11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ιάσονας

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από Ιάσονας »

tzelas έγραψε:
Ιάσονας έγραψε: Κανένας όμως δεν απαντάει το εξής ερωτημα. Ας πουμε πως ο ΠΑΟΚ λέει ο Τζολης δεν πωλείται για κανένα ποσό για να χαρεί ο Andrew R, o Paok dusseldorf, o Tad, και οι υπόλοιποι οπαδοί του ΠΑΟΚ που έχουν αρχίσει την γκρίνια, και ο παίκτης πάει στη Γκοντζάρεβα και πει τα εξής.

Καλά τα λέτε από την πλευρά σας τα όχι στη πώληση μου αλλά.
1ον εγω στην Αγγλία θα έπαιρνα 1,2 το χρόνο. Αυτά τα 6 μυριακια που μου εγγυάται η Νοριτς εξασφαλίζουν το μέλλον μου, των γονιών μου, των παιδιών που θα κάνω και των παιδιών που θα κάνουν.
2ον θα έπαιζα αντίπαλος με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, στις πιο υγιείς συνθήκες παγκοσμίως για ποδοσφαιριστή και
3ον θα ημουνα βιτρίνα μπροστά σε όλους τους μάνατζερ του κόσμου.
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ως παίκτης είμαι απολύτως εντάξει απέναντι στην ομάδα.
Πως θα με κάνει η ομάδα ευχαριστημένο, όταν εγω θεωρώ πως μου καταστρέφει την μοναδική ευκαιρία που μου δόθηκε?

Τι θα του πεις και τι θα κάνεις σαν ομάδα τοτε?
Τι μήνυμα δίνεις στα παιδιά των ακαδημιών οταν βλέπουν τον Τζόλη να του κόβεις τα όνειρα ακόμα και όταν φέρνει προτάσεις που δεν έχεις ξαναδεί, λες και ο ΠΑΟΚ είναι ο βάζελος του βαρδινογιάννη το 90?
Θα του έλεγα:

1ον Χρηστάρα έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο από την μέρα που υπέγραψες το τελευταίο συμβόλαιο και θα σε επιβραβεύσω με νέο κοντά στο μύριο που σου δίνει και η Νόριτς γιατί το αξίζεις πραγματικά επεκτείνοντας το κατά ένα χρόνο ακόμη
2ον Μεταγραφή για φέτος αν δεν πρόταση στα λεφτά που θεωρούμε ότι αξίζεις την αφήνουμε για του χρόνου ώστε να βγούμε όλοι κερδισμένοι. Εσύ θα είσαι πιο δουλεμένος, πιό έτοιμος για το μεγάλο άλμα και ως πρωταθλητής με την ΠΑΟΚΑΡΑ θα έρθει μεγαλύτερη πρόταση και για σένα για πολύ μεγαλύτερο μισθό από όσα σου δίνει η Νόριτς τώρα αφού η βάση συζήτησης μετά την αναπροσαρμογή που κάνουμε θα ξεκινά από αυτά που σου δίνει τώρα η Νόριτς. Εμείς κερδίζουμε που θα σε χαρούμε ένα χρόνο ακόμη και σε γεμάτη Τούμπα και θα προσφέρεις στην ομάδα. Δεν σε αντιπροσωπεύει η τωρινή προσφορά, εμείς πιστεύουμε ότι αξίζεις καλύτερης προσφοράς, και έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου και πολλές ευκαιρίες να δείξεις στον κόσμο ότι δεν έχεις ταβάνι.
3ον Λες το ΟΧΙ στην Νόριτς ανεβάζοντας αυτομάτως την αξία του στην αγορά για να έρθει πιο μεγάλη πρόταση από όπου θα κερδίσει και το γραφείο του

Win-win για όλους
Φίλε Tzela πιστεύω να ξέρεις πως αυτές οι μεταγραφές δουλεύονται πολύ καιρό. Πρώτα η διοίκηση με τους μανατζερς συμφωνούν από πιο ποσο και πάνω η ομάδα δεν θα εμποδίσει την μεταγραφή. Πιθανότατα με τετοια συμφωνία ο Τζόλης υπέγραψε και το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Δεν μιλάω για ρήτρα αλλά για προσωπική δεσμευση της ομάδας στον παίκτη. Οταν έρθει η πρόταση και ο παίκτης θέλει δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Αυτό που αναφέρεις πιο πάνω θα έπειθε (ίσως) οπαδό, όχι όμως ποδοσφαιριστή καθοδηγούμενο από τεράστιο γραφείο μάνατζερ.
Φυσικά οι επιπτώσεις να έχεις έναν ιδιαίτερα δυσαρεστημένο Τζόλη στην ομάδα σε όλη την χρονια θα ήταν τεράστιες, και η εσωστρέφεια στον πασιγνωστο για τους χαμηλούς τόνους κόσμο του ΠΑΟΚ δεδομένη...
gpap

Δημοσίευση από gpap »

sourmenetes έγραψε:Από τις δηλώσεις καταλαβαίνει κανείς ποιος ηθελε πιο πολύ τη μεταγραφή.

Καλή επιτυχία στον Χρήστο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
διάβασα την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, διάβασα και τις δηλώσεις του Τζόλη καθώς έφευγε.
Ο Τζόλης σίγουρα φάνηκε ευχαριστημένος, μια ευκαιρία που φάνηκε τόσο νωρίς στην καριέρα του.
Αλλά και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, δεν δείχνει κάποια πικρία ή κάποια απογοήτευση.
Δεν κατάλαβα το σχόλιό σου, αν θέλεις το διευκρινίζεις.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Ο ΤΖΟΛΗΣ ηταν το μεγαλυτερο περιουσιακο στοιχειο της ομαδας.

ΟΛΟΙ οι αλλοι παικτες,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,θα εφερναν στα ταμεια της ομαδας λιγοτερα λεφτα απο αυτα που εφερε ο ΤΖΟΛΗΣ.
Για τους μισους και περισσοτερους δεν θα βρισκοταν ομαδα να δωσει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ.

Αυτον τον παικτη ο γκαρσια τον ειχε στον παγκο,ο δε ρουμανος τον εβαλε στο 87 λεπτο αλλαγη σε φιλικο στην ολλανδια.ΝΑΙ ΣΤΟ 87,ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ,και οι ΑΡΔ της πολης αποθεωναν τον ρουμανο για την ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη που απεδιδε.

Εβλεπε συμπαικτες του που στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο ειναι εντελως στα αζητητα να εχουν συμβολαια 4 και 5 φορες υψηλοτερα απο το δικο του.

Ειναι κανεις απο εσας που στην θεση του,με αυτες τις συνθηκες, θα ηθελε να μεινει στον ΠΑΟΚ απο το να παει να παιξει στην πρεμιερ λιγκ;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εβλεπα τα βιντεακια του. Τι παικτουρα ατρλειωτη ειναι. Κριμα που δεν ειδαμε ζωντανα. Οσο αντεξε 30-35 ματς στα κοκκινα.

Θα ξαναβρεθουμε παικτουρα. Στο καλο να εισαι γερος και να μεγαλουργησεις.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

paok düsseldorf έγραψε:Ο ΤΖΟΛΗΣ ηταν το μεγαλυτερο περιουσιακο στοιχειο της ομαδας.

ΟΛΟΙ οι αλλοι παικτες,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,θα εφερναν στα ταμεια της ομαδας λιγοτερα λεφτα απο αυτα που εφερε ο ΤΖΟΛΗΣ.
Για τους μισους και περισσοτερους δεν θα βρισκοταν ομαδα να δωσει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ.

Αυτον τον παικτη ο γκαρσια τον ειχε στον παγκο,ο δε ρουμανος τον εβαλε στο 87 λεπτο αλλαγη σε φιλικο στην ολλανδια.ΝΑΙ ΣΤΟ 87,ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ,και οι ΑΡΔ της πολης αποθεωναν τον ρουμανο για την ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη που απεδιδε.

Εβλεπε συμπαικτες του που στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο ειναι εντελως στα αζητητα να εχουν συμβολαια 4 και 5 φορες υψηλοτερα απο το δικο του.

Ειναι κανεις απο εσας που στην θεση του,με αυτες τις συνθηκες, θα ηθελε να μεινει στον ΠΑΟΚ απο το να παει να παιξει στην πρεμιερ λιγκ;

Ο Τζόλης δεν φεύγει ούτε για τον Γκαρσία (που πλέον πρέπει να τον βλέπεις στον ύπνο σου γιατί μας τον αναφέρεις 500 φορες καθε μέρα, το ίδιο και το ιδιο) ούτε για τον Λουτσέσκου. Ο Τζόλης είναι 19, έκανε ντεπούτο πέρυσι, πιθανότατα δεν πρόλαβε να την δει παικταρας όπως φαντάζεσαι.
Δες τι είπε φεύγοντας στις δηλώσεις. Είπε κατα λέξη μου δόθηκε η ευκαιρία, όταν σου δίνεται η ευκαιρία πρεπει να την αρπάξεις κατευθείαν.
Κατα συνέπεια αυτά που λες, για Γκαρσία, για Λουτσέσκου, είναι μόνο στο μυαλό σου, όχι στο μυαλό του Τζόλη.
Και απλά να σου θυμίσω πως ο Τζόλης πιτσιρικάς είχε ξαναφύγει από τον ΠΑΟΚ (ακαδημίες) και πήγε 2 χρόνια Γερμανία.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Απαντησε ιασονα σε αυτα που γραφω και οχι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Ο Γκαρσια με δικαιωσε 100/100.

Οσο για τις δηλωσεις του ΤΖΟΛΗ,τι περιμενες να κραξει δημοσια τον γκαρσια και λουτσεσκου;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Είναι βασικό γρανάζι ο παίκτης στο σχεδιασμό του προπονητή;
Όχι
Έχει ενδοιασμούς ο παίκτης για την ομάδα στην οποία θα πάει;
Όχι
Προσβλεπει η ομάδα σε μεγαλύτερα έσοδα από τον παίκτη;
Όχι
Είναι μαλακια που δεν θα τον χαρούμε ζωντανά μεθαύριο έστω για το τελευταίο χειροκρότημα;
Ναι.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

gpap έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Από τις δηλώσεις καταλαβαίνει κανείς ποιος ηθελε πιο πολύ τη μεταγραφή.

Καλή επιτυχία στον Χρήστο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
διάβασα την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, διάβασα και τις δηλώσεις του Τζόλη καθώς έφευγε.
Ο Τζόλης σίγουρα φάνηκε ευχαριστημένος, μια ευκαιρία που φάνηκε τόσο νωρίς στην καριέρα του.
Αλλά και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, δεν δείχνει κάποια πικρία ή κάποια απογοήτευση.
Δεν κατάλαβα το σχόλιό σου, αν θέλεις το διευκρινίζεις.
Σόρι που παρεμβαίνω, αλλά εκτιμώ ότι ο mod ίσως ήξερε πιο νωρίς από εμάς ότι ο Τζόλης μίλησε χτες με τον Ιβάν.

Ο Ιβάν του είπε:

- Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να φύγεις;

Και μετά του ματσαρε την προσφορά της Νόριτς με πενταετές κλειστό με 1,2Μ και 30Μ ρήτρα.

Αυτό ακούσα εγώ, ως φήμη τώρα το απόγευμα.

Ο Τζόλης αποφάσισε και η απόφασή του είναι σεβαστή.

Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αυτό ακούστηκε.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Επειδή νομίζω ότι είναι ανώφελο να εξηγείς τα αυτονόητα, δηλαδή
Ότι όλες οι ομάδες πρέπει να κάνουν πωλήσεις για να εξασφαλίσουν την βιωσιμότητα τους ( ναι όλες κάνουν με εξαίρεση κάνα δεκαριά πού έχουν κάτι παγκόσμια fund από πίσω και παγκόσμια απήχηση και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα έξοδα με κλειστές λίγκες)
Ότι το παιδί τραβήχτηκε σε όλη την παιδική του ηλικία με μεγάλες θυσίες προσωπικές αλλά και της οικογένειας του και του έρχεται η ευκαιρία να πάρει 5 μύρια συν την δυνατότητα να δουλέψει στις καλύτερες συνθήκες, στο νο1 πρωτάθλημα και να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο την αξία του, χωρίς να ακούει τις παπαριές του κάθε πικραμένου στην Θεσσαλονίκη

Χρήστο Τζόλη και ΠΑΟΚ συγχαρητήρια για το deal. Μακάρι το παιδί να είναι γερό, να προοδεύει, να τον δούμε κάποτε πρωταγωνιστή στα ευρωπαϊκά γήπεδα.. Μακάρι να κάνουμε και άλλες τέτοιες πωλήσεις που θα εξασφαλίσουν την βιωσιμότητα της ομάδας και την ανεξαρτησία της...
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

Αφού ήθελες να συνεχίσεις σε πιο προηγμένη χώρα, τότε καλή συνέχεια,να είσαι γερός και να πίασεις στην Premier, να πάρεις καλυτερη μεταγραφή να πάρει και η ΠΑΟΚαρα κι αλλά λεφτά.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ιάσονας έγραψε:
Andrew R έγραψε:
Ιάσονας
- Μιλάω για ομάδες που επίσης τις έχουν δισεκατομμυριούχοι και έχουν νπρόβλημα με το FFP. Το FFP έγινε για να μην μπορούν τύποι σαν τον Σαββίδη στην Ελλάδα, τον Αμπράμοβιτς στην Αγγλία και τον Αραβα στην Παρί να ξοδεύουν ασταματητα απλά κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

Andrew
Η αναφορά μου στο ffp έγινε γιατί ο ΠΑΟΚ μας κι κινδύνεψε από την αλόγιστη χρήση των χρημάτων του προέδρου μας , κι παράλληλα δεν πέτυχε ΤΊΠΟΤΑ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ήμουν σαφέστατος!
Ακολούθησε η παντελώς άστοχη τοποθέτηση σου για ομάδες που αντιμετώπισαν πρόβλημα με το ffp με την τεράστια διαφορά ότι αυτές πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη ενώ ο ΠΑΟΚ μας κατρακυλά. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς την αντίφαση δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ιάσονας
-Συμμετ'εχουμε στο 21 πρωτάθλημα της Ευρώπης, ο παίκτης θέλει να φύγει σαν τρελός, περναει το καλοκαίρι και ούτε Τζόλη έχουμε ούτε μεταγραφή στη θέση του κάνουμε και έχουμε και 2 υπερταλεντάρες στην ομάδα χωρίς επαγγελματικό συμβόλαιο γιατί είναι κάτω από 18 (Κωνσταντέλια Κούτσια) αλλά με ιδιωτικά συμφωνητικά που σε δικαστήρια θα φανεί η ισχύ τους να κοιτανε. Εσύ λες οτι φταεί πως θα αποκλειστούμε αν αποκλειστούμε το θέμα Τζόλη, άλλος θα έλεγε πως φταίει που ο αντικαταστάτης του δεν είναι εδώ. Οταν κάποιος σου έχει σκάσει 140 σε μία 10ετία, σου φτιάχνει γήπεδο, σου έσβησε τα χρέη, σου έφτιαξε τις ακαδημίες που παρήγαγαν τον Τζόλη που θέλει να φύγει είναι αχαριστία να κλαίγεσαι ασταματητα επειδή δέκτηκε να τον πουλήσει για ένα ποσό που πριν από 5 χρόνια δεν είχες φανταστεί οτι θα έπιανε ποτέ παίκτης της ομάδας σου.

Andrew
Εγώ φίλε πέντε χρόνια πριν φαντάζομουν τον ΠΑΟΚ μας στην Τούμπα να κουνάει το σεντόνι του Τσάμπιονς λιγκ , με ένα μείγμα εξαιρετικών ξένων παικτών που θα μπολιαζαν πάνω τους τα δικά μας παιδιά από τις ακαδημίες μας . Που αφού θα πρόσφεραν ποδοσφαιρικά αυτό που θα μπορούσαν στην ομάδα μας θα αποκομιζαμε κι τα χρήματα που μας αξίζουν. Κι θα μπορούσε η δική μας ομάδα με ένα μεγαλύτερο ranking στην Ευρώπη να πουλαει κατευθείαν στα μεγάλα κλαμπ κι όχι στις δευτεραντζες. Κι κάπου κάπου σε αυτό τον δύσκολο κι άκρως ανταγωνιστικό χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να γεύομαι εγώ κι τα άλλα παοκτσακια ευρωπαϊκές βραδιές όπως της Φενέρ πχ .
Άλλοι πάλι μπορεί να ονειρεύονται το πόσο θα πουλήσουμε έναν παίκτη!! Δεν πειράζει ο καθένας με ότι μπορεί.
Τέλος είναι τεράστια ανεντιμότητα απέναντι στον πρόεδρο μας που έχει αναφερθεί καμία εκατοστή φορές για είσοδο της ομάδος μας στην ελίτ της Ευρώπης κι μετά από τόσα εκατομμύρια που έχει δώσει να ψαλίδιζούμε όπως πέρσι τις πιθανότητες της ομάδος για είσοδο στους ομίλους είτε πουλώντας είτε μη βρίσκοντας έγκαιρα τους αντικαταστάτες τους .

Ιάσονας:
- Η τιμή δεν είναι φίλε που πουλάει στην Νοριτς, η χαρά σε όσους χαίρονται προκύπτει από το γεγονός πως πρώτη φορα κατάφερες στην ιστορία σου να παράξεις κάτι στις ακαδημίες της ομάδας που να αναγνωριστεί από το παγκοσμιο ποδόσφαιρο ως κάτι πραγματικά εξαιρετικό. Μέχρι τώρα έχεις εξάγει από τις ακαδημίες Σταφυλίδη Πελκα Κουλούρη Μπότη Δημητρίου. Κανείς δεν ένιοωσε περήφανος για τον Λούκας όταν βγάλαμε συνολικά το 10αρικο απλά χαρηκαμε για τα λεφτά ελπίζοντας πως η ομάδα θα τα αξιοποιησει. Για το Τζόλη όμως μία υπερηφάνια για τις ακαδημίες που έχει πλέον η ομάδα την έχεις. Αν δεν το καταλάβαίνεις αυτό σαν σκέψη καμία περαιτέρω συζήτηση δεν έχει νόημα.

Andrew
Όσοι θυμόμαστε ακόμη την ιστορική πρόκριση στην Τότεναμ (κι ελπίζω να είσαι ένας από αυτούς). Είχαμε σφίξει την γροθιά κι είχαμε γεμίσει με περηφάνια γιατί είχαμε αποδείξει ότι μπορούμε, τότε ξέραμε ότι τα παιδιά σαν τον σταφυλιδη ή τον Βιερίνια θα τα πουλουσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Δέκα χρόνια μετά με δισεκατομμύριουχο πρόεδρο η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κακόγουστη φάρσα. Η περηφάνια για τις ακαδημίες προκύπτει από την προσφορά αυτών των παιδιών στην ομάδα μας. Κι στην γιγάντωση του ΠΑΟΚ μας. Δεν είναι αυτοσκοπός. Ο ΠΑΟΚ είναι η προτεραιότητα και η περηφάνια μας , όχι το ποσό καλά ταλέντα βγάζουμε για να τα πουλήσουμε.

Ιάσονας:
- Είπα εγώ πως είναι ο Τζόλης πυροτέχνημα? Είπα πως έφτασε το ταβανι του? Είπα τι θα πείς στον παίκτη όταν έρθει έξαλλος και σου πεί πως του στερείς μία ευκαιρία ζωής. Τη δική μου γνώμη για το Τζόλη δεν την έχω εκφράσει γιατί ακόμα δεν είναι ολοκληρωμένη. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλός όσο πληρώνουν. Το ταβάνι του όμως ο ίδιος θα το καθορίσει. Πιστεύω πως έχει κενά στο παιχνίδι του, σίγουρα έχει τρελά τελειώματα, σίγουρα έχει εντυπωσιακή ταχυδύναμη, σιγουρα θέλει δουλειά στην ντρίπλα και στην τακτική συμπεριφορά. Πιστεύω πως τον ευννοεί να παίζει στην κόντρα επιθεση και κατα συνέπεια φαινεται καλύτερος στην Ευρώπη και θα φανεί στην Νοριτς περισσότερο απ ότι θα φαινόταν σε μας. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να κάνει τα νούμερα που έκανε πέρυσι στο φετινό πρωτάθλημα γιατί πλέον και οι αντίπαλες άμυνες θα είναι υποψιασμένες. Σίγουρα υπάρχει λόγος που δεν έπαιζε το 2ό εξάμηνο, δεν είναι όλοι τρελοί στην ομάδα να χαντακώσουν το παιδί. Μακαρι όμως να μην ισχύουν οι ανησυχίες μου και το παιδί να είναι πραγματικά ότι βλέπει ο πιο φανατικός οπαδός του. Η ρήτρα πωλησης που μπήκε διασφαλίζει και την ομάδα.
PS Τον Σαββιδη λες δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τον Αμπραμοβιτς (σαν πρόεδρο που μπορεί να τα χώσει στην ομάδα του το έκανα, όχι σαν επιπεδο πλούτου), τον Χααλαντ της Ντορτμουντ όμως εσύ μια χαρα μπορείς να τον συγκρίνείς με τον Τζόλη.[/i]

Andrew
Κι εδώ σαφέστατος ήμουν ! Εσύ στο προηγούμενο ποσταρισμα σου έγραψες "Πως θα με κάνει η ομάδα ευχαριστημένο, όταν εγω θεωρώ πως μου καταστρέφει την μοναδική ευκαιρία που μου δόθηκε" Κι σε ρώτησα πολύ απλά από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΉ ευκαιρία που δόθηκε στον Τζόλη; Δηλαδή για ένα τόσο μεγάλο ταλέντο υπάρχει μόνο μία ευκαιρία. Για πολλά Από Αυτά που μου απαντάς δεν διαφωνώ , αλλά εγώ σε ρώτησα από πού προκύπτει ότι είνας τέτοιος παικταρας θα έχει μια Μοναδική ευκαιρία;
Αν ο Τζόλης είναι εξωπραγματικό ταλέντο δεν τον πουλάς πριν απογειωθεί, αλλά παίρνεις το περισσότερο δυνατό κι σε επίπεδο χρημάτων αλλά κυρίως σε επίπεδο ποδοσφαιρικής προσφοράς για την ομάδα σου. Το εκ διαμέτρου αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάναμε εμείς σήμερα.

Ιάσονας
- Οχι δεν δίνει αυτό. Ο ΠΑΟΚ δίνει το μήνυμα πως είναι μία οικογένεια, πως τα παιδιά από τις ακαδημίες τα σέβεται και πως αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση δεν θα τους κόψει την ευκαιρία. Αν ήταν έτσι και ο Μιχαηλιδης θα είχε πάει με 3 εκατομύρια εκεί στην τουρκία που τον έστελνε ο Κουτσολιάκος το χειμώνα. Ο ΠΑΟΚ δίνει το μήνυμα πως μέσα από την ομάδα θα αναδεικτεί και ο παίκτης και όταν θα φτάσει η καταλληλη πρόταση τότε θα φύγει.
Και φυσικά στον Τζόλη εύχομαι τα καλύτερα, να είναι γερός εργατικός τυχερός και ταπεινός, να φτάσει ψηλά και μια μέρα να γυρισει και να τον δούμε επιτέλους στην Τουμπα.[/i]
Διαφωνώ κάθετα με την τελευταία παράγραφο. Κι εγώ εύχομαι στον νεαρό καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του κι αν ποτέ τα φέρει η τύχη να αναμετρηθούμε θέλω να βγω εγώ νικητής κι όχι εκείνος.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Η πώληση Τζόλη ανοίγει πόρτες
10-08-2021 16:32
Κυριάκος Θωμαΐδης Κυριάκος Θωμαΐδης

Σκληρές ήταν οι διαπραγματεύσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνηση Τζόλη στη Νόριτς. Σημείο αιχμής το ποσοστό μεταπώλησης.
Για να κατανοήσει κανείς πόσο σημαντικός είναι αυτός ο παράγοντας, θα επισημάνουμε μόνο τούτο: Τη διαπραγμάτευση ανέλαβε προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης. Και πέτυχε ποσοστό μεταπώλησης 17,5%.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μας κορόιδεψε η Νόριτς, μας τρολάρει και ο Θωμαίδης.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ξεκάθαρος ο Λούτσε για τον μικρό, για τον οποίο βέβαια ήταν φως φανάρι τι γινόταν από τον Μάρτη. Αυτό αποδεικνύει και το πόσο απαραίτητο είναι να "ψηλώσει" το κλαμπ στον ευρωπαϊκό χάρτη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Επιβάλλεται να ψηλώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όσο και να προσπαθείς να ψηλώσεις μεμονωμένα το πλαίσιο στο οποίο ανήκεις πάντα θα σε περιορίζει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”