Μερικα πραγματα δεν λεγονται,αν ψαξεις ομως κατι μπορει να μαθεις.nothu έγραψε:Τα βαρέθηκα αυτά τα έγινε τότε και το ξέρουν λίγοι. Άμα ξέρει κάτι ας το πει και σε μας να μας φωτίσει.
Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Αυτό είπα και πριν. Δεν ξέρω που να ψάξω. Ούτε τον Ζαγοράκη ξέρω, ούτε το Βρύζα για να μου τα πουν αυτοί. Γι αυτό αν δεν έχει σκοπό να πει τίποτα, καλύτερα να μην το αναφέρει καθόλου απ την αρχή.
- Unpsofable78
Οχι ρε παιδια.Να μας τα πειτε κι εμας που ειμαστε στην επαρχια και δεν ειμαστε "μεσα στα πραγματα" να μαθουμε.
Οποιοι ξερουν να μας πουν αναλυτικα τα παντα.Κι εμεις δικαιουμαστε να ξερουμε την αληθεια.
Αρκει να μην ειναι πραγματα που εχει ο "Μπαμπης ο Σουγιας" η ο "Χρηστος ο Γκοτζιλας" ετσι?
Οποιοι ξερουν να μας πουν αναλυτικα τα παντα.Κι εμεις δικαιουμαστε να ξερουμε την αληθεια.
Αρκει να μην ειναι πραγματα που εχει ο "Μπαμπης ο Σουγιας" η ο "Χρηστος ο Γκοτζιλας" ετσι?
Έλα τωρα αν ψάξεις θα βρεις μέχρι και το τι έγινε στο ΠΑΟΚ -παναχαικη 3-5 τα λέει ο ραπτοπουλος και ο Καμόρα μέχρι και ο σαουριδης έχει πάρει θέση καλός διοικητικός δεν υπάρχει όλοι εγκληματίες και ο παντελακης μέσα καλά για παίκτες δεν μιλάω όλοι άχρηστοι...... για μένα οι προδότες παίκτες ειναι δύο Γούναρης φασουλας αυτοί κανένας άλλος
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε λεγοντας οτι θα φυγει κυνηγημενος ο Ιβαν ή υποτιματε την δυναμη και τον εγωισμο του Ποντιου ή υπερτιματε την δυναμη των συνδεσμων.goran 64 έγραψε:Πολύ σωστά τα λέει και μάλλον σοφά τα προβλέπει ο Unpsofable78!!!!
Η καταντια του λαου μας ειναι στο οτι αδυνατει να συνειδητοποιησει το βεληνεκες του ιδιοκτητη μας και αναλωνομαστε σε παπαριες.
Το αγωνιστικο θα φτιαχτει, θεμα χρονου ειναι. Τα αλλα ηταν αλυτα προβληματα γιατι δεν εβλεπα κανεναν ΠΑΟΚΑΡΧΗ να ουρλιαζει και να βοηθαει οταν ειμασταν ετοιμοι για διαλυση

Ας κανουμε το αντιστροφο. Ας φωναξουμε ολοι μαζι ζητω ο λαος και ας διωξουμε τον σαββιδη. Λεφτα εχει ο λαος θα πληρωσει τα χρεη και δε θα πεσουμε. Θα πληρωνουμε τα ντου και τα προστιμα. Θα φερνουμε στοχ μπερμπατοφ και νομποα και αν δε μας κανουν θα παρουμε αλλους αφου λεφτα εχουμε και αν μας τελειωσουν θα βαλουμε αλλον πλουσιο αφου ως γνωστον ουρες κανανε να μας παρουν οταν διαλυομασταν.buffalobill4 έγραψε:Οκ ρε παιδια. Ας αναφωνησουμε ολοι μαζι ζητω ο σαββιδης και επειτα ας παρουμε το μπουλο. Αφου για την καταντια του ΠΑΟΚ φταινε οι οπαδοι. Λεφτα εχει αυτος. Θα αγορασει κ οπαδους. Και αν δεν χειροκροτανε δυνατα κ με ολη τους την ψυχη θα τους διωξει κ θα παρει αλλους.
Φίλε, προφανώς προσωπικά εννόησα ότι "θα κυνηγηθεί", όχι όμως ότι θα φύγει κιόλας, γιατί αν αποφασίσει μόνος του να φύγει, το πιθανότερο θα είναι να βρει κάποιον να πουλήσει και να πάρει τα χρήματα που έχει βάλει τουλάχιστον πίσω!!!Dimg4 έγραψε:Φιλε λεγοντας οτι θα φυγει κυνηγημενος ο Ιβαν ή υποτιματε την δυναμη και τον εγωισμο του Ποντιου ή υπερτιματε την δυναμη των συνδεσμων.goran 64 έγραψε:Πολύ σωστά τα λέει και μάλλον σοφά τα προβλέπει ο Unpsofable78!!!!
Η καταντια του λαου μας ειναι στο οτι αδυνατει να συνειδητοποιησει το βεληνεκες του ιδιοκτητη μας και αναλωνομαστε σε παπαριες.
Το αγωνιστικο θα φτιαχτει, θεμα χρονου ειναι. Τα αλλα ηταν αλυτα προβληματα γιατι δεν εβλεπα κανεναν ΠΑΟΚΑΡΧΗ να ουρλιαζει και να βοηθαει οταν ειμασταν ετοιμοι για διαλυση
Για κάνα κορόιδο δεν τον έχω τον Ιβάν, ούτε για κανέναν αδύναμο άνθρωπο που τείνει προς την αγιοποίηση!!!Επιχειρηματίας είναι και μάλιστα τεράστιου βεληνεκούς, οπότε τα κόζια τα ξέρει καλύτερα απ όλους εμάς!!!

Ε ναι...Είναι μια λύση κι αυτή που προτείνεις, μιας κι από ΠΑΟΚάρχες έχουμε πήξει πια...κι ας μην έχουνε "ντιπ ζουμί"...Dimg4 έγραψε:Ας κανουμε το αντιστροφο. Ας φωναξουμε ολοι μαζι ζητω ο λαος και ας διωξουμε τον σαββιδη. Λεφτα εχει ο λαος θα πληρωσει τα χρεη και δε θα πεσουμε. Θα πληρωνουμε τα ντου και τα προστιμα. Θα φερνουμε στοχ μπερμπατοφ και νομποα και αν δε μας κανουν θα παρουμε αλλους αφου λεφτα εχουμε και αν μας τελειωσουν θα βαλουμε αλλον πλουσιο αφου ως γνωστον ουρες κανανε να μας παρουν οταν διαλυομασταν.buffalobill4 έγραψε:Οκ ρε παιδια. Ας αναφωνησουμε ολοι μαζι ζητω ο σαββιδης και επειτα ας παρουμε το μπουλο. Αφου για την καταντια του ΠΑΟΚ φταινε οι οπαδοι. Λεφτα εχει αυτος. Θα αγορασει κ οπαδους. Και αν δεν χειροκροτανε δυνατα κ με ολη τους την ψυχη θα τους διωξει κ θα παρει αλλους.

-
Παντως πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε κατι για το θεμα των τραυματισμων. Κατι κανουμε λαθος εδω και χρονια. Δειτε για παραδειγμα την σεζον που εκανε ο Μαντουρο στην Γκρονινγκεν ενω σε μας ηταν συνεχεια τραυματιας.
http://www.transfermarkt.com/hedwiges-m ... eler/19057
37 συμμετοχες με παρα πολλα 90λεπτα.
Κι εμεις εχουμε το μισο ροστερ να εχει περασει το μεγαλυτερο κομματι της σεζον εκτος αγωνων.
Το πιο σημαντικο για την επομενη χρονια ειναι να λυσουμε το προβλημα αυτο νομιζω.
http://www.transfermarkt.com/hedwiges-m ... eler/19057
37 συμμετοχες με παρα πολλα 90λεπτα.
Κι εμεις εχουμε το μισο ροστερ να εχει περασει το μεγαλυτερο κομματι της σεζον εκτος αγωνων.
Το πιο σημαντικο για την επομενη χρονια ειναι να λυσουμε το προβλημα αυτο νομιζω.
Εχει γινει απειρη συζητηση και απο εδω και απο τους δημοσιογραφους αλλα και απο μεσα απο την ΠΑΕ οτι δυο απο τα βασικα αιτια των πολλων τραυματισμων ηταν η προβληματικη διαχειριση των παικτων απο τον Τουντορ και η Μεσημβρια. Ο Τουντορ και η διαχειριση του μας αποχαιρετισε και η πρωτη ομαδα με το που τελειωνει η χρονια φευγει απο την Μεσημβρια. Το αν θα γινουν και αλλες διορθωτικες κινησεις θα φανει στο αμεσο μελλον αλλα τα παραπανω δειχουν ξεκαθαρα οτι εχει γινει δουλεια για να λυθει το προβλημα.
Αν ρωτήσουν τον (μπαμπά) Γιγή και τον ορκίσουν στο ευαγγέλιο να πει αλήθεια, θα κάνουν σίγουρα κι άλλη τουλάχιστον μία διορθωτική κίνηση στα περυσινά δεδομένα του συνολικού "ποδοσφαιρικού τμήματος"... 

-
Αυτός ο Tarik Tissoudali που ακούγεται η αλήθεια είναι ότι αν και δε σου γεμίζει το μάτι στο πρώτο άκουσμα αποτελεί συγκριτικά με το κόστος του πολύ αξιόλογη περίπτωση και προιον scouting θα έλεγα.Μου θυμίζει αρκετά Mirallas όταν πρωτο έκανε όνομα στη Σεντ Ετιέν.Μακάρι θα έλεγα να τον κλείσουν.
Γενικά όλα τα ονόματα που ακούστηκαν μου αρέσουν έως τώρα..N'Gbakoto,Wilian Jose,Miku και κάποια ακόμη.Ποιοτικοί παίκτες όλοι.
Γενικά όλα τα ονόματα που ακούστηκαν μου αρέσουν έως τώρα..N'Gbakoto,Wilian Jose,Miku και κάποια ακόμη.Ποιοτικοί παίκτες όλοι.
Αν και καταλαβαινω το σκεπτικο σου δεν θυμιζει και τοσο περιπτωση Μιραλας απο αποψη προοπτικης. Υπαρχει μια χαοτικη διαφορα στο να παιζεις στα 18 σου ηδη CL με την Lille οντας ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα μιας χρυσης φουρνιας στο Βελγιο με το να εισαι 23 και να κανεις καλα νουμερα στην 12η της καταταξης στην Β´Ολλανδιας..makispaspartou έγραψε:Αυτός ο Tarik Tissoudali που ακούγεται η αλήθεια είναι ότι αν και δε σου γεμίζει το μάτι στο πρώτο άκουσμα αποτελεί συγκριτικά με το κόστος του πολύ αξιόλογη περίπτωση και προιον scouting θα έλεγα.Μου θυμίζει αρκετά Mirallas όταν πρωτο έκανε όνομα στη Σεντ Ετιέν.Μακάρι θα έλεγα να τον κλείσουν.