9. Karol Swiderski
Re: 9. Karol Swiderski
Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα κάτω από τον Σβιντέρσκι...proedros έγραψε:Τον Ολιβέιρα φίλε τι τον βάζεις;;;Μετά τα μέσα Φεβρουαρίου θα μπει και δεν ξέρουμε και σε τι κατάσταση θα είναι…Όσο για τον Τσόλακ φαίνεται ένα επίπεδο τουλάχιστον κάτω από τον Πολωνό..aivas19 έγραψε:Τσολακ Κουτσιας Ολιβειραproedros έγραψε:Πρέπει να καταλάβουμε πως αν δωθεί δεν θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση του..
Μόνο για αλλαγή κάνει, και δεν μπορεί να παίξει και μόνος του στην επίθεση.
Πολυτέλεια ...
- kataramenos5
Μπορουσες να κανεις πολλα περισσοτερα.Το ενστικτο το χεις.
Καλη συνέχεια Καρολ
Καλη συνέχεια Καρολ
-
Απο την μία χαίρομαι, από την άλλη στεναχωριέμαι γιατι το συγκεκριμένο τοπικ ήταν το αγαπημένο μου!!danirifle έγραψε:Ε ΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣ!!
καιρό έχω να πάρω τέτοια χαρά

- mesimvrinos
Ο Κάρολος έπαιζε πάντα τίμια και έκανε την δουλειά του σωστά ...δεν έγινε ποτέ το φορ που θέλαμε τύπου Πριγιοβιτσ αλλά ήταν ένα καλό χαρτί της ομάδας όσο δεν έχουμε φορσαν τον Πριγιοβιτσ Θα μας λείπει Ο σβαροφσκι...
- Montrealiotis
Δεν έφτασε το ταβάνι του μαζί μας πιστεύω. Καλά τα λεφτά, βασικός δεν μπορούσε να σταθεί, έχοντας παίξει με 3 διαφορετικούς προπονητές. Καλό δρόμο και ευχαριστούμε.
Να κάτι τέτοιο θελουμε και για τον Αουγκουστο
Να κάτι τέτοιο θελουμε και για τον Αουγκουστο
Πιστεύω πως έχει ακόμα προοπτικές βελτίωσης, σίγουρα όχι σε εμάς.
Καλή συνέχεια να έχει
Να ηρεμήσει, και να βρει τον εαυτό του
Καλή συνέχεια να έχει
Να ηρεμήσει, και να βρει τον εαυτό του
-
- constadine
Όλα τα σάιτ γράφουν και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του , θα του δίνουν πολλά λεφτά και τον ίδιο.
Σφαχτηκαν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες για να αποκτήσουν τον killer της εθνικής Πολωνίας και τελικά τους κέρδισε η αμερικα!!?
Ο Πολωνός όπως όλοι ξέρουν δεν είναι κάποια μεγάλη συμπάθεια μου, αλλά σε αυτόν τον ΠΑΟΚ και ο πριγιοβιτς τρία γκολ το πολύ θα είχε. Δεν είναι ομάδα ( ειδικά για τέτοιους) επιθετικούς ο φετινός ΠΑΟΚ. Ίσως μόνο παίκτες στιλ κριμεντσικ να ξεχώριζαν λίγο,οι οποίοι δημιουργούν για τον εαυτό τους,μη περιμένιντας από την ομάδα.
Ας βάλουμε κανένα ποσοστό μεταπώλησης γιατί έχω την εντύπωση ότι η επόμενη ομάδα του θα πληρώσει πολλά για να τον πάρει
Ας βάλουμε κανένα ποσοστό μεταπώλησης γιατί έχω την εντύπωση ότι η επόμενη ομάδα του θα πληρώσει πολλά για να τον πάρει
Παίχτης που την τίμησε την φανέλα. Ποτέ δεν ήταν αδιάφορος και πάντα έπαιζε όσο μπορούσε. Καλή συνέχεια να έχει.
- Alkatraz-4b