Λουτσεσκου ειναι καλο προπονητης μετα απο μια ηττα της ομαδας μας, να μου την πει.

Δεν μιλαω προφανως για καποιους που τα βλεπουν ολα τελεια στους αλλους και ολα μαυρα σε εμας παντα.

Τελος παντων, δεν το λεω με κακια το "εγωκεντρισμος". Απλα με εκνευριζει αυτο το "που ειναι ολοι αυτοι που μας ελεγαν για τα χαφ του αρη" ή το "που ειναι ολοι αυτοι που μας λεγανε για τον προπονηταρα Λουτεσκου"

Εγώ μιλάω για αυτούς, κυρίως, που λες ότι δε μιλάς. Κατά τα λοιπά συμφωνώ.

Ο Γιάννης ο Σερραίος πχ έδωσε μια εικόνα για εμάς που δεν...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δεν ξερω αν πηγαινουν σε μενα τα ποστ του Μακη και του Τζος, αλλα δεν διαφωνουμε το ιδιο λεω κι γω.

Και γενικα οπως δεν μπορω να κρινω την δικη μας ομαδα απο τα πρωτα δυο ματς της σεζον, ετσι δεν θα το κανω και για τους αλλους.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μια ερώτηση έκανα εγώ. Δεν είπα ότι επειδή έχασε ο τάδε ,δεν είναι καλός ο δείνα.

Προς τι η ευθιξία?

Σύμφωνώ πάντως ότι οι βιαστικές κρίσεις είναι επισφαλείς ..

Απλά αυτό το ξεχνάμε όταν θέλουμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”