Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
goran 64 έγραψε: Πες αλήθεια ότι τρολάρεις και ότι δεν εννοείς πως θα μπορούσαμε να παίξουμε προκριματικά C.L. ή/και αργότερα ομίλους E.L. (το ελάχιστο) με Μαλεζά, Μιχόιεβιτς, Πούγγουρα να πλαισιώνουν τους Βαρέλα-Κρέσπο...Προσωπικά δεν βλέπω καμία ποδοσφαιρική λογική σ αυτήν την προοπτική...
Ο Mihojevic by the way δεν είναι και τόσο μικρός. 22 ετών είναι και θα πρέπει στη χρονιά που έρχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Αλβανός Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού (05.07.1998) που είναι 2 έτη νεώτερος όχι μόνο ήταν βασικός, αλλά αναδείχθηκε και mvp της ομάδας για τη σεζόν που πέρασε.
(για τον Μιχάι ενδιαφερθήκαμε, αν θυμάμαι καλά και ίσως τον πάρουμε φέτος, αν και ο Παναιτωλικός ζητάει 1 μύριο))
Με Μιχάιδες και Μιχογιετσάηδες Αποστόλη μου, οι Άγιαξ, Βασιλεία και όποιος άλλος, δυνατός επιθετικά αντίπαλος, προκύψει μετά απ αυτούς, ή στους ομίλους E.L., θα μας βλέπουν σαν κρεμ γκιουλέ για μετά το φαγητό... :mrgreen:
Άποψη μου είναι ότι χρειαζόμαστε Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε στόπερ, με τα χαρακτηριστικά μάλιστα του παιχταρά (Μπάνε εδώ συμφωνούμε, αλλά σαν προσφορά σε μας, ΔΕΝ) Ζαμπράνο, γρήγορο, δυνατό, να ξέρει καλά το τόπι και να βγαίνει γρήγορα πάνω στον επιθετικό του, διαβάζοντας το αντίπαλο επιθετικό τρανζίσιον, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
Αυτός ο παίχτης πάντως σίγουρα δεν είναι ο Χατζηησαϊας, που έχει προσόντα για ομάδες που παίζουν αμυντικά...
Πάντα κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη, όλες οι παραπάνω εκτιμήσεις...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φαγωθηκατε με τον αγιαξ...
Λες και θα πας να ανοιχτεις και θα ανεβασεις την αμυνα σου στο κεντρο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Mīngus έγραψε:Ντέσπε το βλέπω χλωμό ένας παίκτης που ήταν σημαία σε μια ομάδα για 15 χρόνια, έφτασε τα 36 και δεν κρέμασε παπούτσια εκεί, να έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει το back up.
Συμφωνώ και ήδη έχει διαρρεύσει μία φήμη, που λέει ότι γι αυτόν τον λόγο δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ως τώρα!
Άβαταρ μέλους
goran 64

sourmenetes έγραψε:Φαγωθηκατε με τον αγιαξ...
Ε πώς να μην φαγωθούμε ρε sourme?
Ούτε η παράδοση είναι μαζί μας, αλλά ούτε και την Έστερσουντ πήγαμε να την "πνίξουμε" μέσα στο χωριό της... :twisted:
Τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα...Δεν είναι κακό... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Ντεσπε το δικο μου θεμα με την ντοπα εχει να κανει με το κατα ποσο ο οργανισμος του στα 36 μπορει να επανελθει μετα απο αυτο.
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις.
Προσωπικά έχω θέμα γιατί δεν έκανε προπονήσεις με την Σαχτάρ.
Νόμιζα ότι ακολουθούσε κανονικά προπονήσεις αλλά εχθές ο Ουκρανός δημοσιογράφος είπε ότι δεν προπονούνταν με τη Σαχτάρ.
Αλλά για αυτό υπάρχουν και τα εργομετρικα.
Mīngus έγραψε:Ντέσπε το βλέπω χλωμό ένας παίκτης που ήταν σημαία σε μια ομάδα για 15 χρόνια, έφτασε τα 36 και δεν κρέμασε παπούτσια εκεί, να έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει το back up.
Ας αποδείξει στον προπονητή ότι αξίζει την θέση έναντι του ματος ή του Βιερίνια.
Αν έχει πρόβλημα τότε δεν θα έχει την τιμή να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ και να παίξει στην Τούμπα
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Για τις μεταγραφες και γενικα για το αγωνιστικο,καθομαι σταυροποδι και το βουλωνω οποιον και να φερουν.Απο τη στιγμη που αγωνιστικα πηραμε το νταμπλ και αποδειξαμε οτι ειμαστε η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα,δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος για κριτικη και γκρινια.Εμπιστοσυνη 100% στον Λουτσεσκου και στη διοικηση.ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ.
Μόνο μην πουλησουμε βασικους παιχτες(πληθυντικος),θα εχουμε θεματα :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε: Δεν τον εχω βλακα τον μιχελ.
Ειναι Σουρμ. Θυμησου τι βλακεια εκανε το καλοκαιρι που εφερε Στανογιεβιτς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 25 Μάιος 2018, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

kataramenos5 έγραψε:
Ειναι Σουρμ. Θυμησου τη βλακεια εκανε το καλοκαιρι που εφερε Στανογιεβιτς.
Νομίζω ο Μιχελ ήθελε Λουτσε και ο Ιβάν έφερε λόγω Βουκιτς Στανογιεβιτς...
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Πάντως για μένα ότι ο Σρνα θέλει να παίζει βασικός δείχνει πίστη και πάθος... Βέβαια θα πρέπει να το κερδίσει αυτό... Τον θέλω με χίλια είναι σκύλος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

kataramenos5 έγραψε:
Οκ:lol::lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

goran 64 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Φαγωθηκατε με τον αγιαξ...
Ε πώς να μην φαγωθούμε ρε sourme?
Ούτε η παράδοση είναι μαζί μας, αλλά ούτε και την Έστερσουντ πήγαμε να την "πνίξουμε" μέσα στο χωριό της... :twisted:
Τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα...Δεν είναι κακό... :ugeek:
Τι μου συγκρινεις διαφορετικα ματς γρηγορη;;;

Φαγωθηκαμε για τον χατσεριδη οτι ειναι αργος και και χωρις να τον εχουμε δει.βαλαμε και τα ματς με τον αγιαξ στο κολπο,απορω αν ο αγιαξ μας εκανε φαση στα δυο ματς στην κοντρα,και λεμε ποιος θα πιασει τα πιτσιρικια του αγιαξ.

Βγαλαμε και 11αδα...

Μηπως βιαζομαστε;;;το πιο πιθανον για μενα ειναι να παμε σχεδον με την ιδια ομαδα στα πρωτα ματς,εξαιρωντας το χαφ και δεν ξερω τι θα γινει μς το φορ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

savvastheod έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Νομίζω ο Μιχελ ήθελε Λουτσε και ο Ιβάν έφερε λόγω Βουκιτς Στανογιεβιτς...
Πλακα κανει..αστον θα μεγαλωσει και θα μαθει..:lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Μακάρι ο Χατσεριδης να είναι σχετικά γρήγορος...γιατί αν αποδειχθεί Βοκωλος θα τρέχει θα τρέχει και δεν θα φτάνει...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

goran 64 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
goran 64 έγραψε: Πες αλήθεια ότι τρολάρεις και ότι δεν εννοείς πως θα μπορούσαμε να παίξουμε προκριματικά C.L. ή/και αργότερα ομίλους E.L. (το ελάχιστο) με Μαλεζά, Μιχόιεβιτς, Πούγγουρα να πλαισιώνουν τους Βαρέλα-Κρέσπο...Προσωπικά δεν βλέπω καμία ποδοσφαιρική λογική σ αυτήν την προοπτική...
Ο Mihojevic by the way δεν είναι και τόσο μικρός. 22 ετών είναι και θα πρέπει στη χρονιά που έρχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Αλβανός Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού (05.07.1998) που είναι 2 έτη νεώτερος όχι μόνο ήταν βασικός, αλλά αναδείχθηκε και mvp της ομάδας για τη σεζόν που πέρασε.
(για τον Μιχάι ενδιαφερθήκαμε, αν θυμάμαι καλά και ίσως τον πάρουμε φέτος, αν και ο Παναιτωλικός ζητάει 1 μύριο))
Με Μιχάιδες και Μιχογιετσάηδες Αποστόλη μου, οι Άγιαξ, Βασιλεία και όποιος άλλος, δυνατός επιθετικά αντίπαλος, προκύψει μετά απ αυτούς, ή στους ομίλους E.L., θα μας βλέπουν σαν κρεμ γκιουλέ για μετά το φαγητό... :mrgreen:
Άποψη μου είναι ότι χρειαζόμαστε Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε στόπερ, με τα χαρακτηριστικά μάλιστα του παιχταρά (Μπάνε εδώ συμφωνούμε, αλλά σαν προσφορά σε μας, ΔΕΝ) Ζαμπράνο, γρήγορο, δυνατό, να ξέρει καλά το τόπι και να βγαίνει γρήγορα πάνω στον επιθετικό του, διαβάζοντας το αντίπαλο επιθετικό τρανζίσιον, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
Αυτός ο παίχτης πάντως σίγουρα δεν είναι ο Χατζηησαϊας, που έχει προσόντα για ομάδες που παίζουν αμυντικά...
Πάντα κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη, όλες οι παραπάνω εκτιμήσεις...
Οι καλύτερες περιπτώσεις για στόπερ απο αυτούς που μένουν ελεύθεροι μου μοιάζουν οι Diego Reyes και Diego Polenta. Διεθνείς,πολυθεσιτες και οι δύο και σε καλή ηλικία.Ποιά η γνώμη σας;
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

skalon έγραψε:
desperando έγραψε:O Wernbloom είναι ο κλασικός αμ.χαφ.
Ναι έχει παίξει κατά συνθήκη και σέντερ φορ ( όπως και στόπερ) όχι όμως λόγω της τεχνικής του αλλά περισσότερο λόγω της δύναμης και της ποδοσφαιρικης του ευφυίας και φυσικά όχι εξαιτίας της τεχνικής του η οποία είναι μέτρια.

Όποιος δηλαδή περιμένει να δει έναν παίκτη να παίρνει την μπάλα,να κουβαλάει και να παίρνει επιθετικες πρωτοβουλίες νομίζω ότι θα απογοητευτεί λίγο.

Απλά αμυντικα και τακτικά είναι τέλειος
Το μόνο που με προβληματίζει από τα βίντεο που είδα, είναι ότι είναι πολύ σκληρός στα μαρκαρίσματά του, σε βαθμό ίσως και πάνω από αντιαθλητικό. Αν με το Μάτος φοβόμασταν 1 φορά για κάρτες, με αυτόν θα φοβόμαστε 5!
Hermann έγραψε:Έχει 1 κίτρινη ανά 3 ματς.
Δηλαδή είναι ο νέος Μαυρέας αλλά σε χαφ; :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”