Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

trouman έγραψε:Θα τα βγαλουμε πριν το ματς με γαυρο
Εμείς θα τα βγάλουμε, ποιοι θα τα αναπαράγουν όμως?? Θα τα δει τα στοιχεία το μαύρο σκοτάδι....της αντικειμενικής πληροφόρησης .
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

και δηλαδή αυτο δε το ξερουν ουτε οι δημοσιογράφοι ουτε ο εισαγγελέας;;;
Άβαταρ μέλους
tsaknick

Δημοσίευση από tsaknick »

εδώ "δεν ήξεραν" ότι η ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική και έπρεπε να τους το πει το CAS. Στη χώρα του χοντρού όλα να τα περιμένεις.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Σαν πολύ απότομα φορμαριστίκαν και τα βαζέλια, δύο αγωνιστικές πριν την Τούμπα! Μην τους διαγράφουμε, παλιές @@νες, μόλις σηκώσουν λίγο κεφάλι, αμέσως θα συνασπιστούν με τους άλλους δύο!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Kap έγραψε:
gergeo4 έγραψε:
Kap έγραψε:Η πλάκα είναι ότι εάν ισχύουν όσα γράφουν κάποιες εφημερίδες (Livesport) ότι ο εισαγγελέας ανέφερε ότι η δράση της συμμορίας ατόνησε Δεκέμβριο του 2012 με αρχές του 2013, τότε δεν έχει επέλθει η παραγραφή. Η οκταετία της παραγραφής συμπληρώνεται στην χειρότερη περίπτωση τον Ιανουάριο του 2021.
Τα πλημμελήματα παραγράφονται μετά πέντε έτη
Εάν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, όπως εν προκειμένω, αναστέλλεται/παρατείνεται η παραγραφή για άλλα τρία χρόνια και πάει στο οκτώ.
Συμφωνω! Και εμενα με παραξενεψε η πρόταση παυσης ποιν διωξης λογω παραγραφης οταν ως φερομενος χρονος δρασης ειναι το 2012 και το 2013...
Εν τω μεταξυ το οτι ατονησε η δραση δεν συνεπαγεται και παυση της δρασης...
Τεσπα η προταση του εισαγγελεα ειναι γελοια και κακοδιατυπωμενη οποτε ειμαι περιεργος να δω πως θα την διαχειριστει η εδρα και που θα καταληξει (και με ποια αιτιολογια φυσικα...)

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Δεν ειναι λιγο εκκωφαντικη η σιωπη απο πλευρας γαυρων; Ειδικα σε συγκριση με την περσινη ψευτουποθεση;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κάτσε ρε φίλε μη προκαλείς

Τώρα απασφαλίζουν οι σφουγγοκωλάριοι τους στην Παπαναστασίου

Τζινγκλ μπελς ροκ και ροκιν αραουντ δε κριστμας τρι

Θα μας εξαϋλώσουν με τις αποκαλύψεις τους

Απλά μετά τη ΔΕΗ τους έκοψαν και το ιντερνιέτ και αργεί να φορτώσει η αποκάλυψη
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Τώρα απασφαλίζουν οι σφουγγοκωλάριοι τους στην Παπαναστασίου

:opaokara: :opaokara: πολύ καλό!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τουλάχιστον πριν δέκα χρόνια ξέραμε οτι ήταν αυτοβούλως υπερ-συμπλεγματικοί, εμμονικοί και μυθομανείς εναντίον μας.

Τώρα παίρνουν και ένσημα για αυτό.

Αμα έχεις νιονιό και είσαι άριστος, θαύματα κάνεις...
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Εμένα προσωπικά με σόκαρε το αντιΠΑΟΚ μένος ενός σκουληκιού ντεμέκ μετριοπαθούς στοιχηματζή που εμφανιζόταν σε διάφορα ραδιόφωνα. Οταν τον άκουγες χασμουριοσουν ασταμάτητα. Off the record ήταν αιμετικά προκλητικός σε σημείο να τον αρπάξω...
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Άντε εκεί στην ΠΑΕ...
Κοιμάστε;;;20:42 πήγε κι ούτε μια ανακοίνωση. :opaokara:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Koυγιας

Για την καταγγελία περί δωροδοκίας του Σιαμπάνη: «Όχι δεν έχω καμιά δουλειά να το σχολιάσω. Ειδικά από την στιγμή που είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Μπράβο στον κ. Παναγιωτόπουλο, που είναι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης για τα αντανακλαστικά που έχει. Είτε είναι έτσι, είτε αλλιώς, έτσι γίνονται οι δουλειές αυτές, έτσι πρέπει να κάνουν οι εισαγγελείς. Από εκεί και πέρα, αν ασκήσει ποινική δίωξη, από τα πρόσωπα που θα τους ασκηθεί η δίωξη θα φανεί αν υπάρχει εμπλοκή ΠΑΟΚ ή όχι, αν ασκήσει ποινική δίωξη κατά τρίτων προσώπων που δεν έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξει καμία επίπτωση και ίσως η υπόθεση να μπει στο αρχείο. Και αυτό θα συμβεί αν τα στοιχεία δεν επαρκούν. Δεν γνωρίζω αν ο Σιαμπάνης κινδυνεύει με τιμωρία, δεν είμαι ο καλύτερος στα… αθλητικά, στην αθλητική δικαιοσύνη»!

Καταλαβατε γιατι πετανε λασπη επειδη και αδικο να εχουν δεν θα τους πειραξει κανεις
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

laska4 έγραψε:Koυγιας

Για την καταγγελία περί δωροδοκίας του Σιαμπάνη: «Όχι δεν έχω καμιά δουλειά να το σχολιάσω. Ειδικά από την στιγμή που είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Μπράβο στον κ. Παναγιωτόπουλο, που είναι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης για τα αντανακλαστικά που έχει. Είτε είναι έτσι, είτε αλλιώς, έτσι γίνονται οι δουλειές αυτές, έτσι πρέπει να κάνουν οι εισαγγελείς. Από εκεί και πέρα, αν ασκήσει ποινική δίωξη, από τα πρόσωπα που θα τους ασκηθεί η δίωξη θα φανεί αν υπάρχει εμπλοκή ΠΑΟΚ ή όχι, αν ασκήσει ποινική δίωξη κατά τρίτων προσώπων που δεν έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξει καμία επίπτωση και ίσως η υπόθεση να μπει στο αρχείο. Και αυτό θα συμβεί αν τα στοιχεία δεν επαρκούν. Δεν γνωρίζω αν ο Σιαμπάνης κινδυνεύει με τιμωρία, δεν είμαι ο καλύτερος στα… αθλητικά, στην αθλητική δικαιοσύνη»!

Καταλαβατε γιατι πετανε λασπη επειδη και αδικο να εχουν δεν θα τους πειραξει κανεις
Θα τα ρίξουν σε τρίτους, κι ούτε γάτα ούτε ζημιά.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ακριβως !!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από τα λεγόμενά του είναι η υπόθεση είναι Μπαρούτα ολκής...αυτό μου λέει..δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για αυτόν αφού ο ΠΑΟΚ είναι πεντακάθαρος..όχι ότι δεν ήταν και στην υπόθεση Ξάνθη απλά εκεί υπήρχε επιτροπή..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”