Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol1 »

GiorgosAtha έγραψε:ΠΑΕ... άντε γ@μηθητε κοιμισμένοι!!!
Όλη μέρα ήμουν μέσα στο ΠΑΟΚμανια... ριφρες... σχόλια... κτλ.
0 κινήσεις.
Πήρα τις μικρές να δούνε την γιαγιά τους μετά από 4 μήνες...
Μάτος... Καγκάβα... Μπράντοτέτοιος... συζητήσεις για τον Κριμ@_&(3:#...αυτόν.

ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΗΤΕ!

Αν είναι να τις φορτώσω και να τις ξαναπάω... :mrgreen:
αυτα δειχνουν οτι φευγει ο Ιβαν, τα μαζευει και φευγει να πουμε ,ε Γιωργο ? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

buffalobill4 έγραψε:Γι αυτούς που ρωτούσαν για το αν είναι ο πρώτος ασιάτης έχουμε πάρει τον ουζμπεκο μιριφαλιεφ.

Από τον καγκαβα απαιτώ να βάψει πλατίνα το μαλλι
Επίσης κοντά είχαμε φτάσει το 1999 όταν έκανε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ ο Μαεζόνο Μασακίγιο.

Να θυμηθούμε και μερικές εξαιρετικές δηλώσεις του Γιδόπουλου:

Είναι μια μεταγραφή στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει συνάψει ο κ. Μπατατούδης με ιαπωνική εταιρεία, η οποία θα αναλάβει το σπόνσορινγκ της ομάδας για τρία χρόνια, έναντι ενός δισεκατομμυρίου δραχμών". Σε ερώτηση αν η συμφωνία πρόκειται να γίνει με την ιαπωνική εταιρεία ή έχει ήδη οριστικοποιηθεί, ο κ. Γιδόπουλος ήταν κατηγορηματικός. "Η συμφωνία έχει γίνει, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα. Μέσα στη συμφωνία αυτή υπάρχουν κάποια οφέλη για τον ΠΑΟΚ, όπως η μεταγραφή του Μασακίγιο, ο οποίος κοστίζει γύρω στα 400 εκατομμύρια δραχμές, αλλά δεν θα στοιχίσει τίποτα στην ομάδα, αφού θα δοθεί σαν δώρο από την ιαπωνική εταιρεία. Υπάρχει μάλιστα η προοπτική σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ η συγκεκριμένη εταιρεία να φέρνει χίλιους Ιάπωνες φιλάθλους στην Τούμπα με πτήσεις τσάρτερ για να παρακολουθούν τον Μασακίγιο και την ομάδα".

Από την άλλη πλευρά, ο νομικός σύμβουλος της ομάδας Αλέξης Κρυσταλλίδης διέψευσε τη μεταγραφή του Ιάπωνα επιθετικού στον ΠΑΟΚ λέγοντας: "Τα μόνα ιαπωνικά πράγματα στην ομάδα είναι το βίντεο και η τηλεόραση στα γραφεία της".

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Darklord67 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Jaba (U-23)
6. Nika Ninua (U-23)
Sorry για την άγνοιά μου αλλά δεν είναι ξένοι και οι Z. Zivkovic,A. Zivkovic και Colak? :oops:
Σέρβοι ,Κροάτες δεν θεωρούνται ξένοι.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

seaman έγραψε:Αν φύγει ο Nτόουγκλας αυτό θα γίνει μόνο μέσω πώλησης και όχι με λίγα χρήματα.
Σε αυτή την περίπτωση νομίζω θα ξαναδούμε Τσίμι ξανά στην Τούμπα, καθώς φαίνεται να είναι ψημένος. Παίχτης που γουστάρει ο ίδιος να έρθει, κάποια στιγμή θα το βρει το μονοπάτι.
Αγαπητέ ζωγράφε αν είναι να δώσετε χρήματα συμφωνήστε τα (ή όχι) τώρα (πριν το Μάρτη που αρχίζουν οι μεταγραφές στη Βραζιλία), πριν κλείσει το ¨ευρωπαϊκό" μεταγραφικό παράθυρο για να κάνουμε και εμείς τα κουμάντα μας.
Μακαρι φιλε seaman να ερπει και ο Τσιμιροτ και δεν θελω τιποτα αλλο για το 2021..μονο τον Παμπλο γερο και δυνατο
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

constadine έγραψε:
Darklord67 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Jaba (U-23)
6. Nika Ninua (U-23)
Sorry για την άγνοιά μου αλλά δεν είναι ξένοι και οι Z. Zivkovic,A. Zivkovic και Colak? :oops:
Σέρβοι ,Κροάτες δεν θεωρούνται ξένοι.
Thanks!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω περιμενω να συνδεθει και ο @renegade να το χαρει λιγο, μιας και ειχαμε συμφωνησει ηδη απο το προηγουμενο ματς πως μαλλον επιτακτικη αναγκη ειναι να ρθει η αλλαγη του Ουαρντα και οχι 6αρι!
Ευτυχως ερχεται ο Ιαπωνας που μπορει να παιξει σε ολες τις θεσεις απ οσο καταλαβαινω του κεντρου (εκτος απο 6) για να διορθωθει κι αυτη η ανορθογραφια!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Φτηνή ποιοτική μεταγραφή ο Καγκάβα. Μακάρι να αναγεννηθεί η καριέρα του. Μακάρι να μάθουν οι νέοι από αυτόν.
Εξυπνη κίνηση που καλύπτει και τις 3 θέσεις στο νέο σύστημα της ομάδας.
Νομίζω πως δεν περιμένουμε κάτι άλλο στο κέντρο.

Ο μικρός Σερβο-βόσνιος είναι κατά τα φαινόμενα μία ανεξήγητη κίνηση, εκτός εάν σκοπεύουν να πουλήσουν τον Τζόλη τώρα.
Ετσι ίσως δικαιολογείται και αυτός και ο Καγκάβα.
Τώρα, εάν όπως γράφτηκε κάπου είναι πρόταση Βούκιτς, έχει καλώς.

Υ.Γ. Υπάρχουν συγκεκριμένοι που αποδεικνύουν ότι είναι άμπαλοι και κακεντρεχείς. Τουλάχιστον να αυτο- συγκρατούνται, όταν σχολιάζουν.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Εγώ έχω την ακλόνητη αίσθηση ότι άρχισε να χτίζεται η ομάδα που τη σεζόν 2021-2022 θα πάρει το Πρωτάθλημα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Επί γουμενου ή ζαγορ ήταν να φέρουν κάτι Ιάπωνες τον μακοτο χάσεμπε να μας δώσουν και λεφτά για να προωθήσουν του ασιάτες στην Ευρώπη Αλλά χάλασε δεν θυμάμαι γιατί...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Οπως προειπαν καποια παιδια λιγο γυρισαμε το κεφαλι Γκακαβλα, Ματος, ο μικρος εξτρεμ.

Χαχαχαχα κλεινω τα λεμε σε 3-4 μερες.

Υ.Γ. Μην διανοηθεις Μπαρλοου να τον «πορωσεις» τον Ιαπωνα. . ακομη τρεμει ο Κροατης που υποδεχτηκες το καλοκαιρι στο αεροδρομιο. Ηθελα να ηξερα τι του κανες και τον κατεστρεψες ετσι :D :D :D :D :D :?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ πάντως περιμένω έκπληξη και με το ακραίο μπακ. Δεν θα έχει ακουστεί το όνομα,ουτε θα είναι ο Ματος.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

eorptol1 έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:ΠΑΕ... άντε γ@μηθητε κοιμισμένοι!!!
Όλη μέρα ήμουν μέσα στο ΠΑΟΚμανια... ριφρες... σχόλια... κτλ.
0 κινήσεις.
Πήρα τις μικρές να δούνε την γιαγιά τους μετά από 4 μήνες...
Μάτος... Καγκάβα... Μπράντοτέτοιος... συζητήσεις για τον Κριμ@_&(3:#...αυτόν.

ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΗΤΕ!

Αν είναι να τις φορτώσω και να τις ξαναπάω... :mrgreen:
αυτα δειχνουν οτι φευγει ο Ιβαν, τα μαζευει και φευγει να πουμε ,ε Γιωργο ? :lol: :lol:
στο 10αρικο ελπιζουν :lol:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Gospi έγραψε:Εγω περιμενω να συνδεθει και ο @renegade να το χαρει λιγο, μιας και ειχαμε συμφωνησει ηδη απο το προηγουμενο ματς πως μαλλον επιτακτικη αναγκη ειναι να ρθει η αλλαγη του Ουαρντα και οχι 6αρι!
Ευτυχως ερχεται ο Ιαπωνας που μπορει να παιξει σε ολες τις θεσεις απ οσο καταλαβαινω του κεντρου (εκτος απο 6) για να διορθωθει κι αυτη η ανορθογραφια!
Φιλε δεν χρειαζομαστε πλεον 6αρι. 4-6 συστημα θα παιζουμε. Με αυτους τους τυπους μπροστα δεν θα ανεβαινει αντιπαλος ουτε για πλακα. Καμια κοντρα μονο οποτε θελουμε γρηγορα στοπερ. Ω ρε γλεντια πολυ σκορ θα εχει απο εδω και περα. Και μπροστα και πισω. Η χαρα του οβερ. Γουσταρω!!!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

joshua έγραψε:Εγώ πάντως περιμένω έκπληξη και με το ακραίο μπακ. Δεν θα έχει ακουστεί το όνομα,ουτε θα είναι ο Ματος.
Εγώ πιστεύω ότι μετά από αυτήν τη εξέλιξη παλεύουν κάποιον κοινοτικό

Αλλιώς Ζαμπα Νινουα δεν ξαναβλέπουν αποστολή (για τον πρώτο σίγουρο)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εντωμεταξυ μεχρι Οκτωβριο επαιζε κανονικα. Εδω διαβασα οτι εχει να παιξει 8 μηνες :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”