Φίλε Tzela πιστεύω να ξέρεις πως αυτές οι μεταγραφές δουλεύονται πολύ καιρό. Πρώτα η διοίκηση με τους μανατζερς συμφωνούν από πιο ποσο και πάνω η ομάδα δεν θα εμποδίσει την μεταγραφή. Πιθανότατα με τετοια συμφωνία ο Τζόλης υπέγραψε και το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Δεν μιλάω για ρήτρα αλλά για προσωπική δεσμευση της ομάδας στον παίκτη. Οταν έρθει η πρόταση και ο παίκτης θέλει δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Αυτό που αναφέρεις πιο πάνω θα έπειθε (ίσως) οπαδό, όχι όμως ποδοσφαιριστή καθοδηγούμενο από τεράστιο γραφείο μάνατζερ.tzelas έγραψε:Θα του έλεγα:Ιάσονας έγραψε: Κανένας όμως δεν απαντάει το εξής ερωτημα. Ας πουμε πως ο ΠΑΟΚ λέει ο Τζολης δεν πωλείται για κανένα ποσό για να χαρεί ο Andrew R, o Paok dusseldorf, o Tad, και οι υπόλοιποι οπαδοί του ΠΑΟΚ που έχουν αρχίσει την γκρίνια, και ο παίκτης πάει στη Γκοντζάρεβα και πει τα εξής.
Καλά τα λέτε από την πλευρά σας τα όχι στη πώληση μου αλλά.
1ον εγω στην Αγγλία θα έπαιρνα 1,2 το χρόνο. Αυτά τα 6 μυριακια που μου εγγυάται η Νοριτς εξασφαλίζουν το μέλλον μου, των γονιών μου, των παιδιών που θα κάνω και των παιδιών που θα κάνουν.
2ον θα έπαιζα αντίπαλος με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, στις πιο υγιείς συνθήκες παγκοσμίως για ποδοσφαιριστή και
3ον θα ημουνα βιτρίνα μπροστά σε όλους τους μάνατζερ του κόσμου.
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ως παίκτης είμαι απολύτως εντάξει απέναντι στην ομάδα.
Πως θα με κάνει η ομάδα ευχαριστημένο, όταν εγω θεωρώ πως μου καταστρέφει την μοναδική ευκαιρία που μου δόθηκε?
Τι θα του πεις και τι θα κάνεις σαν ομάδα τοτε?
Τι μήνυμα δίνεις στα παιδιά των ακαδημιών οταν βλέπουν τον Τζόλη να του κόβεις τα όνειρα ακόμα και όταν φέρνει προτάσεις που δεν έχεις ξαναδεί, λες και ο ΠΑΟΚ είναι ο βάζελος του βαρδινογιάννη το 90?
1ον Χρηστάρα έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο από την μέρα που υπέγραψες το τελευταίο συμβόλαιο και θα σε επιβραβεύσω με νέο κοντά στο μύριο που σου δίνει και η Νόριτς γιατί το αξίζεις πραγματικά επεκτείνοντας το κατά ένα χρόνο ακόμη
2ον Μεταγραφή για φέτος αν δεν πρόταση στα λεφτά που θεωρούμε ότι αξίζεις την αφήνουμε για του χρόνου ώστε να βγούμε όλοι κερδισμένοι. Εσύ θα είσαι πιο δουλεμένος, πιό έτοιμος για το μεγάλο άλμα και ως πρωταθλητής με την ΠΑΟΚΑΡΑ θα έρθει μεγαλύτερη πρόταση και για σένα για πολύ μεγαλύτερο μισθό από όσα σου δίνει η Νόριτς τώρα αφού η βάση συζήτησης μετά την αναπροσαρμογή που κάνουμε θα ξεκινά από αυτά που σου δίνει τώρα η Νόριτς. Εμείς κερδίζουμε που θα σε χαρούμε ένα χρόνο ακόμη και σε γεμάτη Τούμπα και θα προσφέρεις στην ομάδα. Δεν σε αντιπροσωπεύει η τωρινή προσφορά, εμείς πιστεύουμε ότι αξίζεις καλύτερης προσφοράς, και έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου και πολλές ευκαιρίες να δείξεις στον κόσμο ότι δεν έχεις ταβάνι.
3ον Λες το ΟΧΙ στην Νόριτς ανεβάζοντας αυτομάτως την αξία του στην αγορά για να έρθει πιο μεγάλη πρόταση από όπου θα κερδίσει και το γραφείο του
Win-win για όλους
Φυσικά οι επιπτώσεις να έχεις έναν ιδιαίτερα δυσαρεστημένο Τζόλη στην ομάδα σε όλη την χρονια θα ήταν τεράστιες, και η εσωστρέφεια στον πασιγνωστο για τους χαμηλούς τόνους κόσμο του ΠΑΟΚ δεδομένη...