Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Μα τον δικαιώνουν τα επόμενα σχολια
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Οκ ρε παιδια. Ας αναφωνησουμε ολοι μαζι ζητω ο σαββιδης και επειτα ας παρουμε το μπουλο. Αφου για την καταντια του ΠΑΟΚ φταινε οι οπαδοι. Λεφτα εχει αυτος. Θα αγορασει κ οπαδους. Και αν δεν χειροκροτανε δυνατα κ με ολη τους την ψυχη θα τους διωξει κ θα παρει αλλους.
Έτσι κατάλαβες μέση λύση στήριξη καλοπροαιρετη κριτική δεν μπορεί να γίνει? Μόνο υποτιμητικες και προσβλητικες εκφράσεις;
- buffalobill4
Αυτο για τους οπαδους δεν το πα τυχαια. Το εχει κανει κ αυτο στο κρασνονταρ. Μιλαμε για καταντημα.
Κοιταξε πτολ αν θυμασαι τα γραφομενα μου τοσα χρονια εδω μεσα παντα της υπομονης ημουν. Ακομη κ φετος δεν εχω κραξει ουτε μια φορα αρνεσεν τουντορ. Το θεμα ειναι οτι εγω αλλη υπομονη δεν κανω. Δε θα μου γαμαει εμενα την ψυχολογια ο καθε αψυχολογητος σαββιδης. Αφου ετσι πιστευει ετσι θα πιστευω κ εγω. Στην πρωτη ηττα συμβουλια αυτος γκρινια εγω στη δευτερη καρατομηση αυτος να αγιασει το χερι σου εγω.
Μια χρονια θελει ελληνες διεθνεις κ φερνει τζιολη τζαβελλα την αλλη χρονια ψηλωνει το μπατζετ με δανεικους των εκατομμυριων την επομενη φερνει αγγελο και η παναγια μαζι μας φετος ξεκιναει κ λες επιτελους κ στη μεση της χρονιας αρχιζει τα ντι εν ει κ εμεις ειμαστε να παιρνουμε εμ ντι εμ ει για να ξεχασουμε τι μας βρηκε.
Γι αυτο σου λεω. Οτι πει ο σαββιδης. Και τον παπαμιμικο προεδρο (που λεει ο λογος) ναι εμεις κ την τουμπα να παει διπλα στην οδησσο παλι ναι. Αφου πληρωνει ειμαστε τα πουτ@νακια του
Κοιταξε πτολ αν θυμασαι τα γραφομενα μου τοσα χρονια εδω μεσα παντα της υπομονης ημουν. Ακομη κ φετος δεν εχω κραξει ουτε μια φορα αρνεσεν τουντορ. Το θεμα ειναι οτι εγω αλλη υπομονη δεν κανω. Δε θα μου γαμαει εμενα την ψυχολογια ο καθε αψυχολογητος σαββιδης. Αφου ετσι πιστευει ετσι θα πιστευω κ εγω. Στην πρωτη ηττα συμβουλια αυτος γκρινια εγω στη δευτερη καρατομηση αυτος να αγιασει το χερι σου εγω.
Μια χρονια θελει ελληνες διεθνεις κ φερνει τζιολη τζαβελλα την αλλη χρονια ψηλωνει το μπατζετ με δανεικους των εκατομμυριων την επομενη φερνει αγγελο και η παναγια μαζι μας φετος ξεκιναει κ λες επιτελους κ στη μεση της χρονιας αρχιζει τα ντι εν ει κ εμεις ειμαστε να παιρνουμε εμ ντι εμ ει για να ξεχασουμε τι μας βρηκε.
Γι αυτο σου λεω. Οτι πει ο σαββιδης. Και τον παπαμιμικο προεδρο (που λεει ο λογος) ναι εμεις κ την τουμπα να παει διπλα στην οδησσο παλι ναι. Αφου πληρωνει ειμαστε τα πουτ@νακια του
Ο ιβαν πέρα από το αγωνιστικό που και ο Κόκκαλης έκανε 4 χρόνια να πάρει τίτλο που εμείς είμαστε και 520 χλμ μακριά από τα κέντρα αποφάσεων σε όλα τα άλλα καναμε τεράστια βήματα μπροστά. ....ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΈΩ ΌΤΑΝ ΈΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΥΓΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΘΈΜΑ ΧΡΌΝΟΥ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΌΤΑΝ ΕΊΣΑΙ ΆΡΡΩΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΔΕΝ ΕΛΠΊΖΕΙΣ ΣΕ ΤΊΠΟΤΕ ΟΎΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ .....πουτανακια του; κοκομπλοκο στο μυαλό του κλπ. Είναι σοβαρές εκφράσεις αυτές; δείχνει τρόπο σκέψης με θυμίζει αυτούς που λέγανε όταν πρώτο ήρθε ότι δεν έχει δεύτερο σακάκι και δεν κέρασε μια πορτοκαλάδα. ....είναι φανερό και τίτλο να πάρει εδώ κάποιοι θα λέμε ε και τι έγινε υποχρέωση του είναι όπως έγινε με τα χρέη(υποχρέωση του ειπαν)
:)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 07 Μάιος 2016, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Δε θελω τιτλους πτολ χεστηκα για κουπες. Αυτος ελεγε για κουπες τσουλου λες κ μιλαει σε κανα ιθαγενη που δεν εχει ιδεα τι παει να πει τσαμπιονς λιγκ.
Εγω θελω μια ομαδα να χαιρομαι να τη βλεπω κ οχι ομαδες μιας χρησεως. Η λοιπον θα κοψω τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ οπως πολλακις εχω προσπαθησει φετος η θα παω με τα νερα του και τα οσα πανε κ οσα ερθουν πλανα του.
Πως χαρακτηριζονται αυτοι που κανουν τα παντα και λενε ναι σε ολα επειδη πεφτει χρημα; παρε αυτον τον χαρακτηρισμο κ αντικατεστησε τη λεξη πουτανακια. Κανενα προβλημα.
Εγω θελω μια ομαδα να χαιρομαι να τη βλεπω κ οχι ομαδες μιας χρησεως. Η λοιπον θα κοψω τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ οπως πολλακις εχω προσπαθησει φετος η θα παω με τα νερα του και τα οσα πανε κ οσα ερθουν πλανα του.
Πως χαρακτηριζονται αυτοι που κανουν τα παντα και λενε ναι σε ολα επειδη πεφτει χρημα; παρε αυτον τον χαρακτηρισμο κ αντικατεστησε τη λεξη πουτανακια. Κανενα προβλημα.
Όχι φίλε θα λες αυτά που πιστεύεις αλλά νομίζω ότι δεν τον πιστεύεις ενώ έχει προσφερει τόσα δείχνει το ποσο καλές προθέσεις έχει ειδικά με τα χρέη που εμείς οι απλές είπαμε ότι ήταν υποχρέωση του ......τον αδικεις έχει καλές προθέσεις λάθη έκανε και θα κάνει αλλά θέλει να φτάσει την ομάδα στην κορυφή και θα το κάνει μαζι με μας
- desperando
- Επικοινωνία:
Κανείς δεν σου είπε να είσαι χειροκροτητης και να φωνάζεις ζητώ ο Ιβάν,αλλά ούτε και μηδενιστές.buffalobill4 έγραψε:Οκ ρε παιδια. Ας αναφωνησουμε ολοι μαζι ζητω ο σαββιδης και επειτα ας παρουμε το μπουλο. Αφου για την καταντια του ΠΑΟΚ φταινε οι οπαδοι. Λεφτα εχει αυτος. Θα αγορασει κ οπαδους. Και αν δεν χειροκροτανε δυνατα κ με ολη τους την ψυχη θα τους διωξει κ θα παρει αλλους.
Επίσης για ποια κατάντια μου μιλάς?
Για το δοκάρι και έξω?
Ο ΠΑΟΚ φίλε μου σώζει ζωές ,δείχνει ξανά ελπίδα σε οικογένειες που την είχανε χάσει και αυτό είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια πρόσκαιρη επιτυχία ''που κάποια στιγμή θα ερθουν κι αυτες'' γι αυτό φουσκωνω από περηφάνια που είμαι ΠΑΟΚ γιατί ΠΑΟΚ δεν είναι τα 90 λεπτά ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο,ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα πρώτα κίνημα και μετά ομάδα.
Και Ναι και γω θέλω αγωνιστικές επιτυχίες, και γω τρελενομαι την ώρα ενός παιχνιδιού που δεν μπορούμε να αλλάξουμε δύο πάσες, και γω δεν θέλω κάποιους παίκτες αλλά δεν θα κάνω πόλεμο στον σαββιδη γι αυτό.
Ναι ο σαββιδης έχει κάνει λάθη και ίσως και πολλά,αλλά ξερεις που πηγάζει η αισιοδοξία μου ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει?
Πρώτον γιατί έχει την οικονομική δύναμη και δεύτερον και σημαντικότερο γιατί συνέχεια ψάχνετε και προσπαθεί για το καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα το βρει.
Δυστυχώς όμως δεν είμαι σίγουρος για έναν παρικμασμενο λαό που αναφέρεται σε ανθρώπους που τον έσωσαν και τον έκαναν να περπατάει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης σαν κουρκος με χαρακτηρισμούς τύπου Θεδωράκη.
Και το βλέπεις και απ άτομα τυπόυ ρομαν που την εποχή Ζαχαράκη είχαν δεν είχαν βγάλει τριχες να μιλάν με τετοιο τροπο που πραγματικά δεν ξερεις τι να κανεις...να κλάψεις, να γελάσεις ή να παρεις καμια βιτσα και να αρχισεις να κινηγας.
Γι αυτό δεν έχω καμία ελπίδα σε αυτό που ονομάζεται λαός του ΠΑΟΚ
- buffalobill4
Ετσι ακριβως. Εγω δεν πιστευω οτι με το σαββιδη θα παμε μπροστα στο ποδοσφαιρικο τμημα. Πιστευω οτι εχει καλες προθέσεις αλλα ο τροπος προσεγγισης που ακολουθει σε ολες του τις εκφανσεις με κανει να πιστευω οτι δεν μπορει.
Θα μου πεις κ τι να κανουμε; αυτος μας ελαχε. Οκ θα σου πω. Αλλο ομως αυτο κ αλλο να παραμυθιαζομαι καθε καλοκαιρι για ομαδαρες που τον μαρτιο καταληγουν να τρωνε ντορτια απο πεσμενους οφηδες ξανθες κνα χανουν απο κατι πανθρακικους και πανιωνιους.
Θα μου πεις κ τι να κανουμε; αυτος μας ελαχε. Οκ θα σου πω. Αλλο ομως αυτο κ αλλο να παραμυθιαζομαι καθε καλοκαιρι για ομαδαρες που τον μαρτιο καταληγουν να τρωνε ντορτια απο πεσμενους οφηδες ξανθες κνα χανουν απο κατι πανθρακικους και πανιωνιους.
- buffalobill4
Οσον αφορα για την εταιρικη εικονα του ΠΑΟΚ το εχω γραψει πολλες φορες ακριβως το ιδιο.οτι κ εγω φουσκωνω απο υπερηφανια. Ακριβως το ιδιο ομως.
Δεν ειμαι μηδενιστης και φυσικα τον ευχαριστω για οσα εχει κανει μεχρι τωρα. Πιστευω οτι δεν μπορει παραπανω. Ειναι η αποψη μου.
Οσον αφορα το ζαγορακη αυτοι που τον λενε θοδωρακη και ο "φευγω ερχομαι" ας ψαξουν λιγο την ιστορια με την ασπις κ παραλληλατην ιστορια με το βρυζα και το ματς κυπελλου με την αεκ. Κατι παραπανω δε θα πω
Δεν ειμαι μηδενιστης και φυσικα τον ευχαριστω για οσα εχει κανει μεχρι τωρα. Πιστευω οτι δεν μπορει παραπανω. Ειναι η αποψη μου.
Οσον αφορα το ζαγορακη αυτοι που τον λενε θοδωρακη και ο "φευγω ερχομαι" ας ψαξουν λιγο την ιστορια με την ασπις κ παραλληλατην ιστορια με το βρυζα και το ματς κυπελλου με την αεκ. Κατι παραπανω δε θα πω
Θα έρθουν και αγωνιστικά τα καλά αποτελέσματα πρώτα ο Θεός, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμεbuffalobill4 έγραψε:Ετσι ακριβως. Εγω δεν πιστευω οτι με το σαββιδη θα παμε μπροστα στο ποδοσφαιρικο τμημα. Πιστευω οτι εχει καλες προθέσεις αλλα ο τροπος προσεγγισης που ακολουθει σε ολες του τις εκφανσεις με κανει να πιστευω οτι δεν μπορει.
Αν διαβασει καποιος προσεκτικα τι λενε ο μπαφαλομπιλ και ο ντεσπε
ευκολα καταληγει οτι λενε (σχεδον) τα ιδια πραγματα.
Μονο που ο ενας εστιαζει σε ενα σημειο κι αλλος σε διαφορετικο.
Προσπαθειστε να τα δειτε απο την "οπτικη" του αλλου και θα συμφωνησετε.
Αντε παλληκαρια μου,τζαμπα χαλατε την ζαχαρενια σας.
Και κατι που συμφωνουμε ολοι.....

ευκολα καταληγει οτι λενε (σχεδον) τα ιδια πραγματα.
Μονο που ο ενας εστιαζει σε ενα σημειο κι αλλος σε διαφορετικο.
Προσπαθειστε να τα δειτε απο την "οπτικη" του αλλου και θα συμφωνησετε.
Αντε παλληκαρια μου,τζαμπα χαλατε την ζαχαρενια σας.
Και κατι που συμφωνουμε ολοι.....

Μη ριχνεις λαδι στην φωτια.nothu έγραψε:Δεν ξέρω που να ψάξω. Θες να με βοηθήσεις ?

Τα βαρέθηκα αυτά τα έγινε τότε και το ξέρουν λίγοι. Άμα ξέρει κάτι ας το πει και σε μας να μας φωτίσει.