αυτα δειχνουν οτι φευγει ο Ιβαν, τα μαζευει και φευγει να πουμε ,ε Γιωργο ?GiorgosAtha έγραψε:ΠΑΕ... άντε γ@μηθητε κοιμισμένοι!!!
Όλη μέρα ήμουν μέσα στο ΠΑΟΚμανια... ριφρες... σχόλια... κτλ.
0 κινήσεις.
Πήρα τις μικρές να δούνε την γιαγιά τους μετά από 4 μήνες...
Μάτος... Καγκάβα... Μπράντοτέτοιος... συζητήσεις για τον Κριμ@_&(3:#...αυτόν.
ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΗΤΕ!
Αν είναι να τις φορτώσω και να τις ξαναπάω...
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- PAOK_Antarctica
Επίσης κοντά είχαμε φτάσει το 1999 όταν έκανε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ ο Μαεζόνο Μασακίγιο.buffalobill4 έγραψε:Γι αυτούς που ρωτούσαν για το αν είναι ο πρώτος ασιάτης έχουμε πάρει τον ουζμπεκο μιριφαλιεφ.
Από τον καγκαβα απαιτώ να βάψει πλατίνα το μαλλι
Να θυμηθούμε και μερικές εξαιρετικές δηλώσεις του Γιδόπουλου:
Είναι μια μεταγραφή στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει συνάψει ο κ. Μπατατούδης με ιαπωνική εταιρεία, η οποία θα αναλάβει το σπόνσορινγκ της ομάδας για τρία χρόνια, έναντι ενός δισεκατομμυρίου δραχμών". Σε ερώτηση αν η συμφωνία πρόκειται να γίνει με την ιαπωνική εταιρεία ή έχει ήδη οριστικοποιηθεί, ο κ. Γιδόπουλος ήταν κατηγορηματικός. "Η συμφωνία έχει γίνει, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα. Μέσα στη συμφωνία αυτή υπάρχουν κάποια οφέλη για τον ΠΑΟΚ, όπως η μεταγραφή του Μασακίγιο, ο οποίος κοστίζει γύρω στα 400 εκατομμύρια δραχμές, αλλά δεν θα στοιχίσει τίποτα στην ομάδα, αφού θα δοθεί σαν δώρο από την ιαπωνική εταιρεία. Υπάρχει μάλιστα η προοπτική σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ η συγκεκριμένη εταιρεία να φέρνει χίλιους Ιάπωνες φιλάθλους στην Τούμπα με πτήσεις τσάρτερ για να παρακολουθούν τον Μασακίγιο και την ομάδα".
Από την άλλη πλευρά, ο νομικός σύμβουλος της ομάδας Αλέξης Κρυσταλλίδης διέψευσε τη μεταγραφή του Ιάπωνα επιθετικού στον ΠΑΟΚ λέγοντας: "Τα μόνα ιαπωνικά πράγματα στην ομάδα είναι το βίντεο και η τηλεόραση στα γραφεία της".

- constadine
Σέρβοι ,Κροάτες δεν θεωρούνται ξένοι.Darklord67 έγραψε:Sorry για την άγνοιά μου αλλά δεν είναι ξένοι και οι Z. Zivkovic,A. Zivkovic και Colak?ΑποστόληςΑ έγραψε:ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Jaba (U-23)
6. Nika Ninua (U-23)
- Amsterdamer_87
Μακαρι φιλε seaman να ερπει και ο Τσιμιροτ και δεν θελω τιποτα αλλο για το 2021..μονο τον Παμπλο γερο και δυνατοseaman έγραψε:Αν φύγει ο Nτόουγκλας αυτό θα γίνει μόνο μέσω πώλησης και όχι με λίγα χρήματα.
Σε αυτή την περίπτωση νομίζω θα ξαναδούμε Τσίμι ξανά στην Τούμπα, καθώς φαίνεται να είναι ψημένος. Παίχτης που γουστάρει ο ίδιος να έρθει, κάποια στιγμή θα το βρει το μονοπάτι.
Αγαπητέ ζωγράφε αν είναι να δώσετε χρήματα συμφωνήστε τα (ή όχι) τώρα (πριν το Μάρτη που αρχίζουν οι μεταγραφές στη Βραζιλία), πριν κλείσει το ¨ευρωπαϊκό" μεταγραφικό παράθυρο για να κάνουμε και εμείς τα κουμάντα μας.
- Darklord67
Thanks!constadine έγραψε:Σέρβοι ,Κροάτες δεν θεωρούνται ξένοι.Darklord67 έγραψε:Sorry για την άγνοιά μου αλλά δεν είναι ξένοι και οι Z. Zivkovic,A. Zivkovic και Colak?ΑποστόληςΑ έγραψε:ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Jaba (U-23)
6. Nika Ninua (U-23)
Εγω περιμενω να συνδεθει και ο @renegade να το χαρει λιγο, μιας και ειχαμε συμφωνησει ηδη απο το προηγουμενο ματς πως μαλλον επιτακτικη αναγκη ειναι να ρθει η αλλαγη του Ουαρντα και οχι 6αρι!
Ευτυχως ερχεται ο Ιαπωνας που μπορει να παιξει σε ολες τις θεσεις απ οσο καταλαβαινω του κεντρου (εκτος απο 6) για να διορθωθει κι αυτη η ανορθογραφια!
Ευτυχως ερχεται ο Ιαπωνας που μπορει να παιξει σε ολες τις θεσεις απ οσο καταλαβαινω του κεντρου (εκτος απο 6) για να διορθωθει κι αυτη η ανορθογραφια!
- Περιπτερος
Φτηνή ποιοτική μεταγραφή ο Καγκάβα. Μακάρι να αναγεννηθεί η καριέρα του. Μακάρι να μάθουν οι νέοι από αυτόν.
Εξυπνη κίνηση που καλύπτει και τις 3 θέσεις στο νέο σύστημα της ομάδας.
Νομίζω πως δεν περιμένουμε κάτι άλλο στο κέντρο.
Ο μικρός Σερβο-βόσνιος είναι κατά τα φαινόμενα μία ανεξήγητη κίνηση, εκτός εάν σκοπεύουν να πουλήσουν τον Τζόλη τώρα.
Ετσι ίσως δικαιολογείται και αυτός και ο Καγκάβα.
Τώρα, εάν όπως γράφτηκε κάπου είναι πρόταση Βούκιτς, έχει καλώς.
Υ.Γ. Υπάρχουν συγκεκριμένοι που αποδεικνύουν ότι είναι άμπαλοι και κακεντρεχείς. Τουλάχιστον να αυτο- συγκρατούνται, όταν σχολιάζουν.
Εξυπνη κίνηση που καλύπτει και τις 3 θέσεις στο νέο σύστημα της ομάδας.
Νομίζω πως δεν περιμένουμε κάτι άλλο στο κέντρο.
Ο μικρός Σερβο-βόσνιος είναι κατά τα φαινόμενα μία ανεξήγητη κίνηση, εκτός εάν σκοπεύουν να πουλήσουν τον Τζόλη τώρα.
Ετσι ίσως δικαιολογείται και αυτός και ο Καγκάβα.
Τώρα, εάν όπως γράφτηκε κάπου είναι πρόταση Βούκιτς, έχει καλώς.
Υ.Γ. Υπάρχουν συγκεκριμένοι που αποδεικνύουν ότι είναι άμπαλοι και κακεντρεχείς. Τουλάχιστον να αυτο- συγκρατούνται, όταν σχολιάζουν.
- bersekeros
Εγώ έχω την ακλόνητη αίσθηση ότι άρχισε να χτίζεται η ομάδα που τη σεζόν 2021-2022 θα πάρει το Πρωτάθλημα.
Επί γουμενου ή ζαγορ ήταν να φέρουν κάτι Ιάπωνες τον μακοτο χάσεμπε να μας δώσουν και λεφτά για να προωθήσουν του ασιάτες στην Ευρώπη Αλλά χάλασε δεν θυμάμαι γιατί...
Οπως προειπαν καποια παιδια λιγο γυρισαμε το κεφαλι Γκακαβλα, Ματος, ο μικρος εξτρεμ.
Χαχαχαχα κλεινω τα λεμε σε 3-4 μερες.
Υ.Γ. Μην διανοηθεις Μπαρλοου να τον «πορωσεις» τον Ιαπωνα. . ακομη τρεμει ο Κροατης που υποδεχτηκες το καλοκαιρι στο αεροδρομιο. Ηθελα να ηξερα τι του κανες και τον κατεστρεψες ετσι

Χαχαχαχα κλεινω τα λεμε σε 3-4 μερες.
Υ.Γ. Μην διανοηθεις Μπαρλοου να τον «πορωσεις» τον Ιαπωνα. . ακομη τρεμει ο Κροατης που υποδεχτηκες το καλοκαιρι στο αεροδρομιο. Ηθελα να ηξερα τι του κανες και τον κατεστρεψες ετσι
Εγώ πάντως περιμένω έκπληξη και με το ακραίο μπακ. Δεν θα έχει ακουστεί το όνομα,ουτε θα είναι ο Ματος.
στο 10αρικο ελπιζουνeorptol1 έγραψε:αυτα δειχνουν οτι φευγει ο Ιβαν, τα μαζευει και φευγει να πουμε ,ε Γιωργο ?GiorgosAtha έγραψε:ΠΑΕ... άντε γ@μηθητε κοιμισμένοι!!!
Όλη μέρα ήμουν μέσα στο ΠΑΟΚμανια... ριφρες... σχόλια... κτλ.
0 κινήσεις.
Πήρα τις μικρές να δούνε την γιαγιά τους μετά από 4 μήνες...
Μάτος... Καγκάβα... Μπράντοτέτοιος... συζητήσεις για τον Κριμ@_&(3:#...αυτόν.
ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΗΤΕ!
Αν είναι να τις φορτώσω και να τις ξαναπάω...![]()
Φιλε δεν χρειαζομαστε πλεον 6αρι. 4-6 συστημα θα παιζουμε. Με αυτους τους τυπους μπροστα δεν θα ανεβαινει αντιπαλος ουτε για πλακα. Καμια κοντρα μονο οποτε θελουμε γρηγορα στοπερ. Ω ρε γλεντια πολυ σκορ θα εχει απο εδω και περα. Και μπροστα και πισω. Η χαρα του οβερ. Γουσταρω!!!Gospi έγραψε:Εγω περιμενω να συνδεθει και ο @renegade να το χαρει λιγο, μιας και ειχαμε συμφωνησει ηδη απο το προηγουμενο ματς πως μαλλον επιτακτικη αναγκη ειναι να ρθει η αλλαγη του Ουαρντα και οχι 6αρι!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πιστεύω ότι μετά από αυτήν τη εξέλιξη παλεύουν κάποιον κοινοτικόjoshua έγραψε:Εγώ πάντως περιμένω έκπληξη και με το ακραίο μπακ. Δεν θα έχει ακουστεί το όνομα,ουτε θα είναι ο Ματος.
Αλλιώς Ζαμπα Νινουα δεν ξαναβλέπουν αποστολή (για τον πρώτο σίγουρο)
-
Dimg4
Εντωμεταξυ μεχρι Οκτωβριο επαιζε κανονικα. Εδω διαβασα οτι εχει να παιξει 8 μηνες