Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά που μας "καίνε" το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να το θέσω για συζήτηση με συνομιλητές εχθρικούς, το λιγότερο, προς την αντίθετη άποψη.
Οπότε όλα καλά, δεν χρειάζεται να ψάξεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να αποδομήσεις τα γραφόμενά μου. Ψάχνετε μέχρι και το "και" που γράφω για να βρείτε το ύπουλο των γραφόμενων μου. Απίστευτα πράγματα.
Τέτοια καχυποψία ούτε στον Πανελλήνιο στην Ομόνοια δεν αντιμετώπισα όταν πήγα μετά από χρόνια για μία μπίρα. Ακόμα και εκεί δυο τρεις κουβέντες ήταν αρκετές να συνεννοηθούμε με άγνωστα για εμένα άτομα, όπου εκεί πραγματικά πρέπει να αποδείξεις τί είσαι. Άλλα χνώτα μάλλον έχουν τα στόματα μερικών....
Καθένας από το δικό του μετερίζι ας υποστηρίζει τον σύλλογο όπως νομίζει αυτός καλύτερα και να λέει και να γράφει ό,τι θέλει.
Αυτό είναι δημοκρατία.
Και αν έρθουν τα πράγματα ανάποδα και μάθουμε ή δούμε όλοι κάτι διαφορετικό, δεν είναι κακό να αλλάξουμε άποψη.
Κανένας αληθινός ΠΑΟΚτσής δεν περιμένει στην γωνία άλλον ΠΑΟΚτσή για να του την πει. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω.
Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ για να το δω , όμως τουλάχιστον προσωπικά δεν τρέφομαι από κοκορομαχίες πάσης φύσεως, ούτε περιμένω στην γωνία να "δικαιωθώ" τρόπον τινά.
Έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε.
Καλή συνέχεια.